Buitenland

EU-lieden zijn fanatici die niet voor rede vatbaar zijn. Farage houdt vurig betoog in Europees Parlement

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse premier May heeft in eigen huis voor de zoveelste keer gehoord dat de deal die ze met de EU heeft gesloten over de brexit niet deugt. En voor de zoveelste keer moet ze aankloppen in Brussel met de vraag of er weer onderhandeld mag worden. Voor de zoveelste keer klinkt er een keihard ‘nee’.

Minder dan twee maanden voor de afgesproken brexit-datum is de kans op een chaotisch vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie groter dan ooit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Fanatici

Europarlementariër Nigel Farage waarschuwde EU-baas Jean-Claude Juncker dat het Britse volk door deze houding is gaan denken dat Groot-Brittannië probeert te onderhandelen met een stel ‘fanatici die niet voor rede vatbaar zijn’.

Volgens hem zitten de onderhandelingen vast vanwege de onbuigzaamheid van de EU, niet vanwege de houding van het Britse parlement.

Geen enkel land

De EU heeft May volgens hem een akkoord opgedrongen dat geen enkel land zou pikken, behalve als het was verslagen in een oorlog.

Juncker zei te hopen dat een deal mogelijk is, maar waarschuwde dat het brexit-akkoord dat nu op tafel ligt ‘de beste en enige mogelijke deal is’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[europarl]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Gewoon chantage en een waarschuwing van de EU als voorbeeld voor andere landen om vooral netjes te blijven luisteren….. En ja dat doen we dus ook, ze hebben hun eigen imperium opgebouwd en verdedigen dat met harde hand….

Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Een No Deal Brexit is ook geen probleem hoor, tijdelijk zal dat wat hinder opleveren in de handel in goederen en voor VK mensen die in de EU leven of andersom.

Verder wordt het schromelijk overdreven, “angstaanjagen” schijnt belangrijk te zijn. Er wordt al langer en meer gekletst over de Brexit dan dat de tijdelijke hinder ervan zal duren.

VK is al geen onderdeel van Schengen en qua controle van goederen bij de grens, dat doen bijvoorbeeld de Canarische Eilanden (Onderdeel van de EU) ook al sinds jaar en dag, dat kunnen VK en Ierland (als onderdeel EU) ook makkelijk doen.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

De EU werkt mee de ondergang van de mensheid:
Wij hebben een aantal maanden geleden aan een Stichting Ontmoeting stagaire Annaruth(Eva) beloofd de mensheid te redden. Welnu gisteravond op het NOS-TV-journaal werd er een verslag gedaan dat de nucleaire-/atoombommen-wapenwedloop nu weer op een hoogtepunt afstreeft. Dat betekent dat het totale verdwijnen van de mensheid nu mogelijk is. Als er een totale atoomoorlog uitbreekt zijn er geen overlevenden meer op deze planeet Aarde en is iedereen geteleporteerd. Voorkom dit en laten we daarom onze arrogantie opzij zetten om deze mensheid/planeet te vernietigen; teken daarom aub. de petitie tegen atoombommen/nucleaire destructieve energie op http://www.Raelcanada.org en kan je daaronder ook nog adressen vinden op deze internet site om persoonlijk naar regeringsleiders post te versturen met dit anti-atoombommen verzoek.
Help daarom allen mee om jezelf te redden; jezelf en de mensheid te behoeden van een collectieve zelfmoord.
Namens het Almachtig Licht Vishnu-Maitreya-Jezus-Kalki.

Maarten V
Maarten V
5 jaren geleden

Er is zo een uitdrukking hiervoor: “Alles wat je zegt ben je zelf!”
Farage is de man die niet voor rede vatbaar is net als Trump ook niet vatbaar is voor rede. Farage maakt er een zooitje van en laat anderen het “opruimen” en geeft die “anderen” de schuld van het falen van zijn zooitje.

Hij heeft “talent in het schieten van kritiek geven en ook met beledigingen te spuwen, maar om met realiseerbare oplossingen komen trekt hij zich terug en laat hij het aan de opruimers over om daarna die “medestanders” met volle laag uit te schelden en te bekritiseren.

Arrogantie en beschimpen is zijn stijl en zijn aanhangers laten zich meeslepen door zijn grote mond (hij durft – hij is “cool”) en ze vergeven Farage, gek genoeg dat hij weinig of niets verwezenlijkt heeft.

Nope. Hij is zelf niet voor reden vatbaar en voor hem is het ofwel knalwit ofwel gitzwart, maar grijstinten of mooier nog: kleurtinten weigert hij te erkennen.

Ja. Ik ben absoluut zeker dat Europese Instelling moet veranderen (meer democratie, minder bureaucratie, bijvoorbeeld), maar de veranderingen mogen zeker niet in de naam van de Anti-Europeanen gebeuren.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x