Homepagina » Buitenland » EU-lieden zijn fanatici die niet voor rede vatbaar zijn. Farage houdt vurig betoog in Europees Parlement
EU-lieden zijn fanatici die niet voor rede vatbaar zijn. Farage houdt vurig betoog in Europees Parlement

EU-lieden zijn fanatici die niet voor rede vatbaar zijn. Farage houdt vurig betoog in Europees Parlement

De Britse premier May heeft in eigen huis voor de zoveelste keer gehoord dat de deal die ze met de EU heeft gesloten over de brexit niet deugt. En voor de zoveelste keer moet ze aankloppen in Brussel met de vraag of er weer onderhandeld mag worden. Voor de zoveelste keer klinkt er een keihard ‘nee’.

Minder dan twee maanden voor de afgesproken brexit-datum is de kans op een chaotisch vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie groter dan ooit.

Fanatici

Europarlementariër Nigel Farage waarschuwde EU-baas Jean-Claude Juncker dat het Britse volk door deze houding is gaan denken dat Groot-Brittannië probeert te onderhandelen met een stel ‘fanatici die niet voor rede vatbaar zijn’.

Volgens hem zitten de onderhandelingen vast vanwege de onbuigzaamheid van de EU, niet vanwege de houding van het Britse parlement.

Geen enkel land

De EU heeft May volgens hem een akkoord opgedrongen dat geen enkel land zou pikken, behalve als het was verslagen in een oorlog.

Juncker zei te hopen dat een deal mogelijk is, maar waarschuwde dat het brexit-akkoord dat nu op tafel ligt ‘de beste en enige mogelijke deal is’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[europarl]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
2 jaren geleden

Gewoon chantage en een waarschuwing van de EU als voorbeeld voor andere landen om vooral netjes te blijven luisteren….. En ja dat doen we dus ook, ze hebben hun eigen imperium opgebouwd en verdedigen dat met harde hand….

Rikk
Rikk
2 jaren geleden

Een No Deal Brexit is ook geen probleem hoor, tijdelijk zal dat wat hinder opleveren in de handel in goederen en voor VK mensen die in de EU leven of andersom.

Verder wordt het schromelijk overdreven, “angstaanjagen” schijnt belangrijk te zijn. Er wordt al langer en meer gekletst over de Brexit dan dat de tijdelijke hinder ervan zal duren.

VK is al geen onderdeel van Schengen en qua controle van goederen bij de grens, dat doen bijvoorbeeld de Canarische Eilanden (Onderdeel van de EU) ook al sinds jaar en dag, dat kunnen VK en Ierland (als onderdeel EU) ook makkelijk doen.

Aradhel
Aradhel
Reactie op  Rikk
2 jaren geleden

@Rikk, precies, en als het dan straks blijkt dat het allemaal zwaar overdreven is geworden #Brexit, dan zullen er straks nog meer lidstaten het voorbeeld willen volgen door ook uit de EU te stappen. En daar is EU dus heel bang voor. Dat is de worst case cenario van Jan Kloot Druncker cs….

Kalki
Kalki
2 jaren geleden

De EU werkt mee de ondergang van de mensheid:
Wij hebben een aantal maanden geleden aan een Stichting Ontmoeting stagaire Annaruth(Eva) beloofd de mensheid te redden. Welnu gisteravond op het NOS-TV-journaal werd er een verslag gedaan dat de nucleaire-/atoombommen-wapenwedloop nu weer op een hoogtepunt afstreeft. Dat betekent dat het totale verdwijnen van de mensheid nu mogelijk is. Als er een totale atoomoorlog uitbreekt zijn er geen overlevenden meer op deze planeet Aarde en is iedereen geteleporteerd. Voorkom dit en laten we daarom onze arrogantie opzij zetten om deze mensheid/planeet te vernietigen; teken daarom aub. de petitie tegen atoombommen/nucleaire destructieve energie op http://www.Raelcanada.org en kan je daaronder ook nog adressen vinden op deze internet site om persoonlijk naar regeringsleiders post te versturen met dit anti-atoombommen verzoek.
Help daarom allen mee om jezelf te redden; jezelf en de mensheid te behoeden van een collectieve zelfmoord.
Namens het Almachtig Licht Vishnu-Maitreya-Jezus-Kalki.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
2 jaren geleden

Gaat het niet bij de EU om de mensheid, maar om elitair eigen belang; daarom moeten nu aardse- en buitenaardse- wetenschappers samenwerken om deze planeet/mensheid te redden van haar ondergang.

Maarten V
Maarten V
2 jaren geleden

Er is zo een uitdrukking hiervoor: “Alles wat je zegt ben je zelf!”
Farage is de man die niet voor rede vatbaar is net als Trump ook niet vatbaar is voor rede. Farage maakt er een zooitje van en laat anderen het “opruimen” en geeft die “anderen” de schuld van het falen van zijn zooitje.

Hij heeft “talent in het schieten van kritiek geven en ook met beledigingen te spuwen, maar om met realiseerbare oplossingen komen trekt hij zich terug en laat hij het aan de opruimers over om daarna die “medestanders” met volle laag uit te schelden en te bekritiseren.

Arrogantie en beschimpen is zijn stijl en zijn aanhangers laten zich meeslepen door zijn grote mond (hij durft – hij is “cool”) en ze vergeven Farage, gek genoeg dat hij weinig of niets verwezenlijkt heeft.

Nope. Hij is zelf niet voor reden vatbaar en voor hem is het ofwel knalwit ofwel gitzwart, maar grijstinten of mooier nog: kleurtinten weigert hij te erkennen.

Ja. Ik ben absoluut zeker dat Europese Instelling moet veranderen (meer democratie, minder bureaucratie, bijvoorbeeld), maar de veranderingen mogen zeker niet in de naam van de Anti-Europeanen gebeuren.

Badmuts
Badmuts
Reactie op  Maarten V
2 jaren geleden

Lol, “meer democratie” waar zijn de democratisch gekozen leiders van de EU?

Maarten V
Maarten V
Reactie op  Badmuts
2 jaren geleden

Lees eens goed wat ik schrijf: “…Europese Instelling moet veranderen: naar meer democratie en minder bureaucratie.”

Peter
Peter
2 jaren geleden

Farage, de extreem rechtse rat die eerst het volk voorloog met cijfers over de NHS waar geen bal van klopte. Die hem vervolgens direct na het Brexit referendum smeerde, en die nog steeds een riant salaris + dito onkostenvergoeding geniet in het EP en straks nog jaren wachtgeld. Schaamtelozer en hypocrieter dan zakkenvuller Farage is vrijwel onmogelijk!

Edwinho
Edwinho
2 jaren geleden

Nigel Farage is leider van een partij.
Die partij heeft een logo.
Dat logo verwijst naar het Britse Pond Sterling.
Het symbool van het Britse Pond Sterling is een L. Een verwijzing naar het Franse woord ‘Livre”. Wil hij daar iets mee zeggen? Is dat ambigu? Is dat een vertekening?

Louise
Louise
2 jaren geleden

Goh @ Peter is er toch nog evenwicht tussen extreem rechtse en linkse ratten, ze doen namelijk allebei hetzelfde …. Ze verkopen hun ziel onder de noemer Politiek, en verdwijnen soms met alle financiële voordelen die jij opnoemt..
En ja het volk voorliegen doen ze allemaal , wat raar dat je dat nog nooit opgevallen is, oogjes wel open?
En Farage, ach wel eens een vergadering in het Engelse Lagerhuis gezien, waarschijnlijk niet, daar gaan ze zo met elkaar om…. Ja dat is even schrikken als je gewend bent om stiekeme meelopers om je heen te hebben….

Peter
Peter
Reactie op  Louise
2 jaren geleden

Een volwassen discussie wordt gevoerd op basis van argumenten. Niet op basis van platitudes en ad hominems.

x

Check Also

soros

Poppenspelers Soros & Gates: schandaal rond gekochte rechters

Enkele dagen geleden oordeelde het Europees Hof ...

vaccinatiepaspoort

Europese plannen voor vaccinatiepaspoorten lagen 20 maanden vóór de pandemie al klaar. Toeval?

Veel landen zijn van plan om binnenkort ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x