Homepagina » Het Complot » Oud-demograaf Wereldbank: vaccins bedoeld om bevolkingstal terug te dringen
Oud-demograaf Wereldbank: vaccins om bevolkingstal terug te dringen

Oud-demograaf Wereldbank: vaccins bedoeld om bevolkingstal terug te dringen

Een oud-demograaf van de Wereldbank heeft toegegeven dat vaccinaties onderdeel vormen van het bevolkingsbeleid van de Wereldbank.

De Belg John F. May, tussen 1992 en 2012 een vooraanstaand demograaf van het instituut, vertelde het Franse tijdschrift Sens Public dat vaccinatiecampagnes een machtsmiddel zijn.

Het bevolkingsbeleid omvat in dit geval ‘interventies die worden geïmplementeerd door overheidsfunctionarissen om de demografische variabelen beter te kunnen beheersen en veranderingen in de populatie aan te passen aan de ambities die een land nastreeft’.

Babysterftecijfer

In 1984 sprak de Wereldbank in haar jaarlijkse World Development Report (pdf) over het sterilisatiebeleid voor de derde wereld. Tegen landen die het bevolkingsbeleid van de Wereldbank niet of te langzaam doorvoerden zouden ‘mogelijk drastische stappen worden ondernomen’.

Een studie in Human and Experimental Toxicology uit mei vorig jaar concludeerde dat landen die meer doses vaccin verstrekken ook een hoger babysterftecijfer hebben.

Terwijl de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Wereldbank en de Bill & Melinda Gates Foundation vaccinatieprogramma’s en genetisch gemodificeerd voedsel blijven opdringen, concludeerden auteurs Neil Z. Miller en Gary S. Goldman dat een ‘nadere inspectie van de correlatie tussen het aantal doses vaccin, biochemische of synergistische toxiciteit en kindersterftecijfers van essentieel belang is’.

Rockefeller Foundation

Onder Ban Ki-moon publiceerde topadviseur Dr. Jeffrey Sachs verschillende studies die oproepen tot het terugdringen van het bevolkingstal om zo de armoede te bestrijden. In 2009 schreef Sachs nog (pdf) dat de ‘armoedeval mogelijk kan worden doorbroken door de gezondheid van de bevolking te verbeteren’.

In 2010 legde Bill Gates uit hoe het gebruik van vaccins de wereldbevolking met 10 tot 15 procent kan terugdringen. De religie van de huidige wetenschappelijke dictatuur luidt als volgt: ziekte en armoede kunnen worden uitgebannen door vruchtbaarheid te verminderen.

De Rockefeller Foundation financierde de ontwikkeling van vaccins om de vruchtbaarheid te verminderen en verspreidde deze vaccins vervolgens op grote schaal. De Rockefeller Foundation merkte in 2003 in haar jaarlijkse rapport (pdf) op dat er meer onderzoek moest worden gedaan naar immunologische methoden, zoals vaccins, om vruchtbaarheid te verminderen.

In zijn artikel The Specter of Malthus Returns (pdf) omschrijft Sachs Agenda 21 tot in detail zonder daadwerkelijk het VN-plan voor herverdeling van de rijkdom en het terugdringen van het bevolkingstal te noemen.

Bron: Explosivereports.com

Gerelateerd:

 Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. De elite ziet ons het liefst arm en ellendig. Daar komt dan nog steriel bij. Wat een wereld…

  1 likes
 2. Waarom hoor ik hier niet raar van Op??Na veel discussie,s over de “Georgia guidestone,s” kun je zelf de conclusie wel trekken, hoe ze naar een bevolkings aantal van 500.000 miljoen mensen toe willen, wat nu 6.1 biljoen mensen zijn.De nieuwe wereld orde is allang bezig met haar snode plannen.En ze worden achterbaks uitgevoerd.Maar wij zijn wakker is het niet?Denk erom er is nog veel meer aan de hand wat stinkt.I have the smell in my nose!!

  1 likes
 3. en ze zijn aardig op weg met de inenting tegen baarmoederhals kanker. Ik ben zo blij dat ik mijn dochters niet heb laten inenten toen ik die brief kreeg. Het voelde gewoon niet goed. Een vriendin van mijn dochter heeft ‘m wel gehad en is nu dus inderdaad onvruchtbaar.

  1 likes
 4. [quote name=”rinske”]en ze zijn aardig op weg met de inenting tegen baarmoederhals kanker. Ik ben zo blij dat ik mijn dochters niet heb laten inenten toen ik die brief kreeg. Het voelde gewoon niet goed. Een vriendin van mijn dochter heeft ‘m wel gehad en is nu dus inderdaad onvruchtbaar.[/quote]
  Goed dat je het je dochters zich niet hebben laten vaccineren. Maar wel erg voor dat meisje dat nu onvruchtbaar is.

  0 likes
 5. Gezond boeren verstand kan dit verhaal eenvoudig naar het rijk der fabelen verwijzen.

  In 1796 is het eerste vaccin ontwikkeld, laten we dat dus als uitgangspunt nemen.

  Wereldbevolking in het jaar:
  1804 –> 1 miljard mensen
  1927 –> 2 miljard mensen
  1959 –> 3 miljard mensen
  1987 –> 5 miljard mensen
  1999 –> 6 miljard mensen
  2011 –> 7 miljard mensen

  Merk op dat de groei van 1 miljard naar 2 miljard mensen 123 jaar duurde en de groei van 6 miljard naar 7 miljard slechts 12 (!!!) jaar.

  Conclusie: sinds we zijn begonnen met vaccineren neemt de wereldbevolking exponentieel toe.

  Hoe jullie dus in hemelsnaam erbij komen dat we worden uitgeroeid is een raadsel.

  0 likes
 6. Wat een trieste, beschadigde mensen zijn de heersende elite toch!

  0 likes
 7. [quote name=”rinske”]en ze zijn aardig op weg met de inenting tegen baarmoederhals kanker. Ik ben zo blij dat ik mijn dochters niet heb laten inenten toen ik die brief kreeg. Het voelde gewoon niet goed. Een vriendin van mijn dochter heeft ‘m wel gehad en is nu dus inderdaad onvruchtbaar.[/quote]
  En een vriendin van mij heeft hem niet gehad en is ook onvruchtbaar. Dus welk punt wil je nu maken?

  Verder twijfel ik aan je verhaal. Het HPV vaccin zit pas sinds 2009 in het programma en wordt toegedient bij meisjes van 12, dat meisje is nu dus maximaal 15 jaar oud. Meestal komen vrouwen er pas achter onvruchtbaar te zijn wanneer ze zwanger willen raken en dat niet lukt, als ze ergens in de 20 of 30 zijn. Tenzij er een probleem als eierstokkanker is. Is deze 15 jarige actief aan het proberen zwanger te worden? Zo nee, hoe weten jullie dan dat ze onvruchtbaar is? dit verhaal rammelt.

  0 likes
 8. Laten we het even anders bekijken. Het is niet eens zo slecht om het bevolkingsaantal terug te dringen. De Aarde kan maar een bepaald aantal van dezelfde soort ondersteunen. Meer mensen betekend meer voedsel nodig, meer armoede, meer milieuvervuiling en noem maar op. We zijn voorlopig nog niet in staat om andere werelden te bevolken, dus om de komende +- 200 jaar de Aarde leefbaar te houden moeten we toch iets doen. Hoe is weer een hele lastige vraag.

  0 likes
 9. [quote name=”Hunting Wolf”]Waarom hoor ik hier niet raar van Op??Na veel discussie,s over de “Georgia guidestone,s” kun je zelf de conclusie wel trekken, hoe ze naar een bevolkings aantal van 500.000 miljoen mensen toe willen, wat nu 6.1 biljoen mensen zijn.De nieuwe wereld orde is allang bezig met haar snode plannen…blablabla[/quote]
  Correctie: het aantal wereldbewoners was op 31 oktober 2011 al 7 miljard precies (http://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldbevolking), en nu dus nog hoger omdat de Illuminati zich (ten onrechte) heel erg hebben ingehouden. Ik hoop dat ze snel een inhaalslag maken. Ik ben namelijk ook een voorstander van een maximaal aantal van 500 miljoen wereldbewoners, dat leeft een stuk prettiger en dan raken de grondstoffen ook niet zo snel op…ook veel minder luchtvervuiling dan…en dan kan de natuur weer worden zoals die hoort te zijn, schoon en ruim.
  Laten we met zijn allen hiervoor bidden.

  0 likes
 10. Ik heb niet zoveel op met de elite maar dat de wereldbevolking best wel wat minder mag ben ik het wel mee eens. Als je ziet hoeveel natuur er door mensen kapot wordt gemaakt en hoeveel vervuiling en hoeveel oorlog er gevoerd wordt. Hoeveel rommel er door mensen op straat wordt gegooid en in de natuur. Uiteraard zijn er ook heel veel lieve mensen die van de natuur en de aarde houden en daar ben ik er een van. Toch mag de wereldbevolking van mij wel wat minder alleen dan op een vrijwillige manier zonder achterbakse methoden zoals vaccinaties en betutteling. Veel vrouwen in arme landen hebben ook liever 2 kinderen dan 5 of 6 want dan wordt een vrouw zwaar belast door de vele zwangerschappen.

  0 likes
 11. Zeker het rapport van de Rockefeller Foundation niet gelezen, Wesley?

  Nee dat dacht ik al.

  0 likes
 12. Geef alle vrouwen het Vrije Recht zelf over eigen lichaam (wel of niet zwanger worden) en geef alle mannen de Plicht voor hun nazaten te zorgen bij bewezen vaderschap.

  0 likes
 13. hier bij mij in de buurt lopen er een paar rond die om de haverklap met een dikke pens lopen en er ook elk jaar een kleine bij komt .hier loopt er 1 bij die net 12 jaar getrouwd is en al 8 kinderen heeft en de negende zich alweer aanbied te komen zijn neef die ook al weer 7 jaar gehuwd is heeft er 4 en waar er ook 1,tje bij komt dus als we toch hieraan wat willen doen ?? doe het hieraan maar ja t,zijn afghanen he daar wordt zo wie zo al niets mee gedaan .wel met eigen bevolking

  0 likes
 14. [quote name=”Abel”]Zeker het rapport van de Rockefeller Foundation niet gelezen, Wesley?

  Nee dat dacht ik al.[/quote]

  Gedeeltelijk wel. En jij?
  Want het enige wat ik vind is dat ze vinden dat het geboorteaantal omlaag moet in ontwikkelingslanden. Iets wat ieder weldenkend mens onderschrijft, maar belangrijker, ik lees niks over geheime programma’s om de hele werelbevolking te reduceren, of stiekem te vergiftigen via vaccinaties.

  Dus wat zou ik volgens jou moeten lezen in dat rapport?

  Citeer dan eens uit het rapport waaruit zou moeten blijken dat vaccineren het reduceren van de wereldbevolking tot doel heeft.

  Kom maar op, wat staat er dan precies volgens jou en wat zou daaruit moeten blijken.

  Citaten met paginanummers erbij graag.

  0 likes
 15. [quote name=”Wesley”]Gezond boeren verstand kan dit verhaal eenvoudig naar het rijk der fabelen verwijzen.

  In 1796 is het eerste vaccin ontwikkeld, laten we dat dus als uitgangspunt nemen.

  Wereldbevolking in het jaar:
  1804 –> 1 miljard mensen
  1927 –> 2 miljard mensen
  1959 –> 3 miljard mensen
  1987 –> 5 miljard mensen
  1999 –> 6 miljard mensen
  2011 –> 7 miljard mensen

  Merk op dat de groei van 1 miljard naar 2 miljard mensen 123 jaar duurde en de groei van 6 miljard naar 7 miljard slechts 12 (!!!) jaar.

  Conclusie: sinds we zijn begonnen met vaccineren neemt de wereldbevolking exponentieel toe.

  Hoe jullie dus in hemelsnaam erbij komen dat we worden uitgeroeid is een raadsel.[/quote]

  conclussie?
  Olie-welzijn-lichtjaar betere voeding- operatieve geneeskinde en verspereiding van informatie heeft hier niets mee te maken?
  Ga lekker fietsen.

  0 likes
 16. Op een congres over de wereldbevolking stelde de spreker “dat er op dit moment iedere 2 minuten een vrouw een kind krijgt. Wat kunnen we doen om dit te stoppen?”
  Achter in de zaal steekt een mannetje de hand op en zegt “Die vrouw onmiddelijk opsporen en doen ophouden”.

  0 likes
 17. al die hypocrieten die zagen over het feit dat er teveel mensen op deze planeet zijn..ze hebben gelijk maar doe er dan zelf iets aan en kweek zelf geen kinderen, hoeveel van jullie hier hebben zelf kinderen maar zitten hier te permiteren dat er teveel mensen zijn?

  0 likes
 18. Tijd om dus vaart te maken om de mens te laten colonideren op de maan of mars….

  0 likes
 19. @Wesley… Sinds wanneer hebben de illuminatie het recht voor GOD te spelen en te oordelen of een bevolkingsgroep uitgedund moet worden – al dan niet door middel van vaccinaties. Wij ‘weldenkende’ mensen kunnen zelf zeer goed beslissen wat wel en niet goed voor ons is. Die illuminatie klojo’s kunnen beter gaan nadenken hoe er in de wereld voeding, behuizing en gezondheid eerlijk verdeeld kan worden. Iedereen heeft recht op eten en een dak boven het hoofd. Niet alleen de graaiers, omdat zij dit zichzelf gewoon maar blijven toeëigenen. Verder vind ik het bijna boeiend te zien, hoe jij de vaccinatieprogramma’s keer op keer met hart en ziel verdedigd. Wordt het niet eens tijd om de strijdbijl tegen de mensheid neer te leggen? Probeer je talenten eens te gebruiken voor het eerlijk verdelen van het aardse goed onder de totale mensheid te promoten. Zou je zeker niet misstaan. Groet, S.

  0 likes
 20. [quote name=”mevrouw S.”]@Wesley… Sinds wanneer hebben de illuminatie het recht voor GOD te spelen …blablabla… Groet, S.[/quote]
  Zeg mevrouw S., de Illuminati zijn juist gestuurd door God om orde op zaken te stellen op deze planeet met al die aangeklede apen hier…dus wees maar blij dat ze er zijn.

  0 likes
 21. [quote name=”Itanimulli”][quote name=”Hunting Wolf”]Waarom hoor ik hier niet raar van Op??Na veel discussie,s over de “Georgia guidestone,s” kun je zelf de conclusie wel trekken, hoe ze naar een bevolkings aantal van 500.000 miljoen mensen toe willen, wat nu 6.1 biljoen mensen zijn.De nieuwe wereld orde is allang bezig met haar snode plannen…blablabla[/quote]
  Correctie: het aantal wereldbewoners was op 31 oktober 2011 al 7 miljard precies (http://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldbevolking), en nu dus nog hoger omdat de Illuminati zich (ten onrechte) heel erg hebben ingehouden. Ik hoop dat ze snel een inhaalslag maken. Ik ben namelijk ook een voorstander van een maximaal aantal van 500 miljoen wereldbewoner raken de grondstoffen ook niet zo snel op…ook veel minder luchtvervuiling dan zoals die hoort te zijn, schoon en ruim.
  Laten we met zijn allen hiervoor bidden.[/quote Weet je wat zo grappig is je verraad jezelf het is 1 en hetzelfde persoon de groetjes.

  0 likes
 22. [quote name=”Itanimulli”][quote name=”mevrouw S.”]@Wesley… Sinds wanneer hebben de illuminatie het recht voor GOD te spelen …blablabla… Groet, S.[/quote]
  Zeg mevrouw S., de Illuminati zijn juist gestuurd door God om orde op zaken te stellen op deze planeet met al die aangeklede apen hier…dus wees maar blij dat ze er zijn.[/quote]
  Grapje zeker!

  0 likes
 23. [quote name=”Itanimulli”][quote name=”mevrouw S.”]@Wesley… Sinds wanneer hebben de illuminatie het recht voor GOD te spelen …blablabla… Groet, S.[/quote]
  Zeg mevrouw S., de Illuminati zijn juist gestuurd door God om orde op zaken te stellen op deze planeet met al die aangeklede apen hier…dus wees maar blij dat ze er zijn.[/quote]
  Volgens mij heb je de hele dag niks te doen dus profileer je jezelf op meerdere manieren ,heel leuk allemaal maar mensen zitten niet te wachten op iemand met NPS die eigenlijk niets serieus neemt.

  0 likes
 24. “Gaat heen en vermenigvuldig u”. Dat hebben we dus gedaan en nu zitten we met de zooi. Het genetisch materiaal is z’n diversiteit kwijt vanwege de plicht te trouwen, monogamie. We verschillen genetisch onderling minder dan twee apen uit dezelfde familie. Maakt niet uit tot welke mens-‘soort’ je hoort. En nu moeten die wijze lieden hun puin ruimen door ons weer uit te roeien. Wat is dit voor planeet waar ik zo nodig naartoe moest komen??

  0 likes
 25. NOU SIMPEL OP TE LOSSEN!! DIEGENE DIE VINDEN DAT ER TEVEEL MENSEN ZIJN?? SPREEK AF VOOR EEN NIEUWJAARSDUIK MET ALLEMAAL EEN FLINKE STEEN OM JE NEK EN.. GOODLUCK TOT IN HET HIERNAAMAALS OOK WEER OPGELOST!!!

  0 likes
 26. Pas op mensen!

  Wesley is een heel goed voorbeeld van een troll die zijn kop maar in het zand blijft steken en er alles aan zal doen de waarheid te ontkennen.

  Trolllolol!!!!

  0 likes
 27. haha, wel grappig sommige reacties… daar wou ik het ook bij laten ;).

  Uiteraard een schande. Eerst worden we geindorctrineerd om zoveel mogelijk kinderen te hebben die later voor je kunnen zorgen ( babyboom ).
  Dat er een geheime agendag achter die vaccinaties zitten was voor mij al helder nadat ik via google meerdere verhalen met bewijzen van doktoren heb gelezen betreffende de vaccinaties.

  In Amerika willen ze verplichten om je kinderen te laten vaccineren, moet er niet aan denken in Nederland, zit er helaas wel aan te komen :(.

  0 likes
 28. [quote name=”redice”]al die hypocrieten die zagen over het feit dat er teveel mensen op deze planeet zijn..ze hebben gelijk maar doe er dan zelf iets aan en kweek zelf geen kinderen, hoeveel van jullie hier hebben zelf kinderen maar zitten hier te permiteren dat er teveel mensen zijn?[/quote]

  Ik heb er 5 want heb dat ding tussen mijn benen niet alleen om mee te plassen. Drukke boel hier thuis.

  0 likes
 29. [quote name=”Wesley”]Gezond boeren verstand kan dit verhaal eenvoudig naar het rijk der fabelen verwijzen.

  In 1796 is het eerste vaccin ontwikkeld, laten we dat dus als uitgangspunt nemen.

  Wereldbevolking in het jaar:
  1804 –> 1 miljard mensen
  1927 –> 2 miljard mensen
  1959 –> 3 miljard mensen
  1987 –> 5 miljard mensen
  1999 –> 6 miljard mensen
  2011 –> 7 miljard mensen

  Merk op dat de groei van 1 miljard naar 2 miljard mensen 123 jaar duurde en de groei van 6 miljard naar 7 miljard slechts 12 (!!!) jaar.

  Conclusie: sinds we zijn begonnen met vaccineren neemt de wereldbevolking exponentieel toe.

  Hoe jullie dus in hemelsnaam erbij komen dat we worden uitgeroeid is een raadsel.[/quote]

  Dat komt door goed drinkwater, riolering en dergelijke.

  0 likes
 30. [quote name=”CHEF”]NOU SIMPEL OP TE LOSSEN!! DIEGENE DIE VINDEN DAT ER TEVEEL MENSEN ZIJN?? SPREEK AF VOOR EEN NIEUWJAARSDUIK MET ALLEMAAL EEN FLINKE STEEN OM JE NEK EN.. GOODLUCK TOT IN HET HIERNAAMAALS OOK WEER OPGELOST!!![/quote]
  Dat mag wel iets vriendelijker, meneer.

  0 likes
 31. [quote name=”mevrouw S.”]@Wesley… Sinds wanneer hebben de illuminatie het recht voor GOD te spelen en te oordelen of een bevolkingsgroep uitgedund moet worden – al dan niet door middel van vaccinaties. Wij ‘weldenkende’ mensen kunnen zelf zeer goed beslissen wat wel en niet goed voor ons is. Die illuminatie … het aardse goed onder de totale mensheid te promoten. Zou je zeker niet misstaan. Groet, S.[/quote]
  Als jij hier je mening mag geven waarom zouden zij dan niet een rapport mogen opstellen met hun mening? Dat is geen god spelen maar je mening geven. Als ik hier in rotterdam noord een marokkaans gezin zie met 6 kinderen in een 3 kamerflat, de zevende op komst, en iedere week in de rij bij de voedselbank dan vind ik ook dat ze beter een kapotje kunnen gebruiken. Speel ik dan voor god? Nee, maar ik vind het wel. Dwing ik iemand tot iets? Nee.

  0 likes
 32. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Wesley”]Gezond boeren verstand kan dit verhaal eenvoudig naar het rijk

  Wereldbevolking in het jaar:
  1804 –> 1 miljard

  2011 –> 7 miljard mensen

  Merk op dat de groei van 1 miljard naar 2 miljard mensen 123 jaar duurde en de groei van 6 miljard naar 7 miljard slechts 12 (!!!) jaar.

  Conclusie: sinds we zijn begonnen met vaccineren neemt de wereldbevolking exponentieel toe.

  Hoe jullie dus in hemelsnaam erbij komen dat we worden uitgeroeid is een raadsel.[/quote]

  Dat komt door goed drinkwater, riolering en dergelijke.[/quote]
  Als we dan ondanks die vermaledijde vaccinaties onze populatie weten te verzevenvoudigen in 200 jaar tijd zal het wel meevallen met de giftigheid. we zijn er in ieder geval niet steriel van geworden, en ook niet dood aan gegaan. De cijfers bewijzen het.

  0 likes
 33. [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Itanimulli”][quote name=”mevrouw S.”]@Wesley… Sinds wanneer hebben de illuminatie het recht voor GOD te spelen …blablabla… Groet, S.[/quote]
  Zeg mevrouw S., de Illuminati zijn juist gestuurd door God om orde op zaken te stellen op deze planeet met al die aangeklede apen hier…dus wees maar blij dat ze er zijn.[/quote]
  Grapje zeker![/quote] je moet eens kritisch naar jezelf kijken waarom je in de situatie zit waarin je zit, niet het eeuwige slachtoffer van de illuminatti uithangen.

  0 likes
 34. [quote name=”Trolliemollie”]Pas op mensen!

  Wesley is een heel goed voorbeeld van een troll die zijn kop maar in het zand blijft steken en er alles aan zal doen de waarheid te ontkennen.

  Trolllolol!!!![/quote]
  Volgens mij is de waarheid dat we sinds we zijn begonnen met vaccineren in aantal zijn toegenomen van 1 miljard naar meer dan 7 miljard. Dat ontkennen is pas je kop in het zand steken, je stelling is niet houdbaar. Als vaccins inderdaad bedoeld zijn om de bevolking te reduceren, dan kunnen we op basis van 200 jaar aan gegevens concluderen dat het niet werkt.

  Misschien dat je eens met feiten, cijfers en onderbouwing moet komen ipv met wazige ononderbouwde verdachtmakingen aan iemands adres die werkelijk iedere grondslag missen. Succes met je bizarre claims onderbouwen.

  0 likes
 35. [quote name=”Wesley”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Itanimulli”][quote name=”mevrouw S.”]@Wesley… Sinds wanneer hebben de illuminatie het recht voor GOD te spelen …blablabla… Groet, S.[/quote]
  Zeg mevrouw S., de Illuminati zijn juist gestuurd door God om orde op zaken te stellen op deze planeet met al die aangeklede apen hier…dus wees maar blij dat ze er zijn.[/quote]
  Grapje zeker![/quote] je moet eens kritisch naar jezelf kijken waarom je in de situatie zit waarin je zit, niet het eeuwige slachtoffer van de illuminatti uithangen.[/quote]
  Sneu … alweer een oordeel, maar nu van jou. Ik ben geen slachtoffer, maar ik kan zien dat jij er wel een bent uit je antwoorden te zien. Licht en liefde toegewenst. Mevrouw S.

  0 likes
 36. Er zij enkele mensen (of een) die op de site (vaccinatiegebied / gezondheid) op een vervelende manier blijven reageren om onrust te stoken. Mensen blijf je mening geven en laat degene met vervelende antwoorden of berichten gewoon terzijde liggen. Ze proberen weer de bekende ‘verdeel- en heerstechnieken’ te gebruiken.

  0 likes
 37. [quote name=”mevrouw S.”]Er zij enkele mensen (of een) die op de site (vaccinatiegebied / gezondheid) op een vervelende manier blijven reageren om onrust te stoken. Mensen blijf je mening geven en laat degene met vervelende antwoorden of berichten gewoon terzijde liggen. Ze proberen weer de bekende ‘verdeel- en heerstechnieken’ te gebruiken.[/quote]
  Moet iedereen dit soort nieuws dan maar allemaal klakkeloos aannemen, mevrouw S.?

  0 likes
 38. [quote name=”Red Skywalker”]”Gaat heen en vermenigvuldig u”. Dat hebben we dus gedaan en nu zitten we met de zooi. Het genetisch materiaal is z’n diversiteit kwijt vanwege de plicht te trouwen, monogamie. We verschillen genetisch onderling minder dan twee apen uit dezelfde familie. Maakt niet uit tot welke mens-‘soort’ je hoort. En nu moeten die wijze lieden hun puin ruimen door ons weer uit te roeien. Wat is dit voor planeet waar ik zo nodig naartoe moest komen??[/quote]”
  😀 Topreactie. Sluit ik me graag bij aan!

  0 likes
 39. [quote name=”Wesley”]
  Als we dan ondanks die vermaledijde vaccinaties onze populatie weten te verzevenvoudigen in 200 jaar tijd zal het wel meevallen met de giftigheid. we zijn er in ieder geval niet steriel van geworden, en ook niet dood aan gegaan. De cijfers bewijzen het.[/quote]
  Onkruid vergaat niet heh! 😉

  0 likes
 40. … en er gaan bakken met geld van burgers naar de elite. Dus de mensen financieren hun eigen spuitjes. Goed bedacht ! Wel ziek !

  0 likes
 41. “Merk op dat de groei van 1 miljard naar 2 miljard mensen 123 jaar duurde en de groei van 6 miljard naar 7 miljard slechts 12 (!!!) jaar.”

  @Wesley – Als ik dit zo bekijk…kan ik alleen maar concluderen dat we ‘zonder vaccins’ nu met nog meer mensen waren.

  Waaruit ik op kan maken dat er alleen maar groei is en dat vaccins op deze groei geen invloed hebben is me onduidelijk. Maar ja wie ben ik..?

  We kunnen inmiddels toch concluderen dat vaccins nergens goed voor zijn? En ik kan dan ook niet anders. Dit ontkennen, of gewoon niet willen aanvaarden, dient geen enkel nut en is eigenlijk een beetje dom.

  Ben ik een useless-eater? Het zal wel…maar ik wil niet ‘op vrijwillige basis’ meewerken aan mijn eigen ondergang. Mijn respect voor ‘mannen in witte jassen’ is reeds lang verdwenen.

  0 likes
 42. [quote name=”Erick S.”]”Merk op dat de groei van 1 miljard naar 2 miljard mensen 123 jaar duurde en de groei van 6 miljard naar 7 miljard slechts 12 (!!!) jaar.”

  @Wesley – Als ik dit zo bekijk…kan ik alleen maar concluderen dat we ‘zonder vaccins’ nu met nog meer mensen waren.

  Waaruit ik op kan maken dat er alleen maar groei is en dat vaccins op deze groei geen invloed hebben is me onduidelijk. Maar ja wie ben ik..?

  We kunnen inmiddels toch concluderen dat vaccins nergens goed voor zijn? En ik kan dan ook niet anders. Dit ontkennen, of gewoon niet willen aanvaarden, dient geen enkel nut en is eigenlijk een beetje dom.

  Ben ik een useless-eater? Het zal wel…maar ik wil niet ‘op vrijwillige basis’ meewerken aan mijn eigen ondergang. Mijn respect voor ‘mannen in witte jassen’ is reeds lang verdwenen.[/quote]
  Riolering,goed drinkwater, goed eten en minder werkstress waren de toekomst destijds. Vaccinaties niet.

  0 likes
 43. En niemand die bedenkt dat wanneer dit echt waar zou zijn, men in China, India, het Midden Oosten en Afrika juist als een bezetene zouden zijn gaan vaccineren. Laten dit nu juist de plaatsen zijn met over de gehele geschiedenis de hoogste bevolkingsgroei, en die totaal niet lijden onder dit complot.

  Dus we willen de bevolkingsgroei manipuleren, maar doen dit enkel waar de natuurlijke groei van de bevolking geen probleem is. Ja dat lijkt mij echt een logische insteek.

  0 likes
 44. Loesje: “Ik ben namelijk ook een voorstander van een maximaal aantal van 500 miljoen wereldbewoner raken de grondstoffen ook niet zo snel op…ook veel minder luchtvervuiling dan zoals die hoort te zijn, schoon en ruim.
  Laten we met zijn allen hiervoor bidden.”

  Waarom maak je dan niet meteen een eind aan je leven? Is er in elk geval weer eentje minder… Als jij vind, dat we met te veel zijn, is er in elk geval geen plaats voor jou.

  0 likes
 45. Hallo,

  Ik lees ieders reactie.
  Maar zijn jullie nou zo stom de wereld is zo groot. als je 7 Miljard mensen in een ruimte als rusland en nog een land stopt, of berekend dat we elk 500 meter land krijgen is er zat over.
  Er zijn niet te veel mensen het is oneerlijk verdeeld.
  En terwijl de mensen groeien groeit de aarde mee.. ook die groeit voorheen lagen de landen nog tegen elkaar aan denk je nu echt dat het land verschoven is nee de aarde groeit.. genoeg ruimte dus. Ze maken het ons wijs zodat wij in deze positie zitten en elkaar de schuld geven terwijl onze enige zorg het systeem is.

  0 likes
 46. en zoals iemand al zei die trollers heb je er altijd tussen zitten dat is een teken dat dit artikel dus deugd haha

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

zonnepanelen

Zo ‘groen’ en ‘geldbesparend’ zijn zonnepanelen echt. ‘Hoezo beter voor het milieu?’

Om te zorgen dat Nederland in 2050 ...

gates

Robert F. Kennedy jr. gaat los op Bill Gates: ‘Dit heeft hij op z’n kerfstok’

Robert F. Kennedy jr., de neef van ...