Het Complot

Oud-demograaf Wereldbank: vaccins bedoeld om bevolkingstal terug te dringen

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een oud-demograaf van de Wereldbank heeft toegegeven dat vaccinaties onderdeel vormen van het bevolkingsbeleid van de Wereldbank.

De Belg John F. May, tussen 1992 en 2012 een vooraanstaand demograaf van het instituut, vertelde het Franse tijdschrift Sens Public dat vaccinatiecampagnes een machtsmiddel zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het bevolkingsbeleid omvat in dit geval ‘interventies die worden geïmplementeerd door overheidsfunctionarissen om de demografische variabelen beter te kunnen beheersen en veranderingen in de populatie aan te passen aan de ambities die een land nastreeft’.

Babysterftecijfer

In 1984 sprak de Wereldbank in haar jaarlijkse World Development Report (pdf) over het sterilisatiebeleid voor de derde wereld. Tegen landen die het bevolkingsbeleid van de Wereldbank niet of te langzaam doorvoerden zouden ‘mogelijk drastische stappen worden ondernomen’.

Een studie in Human and Experimental Toxicology uit mei vorig jaar concludeerde dat landen die meer doses vaccin verstrekken ook een hoger babysterftecijfer hebben.

Terwijl de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Wereldbank en de Bill & Melinda Gates Foundation vaccinatieprogramma’s en genetisch gemodificeerd voedsel blijven opdringen, concludeerden auteurs Neil Z. Miller en Gary S. Goldman dat een ‘nadere inspectie van de correlatie tussen het aantal doses vaccin, biochemische of synergistische toxiciteit en kindersterftecijfers van essentieel belang is’.

Rockefeller Foundation

Onder Ban Ki-moon publiceerde topadviseur Dr. Jeffrey Sachs verschillende studies die oproepen tot het terugdringen van het bevolkingstal om zo de armoede te bestrijden. In 2009 schreef Sachs nog (pdf) dat de ‘armoedeval mogelijk kan worden doorbroken door de gezondheid van de bevolking te verbeteren’.

In 2010 legde Bill Gates uit hoe het gebruik van vaccins de wereldbevolking met 10 tot 15 procent kan terugdringen. De religie van de huidige wetenschappelijke dictatuur luidt als volgt: ziekte en armoede kunnen worden uitgebannen door vruchtbaarheid te verminderen.

De Rockefeller Foundation financierde de ontwikkeling van vaccins om de vruchtbaarheid te verminderen en verspreidde deze vaccins vervolgens op grote schaal. De Rockefeller Foundation merkte in 2003 in haar jaarlijkse rapport (pdf) op dat er meer onderzoek moest worden gedaan naar immunologische methoden, zoals vaccins, om vruchtbaarheid te verminderen.

In zijn artikel The Specter of Malthus Returns (pdf) omschrijft Sachs Agenda 21 tot in detail zonder daadwerkelijk het VN-plan voor herverdeling van de rijkdom en het terugdringen van het bevolkingstal te noemen.

Bron: Explosivereports.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Timothy Drake
Timothy Drake
11 jaren geleden

De elite ziet ons het liefst arm en ellendig. Daar komt dan nog steriel bij. Wat een wereld…

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Waarom hoor ik hier niet raar van Op??Na veel discussie,s over de “Georgia guidestone,s” kun je zelf de conclusie wel trekken, hoe ze naar een bevolkings aantal van 500.000 miljoen mensen toe willen, wat nu 6.1 biljoen mensen zijn.De nieuwe wereld orde is allang bezig met haar snode plannen.En ze worden achterbaks uitgevoerd.Maar wij zijn wakker is het niet?Denk erom er is nog veel meer aan de hand wat stinkt.I have the smell in my nose!!

rinske
rinske
11 jaren geleden

en ze zijn aardig op weg met de inenting tegen baarmoederhals kanker. Ik ben zo blij dat ik mijn dochters niet heb laten inenten toen ik die brief kreeg. Het voelde gewoon niet goed. Een vriendin van mijn dochter heeft ‘m wel gehad en is nu dus inderdaad onvruchtbaar.

AngeliqueS
AngeliqueS
11 jaren geleden

[quote name=”rinske”]en ze zijn aardig op weg met de inenting tegen baarmoederhals kanker. Ik ben zo blij dat ik mijn dochters niet heb laten inenten toen ik die brief kreeg. Het voelde gewoon niet goed. Een vriendin van mijn dochter heeft ‘m wel gehad en is nu dus inderdaad onvruchtbaar.[/quote]
Goed dat je het je dochters zich niet hebben laten vaccineren. Maar wel erg voor dat meisje dat nu onvruchtbaar is.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x