Buitenland

Oud-burgemeester: ‘Verdwenen kinderen worden gebruikt voor akelige rituelen’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Zeker 2500 kinderen zijn de laatste 10 jaar verdwenen uit asielzoekerscentra, schreef NRC in 2020. Van de meeste kinderen is onbekend waar ze zijn gebleven. De vrees is dat een deel van hen slachtoffer is van mensenhandel.

“Die cijfers zijn behoorlijk schokkend,” zei John van Tilborg, directeur van de kerkelijke vluchtelingenorganisatie Inlia. “En ik vind dat we dat allemaal zouden moeten vinden.”

De Belgische oud-burgemeester Peter Vereecke stelt dat er wereldwijd jaarlijks acht miljoen kinderen verdwijnen. Volgens hem wordt een groot deel gebruikt voor orgaanhandel. Volgens verschillende bronnen worden ook veel kinderen gebruikt voor rituele ceremonies waar vrijmetselaars en toppolitici bij elkaar komen. Daar worden kinderen gemarteld, gefolterd en geofferd.

Zeer specifieke details

Verschillende WikiLeaks-documenten geven hier zeer specifieke details over. Er circuleren lijsten van politici die op deze ceremonies aanwezig zijn en er wordt zelfs vermeldt bij hoeveel rituele kindermoorden ze aanwezig waren.

De voormalige politicus spreekt in een interview met het Belgische kanaal Compleetdenkers ook over een Belgisch kasteel, het Kasteel Les Amerois, in Bouillon, dat in bezit is van één van de rijkste Belgen. Volgens Vereecke worden daar zeer regelmatig satanische rituelen en offers uitgevoerd.

Onderwerp ‘waar niet over gesproken mag worden’

Hij haalt ook aan dat de bekende Belgische kindermoordenaar Marc Dutroux eigenlijk gewoon een loopjongen was voor deze elite, die zelf haar handen niet vuil wilde maken.

De aflevering werd verwijderd door YouTube, nadat hij zowel in Nederland als België gedurende twee weken enorm vaak was bekeken. De reden voor de verwijdering gaf YouTube niet. Misschien omdat de voormalige Belgische burgemeester wel erg veel details gaf over een onderwerp ‘waar niet over gesproken mag worden’? De aflevering is nog wel te bekijken op Rumble.

4.8 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Prad
Prad
6 maanden geleden

Ook het Nidos speelt hierin een zeer kwalijke rol, elke vorm van openbaring zorgt dat je het leven je onmogelijk wordt gemaakt. Maar uiteindelijk zal ook dit worden blootgelegd want het spel is uit.

Sherma
Sherma
6 maanden geleden

Ten tijde van de zaak Dutroux heeft panorama ook een aflevering gemaakt, over de 18 getuigen die vermoord zijn, in de laatste week voor et proces. Na uit te zenden in Duitsland, mocht het niet meer uitgezonden worden in België.. Wie heeft die macht?!
Pizzagate was ook fake, zogezegd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Asielzoekerscentra zijn gebruikt voor mensen handel… ZEER triest.. Vraag maar af waarom de EU houd van asielzoekers … DOE JE HUISWERK !!

Frank
Frank
6 maanden geleden

Het belgische kasteel met “het plafond van sterren”. En dan op het landgoed op kinderen jagen. Dat is al jaren bekend.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x