CoronaBuitenland

Kijk: Deze cardioloog uitte kritiek op het coronabeleid en werd vervolgens in een gesticht gestopt

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Journalist Taylor Hudak sprak met de Zwitserse cardioloog Thomas Binder. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Zürich en houdt zich al 34 jaar bezig met de behandeling van luchtweginfecties in ziekenhuizen en op ic-afdelingen.

Aan het begin van de coronacrisis sprak Binder zich op zijn website en social media uit tegen de onwetenschappelijke maatregelen, mandaten en de onbetrouwbare PCR-test. Hij zei dat het zijn plicht was als arts om het volk de waarheid te vertellen over corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

60 gewapende politieagenten

Op 9 april 2020 publiceerde Binder op zijn website een uitvoerige analyse van de onwetenschappelijke coronamaatregelen die op dat moment van kracht waren. Het bericht ging viraal en trok de aandacht van twee collega’s, die de politie inschakelden.

Volgens de collega’s was Binder een gevaar voor zichzelf en voor de overheid. Twee dagen later, op 11 april, werden er maar liefst 60 gewapende politieagenten op de cardioloog afgestuurd, waaronder 20 agenten van antiterreureenheid Argus.

‘Corona-krankzinnigheid’

Na het doorlichten van zijn artikelen, social mediaberichten en e-mails besefte de politie dat Binder geen gevaar vormde. Wel stuurden agenten een arts bij hem langs, die oordeelde dat de cardioloog leed aan ‘corona-krankzinnigheid’. Hij werd vervolgens in een gesticht gestopt.

Ja, echt.

Inmiddels is hij weer op vrije voeten.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
TRT
TRT
1 jaar geleden

Mede mogelijk gemaakt door Rockefeller. Ja, bedankt nog voor al uw goede zorgen! We gaan kijken hoe we de rotzooi weer kunnen opruimen.

Oleehop
Oleehop
1 jaar geleden

Al deze afschuwelijke genocide medeplegers zullen een keer gestraft worden. Gerechtigheid zal komen. En dan eens kijken welke van deze randdebielen in een gekkengesticht terecht komen. Waarschijnlijk allemaal en dan mogen ze niet eens klagen.

Snappie123
Snappie123
1 jaar geleden

Die Bind-er geen doekjes om.

Yaldu
Yaldu
1 jaar geleden

Zwitserse bruinhemden

Niet veel anders dan in wat voormalig NL gebied het geval is

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x