Het Complot

Oud-conciërge World Trade Center spreekt zich uit over 9/11 (video)

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse overheid heeft geprobeerd een ooggetuige van de aanslagen op 11 september 2001 het zwijgen op te leggen.

“Vlak voordat het vliegtuig het gebouw raakte was een explosie te horen in de kelder. Ze wilden niet dat ik erover sprak,” zei William Rodriguez, die als conciërge meer dan 20 jaar werkzaam was in de noordtoren van het WTC.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Rodriguez redde op de bewuste dag tenminste 15 mensen. Hij hielp de brandweerlieden om duizenden mensen uit de torens te halen en zamelde nadien 122 miljoen dollar (90 miljoen euro) in voor de slachtoffers van 9/11.

Compensatiefonds

“Mijn verhaal haalt het nieuws niet omdat het vanwege de explosie in feite de officiële versie van de gebeurtenissen onderuit haalt,” zei Rodriguez. Hij voegde toe dat de Amerikaanse regering Osama bin Laden trainde en de Afghaanse rebellen steunde in de strijd tegen de Russen.

“Ik heb een interview afgenomen met een voormalig FBI-directeur die voor de camera vertelde dat hij Osama bin Laden in de Verenigde Staten had ontmoet en hielp om voor 155 miljoen dollar (115 miljoen euro) aan wapens aan de Afghaanse rebellen te leveren,” zei de oud-conciërge.

Rodriguez onthulde verder dat de Amerikaanse regering een compensatiefonds opende voor slachtoffers die maximaal 3 miljoen dollar (2,2 miljoen euro) kregen als ze ervoor kozen om de overheid niet aan te klagen.

Bron: Presstv.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
diamond
diamond
11 jaren geleden

Dat miezerig ventje bush en z’n criminele hulpjes cheney en rice zullen een keer tegen de lamp lopen en hiervoor worden bestraft, dat is de wens van het grootste deel van de amerikaanse bevolking en ook mijn wens…
What goes around comes around

XenoN
XenoN
11 jaren geleden

En 1100 bouwkundigen die zeggen dat 9-11
technisch niet had gekund:
http://www.youtube.com/watch?v=nBCu_pvhnzQ&feature=player_embedded#at=1236

Een nieuwe documantaire film.

Redice
Redice
11 jaren geleden

wat me verbaasd is dat het echt wetenschappelijk bewezen is dat deze aanslag en de instorting vd torens volledig moet geënsceneerd geweest zijn en toch is er blijkbaar geen enkele instantie die de daders (de regering destijds) oppakt en straft…what a fucked up world

pietje
pietje
11 jaren geleden

de wereld is heel erg eng…….blijf thuis en doe vanaf thuis wat je kunt doen om het beter te maken als je nog een baan hebt spreekt dan met je collega’s laat ze begrijpen wat gaande is ! Maar als ze reageren zoals vele van mijn collega’s doe dan geen moeite meer want het is tevergeefs ! Heb het diverse malen geprobeert maar te vergeefs ze geloven de media , sommigen willen dingen checken en dat is voor mij al iets ….. Maar ja de media (leugenaars) winnen vaak !

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x