Mens en DierCorona

Volledig gevaccineerde oud-minister Colin Powell gestorven aan corona

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell is op 84-jarige leeftijd overleden. Zijn familie laat in een verklaring op Facebook weten dat hij is gestorven aan de gevolgen van complicaties van Covid-19. Hij was volledig gevaccineerd tegen het coronavirus.

Begin 2003 gaf Powell een presentatie in de VN-Veiligheidsraad over Iraakse massavernietigingswapens. Dat verhaal bleek niet te kloppen en leidde met een inval in Irak tot één van de bloedigste oorlogen in de regio waarvan de gevolgen nog steeds merkbaar zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
De grote leugenaars, dat zijn de overheden

Hoogleraar Cees Hamelink zei hierover: “Wat me heel erg lang heeft gestoord, was dat op de voorpagina van NRC Handelsblad naar aanleiding van de speech van Colin Powell – waarin hij zei dat ze definitief bewijs hadden dat er massavernietigingswapens waren gevonden – stond dat we eindelijk de feiten weten. Dat hadden die jongens en meisjes beter kunnen weten. Als zij hun huiswerk hadden gedaan, dan hadden ze geweten dat van het verhaal van Powell heel veel helemaal niet kon kloppen. Colin Powell heeft dat later ook toegegeven. Daar zijn we op grote schaal misleid.”

“De grote leugenaars, dat zijn de overheden. De media fungeren vaak als hun doorgeefluik,” aldus Hamelink.

Multipel myeloom

Powell vroeg toenmalig president George W. Bush voor het einde van zijn ambtstermijn om ontslag.

De ex-minister leed aan multipel myeloom, een vorm van bloedkanker die B-cellen aanvalt. Die cellen spelen een rol bij de immuunrespons tegen corona.

[Zero Hedge]

4.7 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat IK vanaf het begin van deze hele prikcampagne al niet begrijp, is, dat er vanuit de medische wereld zó op gehamerd wordt, om zéér zieke mensen die prikken te geven.
Ook in het geval van Colin Powell is het weer duidelijk, dat die prikken hem juist over the edge hebben gebracht.

Misschien had hij, als hij hier niet mee akkoord was gegaan, nog wat langer geleefd.
Dat antwoord zullen wij natuurlijk nooit krijgen.

Ik heb geprobeerd om dat bericht van zijn familie op facebook te lezen, maar dat kan alleen als je zelf facebook hebt.
Dat hebben wij al járen niet meer.

Wel vind ik het heel apart, dat de familie zó open is over de doodsoorzaak. Het is behoorlijk suggestief om te schrijven, dat hij overleden is aan “corona”, terwijl hij volledig “gevaccineerd” was.

Ik vind het ook nog altijd heel apart, dat artsen er zo op hameren, als je een gevaarlijke ziekte als kanker hebt, om je dan te laten vaccineren.
Je immuunsysteem IS al naar de bliksem (anders had je sowieso geen kanker gekregen) en die prikken maken, naar mijn mening, het werk af.

Deze methode zou kunnen betekenen, dat artsen met de allerbeste bedoelingen menen, dat het de patiënt werkelijk helpt om dat ó zo gevaarlijke virus (IFR 0,15%) te voorkomen.
Of er zijn heel veel artsen (overgenomen door de farmaceuten), die voor eigen lijfsbehoud hun OOIT gedane eed om naar beste vermogen patiënten te genezen, in de wilgen hebben gehangen.

Natuurlijk is Colin Powell bepaald niet het eerste slachtoffer. Bovendien is 84 jaar natuurlijk een heel respectabele leeftijd.
Zéker als je op dit moment kijkt naar hoeveel jongeren en zelfs kinderen vroegtijdig komen te overlijden.

Maar juist doordat het hier gaat om een bekende persoonlijkheid heeft dit wel impact.
Ook apart dat ze dit zo in de openbaarheid hebben gebracht.
Je zou denken dat ze de waarheid zouden verdoezelen.

Als laatste hoop ik, dat voor diegenen die nog niet overstag zijn gegaan, dit een wake-up call zal zijn om zich NIET te laten “vaccineren”.

Tom
Tom
2 jaren geleden

Tja met 84 en een onderliggende ziekte (zeker als dat je immuunsysteem betreft) dan kan C19 dodelijk zijn. Influenza ook. TBC ook, enz. Gevaccineerd of niet. Ze doen net alsof je met het C19 “vaccin” normaal niet meer zou kunnen overlijden. Waanzin.

Geert-Jan
Geert-Jan
2 jaren geleden

Gestorven door vaccinatie

Anoniem 71
Anoniem 71
2 jaren geleden

Deze man heeft in het verleden hoop ellende veroorzaakt in het midden oosten met zijn leugens en landen ontwricht en zo zie je maar gevaccineerd of niet eraan ga je er toch en zeker op zo.n leeftijd mijn condoleances gaan uit naar de nabestaanden van eens een groot generaal die zichzelf in de allure heb laten liggen die Bush jr regering

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x