Buitenaards

Taiwanese vissersboot haalt buitenaards schip uit het water. Bekijk dit tv-item

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een dag nadat dr. Steven Greer vorig jaar te gast was in het tv-programma van de Amerikaanse oud-gouverneur Jesse Ventura, onthulde de New York Times dat het Pentagon jarenlang in het geheim onderzoek had gedaan naar UFO’s.

Ventura besloot hem dit jaar opnieuw uit te nodigen om dieper in te gaan op dit gevoelige onderwerp.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Greer, oprichter van het Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence, denkt dat de overheid af en toe doelbewust wat informatie lekt, nu er zo ontzettend veel informatie naar buiten komt via onder andere documentaires.

Topje van de ijsberg

Hij zei dat het programma waar de New York Times over schreef, slechts het topje van de ijsberg is.

“Er zou ieder jaar 22 miljoen dollar naartoe zijn gegaan, maar het gaat hier om bedragen in de orde van grootte van 200 tot 300 miljard dollar,” zei hij.

Greer merkte op dat er in de afgelopen maanden informatie naar buiten is gekomen over vreemde gebeurtenissen rond de Marianentrog, de diepst bekende plek in de oceaan, met name het eiland Guam, een afzonderlijk territorium van de VS.

Buitenaards schip

Een Taiwanees vissersschip had een schijf met een doorsnee van zo’n 10 meter gevangen. Het bleek volgens dr. Greer te gaan om een buitenaards schip.

De Amerikaanse marine werd erbij betrokken en één van de bemanningsleden van een Coast Guard Cutter, een schip van de Amerikaanse kustwacht, besloot naar buiten te treden.

De getuige zei dat meerdere Navy Seals door de jaren heen vreemde objecten in en uit het water hadden zien gaan nabij de Marianentrog.

Illegale operaties

Greer voegde toe dat zich inmiddels zo’n 900 getrainde waarnemers – militairen, piloten, wetenschappers, enzovoorts – bij hem hebben gemeld met soortgelijke verhalen.

Het gaat hier volgens hem om illegale operaties, aangezien bijvoorbeeld de president of de CIA-directeur er geen weet van hebben.

“Dit vormt een enorme bedreiging voor onze democratie, omdat mensen geen idee hebben hoe gevaarlijk deze operaties zijn,” klonk het.

Bekijk de video van RT America hieronder:

[RT America]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dirk
dirk
5 jaren geleden

Geen foto,s of filmpje van de ufo, lekker geloofwaardig allemaal.

RayOfLight
RayOfLight
5 jaren geleden

tja en dan als je een foto of 3dfilmpje ziet dan roepen mensen dat het CGI is of het is te wazig…. Bewijzen dat er buitenaardsen zijn is erg lastig. Wat is eigenlijk een ‘bewijs’ ? Heb verscheidene malen iets gezien , soms twijfel ik eraan en soms niet. Als ik echter kijk naar de informatie die er is ‘nazca lijnen , pyramiden etc’… kan ik niet anders dan concluderen dat er al lang geleden contact met niet-menselijke identiteiten is geweest. Alle regering gedragen zich verdacht in zake ufo’s , echt wetenschappelijk onderzoek is er niet. Ruimtevaart stelt niets voor en altijd wordt ons voorgeschotelt dat aliens wel bestaan ,maar zo ver weg zijn dat ze hier niet kunnen komen. Voor mij is het echter duidelijk dat ‘aliens’ deze maatschappij een bepaalde richting insturen…. (geloof wat je wilt)

Luca
Luca
5 jaren geleden

Waar zijn Mulder en Skully als je ze nodig hebt?

Mamegaai
Mamegaai
5 jaren geleden

Sommige Aliens stinken zo erg dat al het ademende leven in een straal van 1 km bewusteloos raakt.
Bomen en dieren sterven echt niet uit door toedoen van de mens, maar door de enorme stank van de Aliens.
Volgende keer wanneer het stinkt zonder dat er iets aan het rotten is, wees dan op uw hoede! Ze zijn dan in de lucht.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x