Straling

Uit 8000 studies blijkt dat straling van mobiele apparaten slecht is voor ons. Zie hier wat je ertegen kunt doen

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zendmasten, smartphones en wifi maken Dieneke Parlevliet uit Zierikzee onrustig en vermoeid. Ze krijgt er naar eigen zeggen hoofdpijn, slaapproblemen en hartkloppingen van.

Thuis heeft ze geen wifi en maakt ze gebruik van een speciale draadloze telefoon die veel minder straling afgeeft. In haar muren heeft ze stralingswerend doek laten aanbrengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Door de jaren heen merkte ik dat mijn klachten toenamen als ik in de buurt van zendmasten en veel wifi was,” vertelt ze aan Omroep Zeeland.

Slecht

Volgens Parlevliet staat vast dat elektromagnetische straling de oorzaak is van de klachten.

“Er zijn wereldwijd wel 8000 wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd waaruit blijkt dat al die straling slecht is voor ons,” zegt ze.

“In Zweden is elektrogevoeligheid inmiddels een officieel erkende beroepsziekte,” voegt ze toe. “Nederland loopt wat dat betreft achter.”

Vage klachten

In 2007 richtte ze het Zeeuws Platform Stralingsrisico op. Het platform heeft vooral bereikt dat er meer aandacht is gekomen voor stralingsgevaar.

Heel veel mensen hebben vage klachten waarvan ze niet weten dat het door straling komt, aldus Parlevliet.

Ziek

Ook mw. de Smit uit Oostburg zegt er ziek van te worden. “Ik vermijd mensen met een smartphone,” zegt ze. “Dat doe ik al twee jaar. Want ook daar word ik ziek van.”

Het energiesysteem van de mens reageert niet altijd goed op elektromagnetische straling van mobiele apparaten.

[Omroep Zeeland]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
math
math
7 jaren geleden

Organite plaatsen. Modus computer uitschakelen ( stroom uitrekken) ook als je via de kabel internetverbinding hebt. En zo min mogelijk gebruik maken van artikelen met wifi. In Noorwegen zijn er zelfs dorpen ( met goedkeuring en medewerking van de overheid ) gesticht ver van stralingsgebieden.

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Anti WiFi activisme is nodig! Dit was in het begin van het Millenium een ding, maar het lijkt een beetje uitgedoofd te zijn, ook doordat iedereen mobietjesl verslaafd is geraakt.

trix
trix
7 jaren geleden

Naaa… tis niet alleen wifi.. maar ook de 50 hertz uit stopcontact… Nadat ik 2 weken in het wild geleefd heb en weer terug kwam in (de maatschapij) dacht dat ik knetter gek werd… leek wel ADHD X 9000… Nee wifi is slecht voor ons… en de rest aan gefabriceerde frequenties.. Deze frequenties verstoren je eigen frequentie… je zou bijna maar dan ook echt BIJNA zeggen dat het met opzet gedaan is. Zodat je afgeleid blijft voor waar het werkelijk om gaat !

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x