Buitenland

Oud-congreslid: “Video bewijst dat Israël achter aanslagen in Nice en München zit”

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaans oud-congreslid claimt op Twitter dat een Israëlische fotograaf aanwezig was bij de aanslagen in Nice en München, wat volgens haar bewijs is dat Israël achter beide bloedbaden zit. Dat meldt de Times of Israel.

Cynthia McKinney, voormalig lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, plaatste een filmpje op Twitter met de boodschap: “Dezelfde Israëlische fotograaf legt de tragedies in Nice én München vast. Herinner je je de dansende Israëli’s nog?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Voormalig congreslid: "Video bewijst dat Israël achter aanslagen in Nice en München zit"
Cynthia McKinney

In de video wordt beweerd dat Richard Gutjahr, een Duitse journalist die getrouwd is met oud-lid van de Israëlische Knesset Einat Wilf, eerder deze maand in Nice was toen een vrachtwagen inreed op een menigte en ook aanwezig was in München op het moment dat een 18-jarige man daar negen tieners doodschoot.

Alles opgekocht

Met de ‘dansende Israëli’s’ verwijst McKinney naar de vijf Israëlische mannen die op 11 september 2001 in New Jersey opgepakt zouden zijn toen ze de terreuraanslag in New York vierden.

McKinney vroeg zich in een eerdere tweet af waarom ze in het park aan het dansen waren terwijl Amerikanen om het leven kwamen. De politica, die tussen 1992 en 2002 congreslid was, raakte in 2002 in opspraak nadat ze had gezegd dat ‘de joden alles hebben opgekocht’.

Slordig

In haar oorspronkelijke bericht linkte McKinney naar een video met de titel ‘Richard Gutjahr, de Duitse fotograaf die in Nice en München was – Israëlische connecties’. In de video, die begint met een symbool van de Illuminati, vraagt de commentaarstem zich af hoe ‘ze zo slordig konden zijn’ door Gutjahr in te zetten bij beide aanslagen.

“Dit kan onmogelijk toeval zijn geweest,” klonk het. “Het is 100 procent duidelijk dat Israël betrokken is geweest bij deze gebeurtenissen. Nice is een false flag en München is een false flag of een hoax.”

[Times of Israel]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gaston
Gaston
7 jaren geleden

Dat Einat, Wilf heet is ook puur toeval. Of niet?

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
7 jaren geleden

Wat ik op het fotootje zie, is dat Cynthia McKinney omringd is door Afro-Americans, die door hun hoofdbedekking uitdragen dat ze ook moslim zijn.
Over ‘Muenchen’ wordt door iemand beweerd dat de slachtoffers islamitische kinderen waren en dus slachtoffers van rechts of van Israël. Weer een ander beweert dat moslims stonden te juichen en hun welbekende strijdkreet aanhieven.
Dat spreekt elkaar dus weer tegen. Je gaat toch niet staan juichen om de dood van je eigen kinderen?
Hoewel de moslim is wel zo krankzinnig.
Onze media zaaien ook twijfel en op die manier verdeeldheid.
Ik ben bereid te geloven dat de Mossad achter false flags zit. Maar dan wil ik ook de waarheid horen over wie Cynthia McKinney is en of het ook een gelijksoortig sekreet is als Hillary Clinton is, dat desnoods over lijken gaat.
Dan kun je namelijk ook wel eens gaan spreken over de strijd tussen communisten/islamisten en burgers die hun vrijheid wensen te behouden. Een strijd die verdoezeld wordt door false flags over false flags.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
7 jaren geleden

Gelukkig zijn er steeds meer die hardop vragen durven te stellen bij actuele gebeurtenissen.
Of het nu terecht is of niet, feitelijk stelen ze hardop vragen bij de officiële versies.
Steeds vaker is er een argwanende houding te bespeuren.
Het vertrouwen in de Overheid en de Media is compleet aan het afkalven.

Het gekke is dat ambtenaren kennelijk geen gewetensnood hebben, want die blijven dit spel gewoon meespelen. Hetzelfde geldt voor de journalistieke redacties bij de Media

Henk
Henk
7 jaren geleden

En weer een of andere laml*l die dit bericht twitterd. Mensen ga aub het gevaar van de islam inzien, en niet doen of elke aanslag false flag is of door iets anders komt. Het staat in de koran dat alle ongelovigen moeten sterven, deze mensen voeren gewoon hun ideologie uit..en dat gebeurd echt…

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x