Mens en Dier

Azarkan haalt hard uit naar Jan Paternotte: ‘Hou op met dat door de strot duwen van 2G’

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Uit het Hart van Nederland-panel blijkt dat een meerderheid vindt dat het 2G-beleid zou moeten worden ingevoerd zodat de lockdown kan worden opgeheven.

D66-Kamerlid Jan Paternotte zei tegen Hart van Nederland: “2G is niet ideaal, maar als dat een manier is om de samenleving weer te openen voor alle mensen die gevaccineerd zijn of genezen van corona, dan zie ik dat liever dan een lockdown.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Fractievoorzitter van Denk Farid Azarkan is het niet met hem eens. “Het is niet aantoonbaar wat het 2G-beleid nou precies doet. Het leidt tot een enorme tweedeling, het voelt voor mensen als pesten.”

Valse tegenstellingen

Op Twitter schrijft Paternotte: “Twee maanden zit Nederland al in (avond)lockdown. Dichte luifels, stille theaters. Duitsland, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Ierland en Estland zijn nog open. Met strakke handhaving, betere ventilatie en meer testen. En: met 2G. Laten we het taboe hierop doorbreken. Want lange lockdowns zijn echt niet beter.”

Azarkan haalt fel uit naar het D66-Kamerlid. “Jan is blijven hangen in het verhaal van Hugo de Jonge van drie maanden geleden. 2G is door de besmettelijkheid van de omikronvariant kansloos, Jan. Hou op met dat door de strot duwen van 2G met valse tegenstellingen. Basishygiëne, preventie en verhogen IC-capaciteit,” zegt Azarkan.

Ook Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu maakt een sneer naar Paternotte. “De desinformatiecampagne met de valse tegenstelling dat 2G het enige alternatief is om uit de lockdown te komen, werpt zijn vruchten af. Gefeliciteerd,” twittert hij.

4.7 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

180 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Die Paternotte en ook zo’n Jetten. Je herkent hun achterban direct in de supermarkt.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Naast de jongens van Forum voor Democratie trekken óók de jongens van Denk flink van leer tegen de misselijk makende figuur van een Jan Paternotte.

De lockdowns dienden maar twee doelen: het MKB nog meer richting de afgrond duwen EN de geesten rijp maken voor 2G, met als uiteindelijke doel: de verplichting om je te laten inspuiten met een experimentele gentechinjectie.

Héél geraffineerd heeft de politiek IEDEREEN afgestraft, zowel de brave schaapjes, die hun prikjes netjes gehaald hebben EN de rebelse, nadenkende, autonome mensen, die nog wel over de nodige hersencellen beschikken.

Ik ben er héél zeker van, dat de groep, die nog steeds niet overstag is gegaan, dat OOK de komende tijd niet zal doen.

Er wordt gesproken over, dat artsen moeten gaan praten met mensen om hun over te halen.

Nog niet zo heel lang geleden las ik, dat een wetenschapper had geconcludeerd, dat mensen bijzonder goed op de hoogte waren van de consequenties om mee te doen met een zó ingrijpend experiment.

Hij was zéér verbaasd over de enorme kennis. Deze mensen hadden zich bijzonder goed ingelezen en wisten met stevige argumenten de andere partij te overbluffen.

Overal in de omliggende landen wordt de prikplicht langzaam maar zeker ingevoerd: ze beginnen, héél geraffineerd, met de ouderen.

Ze gaan er vanuit, dat ouderen zich veel moeilijker zullen kunnen verweren.

Los nog van het feit, dat ze vinden, dat de ouderen alleen maar nietsnutten binnen de maatschappij zijn en alleen maar bakken geld kosten.

WAT is er in vredesnaam nog over van het respect, dat WIJ vroeger voor onze ouderen hadden?

sterk
sterk
2 jaren geleden

Ik ben me al op voorbereid en heb het nodige al ingeslagen. Ik heb al voldoende schoeisel en kleding ingeslagen want ze haten de mensen die hersens hebben en die niet het genocide spuit willen en hebben liever mensen die blindelings de overheid volgen die regelrecht naar de rand van de klif lopen en een klein duwtje(booster) dan en hoppa met vette pech en evt nog een klein duwtje(nog een booster) als je net je eventwicht kunt houden. Ik bedank hiervoor.

jan de wit
jan de wit
2 jaren geleden

Onze wetgeving zit ze tijdelijk tegen daarom avond lockdown. Maar ik doe al maanden vrijwillif aan 2g. En heb ook helemaal geen behoefte meer aan horeca of winkels. overrated eigenlijk. Heel het systeem waar we in leven is kansloos als je er goed over nadenkt. De insteek is om iedereen egocentische individualistische klootzakken te laten zijn. Zie je kinderen ooit echt samenwerken. Samen een doel halen diegene helpen die het niet meteen snappen. Nee vraag eens een kind in groep 8 wie die nu echt is of dat die zichzelf kent. Nee dat wil het systeem niet.

Back to top button
180
0
We lezen graag je reactie!x