Binnenland

Oud-generaal Michael Flynn spreekt Nederland toe: ‘De hele wereld staat achter de boeren’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Zaterdag hebben vele duizenden mensen in Amsterdam meegedaan aan een protest als steunbetuiging aan onder meer boeren en truckers. Ze verzamelden zich op de Dam en liepen vervolgens een ronde door de stad.

Op de Dam stonden trekkers en vrachtwagens die waren versierd met spandoeken. De betoging was onderdeel van een wereldwijd protest. Veel mensen hadden een omgekeerde Nederlandse vlag bij zich en droegen rode boerenzakdoeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

We staan schouder aan schouder met jullie

Tijdens het protest werd een videoboodschap getoond van de Amerikaanse ex-generaal Michael Flynn, die steun uitsprak aan de Nederlandse boeren. “We staan schouder aan schouder met jullie. De wereld staat achter de boeren. Jullie strijd is onze strijd,” zei Flynn, die iedereen opriep om op social media Nederlandse vlaggen te plaatsen.

“Al onze rechten liggen onder vuur,” vervolgde Flynn. “We hebben geen toestemming gegeven om ons onze vrijheden te laten afpakken. En om die reden beginnen veel landen op te staan tegen hun tirannieke overheden.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

We bewonderen jullie moed

Overal ter wereld verzetten mensen zich vreedzaam tegen de globalistische elites, aldus de oud-generaal. Tegen de Nederlandse boeren zei Flynn: “We bewonderen jullie moed en we strijden om jullie grond te verdedigen. Jullie vrijheden liggen onder vuur en wij staan achter jullie.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Over de hele wereld deden mensen mee aan steunprotesten. In de Canadese hoofdstad Ottawa vertrokken meerdere konvooien richting de Nederlandse ambassade:

(Video verwijderd? Klik hier...)


Betogers liepen met omgekeerde Nederlandse vlaggen door het centrum van Ottawa:

(Video verwijderd? Klik hier...)


In Christchurch in Nieuw-Zeeland trokken betogers door de straten die ‘geen boeren, geen eten’ scandeerden:

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Geweldig om die beelden te zien van de wereldwijde protesten om gisteren, zaterdag 23 juli 2022, specifiek ALLE boeren in Nederland te ondersteunen.

Heel veel mensen zijn zich dus terdege bewust, dat het piepkleine landje Nederland DE proeftuin is, waar bij name het World Economic Forum zijn megalomane plannen aan het uitrollen is. EN zij begrijpen dondersgoed, dat, indien dit voor hen succesvol verloopt, ZIJ de volgende zijn.

Oud Generaal Michael Flynn is aangesloten bij de zogenaamde White Hats en vertegenwoordigt een zéér grote groep van mensen, die, ik zal het maar HET GROTE KWAAD noemen, op de achtergrond aan het bestrijden is.

Ze zijn er nog niet, maar, als ik de berichten dagelijks goed interpreteer, boeken zij toch steeds meer successen.

Die strijd, die er momenteel gestreden wordt, is een strijd LETTERLIJK op leven en dood.

Het is voor ons ALLEMAAL nu erop of eronder. IK houd althans mijn adem in.

Ik kon er gisteren helaas niet bij zijn in Amsterdam, maar gelukkig kan ik op een andere manier mijn steentje bijdragen. Vanaf zondag 10 juli jl. ben ik iedere dag te vinden op het viaduct boven de snelweg bij ons in de buurt, waar wij met een wisselend groepje met vlaggen en boerenzakdoeken zwaaien.

Een paar dagen geleden heeft Rijkswaterstaat de prachtige banners, die aan de leuningen waren bevestigd, ALLEMAAL verwijderd.

Dat was natuurlijk best wel een tegenvaller, maar het heeft ons alleen maar méér gesterkt om door te gaan met de actie.

Gistermiddag hadden wij een top middag. Er kwamen behoorlijk wat mensen vanuit Amsterdam, die klapten, zwaaiden en toeterden. Wij hebben maar één middelvinger gezien.

Wij hebben de strijd op dit moment zéker nog niet gewonnen, maar er beginnen flinke scheuren te ontstaan in het bastion van onze tegenstanders. En dat is goed nieuws.

Wij zullen door moeten gaan en wel tot het gaatje, totdat onze vijanden verslagen zijn.

Afweersysteem
Afweersysteem
1 jaar geleden

En welke Nederlandse generaal gaat dat steunen.
Vermoed dat die enkel verrader W.A. die roept dat de Nederandse identiteit niet bestaat…steunen.

Hooo anders…..NL is zo vreselijk door en door corrupt qua carriere functies.
Flynn is een lichtend voorbeeld hoe het tegendeel daarvan zou moeten zijn.

Leroy Smith
Leroy Smith
1 jaar geleden

Dit moet een enorme steun in de rug betekenen. Flynn behoord tot het goede kamp.

Kees
Kees
1 jaar geleden

Als de overheden in de westerse landen het allemaal hebben over de komende hongsnoden door voedsel tekorten , tegelijkertijd wil men in ons eigen land het grootste gedeelte van de boeren kapot maken voor een verzonnen stikstof probleem, dan is die zelfde overheid de oorzaak hiervan vooral omdat Nederland nummer 2 in de ranglijst is ter wereld in de voedsel voorziening .
Dit is allemaal gepland, ze willen ons in een hungergames situatie brengen,zonder license tot kill want dat doen we door de voedselhubs die de elite beheren en de verplichte doodsspuiten door hen vaccinaties genoemd.
Probeer zoveel mogelijk anderen de waarheid te brengen op een subtiele manier .
Het grote sterven gaat de komende seizoenen beginnen.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x