Buitenaards

Breng bewijs voor buitenaards bezoek nu naar buiten. Voormalig Pentagon-functionaris doet oproep aan overheid

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als de overheid bewijs heeft dat de aarde is bezocht door buitenaardsen, moet dat nu naar buiten worden gebracht. Dat heeft de voormalige woordvoerder van Project Blue Book gezegd.

“Laat het zien aan de nationale academie van wetenschappen. Verberg het niet langer. Laat het zien! We zitten erop wachten! We wachten al veel te lang!” zei de gepensioneerde kolonel David Shea tegen zender WTOP.

“Tot nu toe is het nog niet gebeurd en ik weet niet waarom,” vervolgde hij.

Klopt niet

In 1969 kondigde Shea aan dat Project Blue Book en daarmee het onderzoek van de Amerikaanse overheid naar UFO’s was beëindigd, maar afgelopen december onthulde de New York Times dat het onder een andere naam werd voortgezet en tot op zijn minst 2012 nog actief was.

Het hoofd van dit nieuwe project, Luis Elizondo, zei dat ook dit onderzoek nooit is beëindigd en dat hij nog tot oktober vorig jaar voor het Pentagon onderzoek deed naar UFO’s.

Wat de overheid zegt klopt niet en Shea wil antwoorden.

Onopgelost

“Het Pentagon heeft met verschillende UFO-projecten door de jaren heen tienduizenden cases verzameld, en hoewel de meeste daarvan verklaarbaar zijn, blijft vijf procent onopgelost,” zei hij.

“Betekent dat dat het ruimteschepen van andere beschavingen zijn? Nee, niet noodzakelijkerwijs,” vervolgde hij.

Overtuigend bewijs

“Het betekent dat er niet genoeg gegevens waren om te kunnen bepalen wat het was,” aldus Shea. “Dus dat is het probleem.”

Elizondo zei in oktober vorig jaar tegen CNN dat er ‘zeer overtuigend bewijs is dat we niet alleen zijn’.

[WTOP, Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Er zal een goede reden zijn.
Ook de Indiërs, Chinezen en de Russen doen geen mededeling.
Als dat inderdaad onderling is afgesproken, hanteren ze een onderlinge gedragscode terwijl het naar buiten toe lijkt alsof ze met elkaar wedijveren.

doet erniet toe
doet erniet toe
3 jaren geleden

zal niet gebeuren kennis is macht en hoemeer kennis je hebt van zaken hoe beter voor je baan en je toekomst, geheim houde is dus voor veel mensen van persoonlijk belang.
Stel je voor dat de wereld weet wat zij weten, dan breekt de hell los op aarde, niet uit angst maar uit woede dat ze al die jaren het volk hebben voor gelogen.
en hou de bevolking dom, is amerika heel goed in, 75% dat van school afkomt kan niets, maar dan ook helemaal niets.
Helaas is nederland op de zelfde weg, omdat bedrijvend nederland en management zich blind staren op een hbo universitair papiertje, maar de volle meerderheid van deze schoolverlaters weten niet eens hoe een schroeven draaier er uit ziet,en de volledige logica ontbreekt bij velen.

flardinga
flardinga
3 jaren geleden

Zogenaamde transparantie en openheid,laat me niet lachen,alhoewel lachen is juist heel goed natuurlijk.

Peter Cernjavski
Peter Cernjavski
3 jaren geleden

De buitenaardsen kunnen in één dag aan de hele wereld laten zien dat ze er zijn. Maar zolang half mensheid de koran leest en beoefent, en zolang de andere helft de bijbel niet weet te interpreteren (de bijbel bevat de schoonste verzen die beschrijven dat buitenaardsen toen al hier waren), zolang zullen de aliens zich afzijdig houden om de kudde die dom gehouden wordt door de elite, niet onnodig op te jagen met wespengezoem.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x