Homepagina » Buitenaards » Breng bewijs voor buitenaards bezoek nu naar buiten. Voormalig Pentagon-functionaris doet oproep aan overheid
Breng bewijs voor buitenaards bezoek nu naar buiten. Voormalig Pentagon-functionaris doet oproep aan overheid

Breng bewijs voor buitenaards bezoek nu naar buiten. Voormalig Pentagon-functionaris doet oproep aan overheid

Als de overheid bewijs heeft dat de aarde is bezocht door buitenaardsen, moet dat nu naar buiten worden gebracht. Dat heeft de voormalige woordvoerder van Project Blue Book gezegd.

“Laat het zien aan de nationale academie van wetenschappen. Verberg het niet langer. Laat het zien! We zitten erop wachten! We wachten al veel te lang!” zei de gepensioneerde kolonel David Shea tegen zender WTOP.

“Tot nu toe is het nog niet gebeurd en ik weet niet waarom,” vervolgde hij.

Klopt niet

In 1969 kondigde Shea aan dat Project Blue Book en daarmee het onderzoek van de Amerikaanse overheid naar UFO’s was beëindigd, maar afgelopen december onthulde de New York Times dat het onder een andere naam werd voortgezet en tot op zijn minst 2012 nog actief was.

Het hoofd van dit nieuwe project, Luis Elizondo, zei dat ook dit onderzoek nooit is beëindigd en dat hij nog tot oktober vorig jaar voor het Pentagon onderzoek deed naar UFO’s.

Wat de overheid zegt klopt niet en Shea wil antwoorden.

Onopgelost

“Het Pentagon heeft met verschillende UFO-projecten door de jaren heen tienduizenden cases verzameld, en hoewel de meeste daarvan verklaarbaar zijn, blijft vijf procent onopgelost,” zei hij.

“Betekent dat dat het ruimteschepen van andere beschavingen zijn? Nee, niet noodzakelijkerwijs,” vervolgde hij.

Overtuigend bewijs

“Het betekent dat er niet genoeg gegevens waren om te kunnen bepalen wat het was,” aldus Shea. “Dus dat is het probleem.”

Elizondo zei in oktober vorig jaar tegen CNN dat er ‘zeer overtuigend bewijs is dat we niet alleen zijn’.

[WTOP, Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • doet erniet toe schreef:

  zal niet gebeuren kennis is macht en hoemeer kennis je hebt van zaken hoe beter voor je baan en je toekomst, geheim houde is dus voor veel mensen van persoonlijk belang.
  Stel je voor dat de wereld weet wat zij weten, dan breekt de hell los op aarde, niet uit angst maar uit woede dat ze al die jaren het volk hebben voor gelogen.
  en hou de bevolking dom, is amerika heel goed in, 75% dat van school afkomt kan niets, maar dan ook helemaal niets.
  Helaas is nederland op de zelfde weg, omdat bedrijvend nederland en management zich blind staren op een hbo universitair papiertje, maar de volle meerderheid van deze schoolverlaters weten niet eens hoe een schroeven draaier er uit ziet,en de volledige logica ontbreekt bij velen.

  13 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Er zal een goede reden zijn.
  Ook de Indiërs, Chinezen en de Russen doen geen mededeling.
  Als dat inderdaad onderling is afgesproken, hanteren ze een onderlinge gedragscode terwijl het naar buiten toe lijkt alsof ze met elkaar wedijveren.

  11 likes
 • flardinga schreef:

  Zogenaamde transparantie en openheid,laat me niet lachen,alhoewel lachen is juist heel goed natuurlijk.

  4 likes
 • Peter Cernjavski schreef:

  De buitenaardsen kunnen in één dag aan de hele wereld laten zien dat ze er zijn. Maar zolang half mensheid de koran leest en beoefent, en zolang de andere helft de bijbel niet weet te interpreteren (de bijbel bevat de schoonste verzen die beschrijven dat buitenaardsen toen al hier waren), zolang zullen de aliens zich afzijdig houden om de kudde die dom gehouden wordt door de elite, niet onnodig op te jagen met wespengezoem.

  4 likes
  • Sergio schreef:

   Neem me niet kwalijk, maar jouw “logica” slaat nergens op.
   Als er idd aliens bestaan met een (gigantische) kennisvoorsprong op de mens en zodoende in staat zijn de mensheid te bevrijden van zijn domheid, … WAAROM DOEN ZE DAT NIET??

   0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  trump

  Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

  President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

  >