Homepagina » Binnenland » Kamervragen 2: “Wat een lyrics, echt de moeite waard om eens goed te luisteren. Angstaanjagend bijna”
Kamervragen 2: "Wat een lyrics, echt de moeite waard om eens goed te luisteren. Angstaanjagend bijna"

Kamervragen 2: “Wat een lyrics, echt de moeite waard om eens goed te luisteren. Angstaanjagend bijna”

Rapper en tv-presentator Lange Frans rapte ooit samen met Baas B, maar sinds 2009 zijn de twee rappers uit elkaar. Voor Lange Frans is het artiestenleven echter nog lang niet voorbij.

Elk jaar geeft hij traditiegetrouw een eindejaarsconcert. Dit jaar doet hij dat met vele andere artiesten op 19 december in de Panama in Amsterdam. Dinsdagochtend was hij te gast bij 3FM, waar hij onder meer zijn nieuwe nummer Kamervragen 2 ten gehore bracht.

Pedonetwerk

Zeven jaar geleden liet Lange Frans Nederland op zijn grondvesten schudden met het nummer Kamervragen. “Nu is eindelijk Kamervragen 2 daar,” schrijft Giel van 3FM op zijn site. “Wat een lyrics, echt de moeite waard om eens goed te luisteren. Angstaanjagend bijna… Wow!”

Lange Frans benoemt onder meer Joris Demmink, de secretaris-generaal van Veiligheid en Justitie, die ‘jarenlang kleine jongens verkrachtte’. Frans spreekt van een groot pedonetwerk à la Dutroux, van Frits Salomonson tot de Oranjes aan toe.

Hij haalt verder het boek UFO’s bestaan gewoon van Coen Vermeeren aan, die jarenlang lucht- en ruimtevaarttechniek doceerde aan de TU Delft. NASA-astronauten bekennen openlijk dat UFO’s echt bestaan. Een deel is buitenaards en een deel is mens gemaakt, aldus Lange Frans.

Bilderberggroep

“Wij zijn hier op aarde aan het vechten om religie, zolang we de Kardashians kunnen zien op televisie,” rapt hij.

“We willen toch als land vrede in het Midden-Oosten, waarom staat minister Hennis dan op een wapenbeurs te proosten? Wat doet Diederik Samsom bij de Bilderberggroep? Gekozen door het volk, maar wij zijn niet in de loop. En waarom liegt de NOS glashard door haar tanden?”

Luister Kamervragen 2 hieronder terug.

[VARA]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

63 reacties

 1. Altijd al een vreemd mannetje gevonden die Frans. hij schopt eigenlijk gewoon tegen de maatschappij, wat wilt hij nou met dit liedje bereiken.

  12 likes
  • Bewustzijn vergroten en zorgen dat we eens nadenken over wat er gaande is zodat we kunnen opstaan en de wereld veranderen of we graven ons eigen graf! Goe gedaan fransie!!
   In unity…

   130 likes
  • Moto – Wat doet een ongelofelijk vreemd mannetje als jij op deze site? En je reactie slaat als een l*l op een drumstel, en lange Frans respect voor je meesterwerk!

   71 likes
  • Moto wat wil je nou bereiken met deze inhoudloze reactie, wat boeit het ons nou wat jij vind van frans. Zou me niets verbazen als je word betaald voor deze reactie clown dat je bent.
   Frens heeft ballen RESPECT

   66 likes
  • Misschien de mensen wakker schudden, ze uit de narcose helpen van o.a. de afleiding van die stomme kardashians waar heel de wereld op gefocust is. Terwijl hetgene waar het echt om gaat vaak word vergeten of onderdrukt. Zoals hij zelf al aangeeft ufo’s bestaan, en mensen die hoog aan de top staan die vaak zo corrupt als de pest zijn. Waardoor de waarheid nooit aan het licht komt. Hij wil met dit liedje de waarheid naar boven halen om de mensheid wakker te schudden. Een dappere beslissing als je nagaat dat je in deze maatschappij gelijk veroordeeld word door bepaalde personen als je de waarheid aan het licht wilt brengen, tenminste zo denk ik erover.

   40 likes
  • Overheidstrol? Ik zou maar snel een andere baan zoeken voordat “de kudde” wakker wordt.
   Geen overheidsrol? Minder naar de cardishans kijken m.a.w. Minder NOS minder TV

   17 likes
  • denk eens logisch na en je zal je antwoord vinden

   15 likes
  • Chek de bronnen en luister nog een x. Kippenvel frans bedankt…

   13 likes
  • Geweldig verwoord frans

   9 likes
  • De vervoeging ‘wilt’ is niet voor de derde persoon bedoeld.
   Wel voor de tweede persoon. Jij wilt, u wilt, maar hij wil, Frans wil.

   6 likes
  • Wat is jou probleem ? Hij zingt dit lied omdat Frans voor de feitelijke omstandigheden gaat !Als ik je reactie lees denk ik dat jij te weinig mee gemaakt hebt of niet eerlijk naar jezelf durft te zijn ……struisvogel politiek ?

   5 likes
  • Niet wat hij wil…….zoals helaas de maatschappij in elkaar zit ????

   4 likes
  • Hij doet heel wat meer aan bewustwording voor anderen dan jij met een nietszeggend zinnetje.

   Wat is jouw intentie?

   3 likes
 2. WOOOOOW Applaus!!!!
  Heeft hij toch maar mooi in een paar minuten veel punten aangekaart waar velen ook vragen/bedenkingen bij hebben ,ja ja de puist is aan het openbarsten ,alleen moet Frans wel goed over zijn schouders blijven kijken want nu is hij een gevaarlijk persoon voor bepaalde individuen die alles onder de pet willen houden .

  38 likes
 3. Eindelijk.
  Nu de rest.

  31 likes
 4. Ik kan niet wachten tot Kamervragen-3 !
  Dan zal hij misschien rappen over de geplande ondergang van Europa en de evenzo geplande 3e wereldoorlog, veroorzaakt door o.a. de Rotschildts.

  29 likes
 5. De tijd van Kamervragen is voorbij! Het word tijd om dit fiasco bij de bron af te sluiten.
  Door alle belangenverstrengelingen zit heel Den Haag in de knoop.
  Volksvertegenwoordigers dienen het volk niet meer maar komen op voor de belangen van hun zogenaamde groot donateurs.

  We moeten naar een systeem dat het volk voorop stelt. De eerste vraag bij welk besluit dan ook moet zijn is dit het beste voor het volk. Tevens moeten we politici ten alle tijden verantwoordelijk kunnen houden voor hun daden en deze ook dusdanig straffen. Als deze hun eigen gewin boven het volk zetten.

  25 likes
 6. Geen wonder dat ze hem zo afbranden in de msm.

  27 likes
 7. Dus volgens de meeste van jullie moet hij de mensen wakker schudden? En wat moet er dan gebeuren? Allemaal zo achterdochtig denken als hem? Of zoals de meeste van jullie? Aan de reacties zie ik dat sommige zich erg opwinden over de zogenaamde fabels van de overheid. Niet dat ik het met de werking van de huidige regering eens ben.. Maar ik heb gelukkig werk.. Ben voor zover ik weet gezond en probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven . Want dat is zeer kort. Er zullen altijd vragen blijven voor de gewone man.. Leg jezelf er bij neer en maak er wat van. Klagen en jezelf in een slachtofferrol verplaatsen is zo makkelijk… Met zijn domme muziek gaan de domme mensen de maatschappij verder omlaag halen..Ik kan niets van die kardashians en werk niet voor de overheid … En heb meer meegemaakt en gezien van de wereld dan een gemiddeld mens van mijn leeftijd.

  12 likes
  • Beste Motu,
   WIJ lezen in JOU reactie alleen maar IK, IK en IK???

   Het is bijna 2016 en….
   Er gaan nog steeds KINDEREN en mensen dood door honger!
   Er sterven nog steeds KINDEREN en mensen door nutteloze oorlogen!
   Er staan gehele regeringen en landen onder criminele afpersingen!
   Er word geklaagd over ons klimaat terwijl er al 100 jaar vrije energie is!
   Er worden langzaam alle rechten van de mensheid afgenomen!
   Er zijn grootmachten en Elite die al het geld bezitten en niets delen!
   Er is een groep duivelse schurken die onze hele wereld controleert!
   Enz. enz…

   Het is inmiddels 2 minuten voor 12 en jij bent nog steeds aan het slapen?
   Slaap lekker verder meneer IKKE, IKKE en IKKE…!!!

   4 likes
   • Mr X en de rest die mijn reacties niet kan waarderen. Als mensen zoals jullie aan de macht komen ziet het er in ieder geval niets beter uit.. jullie reacties zeggen ook genoeg. Je moet er zelf wat van maken in dit korte leven.. niet klagen en op anderen afgeven en achterdochtig lopen doen. De meeste hier hebben denk ik een heel triest en saai leven..ongelukkig.. fouten gemaakt in je leven, en nu afgeven of de rest? Ga dan lekker in zuidamerika of alaska of groenladn of whatever wonen, en verlaat deze slechte maatschappij dan..?

    2 likes
    • Wat is je punt nu eigenlijk, Moto of Motu of hoe je jezelf ook wilt noemen ?
     Dat we gewoon ons leven lang verreweg het grootste deel van ons zuur verdiende geld in de staatskas laten vloeien, dat we ons laten naaien van voor, van achter, van boven en van onder door onophoudelijke blunders en wanbestuur van de beroepsleugenaars in Den Haag en Brussel ? Dat we na een leven lang krom liggen om alle belastingen te voldoen onze oude dag mogen slijten in een volgescheten strontluier ? Dat we alle mogelijke manieren na volledig uitgemolken te zijn totaal aan ons lot worden overgelaten om dan maar helemaal alle welverdiende rechten maar zonder mokken helemaal vaarwel te zeggen en je aan te melden als asielzoeker in een ander land ? Dat we ons daar maar gewoon bij neer moeten leggen ? Is dat jouw advies ? Mijn advies aan jou : zoek een ander forum voor je welgemeend advies. Hier pikken ze dat niet !

     1 likes
     • Beste exegese.

      Ik zie het probleem niet.. Jou, ons zuurverdiende geld is jou mening.. Ik werk met plezier.. Maak er wat van of onderneem en zeik niet,! Belasting geld van jou loon kom grotendeels ten goede.. Zeker niets alles.. Kannzeker beter.. Maar jij leeft hierdoor wel in een westerse maatschappij.. Of ga je liever voor een tentje zitten in de woestijn.. Ga je gang. Als ik 80 ben schijt ik waarschijnlijk in een luier.. Tja dat heb je op die leeftijd.. En het is aan jezelf of je dit met of zonder luxe doet. Als jij van mening bent dat het allemaal niet deugt.. Vertrek uit deze westerse maatschappij.. Want daar kan jij je niet in vinden.. Er zijn rustige plekjes genoeg op moeder aarde waar jij en waar ook niemand van jou last zal hebben. Mensen zoals jij hebben een negatieve werking o p ons mooie westerse leven waar onze voorouders hard voor hebben gewerkt!

      2 likes
     • Quote @Motu : Mensen zoals jij hebben een negatieve werking o p ons mooie westerse leven waar onze voorouders hard voor hebben gewerkt!.

      Wat jij doet @Motu is de werkelijkheid 180 graden draaien en hem vervolgens als ideaalbeeld presenteren, alleen er zijn steeds minder mensen die de leugen nog slikken.

      Toen men begon de mensen wijs te maken dat het in ieders belang is om belasting te heffen voerde men onder hevig protest van de bevolking de “tiende penning”in. Een offer (lees diefstal)i van procent belasting en alles zou fantastisch worden en ten goede keren.

      Nu zijn we zo ver dat we driekwart van ons inkomen middels allerlei trucs van onze overheid aan hen betalen die ons voorliegt voor dat geld te beschermen en te verzorgen.

      Kijk om je heen, het geld wordt verbrast, verduisterd of rondgestrooid, de gezondheid en welvaart van het volk neemt met de dag af en staatsschuld is uitgegroeid tot een molensteen aan elke nieuwgeborenen. En nog hebben ze niet genoeg, belastingen blijven stijgen, boetes worden onbetaalbaar, nieuwe heffingen worden verzonnen waar je bij staat. Rupsje nooitgenoeg is gulziger dan ooit en het gewone volk staat er inmiddels slechter voor dan ooit. De graaiers in de zorg en zorgverzekeringen steken miljarden in de zak in plaats van ons te genezen worden we zieker en zieker gemaakt. Informatie hoe wij beter kunnen zorgen voor onze gezondheid wordt ons willens en weten onthouden in de hoop er nog meer aan te kunnen verdienen. Oorlogen worden onder onze neus uitgelokt om het totaal failliete bankenkartel weer op de been te helpen over de ruggen van het volk. Nee het is fantastisch die westerse wereld waar jij zo gelukkig mee bent. Maar wees gerust, als je geen deel uitmaakt van de elite kom jij ook nog wel aan de beurt. Vroeg of laat vallen de schellen van de ogen en verbaas je je dat je het nooit gezien hebt.

      2 likes
     • He motu, net uit het ei zeker.
      Heb echt medelijden met jou, ga er vanuit dat je geestelijk niet helemaal normaal ben.
      Maar hoop dat je nog wel het vermogen bezit om te beseffen dat je ooit zal moeten erkennen dat alles wat Frans rapt de absolute waarheid is.
      Oh ja, slaap gerust nog even verder

      2 likes
 8. eindelijk iemand die de waarheid onder het normale volk wil brengen ,de elite zal dit nummer niet graag op nummer 1 willen zien ,ga zo door.

  22 likes
 9. Rap is niet zo mijn ding, maar dit nummer is verreweg het beste wat ik tot nu toe gehoord heb. Dit is lef hebben. Ik heb al vaker dingen van hem gezien die me mateloos interesseerden, ik mag die lange Frans wel. Hopelijk laten ze hem een beetje met rust, er is immers geen woord van gelogen !

  18 likes
 10. mijn complimenten voor je lied,je vertelt precies wat er gaande is in deze corrupte wereld. waar nog veel onwetendheid is .ik hoop dat dit lied veel gaat veranderen onder de mensen die nog slapen. veel succses met de waarheid die je rapt

  13 likes
 11. Frans je bent een topper

  12 likes
 12. Zijn er mensen die intresse hebben mij te helpen om de bronnen te checken en te uit te zoeken en dan een partij op te richten. Ik ben zo gigantisch moe ,maar kan het niet alleen, heb verder ook geen hoge opleiding ofzo, maar des te beter kan ik er voor het volk zijn. Ik peil gewoon reacties. Het wordt dan uitkijken, en misschien ik afgemaakt, OKE, maar we moeten nu doorpakken.

  5 likes
 13. Hij pist over zijn eigen broodheren, die hypocriet. 3fm is ook Illuminati,, rappen kan die ook niet. Ik wil wel een battle met hem. https://www.youtube.com/watch?v=g3p7kO2Xkas

  6 likes
  • He Huipie, zeker ook net uit het kuipie gekropen.
   Wartaal uitslaan kan je in ieder geval als de beste.
   Als de waarheid boven tafel komt, en die komt er gegarandeerd ben jij de eerste die te schijterig is om dan nog iets van zich te laten horen.
   Eens ga ook jij beseffen hoe de wereld in elkaar zit, althans, ik hoop voor jou dat je daar het verstandelijke vermogen voor bezit. maar dat betwijfel ik.

   0 likes
   • 6- 0 voorlopig Jan H(andicap). Je diskwalificeert niet mij alleen – het zal me jukken – maar ook 6 anderen. Zouden die ook niet begrijpen hoe de wereld in elkaar steekt? Karma is a b*tch, Jantje. Dat zou jij toch moeten weten, wijsNEUS! Ik hoor ‘t wel als “De Waarheid” – of Lange Gans – zich aandient. En einde discussie nou he? Zo schijterig ben ik niet.

    1 likes
 14. “Lange Frans benoemt onder meer Joris Demmink, de secretaris-generaal van Veiligheid en Justitie, die ‘jarenlang kleine jongens verkrachtte’.”

  Het is triest dat hier voor waarheid wordt verkocht wat absoluut niet is bewezen. Er is geen enkel concreet bewijs en ook geen logica dat Demmink kleine jongens verkrachtte. Die man is het slachtoffer van een doodzieke hetze en die debiele Lange Frans doet daar gewoon aan mee.

  1 likes
  • @Derk Verlinden schreef : Het is triest dat hier voor waarheid wordt verkocht wat absoluut niet is bewezen. Er is geen enkel concreet bewijs en ook geen logica dat Demmink kleine jongens verkrachtte.

   Beste Derk Verlinden, ik weet niet onder welke steen je vandaan gekropen komt, maar als je alles zo’n beetje gevolgd hebt wat hierover te doen is geweest de afgelopen jaren weet je dat er een overweldigende hoeveelheid bewijs is die elke gewone sterveling al lang achter de tralies had doen verdwijnen. Sterker nog slechts één enkele getuigenverklaring over seksueel kindermisbruik is voldoende om iemand onverwijld van zijn bed te lichten en in te rekenen om een diepgaand onderzoek in te stellen. In dit geval zijn er tal van getuigen die bereid zijn onder ede te verklaren wat de smeerlap heeft uitgevreten en er is geen enkel onderzoek geweest, niks nada niënte. Elk onderzoek werd in de kiem gesmoord en de smeerlap kan heden ten dage nog steeds doen en laten wat hij wil.
   Conclusie is dus dat die lange Frans alles behalve debiel is doch een held die op komt voor rechtvaardigheid. Na alles wat hierover bekend is geworden tot in de USA aan toe is het behoorlijk debiel te beweren dat J.D. onschuldig is en slechts slachtoffer is van een domme hetze, dat kun je toch niet serieus nemen. Over debiliteit gesproken !

   2 likes
   • Ik zou ook niet kunnen zeggen vanonder welke stoeptegel u spreekt, exegese, maar ik stel eenvoudig vast dat er nimmer wettig bewijs is geleverd voor de aanklachten tegen Demmink. Er waren al twee onderzoeken waar niets uitkwam en nu loopt er een waar (dat durf ik glashard te voorspellen) ook helemaal niets uit zal komen.
    Ik heb me tamelijk stevig in het dossier verdiept en ik geloof ook niets van de schuld van Demmink.
    Hoe het zij: in een rechtsstaat is iedereen onschuldig zolang hij niet is veroordeeld door de onafhankelijke rechter. Dus Lange Frans roept gevaarlijke onzin en dat komt omdat hij nergens vanaf weet.

    0 likes
    • @Derk Verlinden schreef : Er waren al twee onderzoeken waar niets uitkwam en nu loopt er een waar (dat durf ik glashard te voorspellen) ook helemaal niets uit zal komen.

     Als u zich, zoals u schrijft echt in het dossier verdiept hebt dan zou u moeten weten dat men voor de vorm meerdere malen geroepen heeft onderzoek te hebben gedaan maar in werkelijkheid is er helemaal niets onderzocht. Alle bewijs is geruisloos onder het tapijt geveegd of verdonkeremaand. Meerdere keren is elk initiatief om echt onderzoek te doen vakkundig gefrustreerd en onmogelijk gemaakt. Getuigen zijn bedreigd, geïntimideerd en zelfs om het leven gekomen Het was immers de allerhoogste baas van Justitie, hij was oppermachtig en had op alle belangrijke posten chantabele “soortgenoten” benoemd die hem ten allen tijde moesten indekken, bovendien had hij via Frits Salomonsen gevoelige informatie over het Koningshuis bemachtigd wat hem nagenoeg onaantastbaar maakte. Daar komt nog bij dat iemand waar hij een vaste relatie mee had acteur was in de pornowereld en films op zijn naam had van zeer bedenkelijke allooi, en dan druk ik me zeer bescheiden uit. Zijn contacten met kinderpooiers blijven hem hardnekkig achtervolgen omdat ze eigenlijk niet te ontkennen zijn, maar toch wordt dat gedaan. Ook heeft hij aantoonbaar gelogen over het feit dat hij op bepaalde tijdstippen in Turkije zou zijn geweest, pas toen het bewijs op tafel kwam vond hij zijn vermiste agenda’s toevallig weer terug en werd zijn geheugen weer even opgefrist.
     Als je bovendien, zoals ik al schreef als secretaris Generaal van Justitie een verhouding aangaat met een pornoacteur van het meest bedenkelijke allooi (dat heeft hij toegegeven) maakt overduidelijk dat je nou niet de meest integere persoon bent wat je van iemand met een dergelijke functie toch mag verwachten. Als je dan ook nog zelf toegeeft regelmatig sex te hebben gehad met jonge jongens waarbij je niet altijd naar de leeftijd hebt gevraagd, krijg ik toch echt mijn bedenkingen. En van zo iemand kunt u zich niet voorstellen dat hij zich schuldig gemaakt zou kunnen hebben van iets waar hij al meer dan twintig jaar onophoudelijk van wordt beschuldigd ?

     Er was nog iemand die glashard kon voorspellen dat onderzoek naar J.D nooit iets op zou leveren, Die zit waarschijnlijk op hetzelfde level als u, momenteel terend op door ons opgehoest wachtgeld. Dat is wat ik gevaarlijke onzin vind. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Vroeg of laat zal het recht zegevieren, eerder laten ze hem toch niet met rust. En terecht. Alleen jammer dat het zo tergend lang moet duren. Ik snap dat de waarheid heeeele grote consequenties heeft voor heeeeeel belangrijke mensen, maar dat is voor ons van ondergeschikt belang. Laat rechtvaardigheid de kurk zijn waar onze maatschappij in de toekomst op drijft.

     2 likes
     • Quote van Derk Verlinden :

      Demmink was een homoseksuele hoge ambtenaar die wel een homobars bezocht en vast ook wel eens een jongenshoer vergat naar de leeftijd te vragen. Erg strafbaar is dat echter niet en we zijn ook niet gewoon heteroseksuele ambtenaren te achtervolgen met beschuldigingen van hoerenbezoek

      Ik kan werkelijk niet geloven dat u dit durft te schrijven. De S.G. van Justitie die zijn lusten botviert op jongenshoeren waarvan hij niet ééns de leeftijd weet. Hij wist zeker ook niet dat die jongenshoeren aan lagerwal geraakte jongeren zijn die via childtraficking geronseld worden, gedrogeerd, mishandeld en vervolgens gedwongen geprostitueerd worden. Hij was zeker ook vergeten dat een van zijn telefoongesprekken met de jongenspooier ooit opgenomen is en om juridische redenen nagespeeld overal op het internet te horen is. Daar is duidelijk uit op te maken hoe de man te werk gaat, wat hij denkt en doet. Hij bestelt ze inderdaad alsof het over een pizza of broodje hamburger gaat. Te pervers voor woorden. En nogmaals het gaat hier over de S.G. van Justitie. Een man met een voorbeeldfunctie, een man in wiens handen op juridisch vlak ons lot ligt vanwege zijn gigantische macht op dit gebied. Een man die ethiek hoog in het vaandel zou moeten voeren En dat zou niet strafbaar zijn denk je ? Te walgelijk voor woorden is het in ieder geval en strafbaar ook en voor een S.G. van Justitie buiten alle proporties.

      En waar het heteroseksuele ambtenaren betreft die hoeren en snoeren ging Rob Oudkerk toch ook grif de laan uit voor het bezoeken van overigens meerderjarige prostituees. Dus die stelling gaat ook niet op.

      Ik vraag mij toch echt af uit welk hout u gesneden bent Mijnheer Verlinden dat u bereid bent dit te vergoelijken. Op mijn begrip hoeft u of J.D in ieder geval niet te rekenen, verre van dat.
      Ik wens u dan ook sterkte, u zult het harder nodig hebben dan ik.

      2 likes
     • De verhalen zijn bekend. Micha Kat, Erik Donk, Ton Hofstede, Boudine Berkenbosch schrijven het internet vol met spannende verhalen over hoge heren die zich aan kinderen vergrijpen.
      Micha Kat is de meest vermakelijke, die weet zeker dat Demmink ‘duizenden baby’s’ verkrachtte en aan stukken sneed. Als je de malloot vraagt er één te documenteren zwijgt hij in alle talen. Van al die verhalen blijft bij enige nuchtere beschouwing geen spaan heel en dat is ook de reden waarom er geen veroordeling van Demmink zal komen. Demmink was een homoseksuele hoge ambtenaar die wel een homobars bezocht en vast ook wel eens een jongenshoer vergat naar de leeftijd te vragen. Erg strafbaar is dat echter niet en we zijn ook niet gewoon heteroseksuele ambtenaren te achtervolgen met beschuldigingen van hoerenbezoek

      Nee, beste Exegese, ik geloof er allemaal niets van. Ik weet wel dat er veel mensen tobben met pedoseksuele gevoelens. Dat is een grote last en leidt tot projectie en geprikkelde fantasie. Dat is wat mij betreft ook de verklaring van de vloedgolf aan sterke verhalen over de hardwerkende ambtenaar Demmink die ook wel eens behoefte had aan een verzetje.

      Sterkte ermee.

      0 likes
 15. Tsja, ons koningshuis is niet ‘van alle smetten vrij’. Als men allemaal wist waar zij lid van zijn, zou Koningsdag AANMERKELIJK minder bezocht worden en zou hun populariteit AANMERKELIJK dalen.
  Hopelijk wijdt Lange Frans daar in Kamervragen-3 of Kamervragen -4 wat aandacht aan.

  4 likes
 16. De WAARHEID is niet meer te STOPPEN!!!
  Het is compleet over met alle leugens en
  iedereen die hieraan meegewerkt hebben!

  Lange Frans krijgt van mij een: Reddende Engel AWARD!
  Het is gewoon over en uit met alle leugens en eindelijk
  beginnen er mensen wakker te worden en op te staan!

  Mensen die reageren als schapen,
  zullen opgevreten worden door wolven!

  Frans HELEMAAL TOP KEREL!!!
  Eindelijk, EINDELIJK staan er mensen op tegen dit
  corrupte systeem wat wereldwijd heerst!

  The TRUTH is unstoppable…!!!
  ANGELS of TRUTH are COMING OUT!
  LIERS and HATERS be prepared…!!!
  HUMANITY wil WIN this WAR…!!!

  5 likes
 17. Voor iedereen die commentaar heeft op FRANS !!!! Kijk eerst naar jullie eigen omstandigheden! Men kan ten alle tijden kritiek hebben op hem maar dat zegt een hoop over jezelf ……..Frans is eerlijk geweest over zichzelf ,jullie ook ?

  4 likes
 18. eindelijk eens een artiest in nederland dat zelf na durft te denken. Ik heb veel van de dingen onderzocht en ja ben zelf al jaren geleden tot deze conclusie gekomen. de wereld is ziek!

  3 likes
 19. Wow!! Echt goed…..

  3 likes
 20. Ik woon niet meer in NL,surf elke dag op ninefornews maar dit nummer is werkelijk goed en krijg je kippenvel van.Zo goed gerapt,gerijmd met feiten en de realiteit.
  Frans you are great,keep up the good work en hopelijk word schud je mensen echt wakker en gebeurt er iets eindelijk.
  U are an example to many people!

  3 likes
 21. Dit is nou een schitterend voorbeeld van hoe een held (Lange Frans) de roddelpers met de neus op de feiten drukt.
  Op het feit dat ze louter baggerjournalistiek bedrijven en leugens verspreiden, dat ze te kwader trouw zijn, dat ze niet willen deugen voor niemand dan alleen voor geld, gewin en het tuig dat zichzelf boven ons stelt. Kijk en smul hoe hij verhaal haalt en hoe wanhopig de redacteur zich vergeefs tracht te verdedigen voor het geleverde kwaadaardige broddelwerk zonder elke vorm van nieuwswaarde. Ik vind het ronduit geweldig dit zou iedereen moeten doen tot ze er zelf strontziek van werden hun wandaden steeds te moeten verantwoorden, dan kwamen ze misschien ooit tot inkeer.

  https://www.youtube.com/watch?v=VcrMLsGIsX0

  3 likes
 22. Ik vraag me werkelijk af hoe u zo zeker denkt te weten Dat J.D. geen strafbare feiten heeft gepleegd.
  Bent u dag en nacht in zijn nabijheid geweest of hebt u op één of andere manier een relatie met die man ? Hij ging immers ontegenzeggelijk om met jongenspooiers, hij kwam in homobars waar met zekerheid criminele praktijken plaats vinden met minderjarigen, hij had/heeft een relatie met een pornoacteur. De pornofilmwereld is er één die nagenoeg altijd minstens met één been in de illegaliteit opereert. Dat maakt qua reputatie, gedrag en handelen van J.D op zijn minst een meer dan dubieus en verdacht persoon, en dan heb ik het nog niet over hoe dit zich laat rijmen met zijn functie van S.G van Justitie en u blijft glashard beweren dat alle beschuldigingen tegen J.D 100% zeker uit de duim gezogen zijn. Ik vind dat op z’n minst een merkwaardige uitspraak zeker als er nog onderzoeken lopen. Dat riekt naar kennis van zaken in deze, die wederom het daglicht niet kunnen verdragen. Ik durf te voorspellen dat vroeg of laat de echte waarheid aan het licht zal komen en dat er meer koppen zullen rollen, heel belangrijke koppen althans tot dat moment belangrijk. Ik durf ook te voorspellen dat ze lange Frans nooit om deze reden zullen durven te vervolgen, wat ze wel misschien zullen proberen is hem op een achterbakse manier het leven zuur te maken of erger, maar vervolgen ? Neeee dat is roeren in de strontput en de stank is nu al niet te harden.

  2 likes
  • Ik weet niet honderd procent zeker dat Demmink geen strafbare feiten pleegde maar stel slechts vast dat daartoe vooralsnog geen snipper wettig bewijs geleverd is en de beschuldigingen terzake het verkrachten van kinderen in strijd is met de boerenlogica. Ik zwijg nog maar over de beschuldigingen van Micha Kat c.s. die zeker denkt te weten dat hij niet alleen duizenden kinderen verkrachtte maar ze daarna ook allemaal nog aan stukken sneed.

   U heeft een heftig verlangen dat die feiten wel aan het licht zullen treden. Dat is uw goed recht maar voor uw goede humeur adviseer ik u rekening te houden met een teleurstelling.

   0 likes
  • Ik moet u overigens gelijk geven in uw verwachting dat Lange Frans niet zal worden vervolgd. Die kreupele rijmelaar kan zich namelijk makkelijk indekken door te verwijzen naar zijn ‘kunstenaarschap’. De nar mag roepen wat hij wil en de rechter in Nederland heeft de gewoonte narren de ruimte van kunstzinnige expressie te gunnen.

   0 likes
 23. Chiel wil ons graag iets zeggen
  https://www.youtube.com/watch?v=A9umwW-HAvs
  Moest hier gelijk weer aan denken.
  Daarnaast thumbs up voor Fransie!!

  2 likes
 24. Beste Exegese,

  We kunnen best vraagtekens zetten bij het morele gedrag van Demmink, zoals we dat ook kunnen bij dat van Oudkerk, maar dat is wat anders dan strafbaar handelen. Oudkerk moest vertrekken vanwege moreel weinig hoogstaand gedrag, niet vanwege strafbaar gedrag. Hij werd ook nergens voor veroordeeld.
  Hier gaat het om de vraag of Demmink strafbaar handelde i.c. de krasse beschuldiging dat hij jarenlang vele kleine kinderen verkrachtte. Ik stel vast dat daar geen snipper bewijs voor bestaat en ook in strijd is met de logica. Demmink was een homoseksueel, geen pedoseksueel. We weten dat hij hoeren bezocht en een relatie had met een porno-acteur, een volwassen man, maar dat is, zoals gezegd niet strafbaar.

  Al die sterke verhalen er omheen, van Salomomson tot het Koninklijk Huis, neem ik met een korrel zout. Tot nader bewijs is Demmink onschuldig voor de wet en gelukkig werkt onze rechtsstaat nog steeds volgens die principes.

  Ik ben geïnteresseerd in de vraag wat mensen drijft om dit soort sterke verhalen te verzinnen en mensen als u om ze willen geloven. Dat is voer voor psychologen en literatoren. Gelukkig houden politie en Justitie zich ondertussen bezig met boeven vangen.

  0 likes
  • Het is wel duidelijk hoe de vlag van moreel besef er bij hangt, in dit geval duidelijk afhankelijk van waar de wind waait, nl. uit de hoek waar de macht zich bevindt. Een ieder mag zich gerust afvragen hoe het in vredes naam mogelijk hoe een perverse smeerp8ijp als J.D., wiens handel en wandel op dit gebied al lang bekend was voor hij benoemd werd tot S.G. van Justitie überhaupt in aanmerking kon komen voor een dergelijke functie. Gebruik maken van jongenshoeren is in praktijk hetzelfde als verkrachting omdat ze gedwongen en gechanteerd worden zich aan te bieden aan dergelijke perverse sadisten. En vroeg of laat zullen ze de rest van de bewijzen ook niet meer kunnen verhullen. Het is een kwestie van tijd en de algemene hang naar rechtvaardigheid die met de dag groeit. Ook hier zal het recht uiteindelijk zegevieren ook al duurt dat tergend lang. We hebben geduld en de tijd, de rest gaat vanzelf. Iedereen moet zich vroeg of laat verantwoorden voor zijn of haar doen en laten. Daarop vertrouwend geeft het me enge gemoedsrust bij een dergelijk onmetelijk onrecht waar de daders steeds de dans ontspringen.

   2 likes
   • Als er concrete bewijzen van strafbare feiten aan het licht treden ben ik de eerste om te bepleiten dat betrokkenen worden vervolgd. Zolang dat niet het geval is (en ik voorspel dat dit in het geval van Demmink nooit zal gebeuren omdat de man geen strafbare feiten begin) hecht ik grote waarde aan een kernbegrip van onze rechtsstaat: iedereen is onschuldig zolang het tegendeel niet wettig is bewezen.
    Wat wel strafbaar is (en moreel onder de maat) is onschuldigen in de media belasteren van alles wat lelijk is. Ik meen daarom dat er voldoende titel is Lange Frans te vervolgen.

    0 likes
 25. DOPEHEID! big up fransie!

  1 likes
 26. ik heb eigenlijk niet veel met lange frans maaru RESPECT vanuit r,dam zuid

  1 likes
 27. Kamervragen deel 2.
  Tijd voor een iets agressiever deuntje misschien?
  Ze schijnen daar nogal doof te zijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=gLPX7VHcnes

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS-weerman Gerrit Hiemstra (pas op, de zeespiegel stijgt!) ‘koopt perceel aan het water’

NOS-weerman Gerrit Hiemstra heeft een bouwkavel (275.000 ...

buitenhof

Buitenhof en coronavirus tonen hoe leugen en bedrog bij de publieke omroep hand in hand gaan

Wat hebben Buitenhof en het coronavirus met ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.