Binnenland

Kamervragen 2: “Wat een lyrics, echt de moeite waard om eens goed te luisteren. Angstaanjagend bijna”

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rapper en tv-presentator Lange Frans rapte ooit samen met Baas B, maar sinds 2009 zijn de twee rappers uit elkaar. Voor Lange Frans is het artiestenleven echter nog lang niet voorbij.

Elk jaar geeft hij traditiegetrouw een eindejaarsconcert. Dit jaar doet hij dat met vele andere artiesten op 19 december in de Panama in Amsterdam. Dinsdagochtend was hij te gast bij 3FM, waar hij onder meer zijn nieuwe nummer Kamervragen 2 ten gehore bracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Pedonetwerk

Zeven jaar geleden liet Lange Frans Nederland op zijn grondvesten schudden met het nummer Kamervragen. “Nu is eindelijk Kamervragen 2 daar,” schrijft Giel van 3FM op zijn site. “Wat een lyrics, echt de moeite waard om eens goed te luisteren. Angstaanjagend bijna… Wow!”

Lange Frans benoemt onder meer Joris Demmink, de secretaris-generaal van Veiligheid en Justitie, die ‘jarenlang kleine jongens verkrachtte’. Frans spreekt van een groot pedonetwerk à la Dutroux, van Frits Salomonson tot de Oranjes aan toe.

Hij haalt verder het boek UFO’s bestaan gewoon van Coen Vermeeren aan, die jarenlang lucht- en ruimtevaarttechniek doceerde aan de TU Delft. NASA-astronauten bekennen openlijk dat UFO’s echt bestaan. Een deel is buitenaards en een deel is mens gemaakt, aldus Lange Frans.

Bilderberggroep

“Wij zijn hier op aarde aan het vechten om religie, zolang we de Kardashians kunnen zien op televisie,” rapt hij.

“We willen toch als land vrede in het Midden-Oosten, waarom staat minister Hennis dan op een wapenbeurs te proosten? Wat doet Diederik Samsom bij de Bilderberggroep? Gekozen door het volk, maar wij zijn niet in de loop. En waarom liegt de NOS glashard door haar tanden?”

Luister Kamervragen 2 hieronder terug.

[VARA]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MOTO
MOTO
8 jaren geleden

Altijd al een vreemd mannetje gevonden die Frans. hij schopt eigenlijk gewoon tegen de maatschappij, wat wilt hij nou met dit liedje bereiken.

anna
anna
8 jaren geleden

Eindelijk.
Nu de rest.

Barry Bas
Barry Bas
8 jaren geleden

Geen wonder dat ze hem zo afbranden in de msm.

kim
kim
8 jaren geleden

WOOOOOW Applaus!!!!
Heeft hij toch maar mooi in een paar minuten veel punten aangekaart waar velen ook vragen/bedenkingen bij hebben ,ja ja de puist is aan het openbarsten ,alleen moet Frans wel goed over zijn schouders blijven kijken want nu is hij een gevaarlijk persoon voor bepaalde individuen die alles onder de pet willen houden .

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x