UFO

Oud-gezagvoerder ruimtestation ISS doet boekje open over UFO-waarneming

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Astronaut Leroy Chiao was in 2005 gezagvoerder van het internationale ruimtestation ISS. Tijdens een ruimtewandeling nam hij een ongeïdentificeerd vliegend object waar. Chiao zag boven de Zuid-Amerikaanse kust een vijftal lichten voorbij vliegen. Hij vond het allemaal erg vreemd.

De astronaut is sceptisch over beweringen dat we zijn bezocht door buitenaardsen van een andere planeet of dimensie, maar hij sluit het niet 100 procent uit. Hij is ruimdenkend en gelooft in leven op andere planeten.

De laatste jaren hebben een aantal regeringen hun geheime UFO-files vrijgegeven. Het blijkt dat verschillende overheden een speciaal departement hebben om het fenomeen te onderzoeken en informatie te verzamelen. Aangenomen wordt dat de meest gevoelige informatie achter slot en grendel blijft.

Honderden hooggeplaatste militairen en overheidsmedewerkers hebben zich inmiddels openlijk uitgelaten over het onderwerp. De UFO’s lijken zich vaak niets aan te trekken van de bekende natuurkundige wetten en kunnen op een ongelooflijke manier accelereren en tot stilstand komen. De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer zei onlangs dat ‘tenminste vier buitenaardse soorten de aarde al duizenden jaren bezoeken’.

Het UFO-fenomeen kan niet langer worden genegeerd. Voor eenieder die zich in de materie heeft verdiept is het bewijs overweldigend. Dankzij de inspanningen van onderzoekers en klokkenluiders krijgt het onderwerp steeds meer aandacht.

Chiao staat op een lange lijst van astronauten die openlijk hebben gesproken over hun persoonlijke ervaringen met UFO’s. Diverse astronauten hebben opvallende beweringen gedaan over UFO’s en intelligent buitenaards leven, waarvan hieronder enkele voorbeelden.

6-3-2014 bron: CE

foto: NASA

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bikong
bikong
8 jaren geleden

Uhm, welke boekje doet hij dan precies open?
Dat hij sceptisch tegenover wilde beweringen staat maar het niet 100% kan uitsluiten?
Naar mijn idee wordt de arme man in dit artikel misbruikt tbv iets waar hij nou net sceptisch tegenover staat.

Bert
Bert
8 jaren geleden

[quote name=”bikong”]Uhm, welke boekje doet hij dan precies open?
Dat hij sceptisch tegenover wilde beweringen staat maar het niet 100% kan uitsluiten?
Naar mijn idee wordt de arme man in dit artikel misbruikt tbv iets waar hij nou net sceptisch tegenover staat.[/quote]
Ik heb net het originele Engelstalige artikel gelezen, waarin hij inderdaad de kritische vraag stelt waarom deze buitenaardsen zich dan niet gewoon meer openlijk laten zien. Misschien gaat het hier wel om ruimteschroot dat in de atmosfeer verbrandt, zoals bijvoorbeeld ook te zien is in de film Gravity, met Sandra Bullock in de hoofdrol.

Gravity is trouwens een erg seksistische en vrouwonvriendelijke film. Het is een soort van “slechtste chauffeur van Nederland” maar dan in de ruimte, waarin een labiele astronaute met zelfmoordneigingen, gespeeld door Bullock, in een aaneenschakeling van geklungel en gepruts en daarbij voortdurend op de verkeerde knopjes drukkend, het vege lijf probeert te redden na een botsing met ruimteschroot. George Clooney speelt daarentegen haar charmante en koelbloedige mannelijke collega die ‘het hulpeloze vrouwtje’ dan telkens weer uit de nood helpt. Hoe clichématig kun je het bedenken?

Klaas Thomas Jager
Klaas Thomas Jager
8 jaren geleden

Mensen die zich sceptisch noemen en niet geloven dat we bezocht worden door buitenaardsen zijn eerder achterlijk dan sceptisch want echte sceptische mensen zijn er door het vele bewijs van hun aanwezigheid overtuigd van hun bestaan.
Het achterlijke kan nog door twee dingen komen: Niet genoeg goed werkende hersencellen of het niet willen inzien van de feiten.

bluff
bluff
8 jaren geleden

[quote name=”Klaas Thomas Jager”]Mensen die zich sceptisch noemen en niet geloven dat we bezocht worden door buitenaardsen zijn eerder achterlijk dan sceptisch want echte sceptische mensen zijn er door het vele bewijs van hun aanwezigheid overtuigd van hun bestaan.
Het achterlijke kan nog door twee dingen komen: Niet genoeg goed werkende hersencellen of het niet willen inzien van de feiten.[/quote]
‘door het vele bewijs’
Welk bewijs dan, Klaas Thomas? Overtuigend, hard bewijs is nooit geleverd. Word wakker: Er zijn geen buitenaardsen hier. Alleen homo sapiens.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x