Buitenaards

Buitenaardse wezens hebben kernwapens onderzocht

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalige officieren hebben herhaaldelijk gezegd dat Britse en Amerikaanse legerbases met kernwapens zijn bezocht door buitenaardse wezens.

Onderzoeker en auteur Robert Hastings heeft in de loop der jaren de getuigenissen van de betrokken militairen bij elkaar gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De groep probeert de overheid ervan te overtuigen alle informatie aan het grote publiek bekend te maken. Hastings heeft inmiddels 120 getuigenissen van militairen die bevestigen dat er vreemde interventies waren in nucleaire kampen. Het eerste bezoek van buitenaardsen dateert van 1948, maar sommige verhalen gaan maar terug tot 2003.

Nationale veiligheid

De getuigen hebben het over buitenaards bezoek in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Eén keer landden buitenaardsen zelfs in een Britse basis.

Robert Salas behoort ook tot de groep met officieren. Hij zei het volgende: “Het gaat over onbekende vliegende objecten. De Amerikaanse luchtmacht liegt over de gevolgen van deze objecten voor de nationale veiligheid.”

Bevel

Salas zag op 16 maart 1967 op vliegbasis Malstrom in Montana buitenaardse wezens. “Ik had dienst toen het object boven de site kwam zweven. Een week later gebeurde ergens anders hetzelfde. Ze hebben vooral interesse in onze raketten, waar ze ook vandaan komen. Ik denk persoonlijk dat ze niet van deze planeet afkomstig zijn.” Salas kreeg het bevel er nooit met iemand over te praten.

Charles Halt zag een UFO in de buurt van Ipswich en hoorde nadien op de militaire radio dat buitenaardse wezens nabij de opslagplaats voor kernwapens waren geland. In veel van dergelijke gevallen werden er onverklaarbare haperingen vastgesteld in de nucleaire installaties.

Ook in Nederland zijn onbekende objecten gezien boven militaire bases. Zo werd in februari 1979 een UFO waargenomen boven vliegbasis Soesterberg. Diverse waarnemingsposten zouden UFO’s hebben gezien, ‘maar zoals vaker durfden mensen er niets over naar buiten te brengen’.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tj.Paz
Tj.Paz
10 jaren geleden

Als deze buitenaardse zo gek op radioactieve kernenergie dan hadden ze liever de kernreactors in Japan kunnen stil leggen nu hebben we een wereld ramp die de aarde bevuilt

Darth Vader
Darth Vader
10 jaren geleden

Tsjah, als nuchtere noord hollander lees ik dit soort artikelen vaak met een gezond scepticisme.
Van de andere kant hoop ik vurig dat ze bestaan. Denkend aan Fukushima dat de oceaan(en) met radioactief water besmet; De negatieve invloed van de mensheid moet toch gestopd worden.

Maar ja, misschien moet het er eerst op uitdraaien dat we elkaar uitmoorden d.m.v. hongersnood, oorlogen, nucleaire wapens, enz.

Het zal niet de eerste keer zijn dat de mensheid wordt weggevaagd.
Zo zijn er wereldwijd nucleaire inslagen gevonden, met radioactieve skeletten vergelijkbaar met de skeletten van Hiroshima en Nagasaki.

Het is te veel om hier diep op in te gaan. Maar m’n bron is: WijWordenWakker.org – Kernoorlog van 10.000 jaar geleden
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M53&s=M89&ss=P1684

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

UFO-DISCLOSURE NOW!

Arnold
Arnold
10 jaren geleden

Onze buitenaardse broeders en zusters zijn goed bezig!!

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x