Binnenland

Oud-rechter waarschuwt: sinds corona is er geen sprake meer van een rechtsstaat

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Oud-rechter Barend van Thiel heeft een boek geschreven: De vierde tirannie. Vanuit zijn achtergrond kan hij als geen ander beoordelen dat het met onze ‘democratische rechtsstaat’ volledig de verkeerde kant opgaat.

In het boek krijg je zonder één woord Spaans uitgelegd dat er volgens deze oud-rechter sinds de coronacrisis al geen sprake meer is van een rechtsstaat, merkt psycholoog en jurist André Rozendaal op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Van Thiel zag tijdens corona hoe grondrechten werden geschonden en alle rechters daaraan meewerkten. Ook kwam hij erachter dat de ingrediënten van het vaccin geheim waren, de PCR-test volkomen onwetenschappelijk is en corona vergelijkbaar was met een flinke griep.

Totalitair marxistisch wereldregime

In zijn boek waarschuwt de voormalig rechter voor een totalitair marxistisch wereldregime, opgetuigd door de ‘superrijken’ op aarde en de marxisten. Mede mogelijk gemaakt door ‘de deugmens’ die de totalitaire richting zonder slag of stoot accepteert en doet alsof er niks aan de hand is. In zo’n regime zijn individuele rechten vervangen door één collectief recht, bepaald door de machthebbers.

Binnenkort zal de vrijheid in West-Europa verdwijnen door zaken als de invoering van de central bank digital currency en het nieuwe pandemieverdrag, tenzij de deugmens tijdig en openlijk kiest voor vrijheid, zei Van Thiel onlangs in een interview met De Andere Krant.

Het moet wel snel gebeuren

Hij hoopt dat de deugmens op tijd wakker wordt en de kant van de vrijheid kiest, tegen een marxistische wereldregering. Dan zal de stemming in de maatschappij omslaan en komen we er zonder burgeroorlog uit. “Maar het moet wel snel gebeuren,” waarschuwde hij.

Van Thiel heeft goede hoop dat er ooit gerechtigheid komt in de vorm van tribunalen en pakt met liefde zijn rol als rechter weer op als het zover komt.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 227 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
charlie
charlie
3 maanden geleden

dat zeg ik een kromstaat , a.tak hoogleraar bestuursproccessenrecht zei t al in 2013 ned is een dictatuur , wat niet wil zeggen dat u daar aan moet gehoorzamen

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Iedereen verklaar je zelf soverein en zeg donderop met de hele regering systeem..
Laten wij beginnen met een GROTE schoonmaak en een NIEUWE systeem en dan alles in de gaten houden dat alles goed loopt !!

Hugo
Hugo
3 maanden geleden

Dat is een man met een moreel compas,en het hart op de juiste plek. Laten alle rechters daar een voorbeeld aan nemen, en de landverraders zwaar straffen voor hun misdaden.

Edwin
Edwin
3 maanden geleden

ik vrees dat we al te laat zijn. Ook omdat het zeker nog even nodig heeft om de mensen allemaal om te krijgen. De meeste willen het niet eens aanhoren. En de globalisten zitten echt overal. Die hebben dit zoals Barend van Thiel ook aangeeft, al heel lang voorbereid.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x