CoronaBuitenland

Duizenden artsen demonstreren in Neurenberg: ‘We moeten hier een einde aan maken’

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Zaterdag kwamen in Neurenberg duizenden artsen bijeen om te demonstreren. Zij willen dat de Code van Neurenberg wordt nageleefd. De Code schrijft onder meer voor dat mensen vrijwillig moeten instemmen met een medische behandeling en daar niet toe gedwongen mogen worden.

De Code kwam 75 jaar geleden voort uit de Processen van Neurenberg na afloop van de Tweede Wereldoorlog en was een antwoord op de nazi-experimenten tijdens de oorlog.

Professor Stefan Homburg van de Leibniz-Universiteit Hannover plaatste beelden van de demonstratie op social media:

(Video verwijderd? Klik hier...)


Diverse sprekers hielden een toespraak in Neurenberg, waaronder voorzitter van Children’s Health Defense (CHD) Mary Holland. Enkele dagen voor haar toespraak haalden Facebook en Instagram de profielen van CHD offline. De groep had daar vele honderdduizenden volgers.

Alle 10 punten

“De afgelopen 2,5 jaar zijn we tragisch genoeg getuige geweest van een wereldwijde aanval op de Code van Neurenberg,” sprak Holland. “Overheden, het medisch establishment, universiteiten en de media hebben de Code op alle 10 punten geschonden.”

Ze hebben mensen gedwongen om proefkonijnen te worden. Ze hebben mensen gedwongen om onvoldoende geteste, experimentele, genveranderende injecties te nemen, aldus Holland.

We moeten hier een einde aan maken

“Diegenen die doelbewust, willens en wetens en met kwade bedoelingen de Code van Neurenberg hebben geschonden, moeten worden gestraft,” benadrukte ze, waarna luid applaus klonk.

“Ze moeten worden vervolgd en gestraft wegens misdaden tegen de menselijkheid. Dit is één van onze belangrijkste taken. We moeten hier een einde aan maken. En we moeten ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt,” zei Holland.

4.8 180 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Eindelijk een stipje licht in de donkere tunnel waarin we zijn beland!

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

“Diegenen die doelbewust, willens en wetens en met kwade bedoelingen de Code van Neurenberg hebben geschonden, moeten worden gestraft,” benadrukte ze, waarna luid applaus klonk. “

Dit is veel te hoogdrempelig.

Dit moet vervangen worden door: Hij had kunnen én moeten weten dat hij de code van Neurenberg schond.

A van der Klooster
A van der Klooster
7 maanden geleden

Geweldig, keep going ! Het recht zal zegevieren .

nou en!
nou en!
7 maanden geleden

deur voor deur,arm voor arm,!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

104
0
We lezen graag je reactie!x