Chemtrails

Vereecke grijpt vragenuurtje aan voor chemtrails

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-burgemeester Peter Vereecke maakte voor het begin van de jongste gemeenteraadszitting van het Belgische Evergem gebruik van het vragenhalfuurtje om het probleem van de chemtrails aan te kaarten.

Hij probeerde de gemeenteraadsleden met een rijkelijk geïllustreerde uiteenzetting te overtuigen dat we door vliegtuigen worden besproeid met de metalen aluminium, barium en andere stoffen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tevens stelde Vereecke dat de opwarming van de aarde geheel is verzonnen.

Overbodige vaccinaties

“Ik weet dat mijn stellingen ingaan tegen het algemeen maatschappelijk denken,” argumenteerde de gewezen burgemeester. “Met mijn tussenkomst vraag ik het gemeentebestuur kritisch te blijven en de burgers objectief te informeren.”

Hij beperkt zich niet tot één uiteenzetting. In de vier volgende raadszittingen heeft Vereecke het over de volgens hem overbodige vaccinaties, de schadelijke mammografie, het verontreinigde drinkwater en de gevaarlijke stralingen van Wi-Fi.

Ereburgemeester

In 2007 werd Peter Vereecke voorgedragen voor de titel van ereburgemeester, maar wees dit af. In 2009 richtte hij de burgerbeweging Belfort-group op, die op dit moment vele duizenden mensen verzamelt die opkomen voor waarheid, vrijheid en gezondheid en zich bezorgd tonen omwille van een aantal onrustwekkende evoluties die deze waarden bedreigen. Speerpuntitems zijn chemtrails, vaccinaties en de grote leugens.

De Belfort-group richtte vier symposia in en houdt regelmatig open meetings. Vereecke schrijft wekelijks kritische maar degelijk onderbouwde emails en brieven naar politici, academici, journalisten, medici, allerlei diensten en verenigingen in de hoop hiermee bij te dragen aan een bewustzijnsverandering. Hij haalt regelmatig media-aandacht met zijn strijd.

Weerstand

Begin 2012 begint hij behoorlijk wat weerstand te ondervinden van de overheid. Zo diende het agentschap Zorg en Gezondheid van de Vlaamse Gemeenschap een klacht in tegen Vereecke, waarop het parket om een geestesonderzoek vroeg. De openbare omroep VRT riep Vereecke en zijn groep op te stoppen de VRT-weerdienst met mails te bestoken.

Peter Vereecke weigert principieel zich aan een psychologisch onderzoek te onderwerpen en blijft politici, journalisten, ambtenaren, medici, professoren en allerlei andere verantwoordelijken informatie doorsturen die aanzetten tot kritisch nadenken. “Het recht op vrije meningsuiting is in een democratische rechtstaat een onaantastbaar principe,” aldus Vereecke.

Bron: Nieuwsblad.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x