Homepagina » Buitenland » BBC-documentaire: “Neerhalen van MH17 was het werk van de CIA en Oekraïense geheime dienst”
BBC-documentaire: "Neerhalen van MH17 was het werk van de CIA en Oekraïense geheime dienst"

BBC-documentaire: “Neerhalen van MH17 was het werk van de CIA en Oekraïense geheime dienst”

Het vliegtuig MH17 van Malaysia Airlines is niet zoals vaak gesteld neergehaald door een Boek-raket, maar door een Oekraïense straaljager. Dat moet blijken uit een documentaire van de BBC die volgende week wordt uitgezonden.

In de documentaire wordt nieuw bewijs aangeleverd dat het vliegtuig door een Oekraïens gevechtstoestel is neergeschoten. Een andere theorie die aan bod komt, is dat er twee bommen aan boord waren in een door de CIA gesteunde false flag-operatie.

Ooggetuigen zeiden meer dan één vliegtuig in de lucht te hebben gezien. Eén getuige zei te hebben gezien hoe de Boeing werd neergeschoten door twee gevechtsvliegtuigen, waarvan één de bemanning uitschakelde. De Duitse onderzoeksjournalist Billy Six interviewde 100 getuigen, waarvan zeven naar eigen zeggen een straaljager hebben gezien.

Geen enkel spoor

Privéonderzoeker Sergej Sokolov onderzocht de rampplek met een team van meer dan 100 mensen en vond geen enkel spoor van een Boek-raket. Hij stelt dat MH17 is neergehaald door de CIA in samenwerking met de Oekraïense geheime dienst.

Hij zegt te beschikken over telefoontapes van twee CIA-agenten die de bommen aan boord van MH17 zouden hebben geplaatst. Zonder hulp van de Nederlandse veiligheidsdiensten zouden de bommen volgens Sokolov nooit aan boord van het toestel kunnen zijn gebracht.

NAVO-aanwezigheid

Deze false flag-operatie was er volgens Sokolov op gericht de reputatie van Rusland onderuit te halen zodat er sancties konden worden opgelegd, de wereld te laten zien dat Rusland een ‘barbaars land’ is en de NAVO-aanwezigheid in Europa, met name Oekraïne, te verstevigen.

De BBC laat ook de burgerjournalisten van Bellingcat aan het woord, die van mening zijn dat Poetin erachter zit. Zij baseren zich op informatie die op het internet staat.

De Boeing 777 van Malaysia Airlines werd op 17 juli 2014 neergeschoten in het oosten van Oekraïne. Alle 298 inzittenden kwamen daarbij om het leven.

[DeMorgen]


Vond je deze informatie goed? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Heb eerst altijd gedacht dat het vliegtuig per ongeluk was neergeschoten door een van beide partijen in het oorlogsgebied, maar als ik overzie/denk hoe onze parlementaire vertegenwoordiger(s) illegaal in een zelfstandige soevereine staat (Timmermans) de bevolking opjutte en daarna gepromoveerd werd voor een functie in de EU, tja dan worden de zogenaamde goede bedoelingen als handelsmissie wel erg merkwaardig gehanteerd in een land wat altijd goede relaties onderhield met Russia hun buurland. Wij hebben als EU/Navo afspraken gemaakt met Rusland aangaande de invloedssferen etc. Je kan het neerhalen van de MH17 niet los zien van de gebeurtenissen via onze negatieve bemoeienissen in deze Russische regio, de MH17 behoorde daar zeer zeker niet te vliegen.
  Volgens mij moet Timmermans en zijn vriendjes voor het hekje gebracht worden.

  20 likes
  • Timmermans ,het verhaal,waarbij jeroen pauw niet doorvroeg over het mondkapje.
   Daarbij zou deze passagier nog tijd gehad hebben om het mondkapje om te doen.
   Dan is de vliegtuigoptie duidelijker.
   Meer tijd hiervoor bij mitrailleren, dan de bukversie.
   In de cabinedeur waren inslagen van 30mm mitrailleurkogels te zien.
   De Oekraiene piloot is bekend. Waarom deze man nooit opgeroepen en ondervraagd.
   Deze hele Mh17 stinkt als een beerput.
   Een blamage voor de slachtoffers.

   22 likes
   • Peter, had net een reactie verzonden op je schrijven, opeens was er een zwart scherm..

    zo ver gaat het dus al

    nu te moe om te herhalen, maar STINKEN DOET HET

    groet, Luna

    1 likes
 2. Ik ben benieuwd of deze documentaire de mensheid wakker maakt?

  24 likes
  • jDe titel van de documentaire i= ALLES WAT U IS VERTELD IS EEN GROTE LEUGEN.
   Ben er nog steeds van overtuigd dat de media wordt gecontroleerd dus ja wat moet je hier nou weer van denken?

   5 likes
  • De CIA en Oekraïense geheime dienst kunnen zich beter gaan teleporteren dan onschuldige mensen uit de lucht schieten.

   4 likes
 3. “Zonder hulp van de Nederlandse veiligheidsdiensten zouden de bommen volgens Sokolov nooit aan boord van het toestel kunnen zijn gebracht.” Hulp van de AIVD bij het plaatsen van bommen heeft de CIA natuurlijk helemaal niet nodig. Hulp van het Israelische bedrijf dat de beveiliging op Schiphol in handen heeft, is een heel ander verhaal.

  34 likes
 4. De BBC??! Daar ben ik best verbaasd over, Verder was het me al vrij duidelijk nadat Amerika weigert ook maar iets van de radarbeelden te geven dat dit een mogelijke provocatie was, de propaganda dat Rusland met voorbedachte rade een passagiersvliegtuig uit de lucht knalt is gewoon simplistisch te noemen en iedereen schreeuwt maar hetzelfde zonder ook maar even na te denken.

  32 likes
 5. Off-topic, maar is niemand het opgevallen dat we nog steeds geen videobeelden hebben gezien van wat zich voor de ontploffing heeft afgespeeld in de terminal van Zaventem? Op tv werd namelijk beweerd dat één van de terroristen heeft geschoten met een AK-47 en zich vervolgens heeft opgeblazen. Beveiligingscamera’s moeten er volop aanwezig zijn geweest, dus waarom krijgen we dan geen beelden te zien? En als we dan al wat videobeelden of foto’s krijgen te zien dan zijn ze van zo’n slechte kwaliteit dat je er nog niks mee kunt. HD camera’s moeten daar zeker hebben gehangen en dat sluit niet aan op de summier getoonde videobeelden en foto’s die van dermate slechte kwaliteit zijn dat ze bijna te lachwekkend zijn en zeer ongeloofwaardig overkomen. Net als de MH-17 zijn ook deze terroristische aanvallen naar mijn mening allen in scene gezet en uitgevoerd door westerse of Israëlische geheime diensten om in dit geval overheden te dwingen meer geld uit te geven aan defensie en beveiliging. En drie keer raden wie daar beter van wordt? Net als het klimaatverdrag met de grote CO2 leugen, het boven de wet staande en daarmee onschendbare corrupte TTIP enz. wat ons alleen maar heel veel geld gaat kosten, niets bijdraagt aan vooruitgang en alleen maar Europa meer en meer in de afgrond duwt ten behoeve van de parasitare machthebbers in de VS.

  We moeten af van de VS als zogenaamde bondgenoot (= bezetter sinds 1945 en was aanstichter van de WOII) en financier van Adolf Hitler) en terug naar zakelijke en vriendschappelijke banden aanhalen met landen die ons maatschappelijk en economische vooruit helpen, de VS is voor ons een groter gevaar geworden dan Rusland, al beweert de VS het tegendeel en geloven mensen de zoete woorden van satanist en joker Obama die onophoudelijk de Russen van alle kanten demoniseert en Europa voor z’n geldkar wil spannen. De opruiende en oorlog hitsende houding van de VS ten aanzien van Rusland vs Europa kan voor Europa dramatisch uitpakken indien de Russen in verweer zouden komen. We moeten slimmer zijn dan de vuige Amerikaanse zionistische cabal en de handen ineenslaan met andere mogendheden.

  Mocht er een wereldoorlog komen hoop dan dat de Russen de leugenachtige en moorddadige politici en de (zionistische) elitaire gangster kopstukken, het grootste gevaar voor de huidige mensheid, levend voor het tribunaal weten te brengen. Obama heeft al min of meer gedreigd, als de EU niet 2 procent van het bruto binnenlands product vrijmaakt voor defensie dit wel eens heel dramatisch kan uitpakken van Europa. Kort gezegd; voldoet Europa niet aan de wensen van de VS, dan zullen er zeker meer aanslagen en dreigingen met geweld of oorlog komen. Er kan maar van één dreiging en gevaar komen en dat is de VS met zijn false flag oorlogen en andere dodelijke in scene gezette aanslagen.

  23 likes
 6. Wie een beetje heeft opgelet en een klein beetje onderzoek gedaan heeft. Weet dat de wrakstukken niet van de MH017 geweest kunnen zijn. Maar zouden van de MH370 kunnen zijn.
  Beide vliegtuigen zijn van het zelfde type, maar niet identiek. Het verschil zit hem in een raampje dat vlak bij een uitgang zit.
  Bovendien waren de lijken al in staat van ontbinding vlak na het neerstorten, ze toonden ook sporen van het conserveermiddel formaline.
  Later zijn wel de juiste lichamen ter identificatie aangeboden.
  Dit betekent dat de daders in koele bloede de passagiers van beide vliegtuigen hebben vermoord.

  16 likes
 7. Schijnbaar heeft de BBC haar allereerste video band weer teruggevonden. De BBC kwam”LIVE” met getuigen die straaljagers naast de MH17 zagen.
  Deze beelden werden daarna op bevel van ? van het internet gehaald…
  Ik denk dat bij de BBC koppen gaan rollen. Letterlijk natuurlijk.

  16 likes
 8. Aangezien Rutte’s onderste steen nog steeds uitblijft wordt het tijd zelf een steen te pakken en die mafketels in Den Haag ermee te verjagen!

  Hoogste tijd voor een volksopstand!

  16 likes
 9. Mensen die dit vanaf het begin hebben onderzocht, weten dit allang. Er zijn zat verklaringen en ook die van de bewuste Oekraïense straaljager piloot (lid van de Kolomoisky bende) die MH17 neerschoot te vinden op internet.
  Het is dan ook onvoorstelbaar dat het kabinet Rutte en zijn Daltons clubje (Lucky Luke) dit enorme leugen weet vol te houden. De VS nooit op de proppen is gekomen met het zogenaamde bewijs en als je het opvraagt wordt het niet gegeven. Vraag je zaken op bij de overheid is het ineens allemaal staatsgeheim.

  15 likes
 10. De BBC-documentaire wordt op 3 mei uitgezonden. Eerst maar eens afwachten voordat je conclusies trekt.
  Volgens de Mirror http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/mh17-shot-down-ukrainian-fighter-7826518 zeggen de programmamakers dat het onwaarschijnlijk is dat de MH17 is neergehaald door een gevechtstoestel. ” However programme makers say their research concluded it was unlikely the doomed passenger plane was shot down by a fighter jet. “

  3 likes
  • “De BBC-documentaire wordt op 3 mei uitgezonden. Eerst maar eens afwachten voordat je conclusies trekt.”

   Dank je voor dit commentaar, ik dacht precies hetzelfde.
   Ik ben erg benieuwd waar ze allemaal mee komen, ik kijk er al naar uit.

   4 likes
  • Duidelijke informatie , de documentaire gaat slechts uit van een hand vol getuigen verklaringen , verder is het niet logisch dat Oekraïne een vliegtuig met opzet uit de lucht schoot, waarbij het nochtans verre van duidelijk zou worden of de veroorzaker ook gevonden zou worden … het zou ook van de gekke zijn als Oekraïne zon laatste noodsprong zou willen maken … om internationale wapen steun te krijgen want zo werkt de internationale politiek nooit, en zo uitzichtloos was het voor hun in die tijd bij lange na niet.

   3 likes
  • “Unlikely” but not “impossible”….

   1 likes
 11. Vanaf het begin heb ik de gedachte dat een Oekraïens gevechtsvliegtuig de MH 17 heeft neergehaald tot op heden niet los kunnen laten. Het is naar mijn mening een zeer smerig spelletje (false flag) dat door het Westen/Oekraïne gespeeld wordt, inclusief het z.g. ‘bashing Putin’. Ik hoop dat de waarheid spoedig uitkomt en dan gaan er naar mijn mening koppen rollen.

  9 likes
 12. Ben benieuwd. Eerst wordt gemeld dat er ‘nieuw bewijs wordt aangeleverd dat het vliegtuig door een Oekraïens gevechtstoestel is neergeschoten’, één zin later staat geschreven ‘Een andere theorie die aan bod komt, is dat er twee bommen aan boord waren in een door de CIA gesteunde false flag-operatie.’
  Deze combinatie maakt op mij geen erg overtuigende indruk…

  Hartelijke groet, JosTee

  6 likes
 13. MH17. Hier het bewijs dat het om een valse vlag ging en om ons een oorlog in te kunnen rommelen, tegen Rusland, ten koste van honderden slachtoffers. Dat het MH17-rapport geheim blijft blijkt nu waarom. Oekraïne en de Nederlandse regering zijn niet gebaat bij een volledige openheid van deze vliegramp. Omdat er veel te verbergen is! Rutte blijkt nu de onderste steen.
  https://www.youtube.com/watch?v=yiHGKYBlIrU

  4 likes
 14. En dat rapport, opgemaakt door NL, deugt ook voor geen kanten.

  2 likes
 15. BBC: “Onze docu claimt helemaal niet dat MH17 werd neergehaald door Oekraïne”
  De Morgen heeft het artikel aangepast:
  http://www.demorgen.be/buitenland/bbc-onze-docu-claimt-helemaal-niet-dat-mh17-werd-neergehaald-door-oekraine-b8c000d8/

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

poetin

Poetin geeft geschiedenisles: Hoe het Westen een oorlog met Hitler uitlokte

Het is onze taak om de herinneringen ...

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.