UFO

Oud-stafchef Witte Huis: Vertel de waarheid over buitenaards bezoek (video)

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De makers van de volgende documentaire zijn de wereld rondgereisd om de meest beroemde waarnemingen van onbekende objecten in de geschiedenis te onderzoeken.

Door middel van interviews met hooggeplaatste militairen en overheidsfunctionarissen ondersteunt deze video de theorie dat sommige onbekende objecten van buitenaardse afkomst zijn.

In de documentaire zien we de volgende personen terug: oud-gouverneur Fife Symington, astronaut Dr. Edgar Mitchell, de Russische generaal Leonid Aleviev, oud-president Jimmy Carter, kosmonaut generaal-majoor Pavel Popovich, admiraal Lord Hill Norton, professor natuurkunde Dr. Brian Greene, oud-president Gerald Ford, astronaut kolonel Gordon Cooper, oud-stafchef van het Witte Huis John Podesta en vele anderen.

De getuigenissen en wetenschappelijke invalshoeken vormen het bewijsmateriaal voor de echtheid van het UFO-fenomeen. De documentaire ‘beargumenteert op methodische wijze dat er meer is’, aldus de Associated Press.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x