Buitenaards

Medeoprichter Blink-182: “Ik heb buitenaardse wezens gezien”

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige leadzanger van de Amerikaanse rockband Blink-182, Tom DeLonge, zegt enige tijd geleden buitenaardse wezens te hebben gezien toen hij in de buurt van de militaire basis Area 51 aan het kamperen was.

“Ik zat met een paar vrienden rond het kampvuur,” vertelt de muzikant aan Paper Magazine. “We ging rond één à twee uur slapen, maar ik werd ineens rond drie uur weer wakker. Het leek alsof ik geëlektrocuteerd werd. Ik deed mijn ogen open en zag dat het kampvuur nog aanstond. Buiten de tent waren iets van 20 wezens aan het praten. Ik maakte mezelf wijs dat ze ons geen pijn zouden doen. Ze spraken ook heel onduidelijk. Ik sloot mijn ogen en toen ik drie uur later wakker werd was het kampvuur uit.”

DeLonge is al langer geïnteresseerd in buitenaards leven. Op zijn site Strange Times plaatst hij informatie over UFO’s en in 1999 schreef hij het nummer ‘Aliens Exist’ dat op het album Enema of the State verscheen.

Tegenover Paper Magazine zegt DeLonge niet alleen dat hij aliens heeft gezien, maar ook dat de overheid weet dat ze bestaan. “Ik ben hier al geruime tijd mee bezig,” zei hij. “Ik heb bronnen die zeggen dat ik door de overheid gevolgd wordt. Mijn telefoons worden afgeluisterd.”

DeLonge sprak ook van 150 uur videomateriaal waarin ’topgeheime getuigenissen’ te zien zouden zijn over een geheim Amerikaans ruimteprogramma. Hij zegt een deel van het materiaal in zijn huis te hebben bewaard.

De muzikant zegt verder dat een collega van hem het slachtoffer is geworden van experimenten met mind control. Op woensdag twitterde hij: “Net een video bekeken van de NASA-directeur die zegt dat hij gelooft in leven op Mars.”


[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Logiter
Logiter
7 jaren geleden

Klinkt opmerkelijk dit nieuwsitem,alleen jammer dat de bron (Tom zelf) heeft gezeten voor misbruik van een minderjarige (einde band dus).
Geloofwaardigheid staat op losse schroeven in mijn ogen.

Kevin
Kevin
7 jaren geleden

Weer zo een onnozelaar. Heeft wat aandacht nodig omdat zijn groepke niet genoeg CDs verkoopt zeker ? Kamperen in de buurt van Area 51 ?
Laatst kampeerde ik op het dak van NASA. Wat ik daar allemaal zag, zeg !
Toch niet te geloven hoeveel van die derderangs mediafiguren in de belangstelling willen komen te staan. Hier wat verder stond ook weer zo een verhaal van een dokter met een bijna-doodervaring. Schreef die daar toch toevallig geen boek over zeker ?

pietje
pietje
7 jaren geleden

Altijd kritiek waarom…. ? Iedere heeft een eigen beleving ! En even…… als je zo een zijkerd bent zul je nooit buitenaards leven ontdekken ! Omdat je een zijkerd bent ! Laat je fantasie op de loop ! Stel je open dat gebeuren er veel meer dingen ! Kevin wat ben je zielig je gaat alleen maar achter de feiten aan ja …..dan kom je er nooit ! Maar als je ouder wordt gaat het beter ….dan ga je misschien nadenken maar ja…sommige mensen denken nooit na al zijn ze 100 dus misschien is er nog hoop voor je ….. denk het niet je bent te negatief !

J@n
7 jaren geleden

’s Avonds zeker naar de Beatles geluisterd, Lucy in the sky with diamonds 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x