Homepagina » Buitenaards » Medeoprichter Blink-182: “Ik heb buitenaardse wezens gezien”
Medeoprichter Blink-182: "Ik heb buitenaardse wezens gezien"

Medeoprichter Blink-182: “Ik heb buitenaardse wezens gezien”

De voormalige leadzanger van de Amerikaanse rockband Blink-182, Tom DeLonge, zegt enige tijd geleden buitenaardse wezens te hebben gezien toen hij in de buurt van de militaire basis Area 51 aan het kamperen was.

“Ik zat met een paar vrienden rond het kampvuur,” vertelt de muzikant aan Paper Magazine. “We ging rond één à twee uur slapen, maar ik werd ineens rond drie uur weer wakker. Het leek alsof ik geëlektrocuteerd werd. Ik deed mijn ogen open en zag dat het kampvuur nog aanstond. Buiten de tent waren iets van 20 wezens aan het praten. Ik maakte mezelf wijs dat ze ons geen pijn zouden doen. Ze spraken ook heel onduidelijk. Ik sloot mijn ogen en toen ik drie uur later wakker werd was het kampvuur uit.”

DeLonge is al langer geïnteresseerd in buitenaards leven. Op zijn site Strange Times plaatst hij informatie over UFO’s en in 1999 schreef hij het nummer ‘Aliens Exist’ dat op het album Enema of the State verscheen.

Tegenover Paper Magazine zegt DeLonge niet alleen dat hij aliens heeft gezien, maar ook dat de overheid weet dat ze bestaan. “Ik ben hier al geruime tijd mee bezig,” zei hij. “Ik heb bronnen die zeggen dat ik door de overheid gevolgd wordt. Mijn telefoons worden afgeluisterd.”

DeLonge sprak ook van 150 uur videomateriaal waarin ‘topgeheime getuigenissen’ te zien zouden zijn over een geheim Amerikaans ruimteprogramma. Hij zegt een deel van het materiaal in zijn huis te hebben bewaard.

De muzikant zegt verder dat een collega van hem het slachtoffer is geworden van experimenten met mind control. Op woensdag twitterde hij: “Net een video bekeken van de NASA-directeur die zegt dat hij gelooft in leven op Mars.”


[Yahoo]


Vind je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Weer zo een onnozelaar. Heeft wat aandacht nodig omdat zijn groepke niet genoeg CDs verkoopt zeker ? Kamperen in de buurt van Area 51 ?
  Laatst kampeerde ik op het dak van NASA. Wat ik daar allemaal zag, zeg !
  Toch niet te geloven hoeveel van die derderangs mediafiguren in de belangstelling willen komen te staan. Hier wat verder stond ook weer zo een verhaal van een dokter met een bijna-doodervaring. Schreef die daar toch toevallig geen boek over zeker ?

  13 likes
  • Lijkt me lastig.. om een ego te hebben die tegen iedereen aan wilt schoppen die z’n verhaal kwijt wilt.. de frustratie komt zelfs uit je toetsenbord..

   18 likes
  • Inderdaad Kevin !
   En dat allemaal op deze website van natuur en techniek, die jij zo graag frequenteert !
   Straks hebben ze het nog over bovennatuurlijke fenomenen en UFO’s !? Ik zou mijn abonnement maar snel opzeggen.
   Had jij hier artikelen over wiskundige vergelijkingen of boekhouden verwacht ?
   Laatst zat ik op gameworld.com en daar ging het warempel toch wel over spelletjes !!??
   Naar hus, want de koeien staan op springen , Kevin ! 🙂

   8 likes
  • Helemaal waar hoor Kevin. Duidelijk een geval van een Sinterklaas die in zichzelf is gaan geloven. Heeft zichzelf gehersenspoeld met het zich verdiepen in dit soort onzin tot je er heilig in begint te geloven. Net als de meesten hier overigens. En als je daar dan – tercht- kritisch tegenover staat, dan krijg je de hele niburuclan over je heen.

   6 likes
 2. Klinkt opmerkelijk dit nieuwsitem,alleen jammer dat de bron (Tom zelf) heeft gezeten voor misbruik van een minderjarige (einde band dus).
  Geloofwaardigheid staat op losse schroeven in mijn ogen.

  5 likes
 3. Altijd kritiek waarom…. ? Iedere heeft een eigen beleving ! En even…… als je zo een zijkerd bent zul je nooit buitenaards leven ontdekken ! Omdat je een zijkerd bent ! Laat je fantasie op de loop ! Stel je open dat gebeuren er veel meer dingen ! Kevin wat ben je zielig je gaat alleen maar achter de feiten aan ja …..dan kom je er nooit ! Maar als je ouder wordt gaat het beter ….dan ga je misschien nadenken maar ja…sommige mensen denken nooit na al zijn ze 100 dus misschien is er nog hoop voor je ….. denk het niet je bent te negatief !

  11 likes
 4. Lastig ? Frustraties ? Niks van dat, hoor. Heb hier al dingen neergeschreven die anders wél door anderen werden geapprecieerd. Maar ja, positieve, grappige, constructieve dingen worden zo gauw weer vergeten, zo zitten de mensen nou eenmaal in mekaar. Als je eens een keer een mening hebt die naar het negatieve neigt, dàt wordt pas onthouden. En meteen ook door velen tegelijk afgeschoten. Van frustratie gesproken dan 🙂
  En wat lees ik toch een hoop spellingsfouten in die reacties. Is het dan niet “lastig” om geen enkele zin zonder fouten te kunnen schrijven ?
  Nou, ik heb het “lastig” met van die beroemdheden die vanalles zien zonder bewijs. Schrijf er een boek over, is dat dan bewijs ? Eerder een poging tot geldklopperij, vind ik. Maar ja, “vind ik” is een mening, en die mag je hier dan niet geven, blijkbaar.
  Eerlijk toegegeven : van ET’s en UFO’s heb ik geen kaas gegeten, nooit wat van gemerkt, altijd maar weer die vage verhalen, verslagen, filmpjes, foto’s. Met àndere paranormale zaken heb ik wél al een paar keer aanraking gehad, geesten, uittreding. Maar schrijf ik daar een boek over ? Zou het hier eens een keer moeten kunnen posten, in verhaalvorm of zo. Wedden dat het als “dikke lulkoek over de hele lijn” zou worden bestempeld ?
  Maar ja, ik ben dan ook maar een “zijkerd” met een mening, zeker ? Jammer hoor…

  6 likes
  • Zullen we het hier een beetje gezellig houden? Ik ben er inmiddels achter dat er twee soorten mensen zijn, de een heeft een open pijnappelklier en bij de ander zit ie dicht. Dan kan je praten tot je een ons weegt, het gaat niet helpen. Goed of slecht, ik oordeel niet meer. Zoek het zelf maar uit.
   Ik geniet liever. Ik word weer helemaal gelukkig als ik hier

   https://www.youtube.com/watch?v=PM_VIATPYQc

   aan terug denk. En geweldig dat het steeds weer te be-leven is via youtube. Internet is trouwens een buitenaardse uitvinding. Anders hadden ‘ze’ het allang gesloten want reken maar dat het een doorn in hun oog is!

   Mensen geniet er van.

   0 likes
   • Ik word ook altijd blij als ik naar muziek luister, maar niet naar Pearl Jam, dat is m’n stijl niet, maar goed, smaken en goesting verschillen en daarover kunnen we op een muziekforum verder.
    Maar beste Faith, ik snap de link tussen je post en mijn tegenbericht niet zo goed. Bedoel je nu “stop met zeuren en ga wat muziek luisteren?” Dat doe ik elke dag, hoor (stoppen met zeuren én muziek luisteren). Ik ben trouwens een soort van mens waartegen behoorlijk een potje gezeurd wordt en waarvan veel energie afgetapt wordt. Heb ik me eens laten vertellen. Heeft dat ook wat te maken met je pijnappelkliertheorie ?
    Maar dat het internet een buitenaardse uitvinding is ? Naaa, dat geloof ik niet, daarvoor zit er veel te veel reclame op.

    0 likes
 5. Had Tom zijn foto camera en of smartphone niet bij zich.. Altijd bij ufo verhalen zijn de haarscherpe foto’s niet aanwezig …. Of heel vaag en onduidelijk.

  Ow ja als aliens miljarden km’s reizen waarom landen is altijd op afgelegen plekken . Je zou zeggen dat is uit de ruimte toch wel weten waar de grote steden zijn om te shoppen na zo’n lange reis…

  5 likes
 6. ‘s Avonds zeker naar de Beatles geluisterd, Lucy in the sky with diamonds 🙂

  4 likes
 7. Ach, met een beetje drugs ziet men al gouw spoken?

  4 likes
 8. Ik zie dagelijks buitenaardse wezens, althans dat hoop ik toch 🙂 . Vooral ‘s avonds als ik het (politieke) nieuws bekijk dan wemelt het ervan, let maar eens goed op!

  3 likes
 9. jammer dat als je iets niet geloofd , waarom dan die persoon afkraken?

  je kan ook gewoon je mening onderbouwen (als dat zou kunnen) en kan je dat niet moet je het bij geloven of niet geloven houden.
  er gebeuren nu eenmaal vreemde dingen op de wereld waar menigeen geen kaas van gegeten heeft.

  ik zelf weet niet of hij de waarheid spreekt en dat laat ik dan ook maar in het midden.

  2 likes
  • Omdat inderdaad als je een eigen mening geeft MOET dat blijkbaar onderbouwd worden, waardoor de ander met vrijwel dezelfde kennis het net ietsje beter weer weet te vertellen, waardoor je mening in het niet vergaat. Censuur is ook behoorlijk van de orde als het niet in lijn ligt met een ander. Daar doel ik niet alleen op de mensen die reageren, maar zeker ook de toelatingseisen van deze site.

   1 likes
 10. Kan ook zijn dat hij iets geestveruimends heeft gebruikt. 😉

  1 likes
  • Hij was verslaafd aan de vicodin..
   Bijwerkingen van vicodin kunnen o.a. zijn

   – Veranderingen in de geestelijke gesteldheid
   – Paranoia (Hij heeft het idee dat de regering achter hem aanzit, dus dat klopt wel aardig)
   – Hallucinaties (zie bijvoorbeeld titel bovenstaand artikel)

   2 likes
 11. Oke oke,attentie alle fanatieke groupies ik neem mijn woorden terug.
  Rond het jaar 2005 meende ik een dergelijk bericht van blink 182 op de radio te horen,dat de leadzanger was opgepakt voor misbruik.
  Zo te merken had ik het dus verkeerd (kan het ook niet terugvinden,sorry Tom Delonge)
  Waarschijnlijk een ongelukkige mix-up

  2 likes
 12. Inderdaad erg jammer dat enige vorm van kritiek schijnbaar niet mag omdat het mogelijk een mooie droom verstoord. Ik beweer niet dat ik totaal niet in buitenaardse wezens geloof maar klakkeloos maar alles voor waarheid aannemen lijkt me een beetje ver gaan.

  1 likes
 13. 20 wezens staan te kletsen, en hij sluit zijn ogen ….ja joh!
  yeah sure dude, we believe you…. NOT!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...