Gezondheid

Ouder dan 100 door hennepzaad?

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Chinese district Bama Yao in de zuidelijke provincie Guangxi staat bekend als regio van het lange leven vanwege zijn grote aandeel honderd-plussers: 32 per 100.000 inwoners. De levensverwachting is er met 76 jaar voor vrouwen en 72 jaar voor mannen de hoogste van heel China, waar het gemiddelde 72,8 jaar is.

Het water is er heel gezond met een zuurgraad boven de 7, wat het bloed basischer maakt. En er zit magnesium in de aarde. De bewoners volgen een gezond dieet van zoete aardappelen, weinig vlees en bakken met een olie van een speciale Bama-plant.

De mensen uit Bama Yao eten iedere dag ook veel hennepzaad, dat rijk is aan omega 3- en omega 6-vetzuren. Het bedrijf Glory International is gespecialiseerd in de verkoop van de hennepzaadolie Omega Point, die wordt gemaakt van hennepzaad uit Bama Yao.

De directeur van het bedrijf legt uit: “De olie die van deze soort wordt gemaakt is belangrijk voor een gezond lichaam. Het brein bestaat voor 65 procent uit vetzuren. De consumptie van onverzadigd vet in hoogwaardige olie bevordert de gezondheid en het concentratievermogen.”

Volgens sommige experts is de consumptie van hennepzaad één van de redenen waarom de mensen uit Bama Yao zo oud worden. Het is bekend dat sterolen en antioxidanten in hennepzaad de kans op veel kankersoorten doen afnemen. Daarnaast zit hennepzaad vol vitamines (A, B, D en E) en eiwitten. Ze bevatten ook veel calcium, ijzer en voedingsvezels.

[Natural Society]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
steedsweertochwelzo
steedsweertochwelzo
8 jaren geleden

We moeten gewoon aan de drugs, (geintje) maar dit is wel opmerkelijk.

exegese
exegese
8 jaren geleden

Hennep is een zonderlinge plant. Er is natuurkundig bewijs dat cannabis niet lijkt op welke plant op aarde dan ook. Men zou kunnen concluderen dat de plant hier gekomen is om de mensheid te dienen. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat wij het pikken dat onze overheid dit plantje wegens economische belangen in de verdomhoek duwt en ons laat geloven dat het ontzettend veel kwaad zou kunnen. Hoe is het toch mogelijk dat dit waardevolle gewas niet gewoon overal verbouwd mag worden en dat we niet tegen dat feit in opstand komen.

Het artikel onder de volgende link legt haarfijn uit waarom hennep verboden is ;

http://www.argusoog.org/2010/09/de-marihuana-samenzwering-de-reden-waarom-hennep-illegaal-is/

Huisheks
Huisheks
8 jaren geleden

Agenda 21 treedt in werking; de populatie moet drastisch verminderd worden !
Vandaar dat alles wat gezond voor ons is verboden of vergiftigd moet worden!
Dus; als U voortijdig de pijp aan maarten wilt geven, gehoorzaam aan Uw Overheid/Regering en denk vooral zelf niet na.

Sunshine
Sunshine
8 jaren geleden

Nee, je wordt niet ouder dan 100 door hennepzaad.
Er is niet één voedingssoort dat je kunt eten en voila klaar is Kees en we worden ouder dan 100.

Het is een verzameling van factoren die meespelen. Net zoals het een verzameling van factoren is die ziek maken. Het is een totale lifestyle die aan het één dan wel het andere ten grondslag ligt.
Dit artikel lijkt meer op reclame voor het bedrijf dat de hennepolie verkoopt dan op goede voorlichting.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x