Homepagina » Gezondheid » Ouder dan 100 door hennepzaad?
Ouder dan 100 door hennepzaad?

Ouder dan 100 door hennepzaad?

Het Chinese district Bama Yao in de zuidelijke provincie Guangxi staat bekend als regio van het lange leven vanwege zijn grote aandeel honderd-plussers: 32 per 100.000 inwoners. De levensverwachting is er met 76 jaar voor vrouwen en 72 jaar voor mannen de hoogste van heel China, waar het gemiddelde 72,8 jaar is.

Het water is er heel gezond met een zuurgraad boven de 7, wat het bloed basischer maakt. En er zit magnesium in de aarde. De bewoners volgen een gezond dieet van zoete aardappelen, weinig vlees en bakken met een olie van een speciale Bama-plant.

De mensen uit Bama Yao eten iedere dag ook veel hennepzaad, dat rijk is aan omega 3- en omega 6-vetzuren. Het bedrijf Glory International is gespecialiseerd in de verkoop van de hennepzaadolie Omega Point, die wordt gemaakt van hennepzaad uit Bama Yao.

De directeur van het bedrijf legt uit: “De olie die van deze soort wordt gemaakt is belangrijk voor een gezond lichaam. Het brein bestaat voor 65 procent uit vetzuren. De consumptie van onverzadigd vet in hoogwaardige olie bevordert de gezondheid en het concentratievermogen.”

Volgens sommige experts is de consumptie van hennepzaad één van de redenen waarom de mensen uit Bama Yao zo oud worden. Het is bekend dat sterolen en antioxidanten in hennepzaad de kans op veel kankersoorten doen afnemen. Daarnaast zit hennepzaad vol vitamines (A, B, D en E) en eiwitten. Ze bevatten ook veel calcium, ijzer en voedingsvezels.

[Natural Society]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Hennep is een zonderlinge plant. Er is natuurkundig bewijs dat cannabis niet lijkt op welke plant op aarde dan ook. Men zou kunnen concluderen dat de plant hier gekomen is om de mensheid te dienen. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat wij het pikken dat onze overheid dit plantje wegens economische belangen in de verdomhoek duwt en ons laat geloven dat het ontzettend veel kwaad zou kunnen. Hoe is het toch mogelijk dat dit waardevolle gewas niet gewoon overal verbouwd mag worden en dat we niet tegen dat feit in opstand komen.

  Het artikel onder de volgende link legt haarfijn uit waarom hennep verboden is ;

  http://www.argusoog.org/2010/09/de-marihuana-samenzwering-de-reden-waarom-hennep-illegaal-is/

  25 likes
  • Lyra schreef:

   Dat is niet helemaal waar want hennepzaad en hennepolie mag vrij geconsumeerd worden en is het bezit er van niet verboden. Wel is het groeien van hennepplanten verboden boven de 5 planten per huishouden. Iedereen mag dus gewoon 5 hennepplanten in huis of in de tuin hebben. Bovendien is het roken van weed altijd gedoogd. Je mag gewoon met een joint een politieburo in lopen bij wijze van spreke.
   In Nederland waren we altijd erg vrij in het gebruik van hennep en zet die trend zich voort over de wereld. Ik zie niet hoe onze overheid dit plantje altijd in de verdoemhoek hebben gezet. natuurlijk zou het fijn zijn als alle geboden rondom hennep komen te vervallen.

   5 likes
   • Wolf Jordan schreef:

    Ja hallo, de hennepzaden en dito olie voor consumptie komen niet van de halucinerende variant van de hennep hoor! Die komen van de INDUSTRIËLE hennep, een plant die ook hier bij ons al eeuwen wordt verbouwd. Een landbouwer kan perfect deze industriële variëteit zaaien (die wordt makkelijk 3,5 tot 4 m hoog!) vooropgesteld dat hij hiervoor de nodige vergunning heeft aangevraagd en ook goedgekeurd zaaigoed gebruikt. Niet enkel de zaden kunnen gebruikt worden, maar uit de stengel kunnen de vezeldraden verwijderd worden (vroeger vnl voor zeildoek en touwen) en met de overschot, de hennepscheven, kempscheven of hennepvezel genoemd, kan men huizen isoleren en zelfs komplete huizen bouwen. Wat wij hier trouwens al jaren doen: in België, in het Verenigd Koninkrijk en in Frankrijk is dit trouwens “booming business”, ook in Spanje, Italië, Zwitserland, Denemarken, Letland, enz… Nederland loopt op dat gebied schromelijk achter…

    1 likes
   • exegese schreef:

    Hennepteelt is bij de wet verboden beste @Lyra. Die 5 plantjes die je per huishouden mag hebben vallen onder het gedoogbeleid van onze overheid. Dit alles om verwarring te zaaien, criminaliteit in de hennepteelt in de hand te werken en de prijs op te drijven. Er wordt alles aan gedaan om de publieke opinie in het negatieve te trekken. Zet maar eens 5 hennepplantjes in je tuin en vier je verjaardag aldaar en leg aan iedereen uit dat je wietplantjes kweekt. Let goed op wat men daar dan van vindt en waarom precies.

    Gewone consumptieve hennepolie van hennepzaad is idd vrij te verkrijgen (is overigens altijd gekweekt met ontheffing van de overheid) de zogenaamde zeer heilzame THC-olie waar wij het over hebben staat op de lijst van harddrugs en is wettelijk verboden.

    Ik heb in het verleden wel eens wat gepost op een wietforum en laten vallen dat ik wat plantjes wilde kweken om THC-olie te maken. Ik kreeg vervolgens onmiddellijk een waarschuwing in mijn mailbox dat wanneer ik nog een keer iets zou schrijven over de bewust olie ik onmiddellijk van het forum verwijderd zou worden. Ik bedoel maar.

    Verder wordt er sinds kort ook hennep geteeld als voedingsgewas voor vee, dit mag alleen met mannelijke planten gebeuren die geen THC bevatten en met ontheffing van bevoegde instanties.

    Je kunt dus heel erg duidelijk stellen dat hennep verboden is mits er aan allerlei voorwaarden voldaan is. Dit alles om criminaliteit in stand te houden en de grote massa te ontmoedigen de voordelen van hennep te ontdekken en gebruiken. De vele redenen vind je onder de link in mijn allereerste reactie alhier.

    1 likes
 • Sunshine schreef:

  Nee, je wordt niet ouder dan 100 door hennepzaad.
  Er is niet één voedingssoort dat je kunt eten en voila klaar is Kees en we worden ouder dan 100.

  Het is een verzameling van factoren die meespelen. Net zoals het een verzameling van factoren is die ziek maken. Het is een totale lifestyle die aan het één dan wel het andere ten grondslag ligt.
  Dit artikel lijkt meer op reclame voor het bedrijf dat de hennepolie verkoopt dan op goede voorlichting.

  9 likes
  • Buddy schreef:

   Het is inderdaad een verzameling van factoren die meespelen, dit wordt ook duidelijk in het artikel zo omschreven.

   “Volgens sommige experts is de consumptie van hennepzaad één van de redenen waarom de mensen uit Bama Yao zo oud worden.”

   Als je het artikel goed leest kan hier géén sprake zijn van reclame of iets dergelijks…

   5 likes
 • Huisheks schreef:

  Agenda 21 treedt in werking; de populatie moet drastisch verminderd worden !
  Vandaar dat alles wat gezond voor ons is verboden of vergiftigd moet worden!
  Dus; als U voortijdig de pijp aan maarten wilt geven, gehoorzaam aan Uw Overheid/Regering en denk vooral zelf niet na.

  12 likes
  • Pascal schreef:

   Lieve Huisheks, je heb nu de snelste bezem maar ik wilde jou toch vragen waar jij denkt dat Agenda 21 voor staat. Ik krijg het idee dat niemand erover nadenkt en dat er bij iedereen maar een hoop negatieve sh*t uitkomt. Agenda weet ik maar waar staat die 21 voor??? Over die negativiteit ben ik het geheel niet met je eens want alles word geheel negatief gemanipuleerd maar het is allemaal superpositief maar weinige of niemand die het echt ziet.

   2 likes
 • exegese schreef:

  Geachte Pascal, als je precies wilt weten waar agenda 21 voor staat kijk dan even onder de volgende link en vertel me wat daar zo positief aan is.

  https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/de-agenda-om-de-wereldbevolking-terug-te-dringen

  Verder zou je je nog een kunnen verdiepen in wat precies de Codex Alimentarius inhoudt, wat ze daar precies mee van plan zijn en wat het gevolg is voor onze gezondheid.

  http://www.slaaptgijnog.nl/slaaptgijnog/?page_id=713

  Oooh man het is allemaal zooooo positief, dat wil je niet weten !

  5 likes
  • arnout schreef:

   Volgens mij gebruik jij zoveel van dat spul dat je die verhaaltjes nog gelooft ook

   3 likes
  • Pascal schreef:

   @exegese

   Beste exegese,

   Met de eerste zin van jou link was ik al klaar want ook dat is negatieve Sh*t die jullie gemanipuleerd word.

   Zoals ik al zei weet ik waar Agenda voor staat maar waar staat die 21 voor, want daar geeft ook jij geen antwoord op. Op jou opgegeven site lees je enkel paniek en chaos manipulatie waar jij dus geheel in opgaat.

   Ik denk dat 21 staat voor 21 december omdat het de kortste dag is en op die dag waarschijnlijk iets groots staat te gebeuren.

   Die vraag was toch niet zo moeilijk??

   1 likes
   • exegese schreef:

    Hahaha beste Pascal dus jij denkt dat 21 staat voor 21 december ?

    Hier blijkt dus uit dat je, of niet kunt lezen of niet wilt lezen. Jij bent gewoon te bang te beseffen welk gigantische shit ze aan het uithalen zijn met ons. Maar het maakt weinig uit, met jou nog heel veel andere slaapmutsen.

    Agenda 21 is het beleidsplan voor Duurzame Ontwikkeling in de 21 eeuw, ontworpen door de Verenigde Naties en vastgesteld tijdens de Conferentie in Rio de Janeiro 1992.

    21 staat dus voor de 21e eeuw. En de zogenaamde duurzame ontwikkeling waar ze het over hebben heeft NIETS met duurzaamheid te maken doch alles met snode plannen de mensheid te reduceren tot een half miljard slaven.

    Maar slaap en fantaseer lekker verder en vergeet vooral je slaapwandeling naar de stembus niet de volgende keer.

    1 likes
    • arnout schreef:

     Wtf gaat er toch allemaal rond in die bovenkamer van jou man? Heb je al eens contact gehad met een dokter? Sommige dingen zijn inderdaad niet zoals ze lijken mar volgens jou is alles een false flag of vergiftiging of slapen we nog

     Of je bent een beetje paranoïde? Ik zeg maar

     1 likes
     • exegese schreef:

      Heb je ook nog iets zinnigs te melden of moeten we het hier mee doen ? Ik zeg maar.

      0 likes
     • Pascal schreef:

      @exegese
      12 december 2014 22:59 at 22:59

      Ik vind het geheel zinnig wat hij zegt. Bij mij komt het net zo over als bij arnout.

      Wellicht kan jij je vinden in al die negatieve manipulatie waar jij jezelf ook wellicht mee bezighoud.

      0 likes
     • exegese schreef:

      Tsja @Pascal als jij je nou ook al schaart achter de inhoudelijk zo “goed doordachte mening” van @arnout ben ik wel genoodzaakt in m’n schulp te kruipen en alles wat ik denk, vind en schrijf nog maar eens onder de loep te nemen. Wellicht heb ik het dan toch mis. Sorry dat ik me zo nu en dan wat al te rechtlijnig en ongenuanceerd uitdruk.

      0 likes
 • pietje schreef:

  Pascal,
  Agenda 21 is het plan van de elites in deze wereld (rothschilds, rockefellers, famile Bush, koningshuizen) om te komen tot de nieuwe wereldorde (1 wereld regering, 1 leger, 1 munt, 1 religie). Helaas moet daarvoor de middenklasse verdwijnen, 80 % van de bevolking uitgeroeid worden en wat overblijft mag als werkslaaf dienen. Als je een beetje oplet zie jdat deze totalitaire staat op dit moment opgebouwd wordt en hopelijk nog gestopt kan worden als meer mensen zoals jij zich gaan afvragen wat deze agenda is.
  Mogelijk klinkt het je nu onvoorstelbaar, maar bekijk maar eens op YouTube filmpjes van de bilderberg conferenties (om te zien wie daaraan deelnemen en hoe ze met nieuwsgierige journalisten omgaan) of Google eens op memoires van David rockefeller, da kun je zien dat ze het zelf gewoon toegeven.

  5 likes
  • Faith schreef:

   Mooi hoe achterbakse mooiprater en Bilderberger Pechtold gisteren bij Nieuwsuur nog net even op de valreep de waarheid verteld werd door Roemer. Dat wij door heel veel ziektekosten te betalen, vooral al die marketing, voetbalsponsoringen en dure reclames betalen. Maar kijkt u vanavond gerust weer RTL en SBS, u zich wil ontspannen als u zich weer eens flink boos heeft gemaakt over de veel te dure ziektekostenpremies. Onze Linda’s, Patty’s en Geers en Gors zijn er goed mee. Dat u het maar weet.

   2 likes
  • Pascal schreef:

   @pietje

   Pietje dat manipulatie proces ben ik een tijd geleden al doorlopen en ik weet dat alles nu draait voor het nieuwe begin van de nieuwe civilisatie die een immens grote impact gaat worden. Die namen en die organisaties die jij opnoemt heb ik dus niets meer mee. Het gaat mij om een datum dat het gaat gebeuren en wat er gaat gebeuren. Die Elite poppenkraam is dus niet het punt.

   0 likes
 • We moeten gewoon aan de drugs, (geintje) maar dit is wel opmerkelijk.

  2 likes
 • henryk schreef:

  Wel een klein foutje in het artikel. Ons bloed is altijd 7,4. Daar heeft water geen invloed op. Als bloed niet 7.4 is gaat er iets goed mis in ons lijf. Urine is rond 6.5 maar veel lager als we een biefstuk hebben gegeten. Wel is water met hoge pH-waarde goed voor de nieren. En niet te vergeten het tussenweefselvocht, het zgn. interstitieel vocht.

  4 likes
 • Silber eye schreef:

  32 van 100.000 inwoners is daar honderd jaar en ouder, lijkt mij een matig cijfer.
  Wat hennep betreft denk ik dat suiker, alcohol en de met zware gifstoffen verrijkte tabak gevaarlijker is, ach eigenlijk weet ik dat wel zeker

  Trefwoorden Hennep: legalisatie, gedogen,misschien,ooit, geen straf, geen vervolging, vrijheid van lichaam en geest.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavirus

  Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

  Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het ...

  coronagezant

  Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

  Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens ...

  >