Homepagina » Het Complot » ‘We leven in een Matrix die wordt bestierd door geldgierig Jodengespuis’. Ophef om controversiële uitspraken op de radio
We leven in een Matrix die wordt bestierd door geldgierig Jodengespuis. Ophef om controversiële uitspraken op de radio

‘We leven in een Matrix die wordt bestierd door geldgierig Jodengespuis’. Ophef om controversiële uitspraken op de radio

Presentator Morad El Ouakili van het BNNVARA-programma Gaan! Op NPO Radio 1 is onder vuur komen te liggen omdat hij een beller alle ruimte gaf om antisemitische complottheorieën te verspreiden.

De beller, ene Mario, zei dat we in een Matrix leven die wordt bestierd door geldgierig Jodengespuis.

“Sorry dat ik het zeg, maar ik noem het beestje gewoon bij de naam,” klonk het. “Die lui moeten echt uitgeroeid worden, wereldwijd, want we zitten echt in een spiraal naar beneden.”

9/11

Mario zei dat we worden ‘gemodelleerd door middel van leugens op radio en televisie’.

Ouakili wilde graag weten wat hij bedoelde met de term ‘Jodengespuis’.

“Achter alle stenen die je optilt bij het onderzoek naar bijvoorbeeld grote aanslagen zoals 9/11 of de media, zitten Joden,” lichtte Mario toe.

“Ik verzin het niet,” zei hij. “Het zijn altijd dezelfde mensen die aan de knoppen zitten.”

Waarheid als een koe

Ze zitten echt van Zuid-Afrika tot de Noordpool, voegde hij toe.

Ouakili wees erop dat veel mensen hem gelijk gaven. Hij las enkele reacties voor: ‘1000 procent gelijk’, ‘Waarheid als een koe, deze man heeft gelijk’ en ‘Helemaal eens met deze beller’.

Excuses

Het fragment leidde tot de nodige ophef, waarna BNNVARA excuses aanbood.


Het CIDI vindt de excuses niet genoeg en wil dat de omroep publiek en formeel afstand neemt.

[Mediacourant]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Hij noemt het beestje niet bij de naam, maar
  hij schiet in z`n eigen voet…
  We hebben hier niet met Joden te maken maar
  met satanisten die zich achter het Jodendom
  verschuilen, zodra ze eventjes in gevaar komen.
  De wereld zou er inderdaad veel beter uitzien,
  als we ons eindelijk zouden ontdoen van dit soort lieden.

  30 likes
  • Het zijn geen satanisten. Een traditioneel satanist is theïstisch en aanbid zichzelf (Luciferianisme, paganisme/odinisme/wicca etc. is een ander verhaal) Dit zijn Chazaarse/Kazaarse of Ashkenazische joden. volgers van de Kabbalah en meesters van mystieke leer. Ooit aanbaden ze een god welke kinderoffers vroeg. ik weet niet hoe dat nu zit, maar het zou me niets verbazen. Google ze eens en oordeel zelf.

   19 likes
   • @Azazel “Ooit aanbaden ze een god welke kinderoffers vroeg. ik weet niet hoe dat nu zit, maar het zou me niets verbazen.”
    Die god heette Moloch. Bepaalde wereldleiders komen in Californië in Bohemian Grove bijeen onder een stenen uil, symbool van die afgod.
    De Uil van Minerva is hoogst waarschijnlijk daar het uilskuiken van en de uilskuikens daarvan zijn weer de corps balletjes. Ja, uilskuikens, want eerlijk gezegd, welke pianist gaat er nu op een piano liggen? Dan kun je nog beter een muntje in de jukebox gooien, of je verder gaan bezatten.

    5 likes
    • antisemitism == TOO CLOSE TO THE TRUTH!!!

     @Azazel.. Géén satanisten????

     https://www.bitchute.com/video/rROnhbA90fQe/

     Lees:
     Albert Pike – Morals and Dogmas
     https://www.resist.com/Onlinebooks/Pike-MoralsAndDogma.pdf

     Manly Palmer Hall – The secret teachings of all ages
     https://archive.org/details/SecretTeachingsOfAllAges/page/n3

     THE LUCIFERIAN DOCTRINE
     The Luciferian dogma and doctrines as expounded by Pike and others who at one time or another have been High Priests of the Luciferian reed can be summed up in very few words. It teaches ‘inversion’ of the Commandments of God. It teaches the exact opposite to what the Holy Scriptures tell was God’s plan for the rule of the Universe before Lucifer led die Heavenly revolt. How do we know this statement to be the TRUTH?

     The answer is simple. At various times documents of a most serious nature have fallen into hands other than those intended, while being circulated by the High Priests of the Luciferian Creed, to those they had selected to be heads of the Lodges of the Grand Orient and Councils of the New and Reformed Palladian Rite, which have been the secret headquarters of the W.R.M.. throughout the world. I call these incidents ‘acts of God.’
     Raids on Lodges of the Grand Orient and Councils of the New and Reformed Palladian Rite between 1784 and 1924 produced documents and other evidence which prove conclusively the continued existence of the
     Luciferian conspiracy to obtain ultimate world domination. The raids conducted by the Bavarian government in 1784-1785 produced documents which were published under the title, The Original Writings of the Order and
     Sect of the Illuminati.”
     – Satan, Prince of This World, William Guy Carr

     0 likes
  • exact @Jade, het zijn de nepjoden, oftewel de sabbateans die de bron van het kwaad zijn. Zij heersen over de wereld op een afgrijselijk smerige en achterbakse manier, te sluw en gehaaid en inmiddels uitgegroeid tot een zeer moeilijk te bestrijden ontiegelijk kwaadaardig gezwel . Het wordt hoog tijd dat mensen gaan inzien wie hier precies achter schuil gaan. Onder de volgende link nog eens een goed artikel over hun oorsprong en ware identiteit :

   http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=12563:de-wereld-staat-onder-controle-van-de-aanbidders-van-baal&Itemid=81

   15 likes
  • Buiten al de focus op joden, blijkt wel dat links haar krediet verspeeld heeft bij een groot deel van het volk. Daarom reageren zij ook als door een wesp gestoken. Doodsbenauwd zijn ze. Want zij weten dat zij door en door slecht zijn, en dat wanneer zij ontmaskerd worden, zij de eersten zullen zijn die gelyncht worden. En zo sterk als zij lijken, zo doodsbenauwd zijn zij. Daarom schreeuwen zij ook zo hard. Maar eigenlijk zijn zij als een klein kogelvisje die zich heel groot opblaast. Helemaal in paniek. Dat blijkt uit al hun acties.

   4 likes
 2. basisinkomen ,vermogensplafond en het geweldsmonopolie terug naar het volk.
  een utopie maar wel de oplossing voor heel veel problemen.

  fff

  19 likes
 3. En bovendien vind ik het toevallig net nu complotten mainstream worden. Meer mensen beginnen te beseffen hoe de vork in de steel zit.
  Dus moeten ze er iets aandoen en wedden dat binnenkort websites die geen blad voor de mond houden en alternatief zijn aan banden moeten worden gelegd?
  Te veel mensen worden wakker en dat moet stoppen. 100% zeker dat er meer achter deze uitzending zat.

  15 likes
 4. Het zijn niet de Joden. De Joden zijn het gewone volk. Het zijn de Zionisten, de satanisten die zich achter het Jodendom verschuilen. Maar dat doen die lui altijd en overal: zich overal verschuilen om buiten beeld te blijven. Het enige dat ze doen is de boel tegen elkaar uitspelen. In feite kunnen ze helemaal niks zelf, ze hebben altijd anderen nodig om het voor hen te doen. Het enige wat ze doen is kinderen verkrachten, martelen en vermoorden. Dat zijn de gemakkelijke prooien offers maar ook die worden voor hen geregeld omdat ze zelf als angsthazen achter de schermen blijven om niet gezien te worden. Helaas voor hen worden steeds meer mensen van ze bewust, ook al ontkennen ze nog zo hard en veel.

  Over de NPO. De reacties op hun Twitter account laat wel zien waarom Nederlanders nog wel eens worden aangemerkt als het domste volk dat er is. Tegenwoordig al wel minder maar het gros is nog steeds zo.

  13 likes
 5. Waarheid kwetst.

  8 likes
 6. Het is belangrijk de nep joden aan te wijzen, het is belangrijk de zionisten aan te wijzen, het is belangrijk de Rothschilds, de bilderberg maffia erbij te halen. Of men daarmee goed of fout zit maakt niet en wel uit, het is belangrijk dat eens en voor altijd het ware gezicht van de duistere satanisch(achtige) krachten en bewegingen, de geldmaffia, de mediamaffia, de politieke maffia de nazi’s, de oorlogmakers opgepakt en afgemaakt worden.

  En uiteindelijk zal het gehele religieuze jodendom de test van de beschuldigende vinger met glans kunnen doorstaan, omdat ze onschuldig zijn, toch? Al wat zuiver is heeft niets te vrezen en mag beschuldigd worden van zoveel, want niets zal haar kunnen deren of raken, toch?….

  Er zijn machtige groepen mensen die zichzelf uitgeven voor joden en dit “jood zijn” gebruiken als schild, maar ze zijn uiteindelijk niet meer dan jew snatchers, copied jews, imitated jews, valse mensen, bandieten, rovers, moordenaars met veelal duitse achternaam die zich hebben verenigd in een sektarische club van maffia geboefte. Deze dienen voor altijd opgedoekt, ontmaskerd en opgeheven te worden. Eventueel met geweld los geschud te worden uit het door hen verziekte mondiale monetaire en economische systeem.

  Dat ze het jodendom misbruiken en hebben als dekmantel en overal en tot in de hoogste regionen zijn geïnfiltreerd moge duidelijk zijn.

  Willen wij overleven en vrije mensen worden dan is het nu 2 minuten voor 12.

  8 likes
 7. Alle media wereldwijd zijn in handen van joodse mensen altijd al ,te herkennen aan hun namen, achternamen zijn meestal beroepen /plaatsen of apart, in 2e wereld oorlog werden ze gewoon op naam opgepakt,Cohen (natuurlijk) maar ook van Nieuwkerk/Mol/ Barend/Jinek/ je kan er gif op innemen, ik stam er zelf vanaf ( oud duitse joden ) .Kat/Hond/Appel/Noot… in de handel ben ik ook slimmer dan gemiddeld,waarschijnlijk geerft.

  3 likes
  • Als je verstoppertje speeld, is het de bedoeling dat je “NIET” gevonden word…!!!
   Rusland heeft ooit de chazaren voor een keuze gesteld omdat de buurlanden de moordlust en bloedvergieten van de chazaren zat waren!
   Keuze was dat ze zich moesten richten tot een geloof en deze regels aan te nemen! De chazaren kozen voor het jodendom, maar gingen in het geheim gewoon door met hun smerige streken en moordlust! Deze volgelingen hebben zich verder verspreid over de wereld en vooral europa en zijn eigenlijk al nep joden verder gegaan!
   Achter de schermen hebben ze hun geloofsovertuiging in de kabbalah gewoon voortgezet! De kabbalah is een geloof wat kindermisbruik en kinder offering goedkeurd voor hun afgog of Gog Malog… Een heel eng en smerig volk dus…

   Een familie bloedlijn uit deze afstammelingen bezit nu bijna alles in onze wereld! Deze bloedlijnen zijn tevens de afstammelingen van de Annunaki en dit vind je weer terug in alle tekens en handgebaren die ze gebruiken! Hitler bijvoorbeeld gebruikte ook deze zelfde tekens en hamdgebaren!
   Begrijp dat als je met je geloof in het geheim moet bestaan, je allerlij geheimen tekens en gebaren moet gebruiken wat andere niet kunnen lezen of begrijpen! Denk bijvoorbeeld aan gebarentaal bij doven!

   De echte joden worden gebruikt en misbruikt door deze chazaren zodat zij zelf uit het licht kunnen blijven met hun duivelse geloof!
   Joodse mensen zijn makkelijk te manipuleren imdat ze zichzelf verbonden voelen met andere joden!
   Het jodendom is niet slecht en joden zelf ook niet, maar het zijn volgzame mensen die opgegroeid zijn om geld te maken en macht te creaeren!

   3 likes
   • Wie zitten achter het Babylonische monetaire systeem van eeuwige schuld dat actief was in het oude Rome en tegenwoordig (al meer dan 100 jaar) in bijna ELK LAND TER WERELD ACTIEF IS?
    Wie leidden tot de val van het oude Rome en op welke manier?
    Wie haten Christenen/ Christendom tot op het bot? EN GEVEN DIT TOE?! – Lees de TALMOED!
    Denkt U dat Jezus een aanhanger van het Judaïsme was en op deze manier is opgevoed?
    Wie nagelden Jesus aan het kruis?
    Wat was de officiële naam van de Tempeliers? Waarom werd deze orde verboden en in wat zijn zij vanaf vrijdag 13 oktober 1307 opgegaan?
    Wie beheert (al honderden jaren) de schatkist van het Vaticaan?
    Wie controleren de Jezuïeten en de Ridders van Malta?
    Wie dienen de vrijmetselaars DAADWERKELIJK?
    Wie zijn NIET tegen slavernij?
    Wie krijgen 2800 slaven en wanneer?
    Wie zaten/ ZITTEN!! DAADWERKELIJK achter de (sex) slavenhandel?
    Wie zitten achter de verdwijning van de Christelijke familaire traditie (feitelijk de hoeksteen van onze samenleving) en promoten overspel, echtscheidingen, abortus, sodomie, homosexualiteit, etc.?
    Wie werden in meer dan 130 landen in de laatste 800 jaar verbannen, en WAAROM?
    Wie waren DAADWERKELIJK verantwoordelijk voor de Spaanse Inquisitie en WAAROM?
    Wie sprak een bloedwraak over de Romanovs uit en loste deze iets meer dan een eeuw later in?
    Wat betekent het Russische woord POGROM en WAAROM werden deze eind 19e eeuw geinitieerd?
    Wie creëerden communisme/ bolsjevisme/ marxisme/ illuminisme?
    Wie creëerden feminisme?
    Wie zijn verantwoordelijk voor de moord op HONDERDEN MILJOENEN CHRISTENEN alleen al in de laatste eeuw!
    Wie waren DAADWERKELIJK verantwoordelijk voor de Armeense genocide, de Holodomor en talloze andere misdaden tegen de mensheid?
    Wie promoten atheïsme, pedofilie, homohuwelijken, (kinder)porno, etc.
    Wie zijn de ECHTE intriganten?
    Wie zien mensen anders dan zijzelf als minder dan dieren die alleen maar bestaansrecht hebben om hen te dienen?
    Wie zien ELKE VROUW, anders dan zijzelf als een prostituee?
    Wie zijn de ECHTE globalisten die in ongeveer elk land ter wereld leven en als een 5e colonne deze landen van binnenuit vernietigen en er op parasiteren?
    Wie zijn meesters in (haat)propaganda en lastercampagnes?
    Wie bedachten woorden als racisme, nazisme, antisemitisme en maakten dit woorden van psychologische oorlogsvoering om elke vorm van open debat bij voorbaat de kop in te drukken?
    Wie veranderen het vaakst van geboortenaam?
    Wie klagen direct en nemen METEEN een slachtofferrol aan wanneer ze voor hun daden worden bekritiseerd?
    Wie wijzen met een vinger naar iedereen, behalve zichzelf?
    Wie richtte(n) de V.N. op?
    Wie negeerden de meeste V.N. resoluties?
    Wie creëerde de illuminati in 1776?
    Wie zitten achter de evolutie THEORIE en WIE financierde die om het atheïsme te promoten?
    Wie hoeven, volgens hun eigen wetten, NIET de waarheid te vertellen in een rechtbank totdat aan bepaalde omstandigheden is voldaan?
    (stel je voor dat je zweert de waarheid te vertellen op een boek van Pinkeltje in plaats van de Bijbel)
    Who hijacked history in their favor for over 4000 years? (Read the Sumerian tablets. It tells the story of Genesis I)
    Wie zorgden ervoor dat Duitsland tot 2099 een bezette mogendheid blijft?
    Wie zitten achter de “balance of power” politiek?
    Wie hebben wetgeving nodig om dogma’s in stand te houden?
    Wie zijn ALS DE DOOD voor het eeuwenoude symbool op de banier van Marduk en maakten dit een symbool van haat?
    Wie zuigen landen leeg voor zelfbedachte misdaden die nooit hebben plaatsgevonden?
    Wie hebben nucleaire raketten gericht op elke hoofdstad van Europa en van het Midden-Oosten?
    Wie zijn verantwoordelijk voor eindeloze immigratie in “blanke” landen?
    Wie streven naar onstervelijkheid, al dan niet via robotica, transhumanisme, nanotechnologie, occulte, mystieke of welke manier dan ook?
    Wie kaapten de naam CHRISTMAS en maakten het illegaal om in bepaalde landen Christelijke kruizen te gebruiken?
    Wie waren DAADWERKELIJK verantwoordelijk voor 9-11?
    WIE controleert de MSM fake media op het westelijk halfrond middels 6 nieuwsconglomeraten?
    WIE controleert Hollywood?
    WIE controleert de VS en de EU nu ECHT?

    En dit was al deels VOOR DE KHAZAREN!!!!
    https://www.bitchute.com/video/JzcGumUhxKKY/

    Maar ANTISEMITISCH IS HETZELFDE ALS (TE) DICHT BIJ DE WAARHEID!

    1 likes
 8. Annunaki bloedlijnen…!!!
  Alles draait om bloed en het offeren van bloed aan hun afgoden en opper GOD of GOG Malog!
  In de middeleeuwen werden heksen en tovenaars op brandstapels gegooid! Dit deden ze niet zomaar, ze wisten toen hoe krachtig en gevaarlijk het is om met duistere krachten te werken! Nu bezitten deze smeerlappen onze wereld! Ze moesten ondergronds verder en zijn daar heel sluw en slim in geworden!

  De heersende bloedlijnen stammen uit hele verre tijden en zei weten alles over hun voorouders omdat ze altijd geheerts hebben over de domme mensheid! Het zijn zielloze demonen die leven in regerende mensen en machten! Demonen die gevoed moeten worden met bloed en vooral bloedoffers van kinderen! Deze demonen zijn de goden uit de Annunaki tijd, een tijd waar de mensheid geschapen is naar hun evenbeeld en dienden als hun slaven!

  Deze wereld word al ruim 300 jaar gerund door een aftakking van deze Annunaki bloedlijn en deze familie bezitten bijna alle wereldbanken enz…
  Deze familie is afkomstig uit de tijd der chazaarse volk en stasn bekend om hun gewetenloze moordlust en bloedvergieten!

  Ze hebben alles achter de scheren opgezet en gecreaeerd zelf de oorlogen alleenmaar voor hun eigen gewin! Dit volk en hun aanhang van deze familie, is het gezwel wat onze wereld kapot maakt!

  Het is het grote verschil tussen GOED en KWAAD…!!!
  Leugenaars, ratten en parasiten die als eerst vluchten als er iets mis gaat!

  Onze geschiedenis klopt niet en wij zijn nogsteeds gemaakt tot hun slaven…!!!

  6 likes
 9. P.s.
  Als je al ruim 300 jaar de wereld bezit met alles erop en eraan en zelfs de scholen en instituten bezit en beheerd, vraag jezelf dan eens eerlijk af, hoe dom je het volk kan maken en vooral houden door de echte geschiedenis en alles wat is te veranderen naar de belangen van jouw eigen heerschappij en wetenschap!?

  4 likes
 10. En dat uit de mond van een aanhanger van het meest destructieve geloof op aarde, hypocrieten pur sang die mozzelmannen…

  4 likes
 11. Sinds we in de beatrix en in de maximatrix leven, gaat het toch hartstikke goed met Nederland?
  Meneer Mario en meneer Cidi moeten zich niet zo zorgen maken. Gaat u maar rustig slapen.

  3 likes
 12. weet je wat ik de hele tijd steeds denk, we gingen in een soort van buis
  en die teleporteerde je naar de geboorte toe, in die buis werd duidelijk hoe
  heel je leven zou verlopen. ik wou terug maar dat ging niet meer.
  en je werd geboren en het meeste was op dat moment al weer vergeten.
  je leid je leven , zonder dat je door hebt dat alles al vast ligt.
  tot je erachter komt dat ook zo is en je beseft dat je in een progamma zit.
  en dan op een gegeven moment is het je tijd.
  (voel je die aankomen de dood?) en dan word je weer terug geteleporteerd
  naar waar je van af komt en je lichaam blijft achter.
  en je krijgt hem weer terug als je daar op de plaats van bestemming weer aan komt.

  2 likes
 13. als je wil weten hoe ze ons tot slaaf hebben gemaakt kijk dan eens naar the glossa channel en de justinian diception kijk ook even naar the twelve presumption of roman law. the glossa channel legt precies uit hoe ze ons tot vrijwillige slaaf gemaakt hebben.ik vindt het verbijsterend hoe simpel ze dit gedaan hebben met medewerking van onze grote vrienden in den haag.
  ik hoop dat jullie dit echt gaan bestuderen want het is werkelijk ongelooflijk.
  gr vendetta

  0 likes
 14. Mensen moeten wakker worden!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...