Straling

Ouders halen kinderen van school om gsm-masten

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ouders uit de stad Encinitas in Californië hebben hun kinderen van school gehaald omdat op het terrein van de school 18 gsm-masten staan.

In totaal laten 10 ouders hun kinderen niet meer naar de school gaan. Een milieudeskundige is ingehuurd om een onderzoek in te stellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We zijn bezorgd dat onze kinderen kanker krijgen door de straling,” zei Justin Boudreau. Zijn zoon Ty was één van de leerlingen van de school, die zich in een kerkgebouw bevindt.

Gezondheidseffecten

“Ik zou mijn kinderen hier niet op school willen hebben,” zei de milieudeskundige Michael Schwaebe. “De stralingsniveaus die ik heb gemeten zijn zorgwekkend.” Schwaebe voegde toe dat er veel radiofrequente straling is in het gebied.

“Tientallen studies laten zien dat de waarden die ik heb gemeten leiden tot significante gezondheidseffecten,” ging hij verder. Algemeen directeur van de Julian Charter Schools Jennifer Cauzza noemde de studie van Schwaebe ‘onrealistisch’.

Veilig

Vijftien telefoonmasten zijn in de klokkentoren van de kerk geïnstalleerd en de overige masten bevinden zich op de parkeerplaats van de school. Een wetenschapper die voor de kerk en het Amerikaanse telecommunicatieconcern AT&T werkt voerde een tweede studie uit. Hij kwam tot de conclusie dat de gemeten stralingsniveaus veilig zijn.

Cauzza begreep de bezorgdheid van de ouders. “Als je niet tegen al deze gsm-masten kunt, moet je je kinderen naar een andere school laten gaan,” zei ze.

Pater Larry Peltier vertelde aan Fox 5 dat de gsm-masten er al minstens 15 jaar staan en dat hij nog nooit klachten heeft gekregen.

Bron: Fox5sandiego.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Ik heb mijn kinderen groot,maar als ze nog klein zouden zijn en ik kwam erachter dat er zo,n wifi geval vlak bij hun school had gestaan, HADDEN ZE NIET LANG OP DIE SCHOOL GEBLEVEN.De graaiers verzwijgen de schadelijke gevolgen namelijk liever. all for the money!!!

tobyi or notting
tobyi or notting
11 jaren geleden

dat er nog geen klachten zijn ontvangen is logisch dus, de incubatie tijd is veel langer dan 15 jaar bij veele mensen van vees en bloed. bij een natuurlijk persoon komt er helemaal geen aandoeningen voor ik heb tot op heden nog nooit een paspoort of id kaart met kanker of dementie ed. gezien!!!

Namaste

Netty
Netty
11 jaren geleden

ik woon op 800 meter afstand van een gsm masten,door herinrichting wordt deze mast nu verplaatst.
Ruim 10 jaar geleden werd deze mast geplaatst,en kreeg slaap problemen.
Sliep geen uren meer achte elkaar en was om het uur wakker,heb altijd geloofd en gezegd dat dit probleem met deze mast te maken had.
Mensen kijken je aan of je niet goed snik bent!
Nu is deze mast ontmanteld,dus buiten werking,en mijn slaap problemen zijn verdwenen als sneeuw voor de zon!
Inderdaad is de straling van deze masten enorm en ook ongezond,genoeg info op internet te vinden.
@Hunting wolf hoe gaat het nu met je?

Johan
Johan
11 jaren geleden

Voor straling van gsm masten etc. zie :
Neurochirurgie brein bloed bariérre EMV.
De effecten zijn voor de gezondheid vernietigend. Hooguit een handvol mensen lezen deze rapporten. En dat vind ik zeer vreemd. Ik vind dat mensen regelmatig rapporten moeten lezen over neurochirurgie.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x