Straling

Ouders halen kinderen van school om gsm-masten

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ouders uit de stad Encinitas in Californië hebben hun kinderen van school gehaald omdat op het terrein van de school 18 gsm-masten staan.

In totaal laten 10 ouders hun kinderen niet meer naar de school gaan. Een milieudeskundige is ingehuurd om een onderzoek in te stellen.

“We zijn bezorgd dat onze kinderen kanker krijgen door de straling,” zei Justin Boudreau. Zijn zoon Ty was één van de leerlingen van de school, die zich in een kerkgebouw bevindt.

Gezondheidseffecten

“Ik zou mijn kinderen hier niet op school willen hebben,” zei de milieudeskundige Michael Schwaebe. “De stralingsniveaus die ik heb gemeten zijn zorgwekkend.” Schwaebe voegde toe dat er veel radiofrequente straling is in het gebied.

“Tientallen studies laten zien dat de waarden die ik heb gemeten leiden tot significante gezondheidseffecten,” ging hij verder. Algemeen directeur van de Julian Charter Schools Jennifer Cauzza noemde de studie van Schwaebe ‘onrealistisch’.

Veilig

Vijftien telefoonmasten zijn in de klokkentoren van de kerk geïnstalleerd en de overige masten bevinden zich op de parkeerplaats van de school. Een wetenschapper die voor de kerk en het Amerikaanse telecommunicatieconcern AT&T werkt voerde een tweede studie uit. Hij kwam tot de conclusie dat de gemeten stralingsniveaus veilig zijn.

Cauzza begreep de bezorgdheid van de ouders. “Als je niet tegen al deze gsm-masten kunt, moet je je kinderen naar een andere school laten gaan,” zei ze.

Pater Larry Peltier vertelde aan Fox 5 dat de gsm-masten er al minstens 15 jaar staan en dat hij nog nooit klachten heeft gekregen.

Bron: Fox5sandiego.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Ik heb mijn kinderen groot,maar als ze nog klein zouden zijn en ik kwam erachter dat er zo,n wifi geval vlak bij hun school had gestaan, HADDEN ZE NIET LANG OP DIE SCHOOL GEBLEVEN.De graaiers verzwijgen de schadelijke gevolgen namelijk liever. all for the money!!!

tobyi or notting
tobyi or notting
9 jaren geleden

dat er nog geen klachten zijn ontvangen is logisch dus, de incubatie tijd is veel langer dan 15 jaar bij veele mensen van vees en bloed. bij een natuurlijk persoon komt er helemaal geen aandoeningen voor ik heb tot op heden nog nooit een paspoort of id kaart met kanker of dementie ed. gezien!!!

Namaste

Netty
Netty
9 jaren geleden

ik woon op 800 meter afstand van een gsm masten,door herinrichting wordt deze mast nu verplaatst.
Ruim 10 jaar geleden werd deze mast geplaatst,en kreeg slaap problemen.
Sliep geen uren meer achte elkaar en was om het uur wakker,heb altijd geloofd en gezegd dat dit probleem met deze mast te maken had.
Mensen kijken je aan of je niet goed snik bent!
Nu is deze mast ontmanteld,dus buiten werking,en mijn slaap problemen zijn verdwenen als sneeuw voor de zon!
Inderdaad is de straling van deze masten enorm en ook ongezond,genoeg info op internet te vinden.
@Hunting wolf hoe gaat het nu met je?

Johan
Johan
9 jaren geleden

Voor straling van gsm masten etc. zie :
Neurochirurgie brein bloed bariérre EMV.
De effecten zijn voor de gezondheid vernietigend. Hooguit een handvol mensen lezen deze rapporten. En dat vind ik zeer vreemd. Ik vind dat mensen regelmatig rapporten moeten lezen over neurochirurgie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x