Bewustzijn

Over de drempel van 2012, een nieuw begin (video)

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel mensen houden zich bezig met 21 december 2012. Wat gebeurt er op die dag? Vergaat de wereld? Breekt een nieuw begin aan voor de mensheid? Of is er niets bijzonders aan 2012?

De nieuwe documentairefilm ‘2012 Crossing Over, A New Beginning’ biedt een positieve spirituele kijk op de gebeurtenissen rond 21 december 2012.

In de film komen onder meer aan bod: de galactische uitlijning, het ontwaken van bewustzijn, de cycli van evolutie zoals de Yuga’s, de angst die wordt verspreid door de media, liefde versus angst en nog veel meer.

De documentaire zit boordevol onthullingen over het huidige tijdperk die worden gedaan door astroloog en leraar Santos Bonacci en spirituele leiders als Bud Barber, George Neo en vele anderen.

Bron: Bravearcherfilms.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
puur
puur
9 jaren geleden

bedankt voor het bevestigen van mijn gevoel.

puurheid wat vroeger werd geprezen komt nu weer boven de rest

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Hoeveel hersencellen moet je bezitten en om de ’transit’ naar de Nieuwe Tijd[Het Gouden Tijdperk] te overleven?

robert
robert
9 jaren geleden

er is alleen een langzaam wakker worden bezig van westerse mensen, dat zou tot gevolg moeten hebben dat de oude machten gaan verzwakken en dat het mischien beter gaat worden, maar er is zoveel bul shit te vinden dat wat er gaat gebeuren geheel niet duidelijk is, volgens drake op Ascention with mother earth en volgens Salusa gaan we nu wat merken en drake zei haal maar vast extra eten in huis want nu dit weekend gaat het gebeuren de massa arrestaties, net als hij dat zei met david wilcock in juni, maar als er weer niks is dan neem ik het niet meer serieus.

Cain
Cain
9 jaren geleden

Zoals het lijkt is er niks bijzonders aan 21dec2012. 2012 opzich heeft wel zijn verrassende evenementen. Maar 21dec2012. Nee niet echt bijzonder. Terwijl er toch veel over wordt gezegd blijkt het niet uit te komen. Te meer dat dec niet eens komt. Er komt binnenkort een soort “timetravel” evenement. Ver voordat dec ooit is begonnen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x