Homepagina » Bewustzijn » De bijna-doodervaring van deze 5 beroemdheden geeft een inkijkje in het hiernamaals
De bijna-doodervaring van deze 5 beroemdheden geeft een inkijkje in het hiernamaals

De bijna-doodervaring van deze 5 beroemdheden geeft een inkijkje in het hiernamaals

Moet je bang zijn voor de dood? Volgens vijf beroemdheden, die een bijna-doodervaring hebben gehad, is de dood eigenlijk helemaal niet zo eng.

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor was een Brits-Amerikaanse actrice die al op jonge leeftijd begon met acteren. In een aantal interviews heeft ze gezegd dat ze tijdens een rugoperatie in 1962 vijf minuten lang niet meer ademde.

In 1992 zei ze in de Oprah Winfrey Show dat ze sinds haar bijna-doodervaring niet meer bang is voor de dood.

Ze herinnerde zich hoe haar ziel haar lichaam verliet en zag hoe artsen probeerden haar te reanimeren.

Taylor kwam in een tunnel terecht, waar ze haar derde echtgenoot zag, Mike Todd. Todd stierf in 1958 tijdens een vliegtuigongeluk.

Ze vertelde aan CNN dat ze blij was om Todd te zien en bij hem wilde blijven, maar hij zei tegen haar dat ze niet kon blijven.

“Je moet teruggaan,” zei Todd. “Je hebt nog zoveel te doen. Je moet vechten.”

Toen ze terugkeerde naar haar lichaam en wakker werd, kwam ze tot de ontdekking dat de artsen haar dood hadden verklaard.

Jane Seymour

Jane Seymour is bekend geworden door haar rollen in James Bond-films. Ze had in 1988 een bijna-doodervaring.

Seymour was in Spanje voor filmopnames en kreeg bronchitis. Het antibioticum dat ze kreeg veroorzaakte een anafylactische shock.

“Ik stierf en werd gereanimeerd,” vertelde ze aan de Omaha World-Herald. “Ik zag een wit licht. Toen ik omlaag keek zag ik mezelf in een slaapkamer waar een zuster probeerde mijn leven te redden.”

Seymour besefte dat materiële dingen in het leven helemaal niet belangrijk zijn.

Sharon Stone

De Amerikaanse actrice Sharon Stone kreeg in 2001 een hersenbloeding. Tijdens een bijna-doodervaring zag ze een ‘heel wit licht ding’.

Tegenover Closer Weekly zei ze dat ze ook vrienden zag die waren overleden.

“Ik ontmoette overleden vrienden, mensen die me heel dierbaar waren,” zei Stone. “Ik ging naar plekken op aarde en buiten dit aardse rijk.”

“Het ging zo snel! Plotseling was ik weer terug in mijn lichaam,” voegde ze toe.

Sindsdien is ze niet langer bang voor de dood.

Tracy Morgan

De Amerikaanse acteur en komiek Tracy Morgan raakte in 2014 betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, waarbij zijn vriend James McNair om het leven kwam.

Morgan raakte in coma. Tijdens zijn bijna-doodervaring zag hij zijn overleden vader, Jimmy Morgan Sr., die in 1987 is overleden.

“Hij droeg iets groens,” zei Morgan in de Oprah Winfrey Show. “Hij zei: ‘Ik ben nog niet klaar voor je, zoon’. Ik begon heel erg te huilen, meer nog dan tijdens zijn begrafenis. Hij was mijn beste vriend.”

Toen hij ontwaakte uit zijn coma was hij een ander mens.

Hij zei na zijn ervaring tot wel 200 keer per dag ‘Ik hou van je’ tegen vreemden.

“Ik hoef je niet te kennen om van je te houden! Zo horen we te zijn als mensen. We moeten voor elkaar zorgen,” zei hij.

Carl G. Jung

Carl G. Jung was een wereldberoemde psychiater uit Zwitserland. In 1944 kreeg hij een hartaanval.

In het ziekenhuis had hij een bijna-doodervaring. Hij zag de aarde, de zee, continenten en de met sneeuw bedekte Himalaya.

“Er was niet langer iets wat ik wilde of wenste,” zei hij.

Daarna zag hij de dokter die hem behandelde, en die naar hem toe zweefde in zijn ‘oervorm’ en hem vertelde dat hij moest terugkeren naar de aarde.

Jung was bang dat de dokter zou sterven omdat hij zijn ‘oervorm’ had onthuld. Zijn angst werd bewaarheid: zijn arts stierf op de dag dat hij voor het eerst weer rechtop in zijn bed kon zitten.

Uit een peiling van Gallup blijkt dat 13 miljoen Amerikanen een bijna-doodervaring hebben gehad.

[Epoch Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
1 jaar geleden

Ik was een jaar of vijfentwintig geleden ook een bijna dood. Alleen was het geen “ervaring” want ja.. ik was gewoonweg bijna dood. Het leven is daarna wel een stuk relaxter geworden, relativeer en je zeurt niet meer 🙂

Ikke
Ikke
1 jaar geleden

Ik hoop dat er niets is na de dood.
Straks moet ik ergens miljarden jaren ronddolen of nog 200x geboren worden op deze planeet.
Gewoon niets na de dood is altijd nog het beste.

wolfje
wolfje
Reactie op  Ikke
1 jaar geleden

@Ikke: ik hoop het ook. hoop doet leven zeg maar

Patricia Müller
Patricia Müller
Reactie op  Ikke
1 jaar geleden

Vooral mag je niet in deze lichttunnel binnen gaan, want daar wordt je opnieuw voor een kwaal-tochtje in het hamsterwiel terecht gestoomd en krijg je als het ware jouw harde schijf, alle jouw memories geblust.

Dus weg daarvan in het universum in het wereldruimte, een nieuwe planeet ontdekken zonder sukkels.

Jaya
Jaya
1 jaar geleden

Al die mensen met een BDE en terug gestuurd worden naar de aarde komt omdat ze nog moeten vechten om een alomvattende vernietigende atoomoorlog te voorkomen; teken daarom de anti-nucleaire-petitie: https://raelcanada.org/lets-ban-nuclear-weapons/ …… gives you the possibility to sign a petition against atombombs/destructive nuclear-energy.

Quite the contrary
Quite the contrary
Reactie op  Jaya
1 jaar geleden

Atoombom is een hoax

thomass30
thomass30
Reactie op  Jaya
1 jaar geleden

“Al die mensen met een BDE en terug gestuurd worden naar de aarde komt omdat ze nog moeten vechten om een alomvattende vernietigende atoomoorlog te voorkomen”

Of je word teruggestuurd omdat een persoon je misschien nog nodig heeft, dat kan een kind zijn waar nog voor gezorgd moet worden of een oudere die slecht ter been is. Het hoeft niet persé iemand te zijn die je kent, maar het kan ook iemand zijn die nog op op je pad komt, een dakloze bijvoorbeeld, een arm weesje of die Chinees van de Toko. Misschien een hond in een asiel die op je zit te wachten, of dat ene koolmeesje die wacht om gevoederd te worden. Of dat je als mens wellicht nog moet werken aan je gedrag op Aarde. Een ruzie tussen je buurman of werkgever die nog opgelost moet worden, waar je natuurlijk liever voor wegloopt, maar misschien wil je die persoon nog een blauw oog verkopen, als dat je nog op de been houd. Het kan ook een hobby zijn die je nog niet wilt opgeven of een passie voor iets anders. Je houd misschien veel van vogels, dus moeder natuur roept je. Één of andere verslaving/obsessie misschien. Of een verre liefde voor iemand aan de andere kant van de Aardbol.

Of anders gezegd, omdat nog net die ene impuls in je lichaam zit, waardoor de stekker er nog niet uit kan.

Audrey
Audrey
1 jaar geleden

Het is mooi allemaal. Maar ik ben nog steeds bang om dood te gaan.

Rikk
Rikk
Reactie op  Audrey
1 jaar geleden

Wil je liever eeuwig hier blijven leven dan Audrey?

Plato
Plato
1 jaar geleden

De uittreders zien altijd overleden personen maar nooit op de aarde levende personen. M.a.w. de doden kunnen niet communiceren met de levenden.

frans
frans
1 jaar geleden

WHEN MATTHEW WARD connected telepathically with his mother Suzanne almost 14 years after he died at age 17 in 1980, he told her about their soul level agreement: She was to prepare for publication transmissions from him and many other off-planet sources. Their information is to enlighten, encourage and guide us along Earth’s ascension pathway during this unprecedented time in the universe.
“Al eeuwenlang heeft het Vaticaan geweten van pedofiele priesters. Waarom heeft een paus lang geleden geen actie ondernomen om deze gruwel te beëindigen?” Pausen zijn eeuwenlang lid geweest van de rijkste families, de voorlopers van de Illuminati. Ze beheersten de massa via ‘pauselijke onfeilbaarheid’ en ‘Gods wetten’, terwijl de families van de pausen nog meer rijkdom vergaarden door tienden, belastingen en ‘dienstbaarheid aan God’.
Vanuit de geestelijk kosmische wereld, is er ook communicatie.
En dat is al eeuwen en eeuwen zo geweest.

Hawks
Hawks
1 jaar geleden

Waarom is een bijna dood ervaring representatief voor wat er gebeurd als je dood bent?

Als je onbeschermde sex hebt gehad, is dat dan representatief voor zwanger zijn? Als je door oranje rijdt, is dat dan hetzelfde als door rood rijden? Als je bijna van de trap af valt, is dat dan representatief voor van de trap afvallen? Als je net geen voldoende haalt, is dat dan representatief voor een voldoende halen? Als je bijna je hand brandt aan de kachel, is dat dan representatief voor je hand branden aan de kachel?

Als je het licht nog net niet aandoet weet je dan hoe de kamer eruit gaat zien?

Bde
Bde
Reactie op  Hawks
1 jaar geleden

Bijna dood is maar een woord in deze. Men sterft en weet daarna hoe de kamer / dimensie er uit ziet. Dus ja in deze is bijna net zo veel als heel. Gegroet!

x

Check Also

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x