Buitenaards

Bewijs voor buitenaardse ontvoering op Google Earth?

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John Mooner uit de Engelse stad Torquay stelt dat Google heeft vastgelegd hoe hij vorig jaar werd ontvoerd door buitenaardse wezens. Zelfs het ruimteschip zou op Google Earth te zien zijn, meldt de Torquay Herald Express.

“Toen ik onlangs problemen had met Google Earth, kwam ik uit bij online satellietbeelden,” aldus Mooner. “Uit nieuwsgierigheid ging ik eens kijken naar de plaats waar ik vorig jaar ontvoerd werd door aliens.”

Bewijs voor buitenaardse ontvoering op Google Earth?
Mooner en de ‘Grey’

“Ik was sprakeloos toen ik de beelden zag,” vervolgde hij. “Alles was heel duidelijk te zien.”

Grey

Wat er voor, tijdens en na de ‘buitenaardse ontvoering’ is gebeurd, is onduidelijk. Mooner herinnert zich alleen dat hij zwarte gaten had in 2016 en dat het voelde alsof hij door de tijd was gereisd.

Mooner zegt dat het beeld zo gedetailleerd is dat te zien is hoe hij probeerde een ‘Grey’ af te weren. “De satelliet heeft een echte buitenaardse ontvoering vastgelegd,” zei hij.

“Ik herinner me alleen nog dat ik een zwarte pet droeg,” voegde hij toe. “Ik ben er zeker van dat ik op het satellietbeeld sta.”

Identiek

“Ik zag ook drie UFO’s die mijn kant opkwamen,” zei Mooner. “De drie UFO’s waren identiek en leken in formatie te vliegen.”

“De UFO die het hoogst vloog had een groen licht en leek een spoor met een rode gloed achter te laten,” vervolgde hij. “De andere twee UFO’s waren wit.”

Bewijs

Mooner zei dat de UFO’s erg veel gelijkenissen vertoonden met een UFO die boven Nellis Air Force Base in Nevada is vastgelegd.

“Ik denk dat de UFO’s met aan boord de Grey me kwamen halen,” besloot hij. “Ik ben ontvoerd en dit satellietbeeld is bewijs.”

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
5 jaren geleden

Ik kan heit goed zien, Excuus

andré
andré
5 jaren geleden

De RAW beelden zijn ingepikt ?

Rob ter Horst
Rob ter Horst
5 jaren geleden

Lijkt gewoon op reflectie van zonlicht in ramen.

Lo de Wijk
Lo de Wijk
5 jaren geleden

Google is zelf een van de grootste schurken in mijn ogen. Als je hen voor je bewijs gebruikt dan heb je straks geen bewijs meer.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x