Homepagina » Binnenland » Klokkenluiders al tien jaar vogelvrij
Klokkenluiders al tien jaar vogelvrij

Klokkenluiders al tien jaar vogelvrij

Sinds 2002 hebben vele klokkenluiders via SOPN en Niburu geprobeerd met betrouwbare informatie door te dringen tot de politiek en de media. Ondanks de vele bewijsstukken is er weinig gehoor aan gegeven.

Met name aantoonbare oplossingen ter bevordering van de gezondheid en alternatieven met nulpuntsenergie zijn volledig genegeerd.

Toch kan nulpuntsenergie per direct een einde maken aan de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en kernenergie. Met behulp van de Schumann-resonantie zijn mensen bovendien in staat hun gezondheid weer op orde te krijgen.

Weerstand

SOPN en Niburu zijn onder meer klokkenluider van UMTS, Wi-Fi, straling, E-nummers, vaccinaties, chemtrails, genetisch gemodificeerd voedsel en de grote misleiding over buitenaards contact en de wereldwijde verhoudingen. Oplossingen zijn van het grootste belang en die hebben zij samen met collega’s in binnen- en buitenland.

Er is al vele jaren onophoudelijk weerstand geboden tegen de bekendmaking van dergelijk nieuws. Systematisch zijn aangiftes, bewijzen, vragen en pogingen tot dialoog sinds 2002 geweigerd. Na 10 jaar te zijn afgeluisterd, financieel te zijn benadeeld en te zijn bestookt met alle mogelijke technologieën heeft Niburu besloten zich niet langer te conformeren aan de plichten die de Nederlandse Staat oplegt.

Zij betalen vanaf heden principieel geen belasting meer omdat de mensheid met dit geld in hun ogen wordt vastgehouden in een schijnwerkelijkheid, terwijl klokkenluiders en alternatieve media worden gemanipuleerd.

Nulpunt

Na gesprekken met de Belastingdienst en de deurwaarder wil men op donderdag 25 oktober aanstaande een executieverkoop houden. Niburu hoopt hier een ludieke dag van te maken en nodigt al haar vrienden en kennissen uit om te komen.

Daarnaast is de verhuurder van het terrein waar het hoofdkwartier van Niburu is gevestigd, King’s Home, failliet verklaard. Dit houdt in dat Niburu vanaf heden te maken heeft met curator Dufour. Doordat het huurcontract als gevolg van het faillissement is ontbonden, kan met de vooraf betaalde borg de huurachterstand worden weggewerkt.

De hele situatie biedt nieuwe mogelijkheden voor Niburu en al haar lezers. Er is afzonderlijk van de vele ‘cellen’ die in Nederland en daarbuiten opereren, een nulpunt ontstaan. SOPN en Niburu achten het tijd om de verschillende bewegingen en belangen te bundelen en een platform te bieden voor een nieuwe samenleving.

Planeet en platform

Niburu is niet alleen een persbureau waar verschillende mensen zich voor inzetten, het is ook een planeet die onderdeel uitmaakt van het zonnestelsel. De planeet Niburu heeft daarnaast een belangrijke plaats in de aardse geschiedenis.

Als platform begeleidt Niburu in de kwantumsprong in bewustzijn waarbij mensen die daarvoor kiezen leren leven in onvoorwaardelijke liefde, vrede en eenheid. Op de lange termijn is het de wens van Niburu om mee te helpen aan de creatie van een nieuwe samenleving waarin iedereen basiskennis heeft over de mens als universeel wezen en de natuur.

Het is mogelijk om Niburu te steunen door middel van een donatie:

Reknr: 4396364 ten name van Stichting Niburu
IBAN/SEPA Nummer: NL37INGB0004396364
BIC Nummer: INGBNL2A
Banknaam: ING BANK N.V.

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Absurd dat jullie een rekening bij de ING hebben, over bewustzijn gesproken

  0 likes
 2. [quote name=”dirk”]Absurd dat jullie een rekening bij de ING hebben, over bewustzijn gesproken[/quote]

  Haha, ik ging bij Triodos omdat dat de meest duurzame bank bleek te zijn, een jaar geleden.
  Is er uberhaupt wel een duurzame bank???

  @ Dirk
  Grappig dat je enkel dat eruit licht.
  Gezien de tegenwerking van de overheid voor journalastiek, iets wat jou dus totaal niet bezig houdt of verbaasd.
  Over bewustzijn gesproken ;)…

  0 likes
 3. [quote name=”dirk”]Absurd dat jullie een rekening bij de ING hebben, over bewustzijn gesproken[/quote]
  hoi,daar ben ik het volkomen met je eens,Gr,Legaal

  0 likes
 4. Veel liefde en wijsheid in deze dagen Niburu! Gerechtigheid zal zegenvieren. Namaste

  0 likes
 5. Met het Maitreya-Venus_project maken wij(voorheen Stichting Maitreya Tantra), nu ressorterend onder WCM_World Christianship Ministeries, ook al niets anders mee; zoals o.a. ‘Systematisch zijn aangiftes, bewijzen, vragen en pogingen tot dialoog (dito)geweigerd’.

  0 likes
 6. [quote name=”legaal”][quote name=”dirk”]Absurd dat jullie een rekening bij de ING hebben, over bewustzijn gesproken[/quote]
  hoi,daar ben ik het volkomen met je eens,Gr,Legaal[/quote]

  Wat vallen jullie weer over een detail.

  0 likes
 7. Net zoals CMN, doen Niburu en SOPN hun best; zouden de ‘Buitenaardsen’ daarom zich niet eens keertje zich aanmelden op Aarde en om de grondtroepen hier versterken; lijkt het mij daarvoor de hoogste tijd.

  0 likes
 8. ‘de grondtroepen hier te versterken’ en omdat de waarheid naar buiten toe moet treden. De o.a. corrupties en hypocrisie moet een halt toe worden geroepen.

  0 likes
 9. Hoihoi,

  Door principieel te stoppen met betalen zijn jullie veel kwijtgeraakt dus.
  Ik vraag me af wat nu jullie concrete plannen zijn?

  0 likes
 10. Betaal eerst degene af waar jullie het geld van hebben afgetroggeld vanaf het prille begin. en snel een beetje, er zijn mensen die kapot zijn gemaakt.

  Ugh.

  0 likes
 11. [quote name=”WendyMupke”]Hoihoi,

  Door principieel te stoppen met betalen zijn jullie veel kwijtgeraakt dus.
  Ik vraag me af wat nu jullie concrete plannen zijn?[/quote]

  Niks geen principieel non betalen, het ware verhaal achter niburur en a.t zal snel omhoog komen. Je zal je kapot schrikken en van een koude kermis terug komen

  0 likes
 12. Als Niburu en SOPN zo doorgaan; beginnen ze straks nog een propaganda-strijd. Daar zouden ze wel eerst buitenaardse technologie voor moeten hebben en willen ze die propaganda-strijd winnen.
  Dus moeten Niburu en SOPN GEDULD HEBBEN en wachten, opdat de ‘Buitenaardsen’ zich hier op Aarde zich aanmelden.

  0 likes
 13. Het systeem is niet te verslaan en Niburu geeft zich gewonnen ?

  0 likes
 14. De gevestigde orde is slapende en ook vernietigend bezig; ze willen niet plaatsmaken voor een nieuwe en betere elite en zijn daarom een gevaar voor behoud van mensheid en de planeet.

  De concrete plannen van Niburu en de SOPN zijn een ‘Liefdevolle en efficiënte wereld te scheppen’: Maitreya wil dit dito doen en teleporteerde zich daarom o.a. toen der tijd naar 9/11 om mensenlevens bij te staan: Rampen trekken de Wereldleraar Maitreya dus blijkbaar aan. En weten we niet hoeveeel mensenlevens het nog gaat kosten om te transformeren naar een Nieuwe Tijd: Hoeveel hersencellen moet je verder nog bezitten en om de ‘transit’ naar de Nieuwe Tijd[Het Gouden Tijdperk] te overleven?

  0 likes
 15. Beste Niburu,

  Dank voor het werk dat jullie doen, gedan hebben en nog gaan doen!

  Sterkte in deze dagen van de uitdagingen!

  Hoe groot de uitdagingen nu ook mogen lijken, er is vast ook een oplossing onderweg.

  Zoals Budha ooit zei, niets is eeuwig en ook deze tijd van uitdagingen met de aardse zakken zoals belastingdienst, pand etc. is niet eeuwig!

  Na regen komt de zonneschijn!

  Moge deze situatie leiden tot het ontstaan van een nieuwe situatie, dat misschien zelfs beter wordt, dan de huidige!

  Stay positief! Enjoi the ride!

  Life on Earth maybe challedging, but it deffently does includes a free journey around the Sun!

  0 likes
 16. Volgens SaLuSa zijn we nu aan het ‘aftellen’; zouden Niburu en de SOPN ook aan het ‘aftellen’ zijn?
  Er staat zeker iets te gebeuren en is dat negatief of positief?
  Ik vindt Niburu en de SOPN MOEDIG en hoop ik dat ze deze strijd tegen de gevestigde o.a. corrupte elite gaat winnen.
  Hoop ik dat we dit allemaal – deze onzin van de o.a. corrupte elite – gaan overleven.

  0 likes
 17. Waarom publiceren jullie die “bewijzen” niet gewoon. Dan kunnen we zelf beoordelen of deze hout snijden of niet?

  0 likes
 18. Per heden, zou dus inhouden per data nu oktober 2012, en worden jullie direct failliet verklaard door de belasting? Beetje raar, normaal gaat daar toch een flink aantal maanden “niet betalen overheen “

  0 likes
 19. Rasecht Berensiroop

  space future exopolitiek vlaanderen antwerpen

  de politiek en de media. Ondanks de vele bewijsstukken is er weinig gehoor aan gegeven,
  vele politici en mensen uit de media willen de Extraterrestrials zelf aan het werk zien in de ruimte voor hun cvilisatie, geven een ander inzicht omtrent een ontzettende lange termijnvisie voor eigen planetaire ruimtevaart, investeringen, werkgelegenheid….gepeperde lessen ontvangen van de nodige ervaringsspecialisten, beter kan het niet

  0 likes
 20. taken?? ze zijn zeker te verslaan als wij?? maar met zn allen hier tegen in willen gaan maar ? wij laten alleen maar met ons zollen en doen al een eeuwigheid hier niets tegen .wanneer staan wij eens met zn allen op ? om hier wat sneller wat mee aan te vangen!!liever vandaag nog dan morgen! want ook deze situatie kan zomaar om ge keerd worden/zijn .de sopn heeft leden gevraagd en ik ?? denk dat ik mij hiervoor op ga geven samen staan wij sterker .alleen doen we niets!!kom op mensen wie sluiten er meer aan ..

  0 likes
 21. malki ?? we moeten toch?? ergens ons geld stallen!we hebben heter toch ook niet over waarom jij je geld bij de rabobank stald dus waar hebben we het over !!

  0 likes
 22. Klokkenluiders onthullen over het algemeen zaken die de machthebbers weten maar het volk onthouden, om macht te behouden. Het lijkt me zinloos om naar die machthebbers toe te gaan om de klok te luiden over zaken die zij juist geheim willen houden en allang zelf weten. Publiceer je bevindingen gewoon.

  0 likes
 23. toch vind ik niburu en sopn erg ver uit elkaar staan. Niburu hoopt op redding van buitenaardsen en sopn absoluut niet.

  Niburu-radio is vreselijk vaag,Anton rookt 4 sigaretten per uitzending zonder uitleg dat roken helemaal niet ongezond is, Bart die de grootst mogelijke onzin over wiet verkondigd op niburu-radio)er zou waspoeder in wiet zitten!!Verder mag er geen negatief nieuws worden verteld.

  Verder valt het me tegen dat ik niets hoor over de Demmink-demonstratie op 28 oktober in Den Haag,(want we mogen nergens tegen zijn)terwijl je ook pro-herstel de rechtsstaat kunt zijn, en nog steeds is er geen verbinding met VOC(legalisatie wiet) en ik mis de openheid en ook krijg ik geen antwoorden op vragen. En hoeveel mensen zijn er nu lid van sopn? en ik hoor geen woord over de verenigde staten van wonderland en over Lichtmakers etc.etc.Ik heb de indruk dat alles om geld draait.

  0 likes
 24. [quote name=”dirk”]Absurd dat jullie een rekening bij de ING hebben, over bewustzijn gesproken[/quote]
  Jij ff blij met een oude sok!!

  0 likes
 25. respecteer ieder z’n denkwijze, maar we moeten wel waarheden publiceren! Het huurcontract zou zowieso al per 1 feb 2013 eindigen en heeft niets met het faillissement vd verhuurder te maken.

  0 likes
 26. Niburu team als je genoeg gelijk gestemden om je heen hebt, vorm je een prachtige en machtige groep, waar ik graag onderdeel van ben.Als er één is die om rechtvaardigheid roept, is het de boogschutter man als de Hunting Wolf, die haar pijlen recht in het hart richt, zodat de onrechtvaardige in zijn woorden verstikt.We blijven doorgaan net zolang de gehele mensheid Jankt van de overheids daden, en die van de graaiers, en de liefdelozen.Zou één van dezen zijn pijlen op mij richten??Dan moet je van goede huize komen en de snelheid van de wolf overtroefen.Ik daag het hele systeem uit om te beginnen,maar ze zullen over hun schouders moeten kijken, voor de beet van de wolf. Een liefdesbeet.Anders zou ik geen haar beter zijn!!

  0 likes
 27. Dit hele Niburu is niet meer of minder een onderdeel van de gevestigde orde.

  De gevestigde de orde die al hun bezit bij-elkaar hebben geroofd en nog steeds doen.

  De Zionisten die alle media in handen hebben , trouwens meer dan 50 procent van de aarde bezitten. Die maken uit wat er gebeurt niet wij….niet op deze manier althans.

  Ik heb dit jaar 1 maal een beroep op Niburu gedaan inzake een groot complot over WK 2012, maar ze hadden er geen tijd voor mij, was het antwoord omdat ze zelf in de Politiek gingen.

  En Wolfje…dit bedoelde ik nu…dat blowen zit je geest wel open maar zorgt ook voor mentaal verzuim.

  Je kan de wereld niet redden zonder geweld!

  0 likes
 28. [quote name=”Sammy”]Waarom publiceren jullie die “bewijzen” niet gewoon. Dan kunnen we zelf beoordelen of deze hout snijden of niet?[/quote]

  Er zijn géén bewijzen, nooit geweest.

  0 likes
 29. [quote name=”Ugh.”][quote name=”Sammy”]Waarom publiceren jullie die “bewijzen” niet gewoon. Dan kunnen we zelf beoordelen of deze hout snijden of niet?[/quote]

  Er zijn géén bewijzen, nooit geweest.[/quote]

  Kennelijk hebben ze jou nogal wat aangedaan.

  De bewijzen vliegen je hier namelijk de hele dag door links en rechts om de oren. Of lees je verder geen artikelen soms?

  Gewoon een beetje in denial van je af tikken. Mag ook hoor.

  0 likes
 30. [quote name=”Papa Ruud”]Dit hele Niburu is niet meer of minder een onderdeel van de gevestigde orde.

  De gevestigde de orde die al hun bezit bij-elkaar hebben geroofd en nog steeds doen.

  …..

  Ik heb dit jaar 1 maal een beroep op Niburu gedaan inzake een groot complot over WK 2012, maar ze hadden er geen tijd voor mij, was het antwoord omdat ze zelf in de Politiek gingen.

  En Wolfje…dit bedoelde ik nu…dat blowen zit je geest wel open maar zorgt ook voor mentaal verzuim.

  Je kan de wereld niet redden zonder geweld![/quote]

  Je laatste zin; blijkbaar heb je gelijk, want luisteren doen ze niet en als je zegt dat er een ‘Buitenaardse Ambassade’ moet komen en om de wereld te redden. Geweld is nu nog het laatste redmiddel en als je wel 35 jaar lang vredevolle oplossingen aanbood en die met stigmatiseringen en demoniseringen belachelijk werden gemaakt.

  0 likes
 31. Er moeten zich eerst altijd rampen voordoen en wil men zich teleporteren.
  De buitenaardsen willen hier een ‘Ambassade’ op Aarde en om rampen te bestrijden, dat kunnen ze ook o.a. preventief doen en moeten we in hun wens coöpereren.

  0 likes
 32. [quote name=”Paul”]toch vind ik niburu en sopn erg ver uit elkaar staan. Niburu hoopt op redding van buitenaardsen en sopn absoluut niet.

  Niburu-radio is vreselijk vaag,Anton rookt 4 sigaretten per uitzending zonder uitleg dat roken helemaal niet ongezond is, Bart die de grootst mogelijke onzin over wiet verkondigd op niburu-radio)er zou waspoeder in wiet zitten!!Verder mag er geen negatief nieuws worden verteld.

  Verder valt het me tegen dat ik niets hoor over de Demmink-demonstratie op 28 oktober in Den Haag,(want we mogen nergens tegen zijn)terwijl je ook pro-herstel de rechtsstaat kunt zijn, en nog steeds is er geen verbinding met VOC(legalisatie wiet) en ik mis de openheid en ook krijg ik geen antwoorden op vragen. En hoeveel mensen zijn er nu lid van sopn? en ik hoor geen woord over de verenigde staten van wonderland en over Lichtmakers etc.etc.Ik heb de indruk dat alles om geld draait.[/quote]

  Die indruk heb ik ook. De illusie is wel doorgeprikt.

  0 likes
 33. Weten jullie eigenlijk wat er met de meeste Niburu bezoekers mis is?
  Niets..helemaal niets, mensen die geloven in een maatschappij van eerlijkheid waarin ieder werk, eten en drinken , gezondheidszorg, veiligeheid , scholing en een slaapplaats heeft.
  Waar mensen elkaar in de waarde laten, waar iemand de vrijheid heeft te doen wat hij wilt. (Dus voor Wolfje blowen moet mogen) (zonder een ander te schade) Waar ieder in harmonie kan leven. Dat wordt ons door de gevestigde orde en zijn dienders afgenomen.
  Dat krijg je niet zomaar terug, we hebben dat al zo vaak gevraagd maar ze luisteren niet. Dat is nu die verandering die er aan gaande is in 2012 We krijgen een andere bewustzijn we willen een ander systeem, we zijn het zat.
  Zoals Hilter al zij nadat hij in 1933 verkozen was, ik heb het niet aan de intelligente te danken maar aan het volk.
  En geloof Papa Ruud maar niets is sterker dan het volk !
  Dat is de grootste angst van de gevestigde orde.

  0 likes
 34. [quote name=”Monique”]Veel liefde en wijsheid in deze dagen Niburu! Gerechtigheid zal zegenvieren. Namaste[/quote]

  Inderdaad, mooie woorden Monique.

  0 likes
 35. [quote name=”Papa Ruud”]Weten jullie eigenlijk wat er met de meeste Niburu bezoekers mis is?
  Niets..helemaal niets, mensen die geloven in een maatschappij van eerlijkheid waarin ieder werk, eten en drinken , gezondheidszorg, veiligeheid , scholing en een slaapplaats heeft.
  Waar mensen elkaar in de waarde laten, waar iemand de vrijheid heeft te doen wat hij wilt. ..
  Dat krijg je niet zomaar terug, we hebben dat al zo vaak gevraagd maar ze luisteren niet. Dat is nu die verandering die er aan gaande is in 2012 We krijgen een andere bewustzijn we willen een ander systeem, we zijn het zat.
  Zoals Hilter al zij nadat hij in 1933 verkozen was, ik heb het niet aan de intelligente te danken maar aan het volk.
  En geloof Papa Ruud maar niets is sterker dan het volk !
  Dat is de grootste angst van de gevestigde orde.[/quote]

  Inderdaad!

  0 likes
 36. [quote name=”Abel”][quote name=”Ugh.”][quote name=”Sammy”]Waarom publiceren jullie die “bewijzen” niet gewoon. Dan kunnen we zelf beoordelen of deze hout snijden of niet?[/quote]

  Er zijn géén bewijzen, nooit geweest.[/quote]

  Kennelijk hebben ze jou nogal wat aangedaan.

  De bewijzen vliegen je hier namelijk de hele dag door links en rechts om de oren. Of lees je verder geen artikelen soms?

  Gewoon een beetje in denial van je af tikken. Mag ook hoor.[/quote]

  Ben er al 17 jaar mee bezig, heb geen bewijs gezien. Schijnbaar ben jij nog een groentje en ken je de ins en outs niet van de afgelpopen 10 jaar binnen niburu en de new age kwats. Geld aftroggelen, geestelijk manipuleren, etc. Gezinnen en alleensstaanden die door niburu olv AT zijn kapotgemaakt, en inderdaad, ik heb het van dichtbij meegemaakt.

  0 likes
 37. [quote name=”Kalki”]Er moeten zich eerst altijd rampen voordoen en wil men zich teleporteren.
  De buitenaardsen willen hier een ‘Ambassade’ op Aarde en om rampen te bestrijden, dat kunnen ze ook o.a. preventief doen en moeten we in hun wens coöpereren.[/quote]

  Kalki,

  Je bent het spoor in ijn geheel zoekgeraakt. zoek hulp of ga andere dingen doen.

  0 likes
 38. [quote name=”Ugh.”]Ben er al 17 jaar mee bezig, heb geen bewijs gezien. Schijnbaar ben jij nog een groentje en ken je de ins en outs niet van de afgelpopen 10 jaar binnen niburu en de new age kwats. Geld aftroggelen, geestelijk manipuleren, etc. Gezinnen en alleensstaanden die door niburu olv AT zijn kapotgemaakt, en inderdaad, ik heb het van dichtbij meegemaakt.[/quote]

  Ik ook, maar ik heb een heel ander beeld gekregen. Mooi niet, hoe opvattingen kunnen verschillen?

  Plaats het dan aub vanuit eigen ervaring, niet als iets ‘wat zo is’.

  0 likes
 39. [quote name=”Abel”][quote name=”Ugh.”]Ben er al 17 jaar mee bezig, heb geen bewijs gezien. Schijnbaar ben jij nog een groentje en ken je de ins en outs niet van de afgelpopen 10 jaar binnen niburu en de new age kwats. Geld aftroggelen, geestelijk manipuleren, etc. Gezinnen en alleensstaanden die door niburu olv AT zijn kapotgemaakt, en inderdaad, ik heb het van dichtbij meegemaakt.[/quote]

  Ik ook, maar ik heb een heel ander beeld gekregen. Mooi niet, hoe opvattingen kunnen verschillen?

  Plaats het dan aub vanuit eigen ervaring, niet als iets ‘wat zo is’.[/quote]

  Je bent blind en besmet geraakt.. helaas.

  0 likes
 40. [quote name=”Ugh.”][quote name=”Kalki”]Er moeten zich eerst altijd rampen voordoen en wil men zich teleporteren.
  De buitenaardsen willen hier een ‘Ambassade’ op Aarde en om rampen te bestrijden, dat kunnen ze ook o.a. preventief doen en moeten we in hun wens coöpereren.[/quote]

  Kalki,

  Je bent het spoor in ijn geheel zoekgeraakt. zoek hulp of ga andere dingen doen.[/quote]

  Why don’t we create our ‘Alien Embassy’ in Kazakhstan?

  http://www.sott.net/article/181351-Kazakhstan-Government-to-build-UFO-base-and-alien-embassy

  Yours sincerely,

  0 likes
 41. Raël en de Elohim willen een ‘Buitenaardse Ambassade’ nog voor het jaar 2035 hier op Aarde bouwen.
  Het verenigt degenen die wensen de mensheid te informeren over haar echte oorsprong en mensen te informeren over deze zeer speciale boodschappen gegeven door de Elohim: Zeer geavanceerde buitenaardse wetenschappers die het leven op Aarde creëerden, inclusief mensen. Een andere belangrijke missie van deze organisatie is het gereedmaken van een officiële ambassade voor het verwelkomen van de terugkeer van onze scheppers.
  De Elohim hebben hun boodschapper, Raël, respectvol de wens geuit te komen en ons te ontmoeten. Daar zij enkel wensen te komen als hun aanwezigheid hier welkom is, vragen zij dat wij eerst ons verlangen tonen hen uit te nodigen door een geschikte ambassade te bouwen vooraf aan hun komst.
  ‘If we don’t meet the conditions, humanity is likely to destroy itself in the near future.’.

  0 likes
 42. [quote name=”Abel”][quote name=”Ugh.”][quote name=”Sammy”]Waarom publiceren jullie die “bewijzen” niet gewoon. Dan kunnen we zelf beoordelen of deze hout snijden of niet?[/quote]

  Er zijn géén bewijzen, nooit geweest.[/quote]

  Kennelijk hebben ze jou nogal wat aangedaan.

  De bewijzen vliegen je hier namelijk de hele dag door links en rechts om de oren. Of lees je verder geen artikelen soms?

  Gewoon een beetje in denial van je af tikken. Mag ook hoor.[/quote]

  Niet onderbouwde vage beweringen zijn geen bewijzen. Die eerste zie ik hier dagelijks, die tweede daar vraag ik dus om want dat beweren ze te bezitten. Nog maar een keer dan lever eens het bewijs voor nulpunt energie, chemtrails e.d. Alleen maar beweren dat het kan dat kan ik ook en dan is het niet raar als men mij negeert.

  0 likes
 43. Ow jee!

  Papa Ruud zijn melding over het WK 2012 is NIET geplaatst!>!>! LANDELIJK NIEUWS, wat zeg ik, WERELDNIEUWS!

  pfff ik krijg slaap van bashers…

  LIEFDE is het antwoord op alles!

  [quote name=”Papa Ruud”]Dit hele Niburu is niet meer of minder een onderdeel van de gevestigde orde.

  De gevestigde de orde die al hun bezit bij-elkaar hebben geroofd en nog steeds doen.

  De Zionisten die alle media in handen hebben , trouwens meer dan 50 procent van de aarde bezitten. Die maken uit wat er gebeurt niet wij….niet op deze manier althans.

  Ik heb dit jaar 1 maal een beroep op Niburu gedaan inzake een groot complot over WK 2012, maar ze hadden er geen tijd voor mij, was het antwoord omdat ze zelf in de Politiek gingen.

  En Wolfje…dit bedoelde ik nu…dat blowen zit je geest wel open maar zorgt ook voor mentaal verzuim.

  Je kan de wereld niet redden zonder geweld![/quote]

  0 likes
 44. Ik begrijp iets niet. Als Niburu nu toch niet meer betaald. Waarom zijn ze da nu alweer aan het bedelen om geld? Ze betalen toch principieel niet meer? Als ze gelijk ebben in die overtuiging hebben ze die donaties toch ook niet meer nodig? Dus waarom weer zo fijntjes hun bank gegevens onder het artikel?

  Ook wil ik er even op wijzen dat ze nu dus hetzelfde doen als de overheid. Wij mogen doneren(De stickers van SOPN, de leningen en nu dus ook de rotzooi die Niburu er van gemaakt heeft) om hun rommel op te ruimen. Dat doet de overheid ook: belastingen verhogen zodat jan met de pet mag betalen voor het wanbeleid van de overheid.

  Dus wat is het verschil?

  0 likes
 45. sammy .dit lees je van een leek .
  het nulpunt energie is als je 2 magneten met de +_ zijde tegen mekaar hout dan krijg je hieruit een nulpunt energie .want het ketst mekaar af .probeer dat maar eens uit .daarop/m vliegen de ufo.s zo snel en kunnen ook zeer snel een andere wending maken .

  0 likes
 46. [quote name=”garriet60″]sammy .dit lees je van een leek .
  het nulpunt energie is als je 2 magneten met de +_ zijde tegen mekaar hout dan krijg je hieruit een nulpunt energie .want het ketst mekaar af .probeer dat maar eens uit .daarop/m vliegen de ufo.s zo snel en kunnen ook zeer snel een andere wending maken .[/quote]

  Prachtig! Waar kan ik dat in actie zien?
  Oh wacht dat is er niet. En dat is precies wat ik bedoel. Alleen maar beweren dat het kan en dat het er al is. Dan is het niet vreemd dat men(overheid?) er niet op in gaat. Bouw eens een auto met zo’n motor of zo en zeg dan kijk het kan wij doen het namelijk! Dan praat je over bewijs en dat heb ik nog niet mogen zien hier op Niburu. Wel veel beweringen(Net als jij nu doet) maar niets onderbouwen…

  0 likes
 47. [quote name=”Sammy”]Ik begrijp iets niet[/quote]
  en wel meer zo te zien….

  0 likes
 48. [quote name=”Roger Lousberg”][quote name=”Sammy”]Ik begrijp iets niet[/quote]
  en wel meer zo te zien….[/quote]

  Tja ik lees ook niets van jou wat mijn stellingen ontkracht. Kansloze en nutteloze bijdrage dus. Kom eens met antwoorden of beter nog de gevraagde bewijzen!

  0 likes
 49. SOPN, Niburu geven net zo als SaLuSa een sprankeltje hoop; zouden ze die hoop niet geven dan had ik al lang zelfmoord gepleegd.

  0 likes
 50. [quote name=”Kalki”]SOPN, Niburu geven net zo als SaLuSa een sprankeltje hoop; zouden ze die hoop niet geven dan had ik al lang zelfmoord gepleegd.[/quote]

  En ik heb dat laatste sprankje hoop verloren ik heb geen vertrouwen meer in de creatiekracht van SOPN.
  Salusa zei dat Obama (de opperterrorist dus)ons gaat redden. Bullshit dus die hele Salusa.Daaarbij komt dat Johan Oldankamp oets anders gelooft dan Anton, ze staan erg ver uit elkaar imo.En wat ik vooral mis is openheid. Openheid over het aantal betalende leden bijvoorbeeld.

  0 likes
 51. Het Maitreya-Venus_project is ook vogelvrij verklaard; het is volledig vernietigd door de Illuminati-Bilderberggroep. Ze(de Illuminati-Bilderberggroep) hebben rechtszaken gesimuleerd en op deze wijze corrupt de basis van dit Wereldleraar Maitreya-Venus_project onderuit gehaald.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

koning

Koning over Holocaust: mag nooit meer gebeuren. Waarom wil hij deze geheime dossiers over oorlogsmisdadigers dan niet vrijgeven?

Koning Willem-Alexander reisde afgelopen week naar Israël ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.