Binnenland

Klokkenluiders al tien jaar vogelvrij

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds 2002 hebben vele klokkenluiders via SOPN en Niburu geprobeerd met betrouwbare informatie door te dringen tot de politiek en de media. Ondanks de vele bewijsstukken is er weinig gehoor aan gegeven.

Met name aantoonbare oplossingen ter bevordering van de gezondheid en alternatieven met nulpuntsenergie zijn volledig genegeerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toch kan nulpuntsenergie per direct een einde maken aan de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en kernenergie. Met behulp van de Schumann-resonantie zijn mensen bovendien in staat hun gezondheid weer op orde te krijgen.

Weerstand

SOPN en Niburu zijn onder meer klokkenluider van UMTS, Wi-Fi, straling, E-nummers, vaccinaties, chemtrails, genetisch gemodificeerd voedsel en de grote misleiding over buitenaards contact en de wereldwijde verhoudingen. Oplossingen zijn van het grootste belang en die hebben zij samen met collega’s in binnen- en buitenland.

Er is al vele jaren onophoudelijk weerstand geboden tegen de bekendmaking van dergelijk nieuws. Systematisch zijn aangiftes, bewijzen, vragen en pogingen tot dialoog sinds 2002 geweigerd. Na 10 jaar te zijn afgeluisterd, financieel te zijn benadeeld en te zijn bestookt met alle mogelijke technologieën heeft Niburu besloten zich niet langer te conformeren aan de plichten die de Nederlandse Staat oplegt.

Zij betalen vanaf heden principieel geen belasting meer omdat de mensheid met dit geld in hun ogen wordt vastgehouden in een schijnwerkelijkheid, terwijl klokkenluiders en alternatieve media worden gemanipuleerd.

Nulpunt

Na gesprekken met de Belastingdienst en de deurwaarder wil men op donderdag 25 oktober aanstaande een executieverkoop houden. Niburu hoopt hier een ludieke dag van te maken en nodigt al haar vrienden en kennissen uit om te komen.

Daarnaast is de verhuurder van het terrein waar het hoofdkwartier van Niburu is gevestigd, King’s Home, failliet verklaard. Dit houdt in dat Niburu vanaf heden te maken heeft met curator Dufour. Doordat het huurcontract als gevolg van het faillissement is ontbonden, kan met de vooraf betaalde borg de huurachterstand worden weggewerkt.

De hele situatie biedt nieuwe mogelijkheden voor Niburu en al haar lezers. Er is afzonderlijk van de vele ‘cellen’ die in Nederland en daarbuiten opereren, een nulpunt ontstaan. SOPN en Niburu achten het tijd om de verschillende bewegingen en belangen te bundelen en een platform te bieden voor een nieuwe samenleving.

Planeet en platform

Niburu is niet alleen een persbureau waar verschillende mensen zich voor inzetten, het is ook een planeet die onderdeel uitmaakt van het zonnestelsel. De planeet Niburu heeft daarnaast een belangrijke plaats in de aardse geschiedenis.

Als platform begeleidt Niburu in de kwantumsprong in bewustzijn waarbij mensen die daarvoor kiezen leren leven in onvoorwaardelijke liefde, vrede en eenheid. Op de lange termijn is het de wens van Niburu om mee te helpen aan de creatie van een nieuwe samenleving waarin iedereen basiskennis heeft over de mens als universeel wezen en de natuur.

Het is mogelijk om Niburu te steunen door middel van een donatie:

Reknr: 4396364 ten name van Stichting Niburu
IBAN/SEPA Nummer: NL37INGB0004396364
BIC Nummer: INGBNL2A
Banknaam: ING BANK N.V.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dirk
dirk
11 jaren geleden

Absurd dat jullie een rekening bij de ING hebben, over bewustzijn gesproken

Ab
Ab
11 jaren geleden

[quote name=”dirk”]Absurd dat jullie een rekening bij de ING hebben, over bewustzijn gesproken[/quote]

Haha, ik ging bij Triodos omdat dat de meest duurzame bank bleek te zijn, een jaar geleden.
Is er uberhaupt wel een duurzame bank???

@ Dirk
Grappig dat je enkel dat eruit licht.
Gezien de tegenwerking van de overheid voor journalastiek, iets wat jou dus totaal niet bezig houdt of verbaasd.
Over bewustzijn gesproken ;)…

legaal
legaal
11 jaren geleden

[quote name=”dirk”]Absurd dat jullie een rekening bij de ING hebben, over bewustzijn gesproken[/quote]
hoi,daar ben ik het volkomen met je eens,Gr,Legaal

Monique
Monique
11 jaren geleden

Veel liefde en wijsheid in deze dagen Niburu! Gerechtigheid zal zegenvieren. Namaste

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x