Homepagina » Buitenaards » ‘Overheden moeten buitenaardse aanwezigheid openlijk erkennen’
Overheden moeten buitenaardse aanwezigheid openlijk erkennen

‘Overheden moeten buitenaardse aanwezigheid openlijk erkennen’

Op de website van Avaaz, een burgerorganisatie die zich hard maakt voor mensen- en dierenrechten en strijdt tegen corruptie, is een petitie verschenen over de buitenaardse aanwezigheid op aarde.

Honderden getuigen – waaronder militairen, astronauten en piloten – hebben openlijk gezegd dat op en rond de aarde buitenaardse beschavingen aanwezig zijn.

Volgens deze getuigen wordt informatie over dit onderwerp al meer dan 60 jaar achtergehouden.

Desinformatie

Een deel van deze informatie is openbaar gemaakt door middel van het Disclosure Project van dr. Steven Greer en zijn recente documentaire Sirius, en de Citizen Hearing on Disclosure, die eerder dit jaar plaatsvond in de National Press Club in Washington D.C.

Door de verspreiding van desinformatie en hoaxes is de mensheid weggehouden van open contact met hoogontwikkelde goedaardige buitenaardsen, die sneller dan het licht door de ruimte kunnen reizen.

Om deze reden hebben wereldleiders deze planeet het recht ontnomen op geavanceerde aandrijfsystemen en energietechnologieën die de menselijke beschaving allang in positieve zin hadden kunnen veranderen.

Onder het juk van een militair-industrieel complex en oliemaatschappijen die de overheid aansturen en alternatieven vertragen, kan onze planeet alleen nog maar dieper in een crisis verzinken.

Transparantie

Het is voor de mensheid en onze planeet van belang dat de aardse overheden de aanwezigheid van hoogontwikkelde buitenaardse volkeren openlijk erkennen.

Er moet duidelijkheid komen als de mensheid zich op een succesvolle manier wil verbinden met buitenaardsen die ons op een vriendelijke manier benaderen.

De media maken op dit moment geen onderscheid tussen goedaardige buitenaardsen, negatieve entiteiten of menselijke agentschappen die buitenaardse technologieën door middel van reverse engineering gebruiken voor onbekende doeleinden. Door het ontbreken van transparantie ontstaat verwarring en dat kan destructieve gevolgen hebben.

Laten we nu opstaan voor compassie en vrijheid en de Verenigde Naties en alle regeringen oproepen om het contact met goedaardige buitenaardsen te erkennen om openlijk in contact te treden met onze buitenaardse buren en zo onze wereld te helen.

Campagnenetwerk Avaaz heeft op het moment van schrijven 7500 handtekeningen voor de openlijke erkenning van buitenaards contact verzameld.

De petitie kan hier worden ondertekend.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ra schreef:

  “Laten we nu opstaan voor compassie en vrijheid en de Verenigde Naties en alle regeringen oproepen om het contact met goedaardige buitenaardsen te erkennen om openlijk in contact te treden met onze buitenaardse buren en zo onze wereld te helen.”

  Als ik zie of merk dat er zeer ernstige problemen zijn bij mijn buren, dan kan ik gewoon simpelweg aanbellen, vragen wat er aan de hand is en hulp bieden indien dat gewenst of nodig is.

  Waarom zouden beschavingen die sneller kunnen reizen dan het licht dan afhankelijk zijn van erkenning door wereldleiders en politici, terwijl de Aarde en miljoenen mensen diep, zeer diep in de ellende zitten?

  Ik zou zeggen tegen ET: aanbellen, jezelf laten zien, vragen of er hulp gewenst is en handen uit de mouwen. Genoeg getreuzeld!

  1 likes
 • René van Zalk schreef:

  Goed idee om dit (bestaan van aliëns) openlijk te erkennen, maar vertel er dan direct bij dat een deel van deze aliëns negatieve bedoelingen hebben.

  Greetzzzz uit Nunspeet

  1 likes
 • AwE130 schreef:

  Quote van NASA astronaut McDivitt “Ik hoop dat ik nog voor mijn dood de gelegenheid krijg met een van deze buitenaardse wezens te spreken”. Boek “Das geheimnis der unbekannten flug-objekte 1977”
  http://www.awe130.com/index.php/18-interviews/126

  1 likes
 • rien kloos schreef:

  Hallo mensen.
  Zojuist petitie getekend. Grappig om het aantal ondertekenaars te volgen op de site van Avaaz. Veel Nederlanders en Belgen op dit moment. Dankzij Niburu? Laat de grote dag maar komen!
  Fijne dag nog achter de kachel.

  0 likes
 • Peter 68 schreef:

  Goed en nu weet ik dus niet meer wat ik moet denken. Heel vaak zijn hier berichten verschenen dat Avaaz een dubbele agenda heeft en dat er mensen in het bestuur van Avaaz zitten die verre van zuiver zijn en nu moeten we ineens een petitie tekenen die contact met buitenaardse moet bevorderen. Met het laatste heb ik geen probleem want wie weet kunnen ze me naar huis brengen, weg van dit gekkenhuis dat we aarde noemen maar is Avaaz nu oke of niet?

  0 likes
 • Patrick schreef:

  En wat als we nu echt alleen zijn?

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  NIBURU heeft zeker een punt voor alle mensen die nog denken dat UFO’s een hersenspinsel zijn heb ik nieuws. Kijk dit maar eens en je mond zal open vallen van verbazing en je zult je afvragen waarom heb ik hier nooit iets van gelezen in de MSM. Het antwoord is simpel, de MSM heeft UFO’s voor jaren belachelijk gemaakt en weten dat ze het fout hebben. De MSM oplossing zwijg erover, want toegeven dat ze het fout hadden komt niet in het MSM woordenboek voor. Hier is de waarheid MSM sorry!
  http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/buitenaardse/61-1980-engeland-contact-met-ufo-must-see.html

  0 likes
 • Nibber schreef:

  Denk je nou echt dat de VN hier iets van aantrekt? Die handtekeningen gaan toch al lachende door de virtuele shredder heen, klaar voor een volgende petitie…

  0 likes
 • TheRoy2020 schreef:

  laat ze maar toe die wezens
  f#$k geheimen met die docu’s toch ?

  0 likes
 • Henk schreef:

  Beste mensen van niburu jullie verwijzen naar een artikel waarin jullie uitleggen dat het campagnenetwerk avaaz niet zo fris is ,waarom geven jullie dan niet gelijktijdig in bovenstaand artikel aan dat het niet helemaal te vertrouwen is,en dat er min of meer wel wat vraagtekens gezet kunnen worden bij het tekenen van de petitie

  Gr. Henk

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  waarom maken die buitenaardsen zich zelf niet bekend dan? (als ze toch zo snugger zijn) zoals zo vaak gezegd hier, maar er gebeurt niks noppes nada njente,dat schiet lekker op zo, wat een gedoe,op naar het volgende ET verhaal waar we niks wijzer van worden.

  0 likes
 • wat schreef:

  Nou kom maar op met het echte bewijs ze dan aanwezig zijn.
  Niet van die halve gare foto’s en video’s die door wat doom denkers in elkaar geflanst zijn.

  Als buitenaards leven bestaat op of boven het niveau van de mensheid dan zijn ze i.i.g niet hier op aarde. Al die youtube verzinsels zijn kwakzalvers en hebben helemaal geen bewijs in handen. Een grote leugen en samenzwering.

  0 likes
 • Charles schreef:

  Tja, het is altijd van belang wie zo’n NGO (Avaaz) financieert, het geld blijkt vooral van 1 man te komen: George Soros
  http://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2012/05/31/de-financiering-van-avaaz-door-george-soros/

  En dan wordt het duidelijk, het is de mening van 1 man om dit onder het publiek te verspreiden.

  Zou het te maken hebben met Project BlueBeam, het project waar d.m.v. 3D een inval van aliens gesuggered wordt.
  Het aloude kweken van 1 gezamenlijke vijand, het is gewoon de volgende kaart.
  Al Quada raakt versleten, de video; s van Bin Laden zijn gebroken, the war tegen drugsgebruikers begint te falen en dan zijn er gelukkig nog die aliens!

  0 likes
 • herman de graaf schreef:

  Ja, mee eens … openbaarheid van informatie is van cruciaal.
  Wat mij betreft om te beginnen met de bekendmaking van nulpunt-energie.
  Daarover zegt dr. Steven Greer te beschikken. Dat duurt nu al geruime tijd. Maar er komt niets naar buiten. Niks geen openbaarheid.
  Juist nulpunt-energie kan een enorme wending in de leefbaarheid op onze planeet te weeg brengen. Mits in het Public Domain (vrij beschikbaar en toegankelijk voor IEDEREEN. D.w.z. niet alleen binnen een kleine groep elite)

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  Goede actie, kheb met twee verschillende mail accounts al gedaan! Komoooooop 1 Miljoen!!!

  0 likes
 • Harry schreef:

  Een zeer goed initiatief; heb de petitie meteen ondertekend!

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Iedereen de petitie tekenen aub..

  0 likes
 • mb schreef:

  Bepalen onze overheden of buitenaardsen zich bekend maken ?

  0 likes
 • Octane schreef:

  Als je onderzoek gaat doen hoeveel jongeren , jeugd en ouderen hier doodsangsten van krijgen dan kun je de overheid op dat punt begrijpen. En als je Ancient Aliens bekijkt kun je dit beter noemen: ‘the real face of god.’ Maar dat richt meer schade aan dan dat het goed voor je welzijn is.

  Dat idee van goede aliens is pure fictie en dat kan ik bewijzen.

  0 likes
 • Josefien schreef:

  Hallo, blijven jullie wel een beetje ‘wakker’ bij Niburu? Zowel die Greer als Avaaz worden achter de schermen gefinancierd door ‘de elite’. Als de wereld echt gered zou kunnen worden door het tekenen van een petitie, was het een makkie!
  We zullen echt zelf de mouwen op moeten stropen en gezamenlijk, ‘vanaf niets’ een mooiere wereld opbouwen.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  Overheden is VRIJMETSELARIJ en zij zijn de onderdanen van de ALIEN ILLUMINATI. Het wachten is nu op de ALIEN NWO die het van hun gaat overnemen en heeft Medvedef gelijk dat alliens onder ons zijn.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”Josefien”]Hallo, blijven jullie wel een beetje ‘wakker’ bij Niburu? Zowel die Greer als Avaaz worden achter de schermen gefinancierd door ‘de elite’. Als de wereld echt gered zou kunnen worden door het tekenen van een petitie, was het een makkie!
  We zullen echt zelf de mouwen op moeten stropen en gezamenlijk, ‘vanaf niets’ een mooiere wereld opbouwen.[/quote]

  Beter iets dan niets toch?

  0 likes
 • Mikhail schreef:

  [quote name=”Pascal”]Overheden is VRIJMETSELARIJ en zij zijn de onderdanen van de ALIEN ILLUMINATI. Het wachten is nu op de ALIEN NWO die het van hun gaat overnemen en heeft Medvedef gelijk dat alliens onder ons zijn.[/quote]

  Er zijn helemaal geen reptilians of ”kwaadaardige illuminati aliens”, dat is allemaal uit de duim gezogen door meneer David Icke, die zelf voor de illuminati werkt.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”Patrick”]En wat als we nu echt alleen zijn?[/quote]
  als we alleen zijn komen we er nooit achter dat we alleen zijn.

  0 likes
 • pacito schreef:

  Als die buitenaardsen hun contact af laten hangen van overheden dan bekijken ze het maar. Als ze werkelijk de wereld willen verbeteren met hun technieken dan komen ze maar naar mij toe en leren mij hoe dat werkt. Dan verspreid ik het wel verder. Er zullen ongetwijfeld meer mensen zijn die dat aanbod doen. Aliens, waar wachten jullie op?

  0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Spacefuture-exo politiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu Spacedefensie

  Meer dan 60 jaar, welke initiatieven hebben hoogontwikkelde goedaardige buitenaardsen genomen tegen de verspreiding van desinformatie en hoaxes onder de bevolking, door wereldleiders onder het juk van het militair-industrieel complex en oliemaatschappijen? Het gevaar tgv de volkgezondheid en defensieagressie , als eigen Aardse spitstechnologie in verkeerde handen terechtkomt! Er bestaan studies van monetaire systemen om deze geleden schade in de economie en bedrijfsleven op te vangen, zonder verliezen, maar spijtig niet iedereen heeft interesse om diverse redenen. Daarom werd kolonisatie van planeten met Extraterrestrials en hun ruimtetuigen vooropgesteld, van naties waar regeringsleiders en bevolking er wel voor te vinden zijn en eenvoudig te bereiken langs politieke democratische weg, en zich voorstellende als rechtstaten die geen inzage dulden van hun eigen parlementariërs, verkozen zijnde via dezelfde wetgeving. Er huizen vele extremen binnen het Aardse politieke landschap waar Extraterrestrials zelf niets wensen mee te maken te hebben binnen de hun eigen civilisaties normen en gewoonten!

  0 likes
 • wolfje schreef:

  als we echt alleen zijn in het onmetelijke universum is dat zo onbegrijpelijk en volkomen onacceptabel dat het misschien wel zo logisch is te veronderstellen dat we in een hologram leven. een computer programma

  0 likes
 • Hr schreef:

  [quote name=”Octane”]Als je onderzoek gaat doen hoeveel jongeren , jeugd en ouderen hier doodsangsten van krijgen dan kun je de overheid op dat punt begrijpen. En als je Ancient Aliens bekijkt kun je dit beter noemen: ‘the real face of god.’ Maar dat richt meer schade aan dan dat het goed voor je welzijn is.

  Dat idee van goede aliens is pure fictie en dat kan ik bewijzen.[/quote]

  Doe dan….

  0 likes
 • xsimm schreef:

  Wat hebben overheden nu te maken met wel of niet kenbaar maken van buitenaardse?

  Zijn individuen van de overheden zover meer ontwikkeld als wij en zaken wel mogen zien en ervaren die de rest van de 76 miljoen bewoners op de aarde niet kunnen? Volgens mij zijn het gewoon mensen en komt de man met de zeis ook hun een keer halen.
  Waarom geven deze mensen die de overheden betichten van valse informatie dan niet de juiste onderbouwde informatie…Kom op met coördinaten laat eens werkelijk zien met een onderbouwd verhaal dan alleen maar een eigen hersenspinsel naar voren te drukken.
  Als amateur astronoom heb ik mijn spullen zodra het maar even kan gericht op het universum en tegenwoordig zelf met een HD cam zodat ik beelden versneld of juist vertraagt kan terug kijken waarom zie ik en alle andere astronomen niets..Oja wij kijken niet in alle dimensies tegelijk.
  Waarom weten alle meelopers dit zeker ? Waarom niet op onderzoek en laat de hele wereld zien dat wij achterlijk zijn? Zij weten immers waar naar te kijken en kunnen dan de zaken vrij geven.
  Waarom komt de Niburu medewerker die geboren is in het stelsel van Arcturus niet met de juiste gegevens ik ben geboren in het super stelsel van onze zon en respecteer dat . Dit in al mijn onwetendheid over vele zaken maar gelukkig dat ik even kennis mag maken van dit wonderschone en vooral super universum. Het zou zoveel beter zijn als mensen berusting vinden dan dom zinnig te strooien met zaken waar niets van te onderbouwen is.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Octane”]Als je onderzoek gaat doen hoeveel jongeren , jeugd en ouderen hier doodsangsten van krijgen dan kun je de overheid op dat punt begrijpen. En als je Ancient Aliens bekijkt kun je dit beter noemen: ‘the real face of god.’ Maar dat richt meer schade aan dan dat het goed voor je welzijn is.

  Dat idee van goede aliens is pure fictie en dat kan ik bewijzen.[/quote]Dat kon je bewijzen,maar die zijn weg hier.Daarom nu
  gewoon een betere bril opzetten.Er gebeurt zoveel zowel boven als beneden.daarbij is angst de slechtste raadgever.dat is ook de reden dat de galactiche federatie,s nog niet geland zijn.het is een spannende tijd,en alles is aan het veranderen.

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  [quote name=”Josefien”]Hallo, blijven jullie wel een beetje ‘wakker’ bij Niburu? Zowel die Greer als Avaaz worden achter de schermen gefinancierd door ‘de elite’. Als de wereld echt gered zou kunnen worden door het tekenen van een petitie, was het een makkie!
  We zullen echt zelf de mouwen op moeten stropen en gezamenlijk, ‘vanaf niets’ een mooiere wereld opbouwen.[/quote]
  Ik ben het voor een groot gedeelte met je eens, ook weet ik nog niet zo zeker dat die aliens wel zo vriendelijk zijn. Dat is ook nog maar afwachten. Maar wat ik wel weet is dat NASA astronaut Gorden Cooper er ooit wat over heeft geroepen. Ik heb de petitie wel getekend want niks doen daar schieten we ook nks mee op.
  http://www.awe130.com/index.php/18-interviews/127-gordon-cooper.html

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”Octane”]Als je onderzoek gaat doen hoeveel jongeren , jeugd en ouderen hier doodsangsten van krijgen dan kun je de overheid op dat punt begrijpen. En als je Ancient Aliens bekijkt kun je dit beter noemen: ‘the real face of god.’ Maar dat richt meer schade aan dan dat het goed voor je welzijn is.

  Dat idee van goede aliens is pure fictie en dat kan ik bewijzen.[/quote]

  Nu maak je me nieuwschierig, kom maar op met het bewijs en geen YouTube filmpjes, want dat dient niet als bewijs.

  0 likes
 • Luna schreef:

  ik hoop echt dat hij snel meer wordt ondertekend.

  0 likes
 • wat schreef:

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Als je onderzoek gaat doen hoeveel jongeren , jeugd en ouderen hier doodsangsten van krijgen dan kun je de overheid op dat punt begrijpen. En als je Ancient Aliens bekijkt kun je dit beter noemen: ‘the real face of god.’ Maar dat richt meer schade aan dan dat het goed voor je welzijn is.

  Dat idee van goede aliens is pure fictie en dat kan ik bewijzen.[/quote]Dat kon je bewijzen,maar die zijn weg hier.Daarom nu
  gewoon een betere bril opzetten.Er gebeurt zoveel zowel boven als beneden.daarbij is angst de slechtste raadgever.dat is ook de reden dat de galactiche federatie,s nog niet geland zijn.het is een spannende tijd,en alles is aan het veranderen.[/quote]

  Wat gebeurd er dan onder en beneden?
  Bedoel je meteorieten? ruimteafval? aardwormen? mollen?

  Er is geen galactische federatie, die bestaat niet.
  Sterker nog dat komt regelrecht uit de tekenfilm/strip/film van the green latern. Ik ken ook werkelijk niemand die kermit de kikker in een vliegende schotel heeft gezien.

  0 likes
 • Henk001 schreef:

  [quote name=”wolfje”]als we echt alleen zijn in het onmetelijke universum is dat zo onbegrijpelijk en volkomen onacceptabel dat het misschien wel zo logisch is te veronderstellen dat we in een hologram leven. een computer programma[/quote]
  en dat is wel begrijpelijk?

  0 likes
 • Philippe schreef:

  Als we kijken naar het fenomeen ‘alien abductions’ waar mensen tegen hun wil ontvoerd worden en vervolgens de meest waanzinnige experimenten moeten ondergaan zie ik dat als erg verontrustend en als bewijs voor kwaadaardige aliens. Deze hebben duidelijk andere plannen voor met de mensheid en houden er een eigen geheime agenda op na.
  Jammer dat Dr. Greer hier zo weinig aandacht aan besteedt. Deze heeft het alleen maar over goede aliens en negeert dit fenomeen compleet.
  Zijn de aliens wel zo goedaardig?

  0 likes
 • chuen schreef:

  Het positieve nieuws is, dat overheden al buitenspel staan.
  We gaan contact maken met onze family (relatives) volgens Native Elders.
  Het gaat om Ancestral Knowledge & celestial energy
  Voorspelt door hun voorvaderen…..

  Deze native elders hebben opdracht gekregen om hun (heilige) kennis met de wereld te delen…….

  Deze UFO/relatives zijn er altijd al geweest.
  De frequentie en energie is alleen hoger dan dat van ons.
  Ze kunnen niet op onze aarde leven ivm de zwaartekracht. Het communiceren gaat dmv telepathie.
  We hoeven niet bang te zijn, want alles over deze relatives is gelogen.
  bangmakerij door de overheden om ons te controleren.

  Ook de zogenaamde ‘illuminatie’ hebben geen controle meer over de mensheid’.

  Zuni Elder- Our Future With the Star People
  http://youtu.be/TPex0t1NbVA

  Zuni Elder- Why the Dark Forces Will Not Win
  http://youtu.be/KIFkX2QpMKI

  Chief Shares Knowledge About Star Nations, Ufo’s
  http://youtu.be/JLYW2RC8LIY

  Er komt een shift en we zijn op weg naar wereldvrede.
  Niemand op aarde kan dit meer tegenhouden
  Het komt goed:

  When mankind can’t do something
  then celestial energy wil come

  Joseph Rael “Horn of Plenty”
  http://youtu.be/AMBhrZfL1l0

  0 likes
 • Jan schreef:

  Echt leuk al die reacties. Wat denk je nu als er openlijk zal worden verteld dat er allemaal aliens onder ons wonen? Kijk, ik wil best geloven dat er meer is maar niet zoals die zielige filmpjes op youtube dis als “bewijs” dienen. Kom met overtuigend bewijs, iets wat veel mensen graag zouden willen weten.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  Is er ook een bepaalde deadline te halen? Kwa tijd of echt tot een miljoen?

  Op dit moment gaat het niet snel genoeg en als er een bepaalde tijd aangebonden zit, wie weet of het gehaald wordt.

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  [quote name=”Henk”]Beste mensen van niburu jullie verwijzen naar een artikel waarin jullie uitleggen dat het campagnenetwerk avaaz niet zo fris is ,waarom geven jullie dan niet gelijktijdig in bovenstaand artikel aan dat het niet helemaal te vertrouwen is,en dat er min of meer wel wat vraagtekens gezet kunnen worden bij het tekenen van de petitie

  Gr. Henk[/quote]

  Die tegenstrijdigheid vond ik idd ook nogal opmerkelijk en hypocriet, maar dit is dan ook geen petitie die door Avaaz opgezet is.
  Avaaz geeft op haar website iedereen de gelegenheid een petitie online te zetten, wat er vervolgens mee gebeurt is aan degene die het erop zette. “members will bear primary responsibility for delivering their petitions to the petition targets” (https://secure.avaaz.org/en/petition/start_a_petition?source=splf) In dit geval gaat het om ene Joanne M. uit Australie.
  Deze petitie staat dus ook niet op de voorpagina van Avaaz.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Jan”]Echt leuk al die reacties. Wat denk je nu als er openlijk zal worden verteld dat er allemaal aliens onder ons wonen? Kijk, ik wil best geloven dat er meer is maar niet zoals die zielige filmpjes op youtube dis als “bewijs” dienen. Kom met overtuigend bewijs, iets wat veel mensen graag zouden willen weten.[/quote]

  Als dat wordt bekend gemaakt, moeten we nog steeds elke dag naar het toilet en onze dagelijkse verplichtingen op gebied van werk, gezin e.d. nakomen. Het is niet zo dat we dan ineens niet meer hoeven te eten en zonder elektriciteit en huisvesting kunnen.

  Slechts religieuze bolwerken zullen een zware klap te verwerken krijgen, maar daar zal ik geen last van hebben, eerder juich ik dat toe.

  En inderdaad: tot op heden is er geen bewijs dat “ze” hier zijn, laat staan dat overheden meer zouden kunnen weten dan mensen. De meest fantastische beweringen over ontmoetingen met deze wezens gaan altijd gepaard met een gigantisch gebrek aan bewijs.

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  [quote name=”Jan”]Echt leuk al die reacties. Wat denk je nu als er openlijk zal worden verteld dat er allemaal aliens onder ons wonen? Kijk, ik wil best geloven dat er meer is maar niet zoals die zielige filmpjes op youtube dis als “bewijs” dienen. Kom met overtuigend bewijs, iets wat veel mensen graag zouden willen weten.[/quote]
  [quote name=”Jan”]Echt leuk al die reacties. Wat denk je nu als er openlijk zal worden verteld dat er allemaal aliens onder ons wonen? Kijk, ik wil best geloven dat er meer is maar niet zoals die zielige filmpjes op youtube dis als “bewijs” dienen. Kom met overtuigend bewijs, iets wat veel mensen graag zouden willen weten.[/quote]
  Maar misschien denken mensen ja een astronaut dat is geen wetenschapper. Dan deze maar eens lezen een Amerikaanse Luchtmacht adviseur Ph.D. en professor J. Allen Hynek, die de luchtmacht in de VS adviseerde tijdens een van de UFO onderzoeken.
  http://www.awe130.com/index.php/18-interviews/129

  0 likes
 • MK schreef:

  [quote name=”S0M30N3″][quote name=”Octane”]Als je onderzoek gaat doen hoeveel jongeren , jeugd en ouderen hier doodsangsten van krijgen dan kun je de overheid op dat punt begrijpen. En als je Ancient Aliens bekijkt kun je dit beter noemen: ‘the real face of god.’ Maar dat richt meer schade aan dan dat het goed voor je welzijn is.

  Dat idee van goede aliens is pure fictie en dat kan ik bewijzen.[/quote]

  Nu maak je me nieuwschierig, kom maar op met het bewijs en geen YouTube filmpjes, want dat dient niet als bewijs.[/quote]

  Ancient Aliens is sensatie TV. De makers laten opzettelijk belangrijke feiten omtrent hun “ontdekkingen” weg, zodat deze zó geïnterpreteerd kunnen worden dat het mooi uitkomt voor hun programma. Dit is MEERDERE malen bewezen, dat AA alleen suggereerd, maar niets bewijst.

  Ik zou ook graag je bewijs willen zien dat er alleen maar kwaadaardige aliens bestaan (mochten er überhaupt andere wezens in dit heelal zich bevinden).
  Graag KEIHARD bewijs graag. Geen schimmige filmpjes van youtube, of onderbuikgevoelens!

  0 likes
 • MK schreef:

  [quote name=”Henk001″][quote name=”wolfje”]als we echt alleen zijn in het onmetelijke universum is dat zo onbegrijpelijk en volkomen onacceptabel dat het misschien wel zo logisch is te veronderstellen dat we in een hologram leven. een computer programma[/quote]
  en dat is wel begrijpelijk?[/quote]

  Je kijkt teveel TV. Jammer.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”wat”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Als je onderzoek gaat doen hoeveel jongeren , jeugd en ouderen hier doodsangsten van krijgen dan kun je de overheid op dat punt begrijpen,

  Dat idee van goede aliens is pure fictie en dat kan ik bewijzen.[/quote]Dat kon je bewijzen,maar die zijn weg hier.Daarom nu
  gewoon een betere bril opzetten.Er gebeurt zoveel zowel boven als beneden.daarbij is angst de slechtste raadgever.dat is ook de reden dat de galactiche federatie,s nog niet geland zijn.het is een spannende tijd,en alles is aan het veranderen.[/quote]

  Wat gebeurd er dan onder en beneden?
  Bedoel je meteorieten? ruimteafval? aardwormen? mollen?

  Er is geen galactische federatie, die bestaat niet.
  Sterker nog dat komt regelrecht uit de tekenfilm/strip/film van the green latern. Ik ken ook werkelijk niemand die kermit de kikker in een vliegende schotel heeft gezien.[/quote]
  Wat er boven en zo ook in de hollow earth moet je leren zien,Zelfs op de aarde gebeurd heel veel.Zo zijn er dus ook meerdere federatie,s.zo gauw je de fluctuaties in de energie,n kan zien,ben je al op weg om meer te zien.het probleem hier is wat ik niet zie bestaat niet.En degene die het wel zien en zelfs in en met ruimte schepen gereisd hebben,worden niet geloofd of sporen niet.zo lang de mensheid nog denkt,dat wij de enige zijn,en niet willen begrijpen.dat de mensheid een groots experiment van vele hogere licht wezens was.En duizenden aardse jaren nodig waren voor perfectie bereikt was.EN dat alles energie dus illusie is.moet er nog veel geleerd worden.maar een troost,wij zijn geslaagd.En dit theater stuk is bijna ten einde.Als america donderdag het schulden plateau niet verhoogd.stort dit kaartenhuis totaal in.En kan de nieuwe 5 d realiteit zich openbaren.zo ook de binnen en buitenaardse hulp.

  0 likes
 • Steven Uzeel schreef:

  De petitie kan hier worden ondertekend.
  Gerelateerd:

  – Wikipedia, de niet zo vrije encyclopedie
  – Avaaz: propagandamachine vermomd als campagnegroep
  – Moest JFK weg om interesse in buitenaardse technologieën?
  – Ook het topgeheime Area 51 ontkomt niet aan Amerikaanse shutdown
  – Eerste bewoners Australië afkomstig van de Plejaden?

  Eerst wordt Avaaz als propagandamachine aangeduid en nu is Avaaz wel eerlijk?

  0 likes
 • Belle schreef:

  En als we dan toch bezig zijn met ondertekenen..

  http://erkenbuitenaardsleven.petities.nl/

  0 likes
 • Peter 68 schreef:

  [quote name=”Patrick”]En wat als we nu echt alleen zijn?[/quote]
  Dat zijn we niet, er zijn heel veel bewijzen dat we dat niet zijn. Het is de arrogantie van de mens die denkt dat ze het enigste “intelligente” wezen in het universum zijn. De waarheid is dat wij voor vele buitenaardse niet meer dan kleuters zijn qua ontwikkeling.

  0 likes
 • Ra schreef:

  [quote name=”Patrick”]En wat als we nu echt alleen zijn?[/quote]

  We zijn echt al Eén met het Universum.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”Belle”]En als we dan toch bezig zijn met ondertekenen..

  http://erkenbuitenaardsleven.petities.nl/%5B/quote%5D

  Kweet niet hoeveel je nodig hebt voor de deadline van November, maar dit gaat ook langzaam..

  0 likes
 • Micha Beuger schreef:

  Mijn site http://www.buitenaards.net spreekt voor zich. Er zijn duizenden mensen, die al tientallen jaren op Aarde wonen, maar op de Plejaden zijn geboren. Alleen al hun aanwezigheid steunt ons enorm. Zij zijn er helemaal klaar voor om zich als buitenaards aan ons bekend te maken en effectiever met ons samen te werken.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Peter 68″][quote name=”Patrick”]En wat als we nu echt alleen zijn?[/quote]
  Dat zijn we niet, er zijn heel veel bewijzen dat we dat niet zijn. Het is de arrogantie van de mens die denkt dat ze het enigste “intelligente” wezen in het universum zijn. De waarheid is dat wij voor vele buitenaardse niet meer dan kleuters zijn qua ontwikkeling.[/quote]

  Ik heb slechts één instituut horen zeggen dat we de enige zijn, en dat is de kerk. Statistisch gezien is de kans 100% dat er buitenaards leven is.

  Je kunt je wel afvragen of buitenaardsen hier zijn geweest, want: nul bewijs. Niks arrogantie, gewoon realisme en niet luisteren naar sprookjes van de Plejaden, Arcturus en Sirius.

  0 likes
 • Tjorn schreef:

  Even een stomme vraag cq opmerking.

  Stel de overheden houden deze informatie echt achter omdat hoewel ze contact hebben met buitenaardsen, ze het geen goed idee vinden dat iedereen dit weet. Zouden de buitenaardsen dan zeggen “oh ja ok meneer Obama, sorry jij bent de baas zeg het maar en wij verbergen ons voor de aardse populatie”? Met andere woorden er is een buitenaards ras die hoog ontwikkeld is (ze hebben ons weten te bereiken), die zich de wet voor laten schrijven door een inboorling als Obama?

  Nee sorry dat is niet logisch

  0 likes
 • Octane schreef:

  [quote name=”Pascal”]Overheden is VRIJMETSELARIJ en zij zijn de onderdanen van de ALIEN ILLUMINATI. Het wachten is nu op de ALIEN NWO die het van hun gaat overnemen en heeft Medvedef gelijk dat alliens onder ons zijn.[/quote]

  juist!!!!….!!!!… Voor hoop moet je niet bij aliens zijn. De N.W.O. handelt zo dwaas omdat ze ons zo sturen in de handen van hun baas. Die aliens ! Dat is de enige logische verklaring. Met alle ellende die ze de mensheid hebben aangedaan.

  0 likes
 • wat schreef:

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”wat”]
  Wat gebeurd er dan onder en beneden?
  Bedoel je meteorieten? ruimteafval? aardwormen? mollen?

  Er is geen galactische federatie, die bestaat niet.
  Sterker nog dat komt regelrecht uit de tekenfilm/strip/film van the green latern. Ik ken ook werkelijk niemand die kermit de kikker in een vliegende schotel heeft gezien.[/quote]
  Wat er boven en zo ook in de hollow earth moet je leren zien,Zelfs op de aarde gebeurd heel veel.Zo zijn er dus ook meerdere federatie,s.zo gauw je de fluctuaties in de energie,n kan zien,ben je al op weg om meer te zien.het probleem hier is wat ik niet zie bestaat niet.En degene die het wel zien en zelfs in en met ruimte schepen gereisd hebben,worden niet geloofd of sporen niet.zo lang de mensheid nog denkt,dat wij de enige zijn,en niet willen begrijpen.dat de mensheid een groots experiment van vele hogere licht wezens was.En duizenden aardse jaren nodig waren voor perfectie bereikt was.EN dat alles energie dus illusie is.moet er nog veel geleerd worden.maar een troost,wij zijn geslaagd.En dit theater stuk is bijna ten einde.Als america donderdag het schulden plateau niet verhoogd.stort dit kaartenhuis totaal in.En kan de nieuwe 5 d realiteit zich openbaren.zo ook de binnen en buitenaardse hulp.[/quote]

  Nee natuurlijk geloof ik er niks van, zoiets heet relativeren.
  5d, galactic federatie, is gewoon uit de duim gezogen.
  Mijn leraar zei altijd: “meten is weten” en gelijk heeft die.

  0 likes
 • Nibber schreef:

  [quote name=”Micha Beuger”]Mijn site http://www.buitenaards.net spreekt voor zich. Er zijn duizenden mensen, die al tientallen jaren op Aarde wonen, maar op de Plejaden zijn geboren. Alleen al hun aanwezigheid steunt ons enorm. Zij zijn er helemaal klaar voor om zich als buitenaards aan ons bekend te maken en effectiever met ons samen te werken.[/quote]
  Nogmaals, de Pleijaden zijn TE JONG om leven te herbergen. Dit zijn allemaal STERREN en GEEN PLANETEN! leuke site btw alleen wel erg fantasierijk…

  0 likes
 • Nibber schreef:

  …En oja, het is ALDEBARAN en geen ALBARAN.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Nibber”][quote name=”Micha Beuger”]Mijn site http://www.buitenaards.net spreekt voor zich. Er zijn duizenden mensen, die al tientallen jaren op Aarde wonen, maar op de Plejaden zijn geboren. Alleen al hun aanwezigheid steunt ons enorm. Zij zijn er helemaal klaar voor om zich als buitenaards aan ons bekend te maken en effectiever met ons samen te werken.[/quote]
  Nogmaals, de Pleijaden zijn TE JONG om leven te herbergen. Dit zijn allemaal STERREN en GEEN PLANETEN! leuke site btw alleen wel erg fantasierijk…[/quote]

  En Arcturus is een rode reus, net als Aldebaran en Betelgeuze. De Orion-nevel is een stervormingsgebied waar vele supernova’s plaatsvinden en planetenstelsels constant worden gebombardeerd door ruimte afval (zoals wij ook 3,6 miljard jaar geleden hebben gehad, zie de kraters op de Maan).

  Sirius B is sinds een paar honderd miljoen jaar een witte dwerg, en dus was het eerst een rode reus die haar buitenste lagen heeft afgestoten.

  Andromeda is een stelsel op grote afstand van de Melkweg en dus is het niet erg logisch dat ze vanuit daar ons weten te vinden. Elke ster binnen onze melkweg is dichterbij.

  De rode draad van alle fantasieverhalen rondom sterren waar aliens vandaan zouden komen, is dat het zonder uitzondering opvallende hemelverschijnselen zijn. Het zijn nooit onbeduidende of onzichtbare vlekjes waar ze vandaan komen.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Tjorn”]Even een stomme vraag cq opmerking.

  Stel de overheden houden deze informatie echt achter omdat hoewel ze contact hebben met buitenaardsen, ze het geen goed idee vinden dat iedereen dit weet. Zouden de buitenaardsen dan zeggen “oh ja ok meneer Obama, sorry jij bent de baas zeg het maar en wij verbergen ons voor de aardse populatie”? Met andere woorden er is een buitenaards ras die hoog ontwikkeld is (ze hebben ons weten te bereiken), die zich de wet voor laten schrijven door een inboorling als Obama?

  Nee sorry dat is niet logisch[/quote]

  Gefeliciteerd! Je gebruikt je gezonde verstand.

  Overigens: een domme vraag bestaat niet. Een vraag niet stellen is wèl dom.

  0 likes
 • Micha Beuger schreef:

  [quote name=”Nibber”]…En oja, het is ALDEBARAN en geen ALBARAN.[/quote]

  Aldebaran is de helderste ster van Stier, een sterrenbeeld in onze korte Orion arm. Albaran is de centrale ster van het Albaran Zevenster Stelsel in de lange Scutum arm van onze Melkweg.
  In de Plejaden, die waarschijnlijk uit duizenden sterren bestaan, zijn ook oude witte dwergen met zware elementen.

  0 likes
 • chuen schreef:

  #40 Jan

  Het heeft niets met bewijs te maken.
  Het gaat erom je intuïtie te gebruiken.

  Ik ben niet op de wereld neergezet om in de matrix mee te hobbelen.

  Een matrix voorbeeld:
  Bin Laden wordt dood geschoten en hij krijgt direct een zeemansgraf.
  Bewijs ?
  Ik zie alleen een poppenkast met een hoog CSI gehalte. (aflevering van CSI)
  Is dit bewijs ? Wat is bewijs ?

  Onze huidige machthebbers zijn volledig de weg kwijt. Heel veel mensen slikken hun onzin voor waarheid.
  Jij moet geld inleveren voor the big to fail.
  De USA is hier een prachtig voorbeeld.
  Corruptie, Afluisteren, Landen inpikken en vriendjes politiek ….& de dollar bewust om zeep helpen.

  De native elders hebben niets & niets te verliezen.
  Ze vertellen gewoon wat ze al (100 jaren)weten.

  Of deze leider:
  Once I was in Victoria, and I saw a very large house. They told me it was a bank
  and that the white men place their money there to be taken care of, and that
  by and by they got it back with interest. We are Indians and we have no such bank;
  but when we have plenty of money or blankets, we give them away to other
  chiefs and people, and by and by they return them with interest, and
  our hearts feel good. Our way of giving is our bank.

  Chief Maquinna

  We zitten volgens mij op deze leiders te wachten en als we verstandig zijn, dan luisteren we naar wat ze te vertellen hebben…..

  UFO Portal over Hessdalen Part 1
  Documentary about the UFO hotspot in Hessdalen, Norway
  http://youtu.be/ZKpECnEgjzA

  Palm Springs – Starknowledge Conference
  November 8-11, 2013
  http://www.starknowledgeconference.com/

  Het ga je goed

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”wat”][quote name=”pietje bell”][quote name=”wat”]
  Wat gebeurd er dan onder en beneden?
  Bedoel je meteorieten? ruimteafval? aardwormen? mollen?

  Er is geen galactische federatie, die bestaat niet.
  Sterker nog dat komt regelrecht uit de tekenfilm/strip/film van the green latern. Ik ken ook werkelijk niemand die kermit de kikker in een vliegende schotel heeft gezien.[/quote]
  Wat er boven en zo ook in de hollow earth moet je leren zien,Zelfs op de aarde gebeurd heel veel.Zo zijn er dus ook meerdere federatie,s.zo gauw je de fluctuaties in de energie,n kan zien,ben je al op weg om meer te zien.het probleem hier is wat ik niet zie bestaat niet.En degene die het wel zien en zelfs in en met ruimte schepen gereisd hebben,worden niet geloofd of sporen niet.zo lang de mensheid nog denkt,dat wij de enige zijn,en niet willen begrijpen.dat de mensheid een groots experiment van vele hogere licht wezens was.En duizenden aardse jaren nodig waren voor perfectie bereikt was.EN dat alles energie dus illusie is.moet er nog veel geleerd worden.maar een troost,wij zijn geslaagd.En dit theater stuk is bijna ten einde.Als america donderdag het schulden plateau niet verhoogd.stort dit kaartenhuis totaal in.En kan de nieuwe 5 d realiteit zich openbaren.zo ook de binnen en buitenaardse hulp.[/quote]

  Nee natuurlijk geloof ik er niks van, zoiets heet relativeren.
  5d, galactic federatie, is gewoon uit de duim gezogen.
  Mijn leraar zei altijd: “meten is weten” en gelijk heeft die.[/quote]
  Zelf wens ik u veel sterkte toe na de ineenstorting van het totale kaartenhuis,wat macht heet.beginnend in America en de rest volgt.
  Hopelijk deze week nog.en de uitgifte van de welvaartsfondsen.en uiteraard de landingen.maar van mij mag je ook gewoon in de ontkenning blijven ,eigen vrije wil is dat geloofd men.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Nibber”][quote name=”Micha Beuger”]Mijn site http://www.buitenaards.net spreekt voor zich. Er zijn duizenden mensen, die al tientallen jaren op Aarde wonen, maar op de Plejaden zijn geboren. Alleen al hun aanwezigheid steunt ons enorm. Zij zijn er helemaal klaar voor om zich als buitenaards aan ons bekend te maken en effectiever met ons samen te werken.[/quote]
  Nogmaals, de Pleijaden zijn TE JONG om leven te herbergen. Dit zijn allemaal STERREN en GEEN PLANETEN! leuke site btw alleen wel erg fantasierijk…[/quote]
  Even ter verduidelijking ,De aarde is ook een ster. Vanaf Venus gezien.De Plejaden zijn miljoenen jaren ouder dan de aarde.

  0 likes
 • wat schreef:

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”Nibber”][quote name=”Micha Beuger”]Mijn site http://www.buitenaards.net spreekt voor zich. Er zijn duizenden mensen, die al tientallen jaren op Aarde wonen, maar op de Plejaden zijn geboren. Alleen al hun aanwezigheid steunt ons enorm. Zij zijn er helemaal klaar voor om zich als buitenaards aan ons bekend te maken en effectiever met ons samen te werken.[/quote]
  Nogmaals, de Pleijaden zijn TE JONG om leven te herbergen. Dit zijn allemaal STERREN en GEEN PLANETEN! leuke site btw alleen wel erg fantasierijk…[/quote]
  Even ter verduidelijking ,De aarde is ook een ster. Vanaf Venus gezien.De Plejaden zijn miljoenen jaren ouder dan de aarde.[/quote]

  Begrijp je wel het verschil tussen een ster en aarde?
  De aarde zend namelijk zelf geen licht uit, de zon wel.
  Aarde is leefbaar, de zon niet.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”Octane”][quote name=”Pascal”]Overheden is VRIJMETSELARIJ en zij zijn de onderdanen van de ALIEN ILLUMINATI. Het wachten is nu op de ALIEN NWO die het van hun gaat overnemen en heeft Medvedef gelijk dat alliens onder ons zijn.[/quote]
  juist!!!!….!!!!… Voor hoop moet je niet bij aliens zijn. De N.W.O. handelt zo dwaas omdat ze ons zo sturen in de handen van hun baas. Die aliens ! Dat is de enige logische verklaring. Met alle ellende die ze de mensheid hebben aangedaan.[/quote]Ik wil je toch wel even melden dat de N.W.O. er nog niet is!! We hebben nu te maken met de Masonic World order. De NEW World Order moet nog komen want die zijn NEW!! Al ons goud is weg en we zijn na 8000 of meer jaar nog steeds goud slaven omdat de ILLUMINATI GELD heeft gemaakt voor GOUD en dat we in een gemanipuleerd geheel leven zodat iedereen goud inlevert voor geld. Ik vraag me wel eens af wat zij met ons goud kunnen wat wij zelf ook zouden kunnen doen.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”Mikhail”][quote name=”Pascal”]Overheden is VRIJMETSELARIJ en zij zijn de onderdanen van de ALIEN ILLUMINATI. Het wachten is nu op de ALIEN NWO die het van hun gaat overnemen en heeft Medvedef gelijk dat alliens onder ons zijn.[/quote]

  Er zijn helemaal geen reptilians of ”kwaadaardige illuminati aliens”, dat is allemaal uit de duim gezogen door meneer David Icke, die zelf voor de illuminati werkt.[/quote]Dat heb ik ook niet gezegd “Mikhail”, Beter opletten!

  0 likes
 • Carpa schreef:

  Meten is weten, las ik hier en ook dat vermeende buitenaardsen zich de less niet zouden laten spellen door een inboorling als Obama… leuk. Geloven of niet? Hoe meet men geloof? Toch lijkt het voor velen te werken los van de verschillende polariteiten die men voor de belijdenis ervan hanteert. Hoe meet men het ‘weten’ zonder dat men er enige notie op voorhand van had?
  Men is er in de “Meten is weten”-wetenschap nu ook van overtuigd dat wanneer men iets wil meten, het geobserveerde zich anders gedraagt dan wanneer het niet ‘gemeten’ of geobserveerd wordt. Bizar, maar voorlopig breken ze zich daar nu de hoofden over.

  Wanneer men als geavanceerde beschaving naar een andere planeet gaat, gaat men niet zomaar tussenkomen, maar houdt men rekening met de universele wetmatigheden/regels alsook met de eventuele geplogendheden van de beschaving die men ‘bezoekt’. Doordat men niet het gehele plaatje kan zien, begrijp ik dat men dit vanuit ons eigen standpunt bekijkt. Misschien wat kort door de bocht. Zo houden ze rekening met de ‘vrije wil’ in onze densiteit op ons niveau. Interferentie op een ongepast ogenblik zou net voor de totale destructie van een soort verantwoordelijk kunnen zijn.

  Net zo wanneer je een vlinder uit z’n pop zou helpen, om goed te doen, maar net door dat ingrijpen is de vlinder gedoemd tot sterven. Wanneer je deze gewoon laat ‘vechten/strijden’ om eruit te komen zal dit als gevolg hebben dat de vleugels goed doorbloed worden en de vlinder wél kan vliegen en leven zoals het voorbestemd was. Het zomaar helpen of tussenkomen zonder kennis van zaken is dus best iets waar men even stil bij dient te staan. Mensen zijn meesters in het tussenkomen en verbreken van cycli, net door een gebrek aan inzicht en kennis. Dit geeft ons de wereld van heden.Het behoeft maar één blik op onze planeet om te weten op welk niveau we in de evolutie zitten. We zijn nog net iets te jong om met andere kennis en mogelijkheden te gaan jongleren.

  0 likes
 • Peter 68 schreef:

  [quote name=”days of our lives”][quote name=”Peter 68″][quote name=”Patrick”]En wat als we nu echt alleen zijn?[/quote]
  Dat zijn we niet, er zijn heel veel bewijzen dat we dat niet zijn. Het is de arrogantie van de mens die denkt dat ze het enigste “intelligente” wezen in het universum zijn. De waarheid is dat wij voor vele buitenaardse niet meer dan kleuters zijn qua ontwikkeling.[/quote]

  Ik heb slechts één instituut horen zeggen dat we de enige zijn, en dat is de kerk. Statistisch gezien is de kans 100% dat er buitenaards leven is.

  Je kunt je wel afvragen of buitenaardsen hier zijn geweest, want: nul bewijs. Niks arrogantie, gewoon realisme en niet luisteren naar sprookjes van de Plejaden, Arcturus en Sirius.[/quote]
  Sprookjes van de Plejaden, Arcturus en Sirius? Ik weet 100% zeker dat ik ergens uit de plejade vandaan kom. Klinkt misschien raar maar ik ben er eens geweest in een droom of visioen. Voor mij is dat realisme.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”wat”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Nibber”][quote name=”Micha Beuger”]Mijn site http://www.buitenaards.net spreekt voor zich. Er zijn duizenden mensen, die al tientallen jaren op Aarde wonen, maar op de Plejaden zijn geboren. Alleen al hun aanwezigheid steunt ons enorm. Zij zijn er helemaal klaar voor om zich als buitenaards aan ons bekend te maken en effectiever met ons samen te werken.[/quote]
  Nogmaals, de Pleijaden zijn TE JONG om leven te herbergen. Dit zijn allemaal STERREN en GEEN PLANETEN! leuke site btw alleen wel erg fantasierijk…[/quote]
  Even ter verduidelijking ,De aarde is ook een ster. Vanaf Venus gezien.De Plejaden zijn miljoenen jaren ouder dan de aarde.[/quote]

  Begrijp je wel het verschil tussen een ster en aarde?
  De aarde zend namelijk zelf geen licht uit, de zon wel.
  Aarde is leefbaar, de zon niet.[/quote]
  Over welke zon? en welke planeet gaat dit Venus is een planeet te zien s,nachts als ster.Wat de zon betreft heb je gelijk als je nog 3d kleuterklas denkt.Als je iets verder denkt en kijkt is de zon een planeet (ruimte schip)Net als de aarde met jawel een holle kern.En bewoont door hogere bestaan,s vormen wat wij denken te zien van de zon is een holografische projectie.Het licht wat je ziet komt van de licht wezens die daar op verblijven en wat je nu ook kan zien is dat het licht veel intenser wordt om,dat Elenin z,g (komeet) links naast de zon ligt met licht wezens aan boord (dus een ruimte schip.De aarde zend net als alle andere planeten (ruimte schepen)dan ook licht uit.En @nibber Alles is energie dus zoals in startrek,s hollo deck stekker eruit en over.Alles wat men denkt dat echt is bestaat uit energie dus bestaat in werkelijkheid niet.Zie de film cocoon 1 en 2 Avatar en de celestijnse belofte die zitten heel dicht bij de echte waarheid .

  0 likes
 • Trbn schreef:

  [/quote]
  Sprookjes van de Plejaden, Arcturus en Sirius? Ik weet 100% zeker dat ik ergens uit de plejade vandaan kom. Klinkt misschien raar maar ik ben er eens geweest in een droom of visioen. Voor mij is dat realisme.[/quote]

  Ik ben op zoveel plekken geweest in mijn dromen. Toch wel bijzonder dat jij daar meteen de conclusie uit trekt dat je daar met ZEKERHEID fysiek vandaan komt. Heb je wel eens informatie terug kunnen halen? Ooit op een of andere manier getest? Gekeken of je verhaal met anderen die beweren van de Plejaden te komen overeenstemt?
  Of wil je gewoon erg graag bijzonder zijn?

  0 likes
 • Micha Beuger schreef:

  Die hele Plejaden kwestie verdient toch wat meer nuancering. Men schat het aantal sterren in die open sterrenhoop op ongeveer 500, waaronder ook witte dwergen. Waarom zouden daar geen planeten bij kunnen zijn? Die blijken in de gekste omstandigheden voor te komen. Eventueel leven hoeft niet ter plekke te zijn ontstaan. Bijna iedereen die met buitenaardsen werkt, weet dat overal uitbundig wordt gekoloniseerd. Homo sapiens is zelfs in de Andromeda Melkweg bekend en heeft daar volgens mij ook zijn oorsprong of wie weet van nog verder weg. Wat trouwens Plejadiërs worden genoemd, hoeven geen bewoners van de Plejaden zelf te zijn, maar zouden elders in Stier kunnen wonen, zoals Semjase, die een Plejadische heet te zijn, in een video zegt: Ik kom van voorbij de Plejaden, ergens in Stier.

  0 likes
 • Octane schreef:

  [quote name=”Tjorn”]Even een stomme vraag cq opmerking.
  Stel de overheden houden deze informatie echt achter omdat hoewel ze contact hebben met buitenaardsen, ze het geen goed idee vinden dat iedereen dit weet. Zouden de buitenaardsen dan zeggen “oh ja ok meneer Obama, sorry jij bent de baas zeg het maar en wij verbergen ons voor de aardse populatie”? Met andere woorden er is een buitenaards ras die hoog ontwikkeld is (ze hebben ons weten te bereiken), die zich de wet voor laten schrijven door een inboorling als Obama?
  Nee sorry dat is niet logisch[/quote]

  Je zegt zelf al ‘domme vraag’. Obama en voorgangers schrijven hun niets voor. Hoe kom je daarbij ?? De aliens zeggen hun: “je houdt alles over verborgen anders draaien wij jouw een poot uit”. In die realiteit leven we. Meer weten :
  http://www.youtube.com/watch?v=M-Ss-HIhixw
  en je staat weer met beide benen op de ground.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Octane”]

  Je zegt zelf al ‘domme vraag’. Obama en voorgangers schrijven hun niets voor. Hoe kom je daarbij ?? De aliens zeggen hun: “je houdt alles over verborgen anders draaien wij jouw een poot uit”. In die realiteit leven we. Meer weten :
  http://www.youtube.com/watch?v=M-Ss-HIhixw
  en je staat weer met beide benen op de ground.[/quote]

  Die berichten komen uit Amerika, bedacht door Amerikanen die vinden dat zij de baas over de wereld zijn. Voor deze Aliens is er ook geen ander land dan Amerika lijkt het.

  Als ik als buitenaardse toch afspraken zou willen maken met wereldleiders, dan zou ik toch China kiezen. Niet alleen omdat ze qua bevolkingsgroep de grootste ter wereld zijn, maar ze bezitten inmiddels alle belangrijke industrie en zijn ook nog eens vermogender dan welk land ter wereld. Amerika doet onder de grootmachten inmiddels voor de meeste landen onder.

  0 likes
 • Micha Beuger schreef:

  [quote]Die berichten komen uit Amerika, bedacht door Amerikanen die vinden dat zij de baas over de wereld zijn. Voor deze Aliens is er ook geen ander land dan Amerika lijkt het.

  Als ik als buitenaardse toch afspraken zou willen maken met wereldleiders, dan zou ik toch China kiezen. Niet alleen omdat ze qua bevolkingsgroep de grootste ter wereld zijn, maar ze bezitten inmiddels alle belangrijke industrie en zijn ook nog eens vermogender dan welk land ter wereld. Amerika doet onder de grootmachten inmiddels voor de meeste landen onder.[/quote]

  Plejadiërs – die trouwens niet van de Plejaden, maar van 80 lichtjaar verder komen – werken het liefst samen met Europa. Zij hebben trouwens evenveel van ons geleerd als dat wij van hen kunnen leren. Uitwisseling in gelijkwaardigheid.

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”Micha Beuger”][quote]Die berichten komen uit Amerika, bedacht door Amerikanen die vinden dat zij de baas over de wereld zijn. Voor deze Aliens is er ook geen ander land dan Amerika lijkt het.

  Als ik als buitenaardse toch afspraken zou willen maken met wereldleiders, dan zou ik toch China kiezen. Niet alleen omdat ze qua bevolkingsgroep de grootste ter wereld zijn, maar ze bezitten inmiddels alle belangrijke industrie en zijn ook nog eens vermogender dan welk land ter wereld. Amerika doet onder de grootmachten inmiddels voor de meeste landen onder.[/quote]

  Plejadiërs – die trouwens niet van de Plejaden, maar van 80 lichtjaar verder komen – werken het liefst samen met Europa. Zij hebben trouwens evenveel van ons geleerd als dat wij van hen kunnen leren. Uitwisseling in gelijkwaardigheid.[/quote]
  Kolere wat een bekendmaking. Hoe kom je hieraan en het lijkt wel of de schotels om je oren vliegen en of ze regelmatig op de koffie zitten, althans zo komt het over.

  0 likes
 • Micha Beuger schreef:

  Kolere wat een bekendmaking. Hoe kom je hieraan en het lijkt wel of de schotels om je oren vliegen en of ze regelmatig op de koffie zitten, althans zo komt het over.[/quote]

  Hopelijk vliegen de koffieschoteltjes niet om je oren. Vliegende schotels zijn niet meer nodig, want de huidige mensheid stamt van ze af en wij zijn hier al duizenden jaren. Maar af en toe komt er een nieuwe lichting kolonisten, zoals vlak na WO 2.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  >