Buitenaards

‘Overheden moeten buitenaardse aanwezigheid openlijk erkennen’

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de website van Avaaz, een burgerorganisatie die zich hard maakt voor mensen- en dierenrechten en strijdt tegen corruptie, is een petitie verschenen over de buitenaardse aanwezigheid op aarde.

Honderden getuigen – waaronder militairen, astronauten en piloten – hebben openlijk gezegd dat op en rond de aarde buitenaardse beschavingen aanwezig zijn.

Volgens deze getuigen wordt informatie over dit onderwerp al meer dan 60 jaar achtergehouden.

Desinformatie

Een deel van deze informatie is openbaar gemaakt door middel van het Disclosure Project van dr. Steven Greer en zijn recente documentaire Sirius, en de Citizen Hearing on Disclosure, die eerder dit jaar plaatsvond in de National Press Club in Washington D.C.

Door de verspreiding van desinformatie en hoaxes is de mensheid weggehouden van open contact met hoogontwikkelde goedaardige buitenaardsen, die sneller dan het licht door de ruimte kunnen reizen.

Om deze reden hebben wereldleiders deze planeet het recht ontnomen op geavanceerde aandrijfsystemen en energietechnologieën die de menselijke beschaving allang in positieve zin hadden kunnen veranderen.

Onder het juk van een militair-industrieel complex en oliemaatschappijen die de overheid aansturen en alternatieven vertragen, kan onze planeet alleen nog maar dieper in een crisis verzinken.

Transparantie

Het is voor de mensheid en onze planeet van belang dat de aardse overheden de aanwezigheid van hoogontwikkelde buitenaardse volkeren openlijk erkennen.

Er moet duidelijkheid komen als de mensheid zich op een succesvolle manier wil verbinden met buitenaardsen die ons op een vriendelijke manier benaderen.

De media maken op dit moment geen onderscheid tussen goedaardige buitenaardsen, negatieve entiteiten of menselijke agentschappen die buitenaardse technologieën door middel van reverse engineering gebruiken voor onbekende doeleinden. Door het ontbreken van transparantie ontstaat verwarring en dat kan destructieve gevolgen hebben.

Laten we nu opstaan voor compassie en vrijheid en de Verenigde Naties en alle regeringen oproepen om het contact met goedaardige buitenaardsen te erkennen om openlijk in contact te treden met onze buitenaardse buren en zo onze wereld te helen.

Campagnenetwerk Avaaz heeft op het moment van schrijven 7500 handtekeningen voor de openlijke erkenning van buitenaards contact verzameld.

De petitie kan hier worden ondertekend.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rien kloos
rien kloos
9 jaren geleden

Hallo mensen.
Zojuist petitie getekend. Grappig om het aantal ondertekenaars te volgen op de site van Avaaz. Veel Nederlanders en Belgen op dit moment. Dankzij Niburu? Laat de grote dag maar komen!
Fijne dag nog achter de kachel.

Peter 68
Peter 68
9 jaren geleden

Goed en nu weet ik dus niet meer wat ik moet denken. Heel vaak zijn hier berichten verschenen dat Avaaz een dubbele agenda heeft en dat er mensen in het bestuur van Avaaz zitten die verre van zuiver zijn en nu moeten we ineens een petitie tekenen die contact met buitenaardse moet bevorderen. Met het laatste heb ik geen probleem want wie weet kunnen ze me naar huis brengen, weg van dit gekkenhuis dat we aarde noemen maar is Avaaz nu oke of niet?

Patrick
Patrick
9 jaren geleden

En wat als we nu echt alleen zijn?

Ra
Ra
9 jaren geleden

“Laten we nu opstaan voor compassie en vrijheid en de Verenigde Naties en alle regeringen oproepen om het contact met goedaardige buitenaardsen te erkennen om openlijk in contact te treden met onze buitenaardse buren en zo onze wereld te helen.”

Als ik zie of merk dat er zeer ernstige problemen zijn bij mijn buren, dan kan ik gewoon simpelweg aanbellen, vragen wat er aan de hand is en hulp bieden indien dat gewenst of nodig is.

Waarom zouden beschavingen die sneller kunnen reizen dan het licht dan afhankelijk zijn van erkenning door wereldleiders en politici, terwijl de Aarde en miljoenen mensen diep, zeer diep in de ellende zitten?

Ik zou zeggen tegen ET: aanbellen, jezelf laten zien, vragen of er hulp gewenst is en handen uit de mouwen. Genoeg getreuzeld!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x