Homepagina » Bewustzijn » Russische elitesoldaten communiceren telepathisch met dolfijnen en genezen gewonde militairen met gedachten. Dit kunnen ze nog meer
Russische elitesoldaten communiceren telepathisch met dolfijnen en genezen gewonde militairen met gedachten. Dit kunnen ze nog meer

Russische elitesoldaten communiceren telepathisch met dolfijnen en genezen gewonde militairen met gedachten. Dit kunnen ze nog meer

Russische elitesolidaten kunnen met behulp van gedachtekracht computers laten crashen, gewonde soldaten behandelen en documenten lezen die in een kluis opgeborgen liggen. Dat valt te lezen in het officiële magazine van het Russische ministerie van Defensie.

Door gebruik te maken van parapsychologie kunnen de soldaten hinderlagen detecteren, radiogolven verstoren en afluisteren, blijkt uit een rapport van kolonel Nikolai Poroskov.

Deze technieken zijn in de jaren tachtig ontwikkeld in de Sovjet-Unie, door telepathie bij dolfijnen te bestuderen, aldus Poroskov.

Afluisteren

Hij claimt dat soldaten nu kunnen communiceren met dolfijnen.

“Via gedachtekracht kun je bijvoorbeeld computerprogramma’s laten crashen, iemand afluisteren of tv- en radioprogramma’s en communicatie verstoren,” staat in het rapport.

De elitesoldaten zouden tijdens een verhoor door gevangen genomen soldaten heen kunnen kijken: wie de persoon is, wat hun zwakke plekken zijn en of ze gerekruteerd kunnen worden.

Tsjetsjenië

“Soldaten kunnen zelfs een document in een onbekende taal lezen dat opgeslagen ligt in een kluis,” schrijft Poroskov.

De soldaten zijn ook getraind om tegenmaatregelen te nemen, technieken die helpen om verhoren door vijandige telepaten te doorstaan.

Volgens het rapport hebben Russische speciale troepen deze technieken onder meer ingezet tijdens het conflict in Tsjetsjenië in de jaren negentig en 2000.

Echt bestaat

Anatoli Matvijtsjoek van het Russische magazine ‘Soldaten van Rusland’ zei dat parapsychologie echt bestaat.

“Deze techniek is ontwikkeld door de Sovjetacademie van Wetenschappen,” zei hij.

[Business Insider]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
1 jaar geleden

Altijd handig als je een kogel uit je kameraad zijn been kan ‘denken’ zullen we maar ‘denken’ 😉

Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Zijn vast VED-russen. Hier spreekt Anastasia ook al over in haar boeken: de zoemende ceders van Rusland.
Deze mensen beheersen vaardigheden die enkele duizenden jaren heel normaal waren in Rusland.
Dat is de reden dat het westen Rusland zo verguisd. Ze zijn gewoon ontzettend bang dat de hele Russische bevolking deze vaardigheden opnieuw leert beheersen

ankorvat
ankorvat
Reactie op  Mikkie
1 jaar geleden

Bijna elke cultuur kent communicatie met bomen of ze nou zoemen of niet. Trouwens die ceder bomen worden soms ook taiga-trees genoemd

Peter
Peter
1 jaar geleden

Ik stel voor dat ze dan die 10 miljoen Dollar van James Randy gaan halen. Ik zou het wel weten. Maar dit soort geleuter komt dus al eindeloos lang uit Rusland en ik geloof het niet. Randy heeft de test ooit gedaan bij Russische mediums die soortgelijke dingen claimden. Ze konden bij de test niets hard maken. De eerste met werkelijk zulke krachten moet zich nog steeds melden. Ergo; het bestaat niet.

redice
redice
Reactie op  Peter
1 jaar geleden

De film, the men who stare at goats, is gebaseerd op waar gebeurde feiten…Al decennia lang zijn zowel Rusland als amerika hiermee bezig> de amerikanen pas nadat ze vernomen dat de russen hen een stap voor waren dmv remote viewing…
Het is mogelijk, de “moderne” mens is deze gaven gewoonweg verloren gedurende de eeuwen heen omdat ze vroeger verketterd werden en op de brandstapel eindigden uiteindelijk…

K.Dijkhuis
K.Dijkhuis
1 jaar geleden

Beste Peter,

Als je aangeeft dat het niet bestaat omdat niemand de 10 miljoen dollar van James Randy heeft geclaimd dan kan daar natuurlijk een simpele verklaring voor zijn. Als je spiritueel wat verder bent en over deze vermogens beschikt dan speelt je ego een minder grote rol en hoef je heel veel zaken niet meer zonodig aan anderen te bewijzen. Geld speelt dan ook niet meer zo’n grote rol in je leven. De echte mysticus zoekt niet de aandacht van anderen. En het is waarschijnlijk zoals met veel zaken, het feit dat we er geen bewijs voor hebben wil niet zeggen dat het niet bestaat. Er zijn legio zaken die pas later bewijsbaar waren maar daarvoor dus ook al hun bestaan hadden in onze wereld.

redice
redice
1 jaar geleden

Lees eens een boek van Dolores Cannon, hidden sacred knowledge bijvoorbeeld…

x

Check Also

baby's

Pasgeboren baby’s bij moeder weggehaald na positieve test: ‘Vreselijk’

De Russische staats-tv toonde woensdag beelden van ...

kees verhoeven

Kees Verhoeven (D66) wil ‘complottijdschrift’ uit winkels weren: ‘Dit is toch knap ernstig’

Vanaf woensdag is het blad Gezond Verstand ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x