Homepagina » Innovatie » “Vrije energietechnologie bestaat al, maar wordt doelbewust onder de pet gehouden”
"Vrije energietechnologie bestaat al, maar wordt doelbewust onder de pet gehouden"

“Vrije energietechnologie bestaat al, maar wordt doelbewust onder de pet gehouden”

Wetenschappers zouden een oneindige energiebron hebben ontwikkeld die de hele wereld van gratis stroom kan voorzien, schrijft de Britse Daily Express.

Het bestaan ervan wordt echter onder de pet gehouden, zo wordt geclaimd.

Het opwekken van vrije energie wordt bewust tegengehouden zodat wereldleiders kunnen blijven profiteren van de handel in fossiele brandstoffen, klinkt het.

Gratis stroom

Vele groepen claimen dat er al jaren energiebronnen zijn die geen geld kosten en geen vervuiling met zich meebrengen, maar dat overheden ervoor zorgen dat ze het daglicht nooit zullen zien omdat zij miljarden verdienen aan olie, gas en kolen.

Daarnaast wordt gesuggereerd dat het kapitalistische systeem zal omvallen als mensen gratis stroom kunnen opwekken.

Er zou apparatuur bestaan waarmee elektriciteit kan worden opgewekt uit onconventionele bronnen, zoals nulpuntsenergie.

NASA-astronaut

Sommigen claimen zelfs dat de technologie om vrije energie op te wekken aan de mens is gegeven door buitenaardse bezoekers of uit gecrashte UFO’s is gehaald.

Elk jaar worden er conferenties gehouden over dit fenomeen, door onder meer de Free Energy Movement, waar NASA-astronaut Brian O’Leary aan verbonden was.

Gary Vesperman van The Orion Project zei dat deze technologieën onder het tapijt worden geveegd om ‘de kennis uit handen van de vijanden van Amerika te houden’.

Obama

Complottheoretici claimen dat de klimaatconferenties onderdeel zijn van de cover-up omdat wereldleiders ‘al toegang hebben tot de technologie om global warming tegen te houden’.

Dr. Steven Greer, een voormalig arts die ook betrokken is bij The Orion Project, zegt oud-president Obama al eens geïnformeerd te hebben over de cover-up rond vrije energie.

Hij is van plan een laboratorium op te zetten om vrije energie op te wekken.

[Express]


Vond je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. … en wij maar zonnepanelen op ons dak zetten, een een windmolen in de tuin plaatsen.
  Kapitaal vernietiging en verspilling van grondstoffen is dat.
  Dit terwijl een kastje in de meterkast of garage voldoende gratis energie kan opwekken.

  Net zo goed als dat de top van Nederland weet wat zich in Antarctica afspeelt, weten ze tevens dat die CO2-doelstellingen gemakkelijk haalbaar zijn met vrije energie.

  De huidige leiders en bestuurders zijn onze kwelgeesten.

  32 likes
 2. Ik zeg weg met alle technologie en laten we nou eens met zn allen kiezen voor organische manier van leven en het krachtigste energie gebruiken van het universum wat ieder van ons is een multi dimensionale ziel licht wezen met oneindige liefde en waarheid laten we daar voor gaan want helemaal niks kan daar tegen op! kom op simpel toch?

  13 likes
 3. Zucht…heb dit al zo vaak gelezen en gehoord in de afgelopen +/- 10 jaren. Als dit zo is: waarom is het tot nu toe nooit iemand gelukt om iets van deze kennis te verspreiden ? Iets wat zo belangrijk is als “vrije energie” is door niks of wie dan ook te stoppen! Het zou de belangrijkste ontdekking & ontwikkeling voor dr mensheid t/m heden zijn! Niemand zou dit kunnen tegenhouden, niet eens 10 families Rotschields. .

  7 likes
  • [ Iets wat zo belangrijk is als “vrije energie” is door niks of wie dan ook te stoppen! ]

   Precies!
   En als iemand de laatste 10 jaar iets anders dan uit de neus peuteren heeft gedaan, dan heeft die kunnen volgen dat talloze knutselaars wereldwijd geprobeerd hebben die zogenaamde vrije energie op te pikken.
   De duizenden goedwillende knutselaars, die soms voor veel geld bouwtekeningen hebben gekocht, struikelen stuk voor stuk en kappen er mee, want vrije energie bestaat niet. Als het wel zo was dan was een van die duizenden uitvinders er intussen wel in geslaagd na al die decennia research.

   Dan is er de categorie oplichters die het groot aanpakken. Die zijn meester in het aan het lijntje houden van de geïnteresseerden en potentiële kopers want die misbruiken zij om bestellingen vooraf te laten betalen of om groot geld van investeerders te lokken. En dan beginnen de eindeloze vertragingen met standaard mededelingen als “vóór kerst verwachten wij de productie op gang te hebben en de eerste machine af te kunnen leveren”, echt, het internet staat er vol mee. Ondertussen zitten de oplichters van het investeringsgeld aan de pina colada’s op de Bahama’s.

   Ga eens bij Gaia kijken die een machine van Rosch gekocht hebben. Toen ze hem in huis hadden werd het plots stil, ja zelfs alle communicatie, die eerst overvloedig en enthousiast was, werd stopgezet.

   6 likes
 4. Nikola Tesla is grootste genie aller tijden geweest tot vandaag aan toe. Heeft U zich nooit afgevraagd waarom de Amerikanen die volledige elektrische auto de Tesla hebben genoemd en niet de Edison? En de patenten van Tesla zijn volledig in bezit van de energie-industrie. Patenten, goud(geld) en erfenissen zijn de boosdoeners die ons mensen het leven tot een hel maken.

  5 likes
  • “En de patenten van Tesla zijn volledig in bezit van de energie-industrie. ”

   Dan zouden ze openbaar moeten zijn. Een patent geldt maar 15 jaar en is openbaar.

   En een patent zegt helemaal NIETS of iets wel of niet werkt. Alleen maar dat je idee is beschermd.

   7 likes
 5. Ik zou zeggen, publiceer dan anoniem via piratebay en consorten deze nieuwe techniek en verspreid het via spam mail, etcetera. Geen macht ter wereld kan dit dan tegenhouden want informatie verspreidt zich tegenwoordig zo snel, dat het niet tegengehouden kan worden.

  10 likes
 6. Nicola Tesla. heeft in zijn tijd al de vrije energie ontdekt!!!
  He tis hem verboden om er mee verder te gaan met ontwikkelen.
  Anderen die Tesla goed kenden en de technologie en er mee door gingen werden weggewerkt.
  De vrije energie heeft een duidelijke verbondenheid met de vrijheid van de mens.
  Zonder vrije energie op elke mogelijk denkbare plek op onze aarde maakt de mens vrij om te gaan en staan waar zij wil. De vrije energie heeft ook te maken met delen, denken vanuit ons hart zou de vrije energie laten stromen. Dus het vraagt een mens van vrede. Nu worden we nog elke dag tegen elkaar opgezet en verdeeld door onze eigen politiek.
  Er komt dan een eind aan aan de enorme stedenbouw. waar we verplicht zijn tot nu toe om ons op te hokken. Daardoor grote sociale spanningen creerend.
  Laten we pleiten voor het vrij geven van deze bron van energie die al bestaat sinds 1910.
  Je zou zelfs een politieke partij voor vrije energie kunne oprichten!!Dan heb je een gouden partij voor echte vrijheid. Kun je van wilders niet zeggen.

  6 likes
  • “Nicola Tesla. heeft in zijn tijd al de vrije energie ontdekt!!!
   He tis hem verboden om er mee verder te gaan met ontwikkelen.”

   Hij had “free” energie bedacht als in gratis voor de gebruikers d.m.v. draadloos transport. De opwekking in het centrale punt is nog steeds verbranding van brandstoffen.
   Het rendement is echter waardeloos. Je moet honderden megawatts opwekken wil je op enige afstand nog enkele watts overhouden.
   Neuh, dan is een draadje trekken een stuk makkelijker.

   “Laten we pleiten voor het vrij geven van deze bron van energie die al bestaat sinds 1910.”

   Tegenwoordig zien wij deze technieken als “nieuwe” features op smartphones als NFC en draadloos opladen of inductie koken. Daarom kan niemand meer een patent krijgen op draadloos opladen.
   Spoelen met luchtkern zijn al heel wat ouder dan Tesla (Maxwell 1831 – 1879)

   5 likes
 7. En de uitvinder ervan zou geen zin hebben om miljonair of miljardair te worde zeker.

  2 likes
  • leg dat en the list of dead scientist maar aan techneut uit.

   slim maar naief.

   fff

   1 likes
   • Welke lijst met dode wannabee-wetenschappers`?

    De wetenschap stelt immers dat deze vorm van energieopwekking niet kan (wet op behoud van energie). Dus kan die lijst met *wetenschappers* niet bestaan.
    En de grootste roeptoeters (scammers) zoals Keshe en Rossi lopen ook nog steeds rond. (maar dat zijn dan ook geen wetenschappers 🙂 )

    3 likes
 8. misschien is het nog iets te vroeg voor vrije elektrische energie, we zouden het gaan “verspillen”
  even wachten dat we “in totaal” op aarde geestelijk ook klaar voor zijn ….

  1 likes
 9. Alles wordt kunstmatig in stand gehouden, Technologie / vernieuwing, Medische kennis / pharma, Oorlog/ wapen industrie, Ruimtevaart / kennis van het universum…… Dat is de wereld waarin we leven. Materialisme boven spirituele groei……Als je je kennis niet wilt delen, zijn we gedoemd te worden vernietigt , om opnieuw te beginnen, steeds weer….Het wonderlijke is, er is al veel informatie, je moet het alleen willen zien……Spirituele manier van leven betekent niet dat je de hele dag zit te mediteren, maar dat je met compassie en nieuwschierigheid deelneemt aan je omgeving en je belevingen en wijsheden deelt………

  2 likes
 10. Wereldleiders zouden er juist om springen, een “vrije” energiebron. Jammer genoeg druist het in tegen de wetenschap. Leest: https://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_van_behoud_van_energie
  Jammer genoeg doen wet dus vooralsnog met fossiele brandstoffen en kernenergie voornamelijk. Er wordt hard gezocht naar een werkbare kernfusie-centrale. Als ik ergens mijn geld op zou inzetten is het dat, en niet op iets wat wetenschappelijk bewezen kul is.
  Respect voor Tesla hoor .. een visionair en grote uitvinder. Maar, laten we realistisch blijven.

  3 likes
 11. Altijd goed dat er font vechter zijn, anders komen we nergens .
  Maar……
  Zonne energie is de toekomst ,
  de redding is er al, om het zo maar te zeggen.
  zonne energie is in 2016 goedkoper geworden dan fosile brandstoffen.
  Nu alleen nog even intelligent stemmen.

  De innovaties zijn indrukwekkend zonne energie gaat de armoe uit de wereld helpen.
  http://inhabitat.com/paper-thin-printed-solar-cells-could-provide-power-for-1-3-billion/

  De benoeming van Trump die weer terug wil grijpen naar fosielebrandstoffen is daarom ook een set back maar slechts een tijdelijke
  En voor iedereen met een bord voor zijn kop die denkt dat trump de redder is, je zit verkeert, hij is een dino.

  2 likes
 12. alweer vrije energie,
  kom kom energie komt ergens vandaan niks voor niks. echt niks is zo efficent als de energie omzetting van de mens. ga maar onderzoeken.
  dus wij zijn de vrije energie voor de elite.
  en alleen jij kan “jou” energie stoppen, naar hun.
  maar dat ben je niet gewend je bent hun onder:wezen en moet jezelf nog leren kennen.
  het wordt ook wel ontwaken geheten, het maken van fouten en daarvan leren.
  jou energie verbinden met hen die jou ook energie geven, brengen, gunnen enz.
  het positieve gevoel, zij die het jou zien fouten te maken, het gunnen er van te leren en je nooit te onderwijzen. wat uit gevoel komt en niks uit de hersenen.

  1 likes
 13. Greer is a con man! Trap er niet in! Hij werkt gewoon voor de CIA.

  1 likes
 14. Sergio typte: “Niemand zou dit kunnen tegenhouden, niet eens 10 families Rotschields.”

  opm.: dat is te simpel gedacht. 1 Rothschield dynastie – houdt al meer dan 100 jaar de hele wereld in een nekklem.
  Zo kunnen we heel best zonder die k*t bankiers, en hun dito banken. De grootste zwendel allertijden.
  Het is de strop om onze nek, ahw.. Volkspresidenten die de bloedzuigers van bankiers wilden stoppen – zijn vermoord
  o.a. Presidenten VS: McKinley (vermoord sept. 1901), Lincoln, JFK, Khadaffi. Niet overdreven!

  https://politicalvelcraft.org/2011/04/19/jfk-killed-just-days-after-shutting-down-rothschilds-fed-reserve-in-1963-secret-memo-shows-president-signed-executive-orders-eo-11-and-eo-110/

  Leerzaam: http://www.csmonitor.com/World/Africa/2014/0603/In-Mombasa-Africa-s-first-alternative-currency-helps-Kenyans-fight-poverty
  Het is ook dit zooitje bloedzuigers dat medicinale weed bij wet verboden heeft – wereldwijd.

  Ze hebben gezorgd dat landbouw en consumenten werden gescheiden. Handel en industrie er tussen, en energieverslindende meststoffen, pesticiden, en over de hele planeet de handel heen en weer slepen.
  We kunnen het heel goed af zonder die bloedzuigers. Makkelijker gezegd, dan gedaan.
  Als de Shell-Koningshuis lobby niet zo verstikkend was, liepen we nu niet achter in de EU met duurzame energie en was er lucht geweest voor uitvinders om sprongen te maken in de ontwikkeling van duurzame energie. Niet de keuze van de draaideur politiek.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

co2

100+ wetenschappelijke papers: CO2 heeft ‘verwaarloosbaar’ effect op klimaat. Lees ze hier

De website NoTricksZone heeft meer dan 100 ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.