Chemtrails

Overheid Cyprus gaat fenomeen chemtrails ’tot op de bodem uitzoeken’

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De overheid van Cyprus gaat een onderzoek instellen naar het sproeien van chemtrails. Dat heeft minister van Landbouw, Plattelandsontwikkeling en Milieu Nicos Kouyialis laten weten, zo meldt de Cyprus Mail.

De milieucommissie van het Huis van Afgevaardigden boog zich woensdag over verdachte vliegtuigsporen in de lucht, door sommigen ook wel chemtrails genoemd. Parlementslid George Perdikis van de Groenen zei blij te zijn dat de minister de zaak gaat onderzoeken.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Als het bestaan van chemtrails wordt bewezen, verwacht hij van de overheid dat er stappen worden ondernomen om hier een einde aan te maken. Tijdens een eerder onderzoek werden de zaken mooier voorgesteld dan ze zijn, aldus het parlementslid.

Weer beïnvloeden

Er zijn sterke redenen om aan te nemen dat vliegtuigen de lucht boven de Sovereign Base Areas gebruiken om te sproeien, voegde Perdikis toe. Hij zei dat er vaak wordt gestopt met sproeien als het volk in verweer komt.

De Groenen denken dat er wordt gesproeid om het klimaat te manipuleren. Men vermoedt dat vliegtuigen deeltjes in de atmosfeer sproeien die het weer beïnvloeden en wolkenvorming tegengaan zodat piloten die luchtaanvallen uitvoeren in Syrië goed zicht hebben.

Spionage

Een andere theorie is dat het sproeien kan worden gelinkt aan spionage en het radarsysteem dat in de Sovereign Base Areas is geplaatst. De microscopische deeltjes zouden volgens deze theorie in de lucht worden gesproeid om de radarsignalen te versterken.

Er wordt ook gezegd dat het sproeien te maken heeft met experimenten die gericht zijn op hersenspoeling, maar Perdikis zei dat zijn partij die theorie vergezocht vindt.

Minister Kouyialis heeft medewerkers van het ministerie opdracht gegeven dit fenomeen tot op de bodem uit te zoeken, zo liet hij per brief aan de milieucommissie weten.

[Cyprus Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Ja ja, tot ze worden gestopt door een NAVO/EU bureaucraat langskomt samen met iemand van de luchtmacht om je duidelijk te maken dat je verboden vragen stelt die geen antwoord gaan krijgen.

ikzelfzelf
ikzelfzelf
8 jaren geleden

Gewoon een nep onderzoek om de bevolking rustig en tevreden te houden.
Zoals er in dit stukje al aangegeven wordt, vindt George Perdikis de theorie dat ze sproeien om ons te hersenspoelen te ver gezocht.
Ze gaan het onderzoeken en komen dan tot de conclusie dat er gesproeid wordt om het klimaat te manipuleren en om beter radarzicht te hebben [zoals in dit stukje al aangegeven wordt], maar dat het gedaan wordt om onze gezondheid negatief te beïnvloeden zullen ze niet gaan vertellen.
Op die manier zullen de kuddedieren die het 8 uur nieuws als informatiebron hebben, de anderen hard uitlachen als ze beweren dat het sproeien gedaan wordt om onze gezondheid aan te tasten, want dat is al onderzocht door de overheid [hun wetenschappers] en die zijn volgens die kuddedieren volledig te vertrouwen.

Rick
Rick
8 jaren geleden

Het Griekse of het Turkse gedeelte?

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

94N laat een interessant stukje weg uit het originele artikel:

Panicos Hambas, general secretary of the farmers’ union EKA, told reporters: “We are greatly concerned, having lately observed extreme weather conditions, such as today’s temperatures.”

De boeren in Cyprus menen dus dat het extreme weer te wijten is aan deze vermeende chemtrails. Dat past natuurlijk niet in de alternatieve idée fixe dat er helemaal geen klimaatverandering plaatsvindt…

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x