CoronaBuitenland

Patholoog legt in 3 minuten uit waarom kanker vrij spel krijgt na coronavaccinatie

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse patholoog Ryan Cole is onlangs in Parijs, Miami, Houston en Los Angeles geweest. Overal waar hij komt, zeggen artsen tegen hem dat bij collega’s, vrienden of familieleden de kanker weer opflakkert na de tweede of derde coronaprik. De ziekte verspreidt zich opeens als een wildvuur. Sommigen spreken van ‘turbokankers’.

Cole wees er tijdens een interview met Maria Zeee op dat het spike-eiwit dat na vaccinatie wordt aangemaakt, het immuunsysteem ontregelt. Normaal gesproken houden witte bloedcellen kanker onder controle. Het gaat om de T-cellen of killer-T-cellen. Mensen hebben zo’n 30 miljard T-cellen in hun lijf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Mariniers

De patholoog noemt de killer-T-cellen ook wel de mariniers van het immuunsysteem. Ze schudden de hele dag door handen met je cellen en kijken of het vrienden of vijanden zijn. Als een cel atypisch blijkt te zijn, gooit een T-cel er een handgranaat naartoe om hem op te blazen.

Na coronavaccinatie worden receptoren die T-cellen instructies geven minder actief. Het gevolg is dat de T-cellen zich gedragen als dronken mariniers die teruggaan naar de kazerne om hun roes uit te slapen. Ze zijn niet langer bezig met het zoeken naar kankercellen of weten simpelweg niet hoe ze erop moeten reageren.

Vrij spel

Normaal gesproken houden de T-cellen de kankercellen onder controle, maar als je een verzwakt immuunsysteem hebt door de coronavaccins – de lipide-nanodeeltjes, het spike-eiwit, het mRNA – krijgt kanker vrij spel met als gevolg dat de cellen zich heel snel kunnen verspreiden, legde Cole uit.

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loisss
Loisss
1 jaar geleden

Wij wappies weten dat natuurlijk al lang. Maar als je dit aan de brave, volledig geprikte en ook nog geboosterde schaapjes vertelt dan is dit in hun ogen onmogelijk. Er wordt naar een andere oorzaak gezocht want die prikjes zijn het echt niet hoor!

De Gedempte Stem
De Gedempte Stem
1 jaar geleden

Heel eerlijk, je begint het al te zien. Verschillende bekenden ineens kanker. Eentje inmiddels al begraven, maar overal waar je het ziet mag de olifant in de kamer niet genoemd worden.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Viespeuken.

Lou
Lou
1 jaar geleden

Mensen die al eerder gewaarschuwd waren om geen vaccinatie te halen, begaan nu “zelfmoord”. Ik heb geen medelijden met ze, omdat zij zich schuldig hebben gemaakt om andere in gevaar te brengen door mee te gaan met de overheid.

Wat ik eigenlijk schandalig vind.

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x