Homepagina » Binnenland » “De NOS fungeert als inlichtingendienst en is dodelijk wapen dat kan bepalen hoe de massa denkt”
"De NOS fungeert als inlichtingendienst en is dodelijk wapen dat kan bepalen hoe de massa denkt"

“De NOS fungeert als inlichtingendienst en is dodelijk wapen dat kan bepalen hoe de massa denkt”

De advocaat van Tarik Z., de man die eerder dit jaar met een neppistool het NOS-gebouw binnendrong en zendtijd wilde, heeft op verzoek van zijn cliënt de geplande toespraak openbaar gemaakt. Tarik legt onder meer uit waarom hij tot zijn daden is gekomen.

Hij zegt dat informatie bewust wordt gemanipuleerd en dat er propaganda wordt uitgezonden. Er wordt in beelden geknipt en de ondertiteling zou vaak onjuist zijn. Tarik stelt bovendien dat de NOS fungeert als inlichtingendienst.

Tarik Z. kreeg in juli 2,5 jaar cel, waarvan 15 maanden voorwaardelijk voor gijzeling, bedreiging en verboden wapenbezit. Zowel Tarik als het OM gaan in hoger beroep.

Hieronder de speech:

Informatiedeling met Tarik

Tarik heeft het Nederlandse volk willen waarschuwen voor de onvolledige, onbetrouwbare en eenzijdige informatie – of beter desinformatie – van de media met betrekking tot de fundamenten van het huidige monetaire systeem en de inhumane gevolgen ervan. Volgens Tarik is dit gegeven te verklaren door de uitstrekkende macht van en grootschalige manipulatie door de Nederlandse Omroep Stichting, de NOS.

Tarik heeft dit willen toelichten met een verhaal van de volgende strekking, waarbij hij dit verhaal heeft willen onderbouwen door ten tijde van zijn toespraak op live-televisie zeer betrouwbare data op internet te openbaren.

Het mediapark is van en wordt beheerd door de NOS. Zij gaat dan ook over het hele glasvezelnetwerk dat daar is aangelegd. Bovendien ligt het zogenaamde sterpunt van dit netwerk voor het mediapark (de mediaring) in de kelderruimte van het NOS-gebouw. Hier komen alle fibers (kunststof verbindingen) binnen waar de volgende data overheen gaan:

-audio en video, zowel analoog als digitaal, van alle omroepen op het mediapark; dit betreft binnenkomend en uitgaand verkeer;

-de geregisseerde beelden die naar de kabelboeren (Ziggo, UPC en Caiway) gaan;

-al het internetverkeer vanuit en met bestemming het mediapark.

Daarnaast had de glasvezelring Hilversum, die eigendom is van de gemeente Hilversum, ook twee sterpunten op het mediapark. Het ene sterpunt lag bij Ericsson en het andere bij Infostrada. Deze punten zijn recentelijk echter opgedoekt (afronding maart j.l.). Straks meer over de reden hiervan.

Ericsson en Infostrada werken in opdracht van de NOS, omdat zij zelf lange tijd niet beschikte over de capaciteit en voornamelijk ook de expertise niet in huis had de drie sterpunten op het mediapark en de bijbehorende verbindingen te controleren. Infostrada is wat zelfstandiger en controleerde één sterpunt van de glasvezelring Hilversum. Ericsson is wat afhankelijker van de NOS en beheerde het andere sterpunt, dat overigens tegenover het NOS-gebouw lag, en het NOS-sterpunt. Daarom wordt er ook wel gesproken over het partnerschap NOS/Ericsson.

Eigenaar zijnde van de mediaring, verhuurt NOS/Ericsson ook internetverbindingen op het mediapark. Dit gegeven, in combinatie met het controleren van de sterpunten, maakt het voor de NOS technisch mogelijk alle verbindingen op het mediapark af te luisteren. Dit omvat onder meer standaard IP-verkeer, e-mail, en telefoonverkeer en digitale audio/video streams. Dit zogenaamde ‘monitoren’ gebeurt dan ook en daarom weet de NOS welk verkeer en – nog belangrijker – met welke inhoud dat verkeer over de verbindingen gaat. Volledige controle over de connecties geeft de NOS ook de macht al het dataverkeer te manipuleren.

Een voorbeeld hiervan is ‘catching’. Zij vertraagt bepaalde data, waardoor als het ware een buffer in het sterpunt ontstaat. Zo kan de NOS op selectieve wijze binnenkomende data van bijvoorbeeld persbureaus (ANP, Reuters) door laten stromen naar de andere omroepen op het mediapark. De NOS manipuleert ook uitgaand dataverkeer. Zo vertraagt NOS/Ericsson geregisseerde beelden van andere omroepen tot soms wel enkele minuten – waardoor er geen sprake meer is van live-televisie – en voorziet deze vervolgens van totaal verkeerde vertalingen/ondertitelingen, of zij knipt en plakt zelfs in de beelden met propagandistische bedoelingen.

Een andere verschijningsvorm van de manipulatie door de NOS is het op systematische wijze onklaar maken van fibers door deze doelbewust uit het sterpunt te trekken. De systematische wijze krijgt vorm door het zogenaamde ticketsysteem. De NOS heeft een speciaal e-mailadres [email protected] opgericht – waarbij noc voor network operation centre staat – waar met name hoge functionarissen tickets naartoe sturen. Een ticket is een verzoek om een specifieke fiber uit het sterpunt te trekken, waarbij ook de reden tot handelen en de prioriteit ervan staan aangegeven. De reden betreft meestal een kapotte fiber, die in werkelijkheid helemaal niet kapot is. De prioriteit varieert van een aantal uur tot per direct. De technici van Ericsson (network operation centre) geven na de controle van de fiber terugkoppeling aan de opdrachtgever dat er niks mis is met de verbinding. Vaak komt het voor dat precies hetzelfde ticket wordt teruggestuurd naar het noc. Dit betreft dan geen storing, maar een functionaris die opnieuw opdracht geeft tot sabotage. De NOS saboteert dus doelbewust verbindingen met als gevolg dat een hele omroep eruit ligt of op zwart gaat. Dit gebeurt gemiddeld genomen een aantal keer in de week. Veelal overdag, terwijl de procedure voorschrijft ’s nachts fibers te vervangen. Motieven van de NOS zijn het pesten van concurrerende partijen of om ten tijde van een gebeurtenis met een hoog nieuwsgehalte – zoals een grote ramp – de eerste omroep te zijn die dit bericht naar buiten kan brengen. Besef dat de eerste minuten van het uitzenden van nieuws cruciaal zijn voor zowel het ontvangen van de boodschap als verdere nieuwsverspreiding.

Deze duistere praktijken zijn onder andere aanleiding geweest voor de commerciële omroepen RTL en SBS om hun studio’s gedeeltelijk te verplaatsen naar respectievelijk Aalsmeer en Amsterdam. In eerste instantie hadden de commerciële zenders behoefte aan hun eigen verbindingen, en gemeente Hilversum (en Infostrada) konden in die behoefte voorzien vanwege het Infostrada-sterpunt. Helaas voor de gemeente Hilversum was medewerking van de NOS vereist, omdat het mediapark grondgebied is van de NOS. De NOS was niet bereid samen te werken. Dit gegeven en het feit dat de NOS – op herhaaldelijk verzoek van de gemeente dat niet te doen – ook aan de beveiligde verbindingen van de glasvezelring Hilversum zat: door Ericsson en Infostrada hiertoe opdracht te geven, was voor de gemeente voldoende om de twee sterpunten van hun ring op het mediapark dan maar op te doeken, zoals in het begin van dit verhaal al werd verteld. Deze nieuwe situatie heeft de NOS heer en meester van het mediapark gemaakt, hoewel zij dat in feite al was door als opdrachtgever invloed uit te oefenen op Ericsson en Infostrada. Het gevolg is een steeds leger mediapark vanwege benadeelde en daarom vertrekkende partijen, zoals de eerdergenoemde commerciële zenders RTL en SBS, maar ook Netflix, die ook nog eens veel klanten is verloren.

Naast het zojuist besproken afluisteren en manipuleren van dataverkeer van en voor andere omroepen en het saboteren van fibers met nadelige effecten voor andere partijen, zijn er nog andere schandalen te noemen.

De NOS doet zich voor als Nederlands meest betrouwbare presentator van nieuws omdat zij een publieke omroep is. Het regisseren en met name moniteren is echter lange tijd overgelaten aan het Amerikaanse Fox dat bekendstaat om haar eenzijdige berichtgeving. Fox was zelfs met haar eigen studio’s gehuisvest op de begane grond van het NOS-gebouw. Fox had – naast enkele Nederlandse medewerkers – gewoon haar eigen van origine Amerikaanse team. De NOS is schuldig geweest aan pro-Amerikaanse berichtgeving. Een voorbeeld hiervan is het zo knippen en plakken van beelden dat president Poetin – naar aanleiding van een door een journalist kritisch gestelde vraag over de situatie in Oekraïne – lijkt weg te lopen. In werkelijkheid – zoals op de volledige beelden is te zien – staat hij de pers netjes te woord. De NOS liep overigens te pronken met het binnenhalen van Fox. Fox is echter redelijk recent vertrokken, omdat zij niet tevreden was met de snelheid van de verbindingen van de NOS. Fox is toen overgestapt naar Infostrada, waarna de NOS als wraakactie Fox ging pesten door het saboteren van fibers. Zo heeft in Nederland een tijdje de Super Bowl finale eruit gelegen met een miljoenen schadeclaim tot gevolg.

Er is nog een laatste categorie van schandalen die gekenmerkt wordt door het feit dat in Nederland veel fibers liggen die direct naar het NOS-sterpunt lopen.

Grote providers (KPN, Vodafone, T-mobile) hebben letterlijke connecties met het mediapark om beelden op te nemen voor mobiele radio en televisie van bijvoorbeeld voetbalwedstrijden. Door deze verbindingen heeft de NOS ook controle over delen van het netwerk van deze providers. Dit komt doordat er multicast verkeer over deze verbindingen gaat, zoals videostreams en voice (telefonie). Multicast verkeer is namelijk open verkeer en dus niet beveiligd. Dit maakt het voor de NOS technisch mogelijk telefoongesprekken van klanten van deze providers af te luisteren. KPN heeft zich hier erg druk over gemaakt.

Andere rechtstreekse fibers zijn die vanaf de ANWB in Den Haag, waar de file-informatie overheen loopt. Of vanaf kleine lokale omroepen zoals TV-West en RTV-Utrecht. Of vanaf universiteiten, zoals de Erasmus en de TU Delft, waar ook een broadcast-uitzending kan worden gehouden. Hier is sprake van valse concurrentie ten opzichte van de commerciële zenders die deze rechtstreekse fibers niet hebben. De NOS heeft dus altijd als eerste informatie tot haar beschikking.

Ook vanaf de Tweede Kamer in Den Haag ligt een directe fiber naar het NOS-sterpunt, zodat audio- en videobeelden vanuit het parlement opgenomen kunnen worden. De parlementsleden beseffen niet dat de NOS rechtstreeks privé-vergaderingen of besprekingen kan afluisteren wanneer deze worden gehouden in ruimten die de beschikking hebben over opname- en dus afluisterapparatuur zoals microfoontjes.

Daarnaast doet de NOS zich daar voor als internetprovider. Al het internet van het Binnenhof gaat over dit netwerk. De NOS kan dus al het IP-verkeer en alle e-mailcontacten van parlementsleden afluisteren.

Tarik trekt de volgende conclusie: de NOS fungeert in feite als inlichtingendienst, en in combinatie met de informatieverstrekkende rol is zij een dodelijk wapen dat kan bepalen hoe de massa denkt en deze kan controleren en sturen. Het is aan uzelf of u verder wilt leven in deze leugen of dat u in opstand komt.

Tarik roept door de NOS benadeelde partijen op om naar voren te stappen en een boekje open te doen over hun ervaringen. Daarnaast vraagt hij de NOS de eer aan zichzelf te houden en open en integer over haar praktijken te zijn. Zo niet, dan maken zij het nog moeilijker voor zichzelf. Betrouwbare data over de vernomen praktijken zijn al in handen van derden. Tarik kan niet uitsluiten dat deze informatie op enig moment wordt gelekt.

Toespraak Tarik Z.

Vond je dit een goede speech? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[Argos TV/Medialogica – HUMAN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Trix schreef:

  hmm… oja is ook zo… ach ik kijk geen tv meer… dus zou het allemaal niet meer weten joh…
  en eerlijk.. het zou mij een rotzorg zijn… verknipte soapserie 😛

 • Cantos schreef:

  Lijk je een slimme gast en Heb je zoveel onderzoek gedaan met de intensie om het volk wakker te schudden en dan wil je via een domme actie de opgedane kennis over de bune te gooien. Jammer.

 • eNdEmiOn schreef:

  “Tarik Z., de man die eerder dit jaar met een neppistool het NOS-gebouw binnendrong”
  Is dat niet gewoon wat de NOS ervan maakte, heeft hij destijds niet gewoon het gebouw betreden!? Neppistool en dan verboden wapenbezit in de schoenen schuiven, zucht.

  Deze man moet een medaille krijgen geen straf. Ik wou dat er meer mensen waren met moed. We hebben nog 10 van dit soort acties nodig misschien dat er dan wat ogen daadwerkelijk geopend worden.

 • PIETJE schreef:

  Ben het helemaal met Tarik eens ! We worden zo vreselijk gemanipuleerd en het vonnis voor verboden wapenbezit……..een plastic speelgoed pistooltje ! Hallo waar gaat dit over ??? Hij wilde nederland de waarheid laten weten want 80 % van de bevolking slaapt echt helemaal ! Zitten op hun stoel en geloven alles ! Bij mij mag hij lekker eens een keer komen eten als hij vrij is !!! Dat meen ik echt !

 • Paul schreef:

  Tarik is dus ook op het verkeerde been gezet. Wat een hoop onzin.
  Ik wil niet ontkennen dat onze media gestuurd en gemanipuleerd wordt, maar niet op deze manier.

 • Jeff schreef:

  Denk niet dat een NOS hierin mee zal gaan; is natuurlijk ook wel een enorme beerput. Is deze Tarik een terechte klokkenluider? ik weet niet, maar hij had alleen maar iets te verliezen met zijn actie en zodoende heeft hij bij mij in elk geval het voordeel van de twijfel.
  Zelf ben ik wel overtuigt van manipulatie vanuit de gevestigde media. Maar volgens mij hoef je daar ook geen professor voor te zijn of continue naar reclame boodschappen te kijken/luisteren. Massa bepaald, “we vinden het ok”. Beetje jammer wel.

 • JPvandenBerg schreef:

  Iedereen die het NOS journaal kijkt of de dagbladen leest, is een sukkel.

 • Marc schreef:

  Gelukkig hebben we de VPRO nog…..

 • Elise49 schreef:

  En dan nog een stapje verder: UPC/Ziggo is van het bedrijf Globalswitch. Eigenaren van Globalswitch zijn de Reuben Brothers. De stam Reuben/Ruben. De stam die verdween tijdens de tijd van Solomon oorlogen. En op wiki staat dat men niet weet waar deze stam nu eigenlijk gebleven was. Gevlucht dus naar Irak en vanuit Irak naar het westen.
  Welke datacentra bezitten zij: Amsterdam, Frankfurt, Hong Kong, Londen, Madrid, Parijs, Singapore en Sydney. De perfecte steden om de globalswitch te bewerkstelligen.
  We weten inmiddels dat de US via de centrale banken/financiele instellingen/foundations de wereld probeert over te nemen. Duitsland is machtig en men zorgde/zorgt ervoor dat Duitsland niet in zee gaat met de Russen. Zo houdt “het westen” momenteel de macht. Vergeet niet dat datacentra ook beurzen kan aftappen en denk bv. aan Merkels telefoon die was afgeluisterd. Dat is dus voorkennis verkrijgen. Een ernstig strafbaar feit in de handel/beurzen wereld.
  Het worden spannende tijden. De gehele wereld kampt men valuta oorlog.(deflatie/inflatie) Alleen Rusland is niet afhankelijk van export en heeft ook nauwelijks schulden. Dit verklaart ook de sancties(die weinig doen) tegen Rusland. Die hebben dus niks met de MH17 ramp te maken. Rusland, links of rechtsom blijft dus de boeman. Dit kan dus eindigen in de derde wereldoorlog. Als Amerika geen uitweg meer ziet, zal deze zelf gaan aanvallen. Europa is misleid/misbruikt. Europa is verkr*cht door Zeus(US). Zie standbeelden. Stieren bij de beurzen. Frankfurt de dreigende/uitdagende stier naar de beer(Rusland).
  En die hele globalswitch heeft te maken met Solomon/Israël en de komst van de nieuwe mahdi/dat Jezus terugkomt. Bouw tempel. De Levant. ISIS.
  Krijgen de moslims/Koran nog gelijk, want eerst maakt het westen elkaar kapot en kunnen de moslims ons met gemak overnemen. Amen. (betekent de verborgene)
  Zover zijn we nog niet, maar wel een logische redenering. Tenzij men doet wat Poetin nu zegt. Gezamenlijk ISIS aanpakken, maar ja, als ISIS een Amerikaans bedenksel is, dan kunnen we dat wel vergeten. Dan wordt het dus: Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in.

  • Gerard schreef:

   Elise49

   Weet je zeker dat de stam Ruben van de Globalswitch zijn?

   En de verloren 10 stammen van Israël – weet je waar die zijn?

   Ik wel – meer in mijn linken – vanaf 12 aug 17:00 deze site.

   PS: Heb je geen link/boek?

   • Gerard schreef:

    Bouw tempel?!

    Een nieuwe tempel komt pas na Jezus komst – het staatje Israël is niet Israël – de westerse landen zijn Israël – VS = Manasse – VK = Efraïm – de huidige duistere wereld [Juda/Joden] is niet heilig genoeg om een tempel te bouwen met hun geklaag/muur etc.

    In de link van zonnet 31 juli 19:00 staan tigtal linken op een rij om snel iets te vinden – boven aan klikken – literatuurljst, dan God waarschuwt Nederlands Israël bijvoorbeeld.

  • rosa schreef:

   Amen betekend zo zij het

   • Faith schreef:

    De nieuwe mens, half humanoids/half starpeople die zich in grote getale aangediend hebben in de wereld, met fysieke en psychische krachten vele malen meer dan wij hebben, zijn ook vele malen indrukwekkender en fascinerender dan al dat oubollige gebazel verzonnen door een stel uitgerangeerde gangsters. Jezelf op een voetstuk zetten, een bombarie verhaal ophangen, de boel achterbaks belazeren en een bronzen stier neerzetten kan iedereen overal. Gelukkig zijn de meeste mensen daar te fatsoenlijk voor.

 • Boerenkool schreef:

  Tarik heeft wel een punt.
  In Engeland is het de BBC, en Amerika in CNN.
  Nieuws staat gelijk aan manipulatie van de publieke aandacht.
  Als ze de leugen lang genoeg herhalen, wordt het vanzelf de waarheid.
  TV programma’s zijn er om te “Programmeren”, om de aandacht vast te houden.
  Kijk s’avonds maar eens hoeveel tv’s er in de wijk aanstaan, en hoeveel mensen als zombie’s zitten te staren.

 • Winger schreef:

  Niet alleen de NOS al het mainstream (dus tv) nieuws. Ook heeft 90% van de tv programma’s het doel je dom te maken.

 • Coeus schreef:

  Tja, ik heb onder meer op het Nediapark gewerkt, en dit betoog staat barstesvolvol met feitelijke onjuistheden. Zo is de NOS niet de eigenaar of beheerder van het Mediapark, dat is Coral Beheer. Dat van die glasvezelverbindingen en het op zwart zetten van concurrenten gebeurt domweg niet. RTL (waar ik jaren heb gewerkt) heeft nooit studio’s gehad in Aalsmeer: die waren van Joop van den Ende. RTL Nieuws zit in Hilversum en de eindregie in Luxemburg. Verder heeft RTL geen eigen studio’s. Nieuws komt bij RTL niet alleen binnen via de glasvezelring, maar wordt door eigen satellietschotels opgepikt van Reuters en dergelijke. De meeste omroepen zitten niet op het Mediapark, alleen de NOS, RTL, MAX, VPRO, NTR en VARA. Niet op het Mediapark zitten SBS, BNN, EO, KRO en NCRV, 24 Kitchen, MTV, Discovery Channel, TLC, etc. Dat weerzinwekkende FOX (News) heeft niets te maken met de NOS en zit ook niet in hun gebouw. FOX Sport gaat naar een gebouw op het Mediapark, maar niet dat waar de NOS in zit. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik deel de mening van deze meneer dat het NOS Journaal vaak kirtiekloos (overheids)propaganda doorspeelt, maar zijn verhaal is verder echt volledig onjuist.

  • Tinus schreef:

   kijk hier kunnen we wat mee.

  • bo ter ham schreef:

   Eindelijk iemand die blijft nadenken dan zogenaamd na een even verhaal gelezen te hebben de enige te zijn die nergens intrapt. Dit zijn de zelfde mensen die ruim worden gepished, gegevens overal achter laten en iets tegen de politie hebben. Ook zijn alle “onafhankelijke” news sites vol met conspiracy theories en hackers die de geheimen van banken en duistere politici vrijgeven. Zo triest dat wanneer ze dit soort nieuws lezen en dan denken nee die zullen ons de waarheid vertellen want dat doen ze gewoon dat is hun ethische plicht. De NOS heeft als plicht en doel nieuws naar de burger te brengen punt uit.

  • Paul schreef:

   Dank u voor deze uitvoering, dit was mij ook al duidelijk (zie eerdere reactie).
   Bovendien is dit betoog door zijn advocaat gepubliceerd, niet door hem zelf.

 • Oke schreef:

  En wat ook weer opvalt, geen enkele grote media-organisatie vermeld ook maar iets over deze toespraak van Tarik Z. NoS niet (oke duidelijk), telegraaf, volkskrant, spits, nu.nl etc. en google helpt nog een handje mee door deze bovenaan te zetten..

 • Ron Blauw schreef:

  Interessant verhaal. Kan niet goed oordelen over de betrouwbaarheid van al die technologische systemen. En de ware rol, bedoelingen en identiteit van die Tarik.

  1 ding is zeker. Big Brother is overal – en wordt snel verder opgetuigd.
  Een paar belangrijke aanwijzingen:
  http://stopmakingsense.org/2015/03/15/data-and-goliath-bruce-schneier-on-the-hidden-battles-to-collect-your-data-and-control-your-world/
  http://s2b20blog.mukyou.com/vox-media-founders-held-a-lecture-for-microsoft-on-how-to-use-blogging-for-propaganda/
  http://www.constantinereport.com/cia-infiltrated-german-media-rt/

  TTIP bevat clausules die de privacy tot nul reduceren. En alle berichtgeving onder censuur plaatsen; door de VN-heilstaat, het 4de Rijk, ongewenste meningen cq. waarheid als terrorisme betittelen en overeenkomstig de kop indrukken.

  http://www.franklinterhorst.nl/EuroBabel%20en%20de%20vrouw%20op%20het%20beest.htm

  Vrije journalisten zijn er in de leugenmedia dan ook niet meer. De weinigen die nog over zijn, lopen groot risico (vermoord te worden):
  http://www.vpro.nl/buitenland/nieuws/2014/10/journalist-onder-vuur.html
  Berichtgeving cq. propaganda gaat weer geheel volgens de Goebbels-methode:
  Operation Paperclip to The Fourth Reich:
  https://www.youtube.com/watch?v=-bi4o1uteiM&spfreload=10

  Obama – suïcideren van dissidenten, met drones – aangestuurd mbv. metadata:
  Obama’s ‘Kill List’ Grows American Free Press
  http://americanfreepress.net/?p=9135
  Middels multilaterale verdragen spelen de VS wereldwijd de (dodelijke) politieagent.

  https://jonrappoport.wordpress.com/2015/05/15/what-law-says-the-text-of-the-tpp-must-remain-secret/
  (lees ook: de uitgewerkte plannen om middels TTIP de farmacie ons van wieg tot graf medicijnen te laten slikken. OBAMACARE = OBAMATRADE.
  Gedragsbeinvloedende ‘medicijnen’, chronische vergiftiging, edible rfid. Lees maar.

  je snapt dan wel – dat geheimhouding, dreigen met geweld, het uitbroeden tijdens het zomerreces; allemaal nodig is omdat geen weldenkend beschaafd mens vrijwillig zijn eigen doodvonnis zal gaan tekenen. Dat is wat TTIP met ons beoogt.

 • ferrimassi schreef:

  Hmm, niet echt nieuws zeg maar. Iedereen weet hoe het werkt onderhand..

  • Neo schreef:

   Jammer genoeg niet. Mijn broer kijkt televisie “om zijn gedachten op nul te zetten”. Dat is zijn eigen uitspraak, hè. Hij is vaak het gelukkigst als ik de kijkbuis voor hem aanzet, als hij op bezoek is.
   Dat is dan ook bijna het enige moment dat het apparaat aanstaat bij mij in huis.

 • eindhoven schreef:

  een pedofiel manneke doet het acht uur nieuws ze hebben schijt aan het nederlandse volk en zijn voor eigen belang aan de gang dat rtl en sbs naar aalsmeer en amsterdam zijn heeft te maken met hun porno film studios die daar worden opgenomen de porno daarom moesten ze weg uit media park

 • Neo schreef:

  Ik vind dat de NOS wel een erg grote rol wordt toebedeeld door deze activist. In mijn ogen is de NOS vooral een papagaai.

 • joop schreef:

  Later zal hij een boek schrijven met een soort titel als, verstrikt in het web van complot.

 • Kal-Purush schreef:

  De roemrijke strijdwagens van koningen verslijten en het lichaam verslijt en wordt oud,
  maar de deugdzaamheid van goede mensen wordt nooit oud en daarom kunnen zij het
  goede leren aan hen die goed zijn.

  Spreekwoord.

 • obi wan schreef:

  Hoelang heeft het geduurd voor er nieuwsberichten werden uitgezonden op de Nederlandse televisie toen de welbekende vliegtuig “neerstortte” in Oekraïne?
  Heel lang.
  In vergelijking met andere nieuwszenders zijn de Nederlandse nieuwszenders een stelletje amateurs.
  Neem de NOS al jaren niet meer serieus.
  Als nieuwszender dan..

 • Sneaky schreef:

  gek toch, wanneer ik een toespraak schrijf, dan schrijft Sneaky nooit in de derde persoon…. toegegeven, ik schrijf weinig speeches
  ik lees liever de echte documenten ipv een uitreksel want ik ben best benieuwd wat hij te zeggen heeft
  dit document lijkt mij eerder een propaganda middel om Tarik in een (nog) slechter daglicht te plaatsen dan dat het zijn werkelijke speech is

 • XAOH schreef:

  Dus jullie geloven/denken dat Tamir.Z geen crisis acteur is,en meespeelt in deze makkelijk te doorzien kinderhoax,tsjonge,tsjonge en de reaguurders noemen zich hier compleetdenkers?WAKE UP!Tamir.Z is een crisis acteur,de nos gijzeling is in scene gezet,de rechtszaak is ook een hoax.Doel van deze 100% hoax,is om de NOS als slachtoffers in beeld te brengen,en de compleetdenkers als gekkies,deze NOS hoax gebeurde vlak na de Charlie Hebdo 100% hoax.Wie niet begrijpt/inziet dat Tamir.Z een crisis acteur is(een hele slechte)en dat deze NOS “gijzeling”een belachelijke hoax is.En voor wie Tamir.Z een held is,terwijl hij juist de bad guy is is,een landverader want hij is crisis acteur en speelt mee in deze hilarische amteur hoax,moet zich DIEP schamen.Jullie zijn een schande voor het begrip COMPLEETDENKER!

  • eNdEmiOn schreef:

   Heb je daar ook enige onderbouwing voor!? Lijkt mij namelijk een veel te summiere actie voor iets dat in scene gezet zou zijn. Dan was er wel gezwaaid met “echte” wapens en was er ook veel meer media aandacht voor. Nu heeft het er alles weg van dat ze vooral niet de aandacht op die gebeurtenis willen vestigen.

  • EllenB schreef:

   Ja, ik begrijp ook niet dat de mensen hier dat niet zien.
   Heel slecht acteerwerk ook nog.
   In de V.S kunnen ze het iets overtuigender, vind ik.
   Maar ja, we beginnen ook nog maar net mee te doen.
   Zal nog wel iets beter worden, denk ik.
   Oefening baart tenslotte kunst.

   Ik vind trouwens dat we eens een nieuw woord moeten bedenken voor mensen
   die verder kijken dan hun neus lang is.
   Complot-ontrafelaars misschien ?

 • x

  Check Also

  nos

  NOS kampt met bedreigingen: ‘Dat krijg je als je onbetrouwbaar nieuws brengt’

  De satellietwagens waarmee de NOS door het ...

  corona

  Duitse publieke omroep geeft toe: Ja, we hebben corona overdreven

  Maandag was in ARD Extra, een programma ...

  >