BinnenlandCorona

‘Van Dissel geeft eindelijk toe dat de coronatest niet betrouwbaar is’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Wybren van Haga heeft gelijk gekregen van Jaap van Dissel over de coronatest. De RIVM-baas gaf tijdens een commissievergadering toe dat de PCR-test niet betrouwbaar is. “De betrouwbaarheid van de PCR-test is belangrijk omdat alle maatregelen op basis hiervan worden genomen. Het aantal fout-positieven zou weleens zeer hoog kunnen zijn,” licht Van Haga toe.

“Als er reden is om aan de betrouwbaarheid van de PCR-test te twijfelen, dan vind ik dat dat onafhankelijk onderzocht moet worden,” zei hij tijdens de vergadering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“We realiseren ons natuurlijk dat een positieve PCR-test betekent dat je genetisch materiaal aantoont, maar niet per definitie dat je levend virus aantoont. En dus ook niet per definitie dat je levend virus aantoont waar iemand ziek van is. Dus daar heeft u volkomen gelijk in,” antwoordde Van Dissel.

De PCR-test zegt dus helemaal niets

Hij benadrukte: “U heeft gelijk in de zin dat als je een PCR-test doet zonder dat er een klinisch ziektebeeld is, met andere woorden het testen van asymptomatische personen, dat dan vaak moeilijk te interpreteren is wat er speelt.”

“Onze boodschap is dat je kritisch naar die testen moet kijken,” zei hij. Dat doet het kabinet op dit moment niet.

Bas reageert: “De PCR-test zegt dus helemaal niets. Bravo, Van Haga.” En SpaceCowboy84: “Van Dissel geeft eindelijk toe dat de PCR-test niet betrouwbaar is!”

4.5 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Nu kan je al die maatregelen niet meer rechtvaardigen.

Zoals altijd, Stay positive.

WWG1WGA ❤️

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

GAME OVER meneer Dissel !!!
Immuunsysteem is het medicijn.
Je had beter naar het GEWONE volk moeten luisteren !!
HET EINDE VAN HET COVID-19!!

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Leuk. Een begin. Dan ook maar meteen de wetenschappelijke feiten anno 2020 wat een virus nu eigenlijk precies is en vooral ook wat het NIET is en ook nimmer zal zijn. Voila.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Met deze bekentenis valt feitelijk alles om ! Vanaf nu zou er alleen nog gekeken mogen worden naar specifieke symptomen die onweerlegbaar op een corona besmetting wijzen. (of het virus daadwerkelijk is aangetoond) Gezien het feit dat die niet te onderscheiden zijn van de griepsymptomen, waar we helemaal nog nooit een probleem van hebben gemaakt kunnen we met (ook niet met het hogere aantal doden wat de griep met zich mee bracht)onmiddellijke ingang terug naar het oude normaal. Laat ze nu eerst maar eens komen met keihard bewijs dat het virus als zodanig ook echt bestaat. Er zijn wereldwijd geen wetenschappelijke papers te vinden die dat onweerlegbaar aantonen.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x