CoronaMens en Dier

Overheid probeert deze dappere coronadokter de mond te snoeren middels showproces

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

De Canadese arts Charles Hoffe waarschuwde mensen voor de gevaren van de mRNA-coronavaccins. Hij moet zich nu verantwoorden voor het medisch tuchtcollege. De gezondheidsautoriteiten willen hem koste wat kost de mond snoeren.

Het meest bizarre aan de zaak is dat Hoffe zichzelf niet mag verdedigen of getuigen-deskundigen mag oproepen als de aanklager zijn zin krijgt. Een showproces dus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het College of Physicians and Surgeons of British Columbia had van 4 tot 15 maart een hoorzitting gepland, maar die is op het laatste moment uitgesteld.

Paniek

“Toen het College de berg aan bewijs zag die we hadden aangeleverd, raakten ze in paniek omdat ze denk ik niet hadden verwacht hoe sterk de oppositie zou zijn,” zei de arts in een interview met het Canadese oud-parlementslid Derek Sloan.

Het College overlaadde de advocaat van Hoffe vervolgens met een enorme lading documenten en haalde bovendien een juridische truc uit. Ze willen namelijk hun ‘bewijs’ dat de coronavaccins ‘veilig en effectief’ zijn aanleveren onder een zogeheten judicial notice. Dat betekent dat de aangedragen feiten worden geaccepteerd zelfs al wil de tegenpartij het tegendeel bewijzen. Al het materiaal dat Hoffe heeft aangeleverd, zou dan niet gebruikt kunnen worden.

De advocaat van Hoffe moest noodgedwongen vragen om uitstel en vier extra advocaten inhuren om de enorme berg documenten door te spitten.

In het gareel houden

Als het tuchtcollege akkoord gaat met de judicial notice, krijgt Hoffe geen kans om te getuigen en datzelfde geldt voor zijn acht getuigen-deskundigen. Dan zou het een volksgericht zijn, aldus Hoffe, die sprak van ‘een verbijsterende misstand’. “Je beschuldigt iemand van iets en vervolgens mag diegene zich niet verdedigen.”

Volgens de arts wil de overheid een voorbeeld stellen en zo alle andere artsen in het gareel houden. Hij wordt door de medische autoriteiten beschuldigd van het verspreiden van ‘misinformatie’ en het aanwakkeren van ‘vaccintwijfel’.

Hoffe werd na 31 jaar ontslagen als spoedarts omdat hij tegen een verpleegkundige had gezegd dat iemand met natuurlijke immuniteit geen coronaprik nodig heeft.

Grootste ramp uit de medische geschiedenis

In 2022 zei hij tijdens een speech dat de uitrol van het vaccin heeft geleid tot de grootste ramp uit de medische geschiedenis. Nooit eerder in de medische geschiedenis heeft een medisch product zoveel mensen gedood en verminkt. Dit is een mislukt experiment en het College of Physicians and Surgeons of British Columbia is de organisatie die ‘nee’ had kunnen en moeten zeggen, zei Hoffe.

In het interview met Sloan merkte hij op dat de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS inmiddels bijna 2 miljoen gevallen van vaccinatieschade bevat, en toch blijven de autoriteiten beweren dat het ‘veilig en effectief’ is. “Het is volstrekt absurd.”

Charles Hoffe trof bij meer dan 60 procent van zijn gevaccineerde patiënten microstolsels aan in het bloed, die niet zichtbaar worden op een MRI- of CT-scan. Hij was de eerste medisch deskundige die zei dat deze bloedstolsels niet zeldzaam zijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Hij krijgt de Trump behandeling.

Geen misdaad, geen slachtoffers en alle bewijzen dat de “overheid” zelf de misdadiger is.

De communistische showprocessen zijn er niets bij.

1984 2+2=5

Mickey
Mickey
2 maanden geleden

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 hoe lang houden we onze bek dicht , hoe lang……straks is te laat!! Niemand di protesteerd met boeren…niemand die tegen proxi oorloge in oekraine, Gaza…..slaap domme volk….jammer dat we onze kleinkinderen niet kunnen zien opgroeien!!

Peter de groote
Peter de groote
2 maanden geleden

Als dit zo in de hele wereld gaat , net zoals rutte alles afdoet als conspiracy , zeg ik kommaar op met die paddestoelen ik ga niet naar hun luisteren als er bakken met bewijs ,over van alles is .

jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

eerst de truckers, bankrekeningen blokkeren. van dr peterson zijn licentie proberen af te pakken . en turdeau ging lekker op vakantie in corona tijd terwijl politie overal arrestaties deed en liet chinezen lekker oefenen met hun luchtmacht. un troepen binnenkomen ¨wie t ook waren* om alles ff neer te slaan. coke in een regerings vliegtuig gevonden door india .dit is een replica van rutte en moeten zo snel mogelijk vast gezet worden ..!!!

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x