Mens en Dier

Veel mensen trekken het niet meer en minister Kaag ‘zwijgt, droomt over Libanon en laat de Nederlanders stikken’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Terwijl veel Nederlanders het zwaar hebben, vraag minister van Financiën Sigrid Kaag op Twitter aandacht voor Beirut. “Twee jaar sinds de verwoestende explosie in Beirut. Het verlies is nog steeds groot voor velen. Ik ken de inwoners als weerbaar en vrijgevig. Het is daarom dat ik hoop dat Beirut toch weer zal herrijzen,” twittert ze.

De tweet komt haar op veel kritiek te staan. “Ze laat weer eens van zich horen. Zou fijner zijn als ze ook iets als minister van Financiën aan de problemen in ons land gaat doen en een doelgericht beleid laat zien,” stelt sportverslaggever Jack van Gelder.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Voormalig gemeenteraadslid in Rotterdam Duygu Yildirim (PvdA) voegt hieraan toe: “Met de ene crisis na de andere in ons land mis ook ik de interne blik van Kaag. Wat heeft ze voor Nederland gedaan? Geen idee.”

We moeten af van dit asociale kabinet

“Natuurlijk, de wereld is groter dan Nederland. Maar adresseer met dezelfde betrokkenheid en ‘uit het hart’ de noden van Nederlandse burgers, die te maken hebben met meer dan 10 procent inflatie en onbetaalbare energierekeningen. Waarom zou je dat als minister van Financiën nou niet doen?” vraagt onderzoeksjournalist Ton F. van Dijk.

PVV-leider Geert Wilders is woest. “Inflatie op het hoogste niveau sinds 1975, energieprijzen verder omhoog, huren omhoog, boodschappen nog duurder. Veel mensen trekken het echt niet meer. En Kaag zwijgt, droomt over Libanon en laat de Nederlanders stikken. We moeten af van dit asociale kabinet,” schrijft hij.

Kaag heeft geen verstand van financiën

“Kaag, Baarsma. Totalitair en arrogant. De bovenonsgestelden. D66 is een enge club vol met zieke ideeën en geflipte lieden,” vervolgt Wilders.

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen zegt over de stand van het land: “Kaag heeft geen verstand van financiën. Yesilgoz niet van justitie. Van der Wal weet niet wat stikstof is. Jetten heeft het over ‘schoon klimaat’. En De Jonge weet niets van de woningmarkt. En Rutte? Hij is al láng over zijn houdbaarheidsdatum heen.”


4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
1 jaar geleden

Weg met dit smerige wef kabinet, dat NIETS om de bevolking van Nederland geeft. Helemaal niets! Als Schwabber en die zooi in Brussel maar tevreden zijn.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat DOET dit waardeloze mens eigenlijk nog hier in Nederland?

Zij heeft helemaal NIETS met ons Nederlanders en dat is dan nota bene minister van Financiën.

Zij heeft een eed afgelegd om haar taken zo goed mogelijk te vervullen….

IK en natuurlijk vele anderen hebben hier helemaal niets van gemerkt.

En dan komt zij nu met een huilbericht over Libanon. Als zij vanuit haar hart (volgens mij heeft zij dat niet eens) ons nu oproept om vooral medelijden te hebben met het Libanese volk, zou ik willen zeggen: Vertrek lekker naar Libanon en kom NOOIT meer terug.

Opgeruimd staat netjes. En neem dan gelijk al je zogenaamde “bekwame” collega’s mee.

Ik weet dat er natuurlijk de afgelopen tientallen jaren meer incompetente ministers en staatssecretarissen zijn geweest. Maar…. het kwam ook regelmatig voor, dat zij dan hun biezen moesten pakken.

Nu lijken ze allemaal met superlijm aan hun pluche zetels te zijn vastgeplakt. En dan wel zó stevig, dat je ze er met geen mogelijkheid vanaf kan trekken.

Wat ik mij dan bij dit bericht weer afvraag is het volgende: HOEVEEL mensen, zelf gedompeld in financiële problemen, zich maandelijks afvragend of zij de rekeningen van huur, gas en licht en voedsel nog kunnen betalen, zal zij bereiken met haar “tranentrekkende” twitterberichtje?

Sigrid Kaag is een globalistische tr*t, net zoals Maxima natuurlijk, die vindt dat de Nederlander niet bestaat en niet méér is dan een wereldbewoner.

Natuurlijk ben ik OOK een wereldbewoner, maar ik ben nog altijd in de eerste plaats Nederlander.

73 Jaar geleden in het kleine landje aan de Noordzee geboren. De vijftiger jaren waren zeker niet gemakkelijk, maar je voelde je wel thuis in dit land.

De zestiger en zeventiger jaren waren ronduit fantastisch.

En daarna zette het verval zich in.

Vandaag de dag voel ik mij absoluut niet meer thuis in het land, waar ik lang geleden geboren ben.

Als ik over straat loop, krijg ik een unheimisch gevoel. Ik denk niet dat ik expliciet hoef uit te leggen wat ik daarmee bedoel.

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

De meest gestelde vraag van vandaag is,wanneer stopt ’t!! Zie er zoveel gezinnen bijkomen die kar niet meer trekken. Maar het zal vast de bedoeling zijn geweest dat het zo gaat he klaus?

Marco
Marco
1 jaar geleden

Ze hoeven ook helemaal nergens verstand van te hebben. Het enige dat ze mieten dien is de orders uit Brussel en van het WEF opvolgen. Eigen visie en kennis van zaken niet nodig.

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x