CoronaBuitenland

Duitse Hugo de Jonge erkent ernstige vaccinatieschade: ‘Wow! Wat een nieuws’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

De Duitse coronaminister Karl Lauterbach heeft erkend dat de coronavaccins ernstige schade kunnen veroorzaken. Volgens hem leidt één op de 10.000 injecties tot een ernstige bijwerking. Dat betekent dat één op de 2500 viervoudig gevaccineerden een ernstige bijwerking krijgt.

In juli vorig jaar publiceerde het Duitse gezondheidsministerie al dat één op de 5000 injecties leidt tot een ernstige bijwerking.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het gaat veel sneller dan ik dacht

“Wow! Wat een nieuws,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Neuroloog Jan Bonte schrijft: “De oren klapperen aan mijn hoofd. Werkelijk. I’m completely flabbergasted.” Hij voorziet dat het cijfer nog gaat oplopen.

“Het gaat veel sneller dan ik dacht. Maar ik kan alleen vertellen wat ik nu kan en mag vertellen,” voegt hij toe.

Verketterd

Statisticus Fritsander Lahr merkt op dat Lauterbach deze aantallen al lang kende. “Bijwerkingsvrij? En daar wilden overheden vele jonge mensen mee enten die zonder bijwerkingen al geen risicoreductie van deze vaccinatie zouden hebben,” aldus Lahr.

“Niet vergeten hoe de minister van Volksgezondheid in Duitsland ongevaccineerden verketterd heeft en nu moet toegeven dat één op de 10.000 prikken met ernstige schade gepaard gaat,” zegt huisarts Frank Peeters.

Iedereen is voorgelogen

De Duitse publieke omroep ZDF verdiepte zich daarnaast in de contracten met de vaccinfabrikanten en komt tot de slotsom dat de Duitse overheid onrechtmatig heeft gehandeld door de ‘vaccins’ werkzaam en veilig te noemen.

“In Nederland is dat niet anders, iedereen is voorgelogen,” stelt jurist Jeroen Pols.

4.8 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
15 dagen geleden

Zal hugotje niet mee komen

Henk Albarda
Henk Albarda
15 dagen geleden

Hij is nog veel schuldiger dan het lijkt. Deze joker heeft een vele jaren afgeronde Medische studie aan Duitse en US universiteiten.

Hij beschikt al jaren over info van de prik fabrikanten. Kennelijk zijn de documenten die in de US vrijgekomen zijn, uitzonderlijk gevaarlijk voor hem en zijn carriere, dus zag hij geen andere optie dan minimale schade te erkennen.

De werkelijkheid is veel erger.

Pieter
Pieter
15 dagen geleden

En iedereen doet een plas en alles blijft zoals het was. In het nieuwe normaal worden bestuurders / criminelen niet meer van hun bed gelicht en voor het gerecht gebracht.

Johannes
Johannes
15 dagen geleden

overal voorgelogen. Ook in België door (ze noemt zich arts) Maggie de Block. En schreeuwt over de televisie ga naar je kot. Hugo in Nederland (ik behoor niet tot de risicogroep) en ga zo maar door alle signalen die tot stof doet nadenken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x