CoronaBuitenland

Duitse Hugo de Jonge erkent ernstige vaccinatieschade: ‘Wow! Wat een nieuws’

Help door dit met kennissen op je social media te delen!

De Duitse coronaminister Karl Lauterbach heeft erkend dat de coronavaccins ernstige schade kunnen veroorzaken. Volgens hem leidt één op de 10.000 injecties tot een ernstige bijwerking. Dat betekent dat één op de 2500 viervoudig gevaccineerden een ernstige bijwerking krijgt.

In juli vorig jaar publiceerde het Duitse gezondheidsministerie al dat één op de 5000 injecties leidt tot een ernstige bijwerking.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het gaat veel sneller dan ik dacht

“Wow! Wat een nieuws,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Neuroloog Jan Bonte schrijft: “De oren klapperen aan mijn hoofd. Werkelijk. I’m completely flabbergasted.” Hij voorziet dat het cijfer nog gaat oplopen.

“Het gaat veel sneller dan ik dacht. Maar ik kan alleen vertellen wat ik nu kan en mag vertellen,” voegt hij toe.

Verketterd

Statisticus Fritsander Lahr merkt op dat Lauterbach deze aantallen al lang kende. “Bijwerkingsvrij? En daar wilden overheden vele jonge mensen mee enten die zonder bijwerkingen al geen risicoreductie van deze vaccinatie zouden hebben,” aldus Lahr.

“Niet vergeten hoe de minister van Volksgezondheid in Duitsland ongevaccineerden verketterd heeft en nu moet toegeven dat één op de 10.000 prikken met ernstige schade gepaard gaat,” zegt huisarts Frank Peeters.

Iedereen is voorgelogen

De Duitse publieke omroep ZDF verdiepte zich daarnaast in de contracten met de vaccinfabrikanten en komt tot de slotsom dat de Duitse overheid onrechtmatig heeft gehandeld door de ‘vaccins’ werkzaam en veilig te noemen.

“In Nederland is dat niet anders, iedereen is voorgelogen,” stelt jurist Jeroen Pols.

4.8 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
1 jaar geleden

Zal hugotje niet mee komen

Henk Albarda
Henk Albarda
1 jaar geleden

Hij is nog veel schuldiger dan het lijkt. Deze joker heeft een vele jaren afgeronde Medische studie aan Duitse en US universiteiten.

Hij beschikt al jaren over info van de prik fabrikanten. Kennelijk zijn de documenten die in de US vrijgekomen zijn, uitzonderlijk gevaarlijk voor hem en zijn carriere, dus zag hij geen andere optie dan minimale schade te erkennen.

De werkelijkheid is veel erger.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

En iedereen doet een plas en alles blijft zoals het was. In het nieuwe normaal worden bestuurders / criminelen niet meer van hun bed gelicht en voor het gerecht gebracht.

Johannes
Johannes
1 jaar geleden

overal voorgelogen. Ook in België door (ze noemt zich arts) Maggie de Block. En schreeuwt over de televisie ga naar je kot. Hugo in Nederland (ik behoor niet tot de risicogroep) en ga zo maar door alle signalen die tot stof doet nadenken.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x