Universum

Overheidsexpert spreekt zich uit over complottheorieën rond Nibiru. Vergaat de wereld vandaag?

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al maandenlang circuleren er profetieën die 23 september aanwijzen als het begin van de eindtijd.

De christelijke numeroloog David Meade heeft voorspeld dat de mysterieuze planeet Nibiru vandaag zal verschijnen en het einde der tijden zal ontketenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het verhaal hierover doet al jaren de ronde en is door NASA uitvoerig ontkracht. Toch zijn er inmiddels twee miljoen websites over de geheimzinnige planeet te vinden.

Zonder twijfel

Vandaag is er een bijzondere samenstand van de zon, de maan en de planeet Jupiter. Bovendien zal het sterrenbeeld Leeuw samen met drie planeten een ‘kroon’ van 12 sterren vormen op het hoofd van het sterrenbeeld Maagd.

Dat is volgens Meade zonder twijfel de vervulling van het teken uit Openbaring 12:

En er werd een groot teken gezien in de hemel, namelijk een vrouw, bekleed met de zon, en de maan was onder haar voeten, en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren.

Gewone dag

De voormalige UFO-expert van het Britse ministerie van Defensie heeft nu kritiek geuit op de claims van Meade.

Nick Pope, die onderzoek deed naar UFO’s en andere mysteries voor het ministerie, vertelde aan de Daily Mail: “23 september is een gewone dag, zoals alle andere dagen.”

Nibiru, soms ook wel Planeet X genoemd, is een hypothetische twaalfde planeet aan de rand van ons zonnestelsel.

Blote oog

De planeet draait naar verluidt in een langgerekte baan om de zon en komt eens in de 3600 jaar in de buurt van de aarde.

Pope zei tegenover de krant dat de beweringen van Meade gemakkelijk te ontkrachten zijn. “Als een mysterieuze twaalfde planeet zaterdag echt op de aarde zou botsen, hadden we die al lang kunnen zien.”

Hij voegde toe dat de planeet dan al met het blote oog te zien zou moeten zijn.

Vrederijk

“Iedere astronoom ter wereld – niet alleen de NASA, maar ook amateurastronomen – zou er al maanden, zo niet jaren vanaf moeten weten,” aldus Pope.

Volgens Meade begint na de zonsverduistering en de recente orkanen en aardbevingen nu een zeven jaar durende verdrukking vol rampen en onheil, gevolgd door een duizendjarig vrederijk.

Media in de VS namen deze boodschap massaal over. Intussen heeft Meade de datum aangepast: hij wijst nu op 15 oktober.

NASA

Ook de NASA reageerde op de meest recente geruchten. “Diverse mensen voorspellen dat de wereld op 23 september eindigt en er een andere planeet op de aarde botst,” aldus het ruimteagentschap.

“De planeet waar het om draait, Nibiru, bestaat niet en dus zal er geen botsing zijn,” klonk het.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tedje
Tedje
6 jaren geleden

Voor de sceptici, de dag is nog lang niet voorbij….

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Natuurlijk vergaat de aarde vandaag of morgen niet, zo makkelijk en simpel zal de aarde of mensheid niet vergaan.

Het zal nog wel een tijdje duren eer we ‘verlost’ worden van dit aardse leven, deze door de macht geschapen hel. Uiteindelijk; de macht zijn wij, maar maken daar jammer genoeg geen gebruik van en leeft de mens domweg tegenelkaar en maakt zo zijn eigen leven tot een hel. Ik bedoel dan niet je ziel en zaligheid verkwanselen voor en aan anderen ten koste van anderen of jezelf, want dat is de gedachtegang van idioten die menen dat roven en verdelen een nobele linkse zaak is.

Schijnbaar moet het eerst zover komen?….”En in die dagen zullen de mensen den dood zoeken, en zullen dien niet vinden; en zij zullen begeren te sterven, en de dood zal van hen vlieden”….

trix
trix
6 jaren geleden

Als je naar de sistuatie kijkt in de wereld zou je wel kunnen zeggen dat er iets gaande is wat niet lang meer duurt… Dat het precies gebeurd in deze periode. Er zal een vorm van waarheid in zitten. Just relax and enjoy the show. Be aware of your own reality and live the fullest of your being.

Judith
Judith
6 jaren geleden

Niburu… 1 grote BS. Al die filmpjes van 2 sterren of extra zichtbare planeten… Je ziet ze alleen maar op je scherm. Niet in het echt. Omdat Niburu/PlanetX er ook echt niet is.
Naast dat planeten discutabel zijn vanuit het “Flat Earth” perspectief , en als zodanig een botsing nog onwaarschijnlijker wordt.
En de openbaring van Johannes kan zoveel meer betekenen. Het kan zijn hoogst persoonlijke openbaring zijn zonder wereldse implicaties. Zijn openbaring kan zich ook allang hebben uitgespeeld in zijn eigen tijdperk.
Hoe dan ook… wel is het mij duidelijk dat allerlei geheime genootschappen gretig gebruik maken om alles uit de bijbel te gebruiken en om te keren voor hun eigen agenda. Dus ja: 23 september wordt zeker gebruikt voor agenda’s. Om crisissen en hoaxes in scene te zetten. Dat er 2 miljoen websites zijn voor een planeet die alleen gezien wordt op een scherm zegt wel genoeg. Bangmakerij binnen de matrix.

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x