Buitenland

Geen complottheorie meer? Internationale top: ‘Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereldorde?’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Terwijl de media en overheid beweren dat de Nieuwe Wereldorde een ‘complottheorie’ is, houden wereldleiders en zakenmagnaten bijeenkomsten waar ze er openlijk over praten.

Zo werd op 29 en 30 maart in Dubai de World Government Summit 2022 gehouden. In de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten werd besproken hoe de Nieuwe Wereldorde kan worden ingevoerd.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Moderator Becky Anderson van CNN opende de bijeenkomst met de vraag: “Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereldorde?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zwaar getroffen

De bijeenkomst heeft als doel om ‘de toekomst van overheden vorm te geven’ en ‘het creëren van een betere toekomst voor de mensheid’.

Onder meer Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum; directeur van het Internationaal Monetair Fonds Kristalina Georgieva; VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en WHO-baas Tedros gaven acte de présence.

Schwab zei tijdens de World Government Summit 2022 dat ‘we weten dat de wereldwijde energiesystemen, voedselsystemen en toeleveringsketens zwaar zullen worden getroffen’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Biden kondigt Nieuwe Wereldorde aan

Ook overheidsfunctionarissen en zelfs presidenten uit landen als de Verenigde Staten, Egypte, Saudi-Arabië, Israël, Zweden, Jordanië, Japan, Zuid-Korea, Rwanda, Marokko en Oeganda waren aanwezig.

Eerder kondigde de Amerikaanse president Joe Biden de komst van de Nieuwe Wereldorde aan. Hij zei dat de VS die moeten gaan leiden.

4.7 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Portugee
Portugee
1 jaar geleden

Ze zijn allemaal van de pot gerukt. Hoe kan en wil je de rest van je leven door het leven gaan als massamoordenaar en vernietiger van alles wat we de afgelopen 2000 jaar met z’n allen hebben opgebouwd. Hier staat mijn verstand stil. Dit is de grootste oorlog in de geschiedenis van deze wereld. Het menselijk ras wordt hier voor altijd vernietigd. Wat rest zijn bloemetjes en de bijtjes.

philippe vdf de coensel
philippe vdf de coensel
1 jaar geleden

we zouden deze aarde zo leuk kunnen maken woeih.com natural law innicieer mensen

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

Ik haak af. Wat een krankzinnigheid laten wij met 7,5 MILJARD mensen gewoon over ons uitrollen terwijl de meesten ijverig meewerken aan hun eigen ondergang. Ik ga me los maken van deze aarde en ophouden om nog te hopen op iets. Kennelijk is het tijd om alles los te laten en alleen liefde vast te houden.

T,A
T,A
1 jaar geleden

ze gaan ons niet leiden maar laten lijden.

ze zijn al ver.

HET HOUD NIET OP…….NIET VANZELF.

MASSALE BURGERONGEHOORZAAMHEID IS NU DRINGEND GEWENST.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x