Homepagina » Buitenland » Overheidsfunctionaris die Clinton Foundation ontmaskerde dood gevonden. Is hij uit de weg geruimd?
Overheidsfunctionaris die Clinton Foundation ontmaskerde dood gevonden. Is hij uit de weg geruimd?

Overheidsfunctionaris die Clinton Foundation ontmaskerde dood gevonden. Is hij uit de weg geruimd?

Klaus Eberwein, een voormalige overheidsfunctionaris uit Haïti die op het punt stond te getuigen tegen de Clinton Foundation, is dood gevonden in Miami. Dat schrijft nieuwssite WND.

Zijn dood is afgedaan als zelfmoord. Eberwein was 50 jaar oud en zou tegen kennissen hebben gezegd dat hij vanwege zijn kritiek op de Clinton Foundation vreesde voor zijn leven.

Eberwein zou aanstaande dinsdag getuigen voor een Senaatscommissie. Hij was van mening dat de organisatie zich schuldig maakt aan corruptie en fraude.

Verduisterd

Volgens de overheidsfunctionaris heeft de Clinton Foundation een groot deel van het geld verduisterd dat werd ingezameld na de verwoestende aardbeving in Haïti in 2010.

Eberwein zei dat slechts 0,6 procent van de donaties die waren binnengekomen bij de organisatie daadwerkelijk is aangekomen bij de Haïtianen.

Een kleine 10 procent belandde bij de Haïtiaanse overheid en de resterende 89 procent, een slordige 5,4 miljard dollar, werd doorgesluisd naar organisaties die niets met het land te maken hadden.

Criminelen

“De Clinton Foundation, dat zijn criminelen, dieven, leugenaars,” zei Eberwein vorig jaar tijdens een protest bij het hoofdkantoor van de Clinton Foundation. “Ze zijn een schande.”

Volgens de krant Haiti Libre was Eberwein positief over de toekomst. Zijn goede vrienden en zakenpartners reageerden geschokt op zijn dood.

Seth Rich

Eerder overleed voormalig medewerker van de Democratische Partij Seth Rich. Zijn dood is met veel mysterie omgeven.

Fox News suggereerde dat er sprake was van een samenzwering, maar moest een bericht daarover herroepen.

De ‘vrienden’ van Bill en Hillary Clinton vallen van gebouwen, storten neer en komen onder mysterieuze omstandigheden om het leven, zo blijkt uit deze lijst.

[WND]

Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

17 reacties

 1. Toch van de gekke dat deze (Moord?)praktijken zomaar door kunnen gaan..? Is er dan geen enkele instantie/overheidsorgaan meer die in kan grijpen.. of zijn ze allemaal “besmet/chantabel op de een of andere manier..? Het wordt eens temeer steeds duidelijker dat we met een opgedrongen verrot/ walgelijk/ systeem moeten leven. Tijd dat ze in de boeien worden geslagen.

  35 likes
  • En wie gaat dat doen?
   Er is geen recht meer, geen onpartijdigheid of eerlijkheid.
   Zolang de meeste mensen vrolijk blijven doorsnurken ligt onze enigste hoop in Rusland.
   Ik wens ons succes…

   30 likes
   • Erik
    Precies, de Elite staat boven de wet vinden zij en achten zich onschendbaar.
    En het is niet alleen dat mensen doorsnurken, maar ook dit soort organisaties steunen door mee te doen aan de Postcode Loterij, die tientallen miljoenen heeft geschonken aan de Clinton Pedo Foundation.

    25 likes
   • “ligt onze enigste hoop in Rusland.”

    Daar waar de critici van Putin heel toevallig 1 voor 1 het loodje leggen, daar lees je dan weer niets over 🙂

    10 likes
    • Je bedoeld waarschijnlijk daar waar de VS infiltranten en anti Putin figuren ophitst en heen stuurt. Wakker worden Roy.

     5 likes
     • “Je bedoeld waarschijnlijk daar waar de VS infiltranten en anti Putin figuren ophitst en heen stuurt. ”

      Nope, dat bedoelde ik niet, anders had ik dat wel getikt….

      10 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Zolang de meeste mensen door blijven snurken??? Wat dacht je van bedwelmd met door hun gemaakte wetten voor toegevoegde hulpstoffen door het eten (e-nummers).

    13 likes
   • Of onze hoop Rusland is weet ik niet wel hoor ik her en der dat er achter de coulissen van alles gaande is , ook op geldgebied , mondiaal schijnt er een reset aan te komen die de elite/cabal buitenspel zal zetten evenals de Federal reserve etc. Luister bv naar Karen Hudes voormalig bank medewerkster aan de top.
    Benjamin Fulford geeft ook regelmatig info hierover maar ook over andere zaken.
    En wat te denken van buitenaards contact en technologie die ze ervan krijgen in ruil voor ….dat al sinds de jaren veertig gaande is met de US, ook daarover sijpelen nou ja eerder een stroom van berichten dat het binnenkort (?)bekend gemaakt zal worden aan de mensheid .

    Portal2012 geef regelmatig updates over de voortgang. Ook David Wilcock en vele anderen die zich er al jaren in vast gebeten hebben om de waarheid boven tafel te krijgen .

    De elite lijkt ogenschijnlijk nog de volledige de macht te hebben maar hun stoelpoten schijnen al aardig te zijn doorgezaagd. Het net sluit zich en ze zweten peentjes volgens de berichten.
    Dus als het goed is dan zien we binnen afzienbare tijd belangrijke veranderingen op velerlei gebied. Op de huidge instantie’s hoeven we idd of het nu de rechtbanken/stelsel voedsel farmaceutisch of media enz is niet te rekenen dat is zovele handen op één buik ,vage sh*t.

    12 likes
    • Hun geld raakt op. En daarmee komt er een einde aan hun macht.
     Alle wetten die ze naar hun eigen hand gezet hebben zijn ook terug gedraaid dus ze begaan de ene grove overtreding na de andere terwijl ze denken het nog voor het zeggen te hebben.
     Welnee.
     Ik geloof warempel, de lap tekst van Indigo Revolution gelezen te hebben, dat vooral hun hielenlikkers zwaar achterlopen in de nieuwste ontwikkelingen.
     Ze zijn totaal niet op de hoogte.

     1 likes
  • Zolangs de pedofielen onze regering en onze media controleren is er geen hoop.
   Oeps weer 1:
   http://www.newsmax.com/Newsfront/peter-w-smith-suicide-hillary-clinton-emails/2017/07/14/id/801741/

   0 likes
 2. Klaus Eberwein was dus gewoon zelf verdachte en stond op het punt zich voor een commissie te moeten verantwoorden:

  During and after his government tenure, Eberwein faced allegations of fraud and corruption on how the agency he headed administered funds. Among the issues was FAES’ oversight of shoddy construction of several schools built after Haiti’s devastating Jan. 12, 2010, earthquake.

  Eberwein was scheduled to appear Tuesday before the Haitian Senate’s Ethics and Anti-Corruption Commission, the head of the commission, Sen. Evalière Beauplan confirmed. The commission is investigating the management of PetroCaribe funds, the money Haiti receives from Venezuela’s discounted oil program.

  http://www.miamiherald.com/news/nation-world/world/americas/haiti/article160983614.html

  6 likes
 3. De commissie laat toch de grote vissen niet lopen, en maakt heksenjacht op lagere echelons? NUL motief voor jezelf te gaan lopen doodschieten

  De zware criminelen spelen altijd dit spel: slecht geheugen, files verdwenen, noem maar op.

  Klaus Eberwein & Peter W. Smith, two enemies of the Clinton crime syndicate have died in mysterious ways this past week. It seems as if they are trying to tie up … newworldnewsnetwork.blogspot.com/2017/07/klaus-eberwein-found-dead…

  Bewijs genoeg om die parasiet van de samenleving 10-tallen jaren op te sluiten, en de zelfverrijking terug te vorderen:
  Sandy Rios of American Family Radio interviewed former Haitian Senate President Bernard Sansaricq

  Sansaricq said that the Clinton Foundation received 14.3 billion dollars in donation money to help with the relief effort.
  President Obama and UN Secretary General Ban Ki-moon put the Clinton Foundation in charge of the reconstruction, but Haiti has seen no help.
  The money all went to friends of Bill Clinton.

  It is now known, thanks to WikiLeaks, that the State Department colluded with the Clinton Foundation to make sure that those multi-million dollar contracts would literally go to “friends of Bill.” https://pjmedia.com/trending/2016/10/13/former-haitian-senate-president-calls-clintons-common-thieves-who-should-be-in-jail/

  Maar gaat niet gebeuren. Politiek gekozen aanklagers, politiek gekozen officieren van Justitie.

  Vandaag komt nog voorbij – een 3-tal advocaten in 1 district is vermoord, binnen 2 weken; een relatie met Clinton werd genoemd.

  Gezien aard en omvang van de fraude, haar vriendenkring (o.a. oorlogsmisdadigers Soros en Rockefeller), is daadwerkelijke betrokkenheid bij deze (‘zelf-moorden’) dan ook niet uit te sluiten.

  Wat er in wezen gebeurde,
  dat de aardbeving was nauwelijks gebeurd, of het Am. leger annexeert de-facto het eiland.

  Hulp(-goederen) die uit de hele wereld toestroomde, werden – door het Am. leger – nb. tegen gehouden.

  1 likes
 4. 3 Lawyers Connected to DNC Lawsuit Found Dead in Last 2 Weeks Attorneys from Debbie Wasserman Shultz’s Florida District By: Jay Greenberg |@NeonNettle on 13th June 2017
  http://www.neonnettle.com/news/2275-3-lawyers-connected-to-dnc-lawsuit-found-dead-in-last-2-weeks
  © Neon Nettle

  1 likes
 5. Daarom is deze “vrouw” ook niet aan de macht gekomen.
  Ze is zeer zwaar gestoord door restanten van het matriarchaat zoals dat in de tijd van het oude Egyptische cultuur normaal was. ((De massa heeft voor iemand anders gekozen.))
  Daar vond toen de onderdrukking plaats van de man.
  In het huidige cultuurtijdperk wordt de vrouw onderdrukt zolang totdat er een evenwicht is gevonden!
  En wij weer op gelijke voet evenwichtig met elkaar om kunnen gaan.
  Die tijd breekt nu aan.
  De man in de vrouw en de vrouw in de man.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Doneer geen cent aan het Rode Kruis. Deze wethouder barst na orkaan Harvey uit in tirade

Doneer geen cent aan het Rode Kruis. Deze wethouder barst na orkaan Harvey uit in tirade

Dave Martin, wethouder van Houston, heeft na ...

Mysterieuze lichtflitsen gespot tijdens zwaarste aardbeving in 100 jaar in Mexico. Waar komen ze vandaan?

Mysterieuze lichtflitsen gespot tijdens zwaarste aardbeving in 100 jaar in Mexico. Waar komen ze vandaan?

Na de zware aardbeving in Mexico waren ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+