CoronaBuitenland

Oud-vicepresident Pfizer noemt namen: ‘Jullie zijn verantwoordelijk voor misdaden tegen de menselijkheid’

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!

In een recent interview beschuldigde oud-vicepresident van Pfizer Mike Yeadon zijn voormalige collega’s Patrick Vallance, ten tijde van corona de belangrijkste wetenschappelijk adviseur van het Britse kabinet, Menelas Pangalos van AstraZeneca, James Merson en Mathai Mammen van Johnson & Johnson van misdaden tegen de menselijkheid.

Deze mensen waren verantwoordelijk voor het onderzoek naar en de ontwikkeling van de ‘vaccins’. Hij stelde het viertal voor de keuze: ga met mij in debat of stap op. Vervolgens kondigde Vallance zijn vertrek aan en vertrok Mammen haastig bij Johnson & Johnson.

Dat heb jij op je geweten

Yeadon zei op CHD.TV tegen Merson dat onder zijn toeziend oog een product op de markt is gekomen dat bij miljarden mensen is geïnjecteerd, en dat 1 op de 1000 mensen doodt en 1 op de 100 mensen beschadigt. “Dat heb jij op je geweten. Ga met me in debat of neem ontslag.”

Datzelfde geldt voor Pangalos. “Jij bent verantwoordelijk voor [een vaccin] dat mensen heeft beschadigd en gedood. Heel veel mensen.”

“Het maakt me niet uit wat ze je hebben geboden of waarmee je wordt bedreigd: je moet ontslag nemen,” benadrukte Yeadon.

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
10 maanden geleden

Onze overheden zijn voor de volle 100 % verantwoordelijk

Vlinder
Vlinder
10 maanden geleden

En hopelijk gestraft!

dansen met Jan...
dansen met Jan...
10 maanden geleden

sneeuwbal gaat rollen steeds sneller , wanneer komt NEDERLAND aan de buurt?

Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Het wordt stilaan duidelijk dat die hele “plandemie” één grote leugen was, waarin mensen massaal ingestonken zijn. Spijtig voor allen die zich met of zonder dwang hebben laten inspuiten met dit experiment, ik hoop voor allen op een gunstig verder verloop, maar ik ben bang dat mijn hoop ijdel zal zijn…

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x