Mens en Dier

Fleur Agema valt Hugo de Jonge hard aan: ‘Die eeuwige vulgaire leugen!’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt gedacht dat er bezuinigd is op de zorg, maar er zijn miljarden extra uitgegeven aan de zorg. Die uitspraak deed demissionair minister Hugo de Jonge in een interview met Hart van Nederland.

De Jonge: “Er wordt gezegd: waarom is er niet opgeschaald? De werkelijkheid is dat er is opgeschaald. Nu al 20 crisismaanden lang is er opgeschaald op een geweldige manier. Alleen kun je niet een verpleegkundige en een arts aan het bed zetten met covidpatiënten en dan diezelfde arts en verpleegkundige ook nog aan een ander bed zetten.”

“Had dan meer mensen opgeleid, wordt er gezegd. Er wordt meer opgeleid. Iedereen die je zou kunnen aannemen, wordt aangenomen,” beweerde de minister.

Ze gaan fanatiek dóór

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) haalt op Twitter hard uit naar De Jonge. “Die eeuwige vulgaire leugen dat er niet bezuinigd is op de zorg. De zorg is kapotgerost de voorbije 10 jaar, de schade wordt niet hersteld en ze gaan fanatiek dóór,” schrijft Agema.

Onlangs vatte ze aan tafel bij Jinek samen hoe de zorg voor corona is kapotbezuinigd. “Vijf ziekenhuizen dicht, 19 ic’s dicht, 15 spoedeisende hulpen dicht, 914 ic-verpleegkundigen weg de afgelopen vijf jaar, voordat corona begon.”

De helft van de ziekenhuisgebouwen afbreken

“En ze laten alles in stand: de ziekenhuizen krijgen er volgend jaar 0,0 procent bij, er is geen geld vrijgemaakt voor inhaalzorg en dan willen ze ook nog eens binnen 10 jaar de helft van de ziekenhuisgebouwen afbreken,” aldus Agema.

4.8 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
8 maanden geleden

Hugo de Jonge KAN niet anders dan liegen. Dat weten wij toch wel sinds vorig jaar maart?

En Fleur Agema zou het ook wel moeten weten. Dat DOET zij ook.

Zij doet de zoveelste wanhopige poging om het web van leugens te doorbreken, maar Hugo voelt zich helaas oppermachtig door de steun van de zichtbare Tweede Kamer leden die hem door dik en dun steunen EN natuurlijk de onzichtbare WEF satanist Klaus Schwab.

De meesten van ons zullen wel begrijpen, dat dit allemaal georkestreerd wordt.

ALS er namelijk WEL genoeg ziekenhuizen inclusief personeel zouden zijn, dan zou er toch totaal geen draagvlak zijn voor alle draconische maatregelen, die ons door de strot worden geduwd?

Even off topic:
Op donderdagmiddag is er een actie geweest van de havenarbeiders in Rotterdam. Ze hebben de hele boel platgelegd. Deze actie duurde een uurtje of 3.
Dit heeft gisteren een vervolg gehad. En deze keer zou het om een andere grote groep gaan. Namelijk diegenen die woest zijn, dat er WEER een vuurwerkverbod komt met Oudejaarsavond.

De vlam sloeg in de pan. O nee, in de politieauto’s.

Het is er behoorlijk heftig aan toe gegaan. Er wordt beweerd dat er minimaal 9 gewonden zijn en één gewonde zou zelfs overleden zijn aan een slagaderlijke bloeding.

OF dit verhaal 100% klopt…. dat weet ik natuurlijk niet. Don’t shoot the messenger!

wolfje168
wolfje168
8 maanden geleden

Die incapabele onderwijzer is nu eenmaal naar voren geschoven door het verrotte establishment. Zo werkt de democratie.

Pieter Paallifter
Pieter Paallifter
8 maanden geleden

Vuile schoften zijn het.

buddy
buddy
8 maanden geleden

zo maak je dus de mensen kapot en die hugo blijft maar door liegen en rutte maar waarom mogen ze dan doorgaan met dit liegen en de wereld kapot maaken zou er dan niemand zijn die ze tegen kan houden het meod toch een keer stoppen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

145
0
We lezen graag je reactie!x