Buitenland

WHO adviseert Oekraïne gevaarlijke ziekteverwekkers in ‘gezondheidslabs’ te vernietigen

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft Oekraïne geadviseerd om gevaarlijke ziekteverwekkers die zijn opgeslagen in onderzoekslaboratoria in het land te vernietigen. De WHO vreest dat de pathogenen vrijkomen door oorlogsschade en ziektes veroorzaken, schrijft persbureau Reuters, dat spreekt over ‘gezondheidslabs’.

Oekraïne heeft meerdere laboratoria waar onderzoek gedaan wordt naar besmettelijke ziektes. Deze laboratoria werken samen met de Verenigde Staten, de Europese Unie en de WHO.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Journalist Annelies Strikkers wijst erop dat deze biolabs eerder nog niet zouden bestaan. “Ik begin steeds meer het idee te krijgen dat er een kern van waarheid zit in hetgeen de Russische overheid te melden had over de biolabs en dat er nu een wanhopige poging wordt gedaan het straatje schoon te vegen door de EU, WHO en VS,” aldus Strikkers.

Europees Parlement uitgezet

Dit was Russisch nepnieuws volgens de westerse MSM, dat Amerikanen geheime biolabs hadden in Oekraïne, benadrukt journalist Eric van de Beek. “Zelfs de WHO erkent nu dat die er zijn. En tja, als de WHO het zegt, dan kunnen de MSM er natuurlijk niet omheen dat te melden.”

Vier jaar geleden werd de Bulgaarse onderzoeksjournalist Dilyana Gaytandzhieva het Europees Parlement uitgezet nadat ze de Amerikaanse onderminister van Volksgezondheid vragen had gesteld over biolabs van het Pentagon rond Rusland, China en Iran.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wie is nu het nepnieuws?

“Ik werd vier jaar geleden door de Amerikaanse media weggezet als ‘nepnieuws’. Wie is nu het nepnieuws?” vraagt Gaytandzhieva, die al jarenlang onderzoek doet naar biolabs in onder meer Oekraïne.

Ze heeft documenten gepubliceerd waaruit blijkt dat de Oekraïense overheid ‘gevoelige informatie’ over de biolabs niet naar buiten mag brengen en gevaarlijke ziekteverwekkers naar het Amerikaanse ministerie van Defensie moet opsturen voor biologisch onderzoek.


Oud-presidentskandidaat Tulsi Gabbard zei in het programma van Tucker Carlson dat onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland niet ontkennend antwoordde op de vraag van senator Marco Rubio of er biologische of chemische wapens zijn in Oekraïne.

(Video verwijderd? Klik hier...)

4.9 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pepper
Pepper
2 jaren geleden

Hoezo nu vernietigen? Poetin is daar een dikke week geleden nou precies mee begonnen en toen mocht het niet?

Pieter1
Pieter1
2 jaren geleden

2,5 jaar geleden had de leugenachtige bende van de WHO (World Hoax Organsation) vernietigd moeten worden. Dan waren er niet zoveel mensen in de griep angst geduwd.

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Ze willen dat wij over die labs praten, zodat de volgende hoax kan beginnen. Deze monsters hebben steeds dezelfde werkwijze.

Lt. Ripley
Lt. Ripley
2 jaren geleden

Vorige week waren die biolabs nog complottheorieën en nu adviseert de WHO ze te vernietigen???

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x