BuitenlandCorona

Onthutsend onderzoek: ‘Massale coronavaccinatie leidt tot massamoord’

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is onderzoek gedaan naar mensen die kort na vaccinatie zijn overleden. Er is obductie verricht op 15 lichamen van mensen die binnen zeven dagen tot zes maanden na de prik stierven.

In 14 van de 15 gevallen (93 procent) is het vaccin in verband gebracht met het overlijden. In al deze gevallen waren de organen aangevallen, waaronder het hart. De implicaties van dit onderzoek zijn enorm en er moet onmiddellijk worden gestopt met vaccineren, schrijft Steve Kirsch op Substack.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hij voegt toe dat er hoogstwaarschijnlijk niets mee wordt gedaan omdat het onderzoek niet is gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift. “Zo gaat het nu eenmaal.”

Kirsch werd op het onderzoek gewezen door Mike Yeadon, voormalig vicepresident van Pfizer. “Massale vaccinatie tegen Covid-19 leidt tot massamoord,” schreef hij erbij. Yeadon zei dat dit zo’n beetje het ergste is wat hij ooit heeft gezien.

Het gaat om een paper die is geschreven door microbioloog Sucharit Bhakdi en professor Arne Burkhardt. Bij 14 van de 15 patiënten had het lichaam zichzelf aangevallen. In alle 14 gevallen was het hart aangevallen.

Het werk van Bhakdi en Burkhardt sluit aan op de analyse van hoofdpatholoog Peter Schirmacher, die schat dat 30 tot 40 procent van de sterfgevallen na vaccinatie is veroorzaakt door het vaccin.

De conclusie van het tweetal luidt als volgt:

Histopathologic analysis show clear evidence of vaccine-induced autoimmune-like pathology in multiple organs. That myriad adverse events deriving from such auto-attack processes must be expected to very frequently occur in all individuals, particularly following booster injections, is selfevident.

Beyond any doubt, injection of gene-based COVID-19 vaccines places lives under threat of illness and death. We note that both mRNA and vector-based vaccines are represented among these cases, as are all four major manufacturers.

Het onderzoek vind je hier.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Maar ja, het prikje gaat er wel in bij de massa, en nog belangrijker: doden zeggen niets meer en dat weet het totalitaire regime maar al te goed.

rop
rop
2 jaren geleden

Mij al heel lang bekend, dat het leid tot Massamoord. alleen er zijn nog te weinig mensen die dit zien, pas als deze massamoord grotere vormen aanneemt zal het de blinde ziende maken.

Robert1952
Robert1952
2 jaren geleden

Dit alles is ons allang bekend,maar de vraag is:hoe bereik je de normies?,want als het niet op de televisie wordt medegedeeld,dan is het in hun ogen fake nieuws van rechtsradikalen,hooligans en neo nazis!

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
2 jaren geleden

Die heten nu allemaal coronadoden en of omicrondoden.
En in Nederland wil men geen onderzoek doen.
Komen er onderzoeken uit het buitenland boven water worden die eenvoudig genegeerd

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x