Homepagina » Buitenland » Verenigde Staten groter gevaar voor de mensheid dan nazi-Duitsland. Amerikaanse schrijver legt uit waarom
Verenigde Staten groter gevaar voor de mensheid dan nazi-Duitsland. Amerikaanse schrijver legt uit waarom

Verenigde Staten groter gevaar voor de mensheid dan nazi-Duitsland. Amerikaanse schrijver legt uit waarom

De Verenigde Staten financieren en verspreiden terrorisme zowel in eigen land als daarbuiten. Dat zegt de Amerikaanse schrijver Stephen Lendman.

Het is het enige land dat ooit massavernietigingswapens heeft gebruikt, voegde hij toe.

Amerikaanse troepen zijn verantwoordelijk voor massaslachtingen, vernietigingen en ellende, aldus Lendman.

Nazi-Duitsland

De VS gebruikt chemische, biologische en andere verboden wapens tegen landen die geen enkele bedreiging vormen.

Het land spendeert biljoenen dollars aan eindeloze oorlogen, terwijl het geen vijanden heeft. En dus worden ze verzonnen om het voeren van oorlog te kunnen rechtvaardigen.

De VS vormt een groter gevaar voor de mensheid dan nazi-Duitsland, Rusland onder Stalin en het imperialistische Japan, stelt de schrijver.

Oorlogsmisdaden

Al honderden jaren maakt de VS zich schuldig aan oorlogsmisdaden. Het begon met de inheemse bevolking, waar het grootste deel van is uitgeroeid, en vandaag de dag voert het land altijd wel ergens oorlog.

Eind juni waarschuwde de speciale gezant van de VS voor Iran, Brian Hook, dat landen die Iraanse olie kopen sancties opgelegd zullen krijgen.

Marionetten

De Amerikaanse oorlogspartij is vijandig jegens alle landen die de imperialistische staat niet rechtstreeks controleert, zegt Lendman.

De VS zal er alles aan doen om de leiders aldaar te vervangen door marionetten, die dansen naar de pijpen van Washington.

[PressTV]


Vind je deze info belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Klopt inderdaad. Ik blijf ook overtuigd dat The great USA ISIS heeft opgericht.
  Na de overwinning op het Libische leger door de NATO is al het materiaal richting Syrië getransporteerd om vanuit daar met ISIS verder te gaan.
  Amerikanen het volk van wapens en oorlog altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.

  32 likes
 2. Verder nog; Veel nazies werden opgenomen in veel belangrijke VS instanties dmv operatie “paperclip“.
  De 2de wereld oorlog kon niet gestart worden door veel VS staal te verhandelen naar DL.
  Toendertijd stonden op de meeste staatsborden in de VS hakenkruizen standaard opgedrukt.
  Anno nu zit het hakenkruis in het logo van trump in de trumptower (tjec maar)
  Tijd geleden was het N.S hoofdkantoor nog steeds staande in de vorm van hakenkruis.
  De VS heeft al tenminste 1 keer officieel de maan met een object bewust gebombadeerd.
  D.A.R.P.A (VS) heeft de terminators allang klaar, alleen in een ander uiterlijk en nu NOG zonder bewapening.
  Enz.

  15 likes
 3. Ja, ik vrees inderdaad dat onze ”bevrijders” vooral zichzelf bevrijd hebben. Eigenlijk kwam WO2 ze wel erg goed uit, met alle gevolgen van dien. Wellicht is een keertje tijd, dat Yellow Stone uit elkaar knalt. Kunnen wij hun weer bevrijden.

  9 likes
  • Nou laat maar zitten! Hoop dat als ze nog eens een land de oorlog eh vrede verklaren dat het land afkoerst op Amerika en hen eens aanvalt met een flinke koek van eigen deeg!
   Het is nu wel klaar met dat tuig nml.

   2 likes
 4. Al die wereld-ellende die de VS veroorzaakt komt voort uit een duistere ziekelijke satanische illuminati-machts brein die geen liefde, compassie noch altruisme kent.

  11 likes
 5. Wat een onzin, dat alleen de USA dergelijke politiek en zwarte diplomatie gebruikt. Ook u, toetsenbord ridders die in landen wonen waar Engels de voertaal of populistisch wordt gebezigd, plukt de vruchten van een globale stroming, een kapitalistisch systeem dat wel werkt (maar wel erg kostbaar is, natuur, milieu en sociaal bezien…).

  Het systeem heet ook wel Eerste Wereld, het Westen, en er doen gelukkig meer dan een miljard mensen mee. Jaja, het gaat over onszelf, de Europeaan. Brazilië, Argentinië? Europees. Zuid-Afrika, Oceanië? Europees. Qatar, Dubai…? Ja, ook daar ja. En is dat erg? Is dat slecht? Wat is de basis van geluk, zekerheid, voorspoed? Wil je liever in een hutje wonen, zonder water en electra, geen ziekenhuis, openlijke corruptie? Struikrovers onderweg, je vrouwelijke mede bus passagiers zien verkracht worden, bedelaars?

  Mensen, snappen jullie wel, dat wij allen geen schaamte willen dragen voor ons eigen gewin, onze superioriteit in deze wereld? Het heeft niets met ras of volk te maken, het is een systeem die ons helpt overleven, en de rest betaald, met armoe, valse hoop en veel huisvuil op straat. Ga jij dat opgeven? Waarom? Waarvoor? Omdat zij geen ontwikkeling hebben doorgemaakt, vastzitten in religie? Is het moreel te verantwoorden?

  Vast wel, want je leest dit, jij bent een have, en niet een have-not. En dat kost ongelooflijk, ja onmenselijk veel moed om te behouden maar je doet er wel aan mee. Zo is het leven! Kijk aub nog eens The Timemachine, en zie hoe de wereld zal zijn als we allemaal gelijk zijn (of ga naar het platteland van het Midden Oosten, zelfde wereld). Dat wil je niet. Ergo, conclusie, onze overheden doen enge gevaarlijke dingen, het kost ook eigen levens, maar als Europeaan (nee, niet de EU, als Europeaan over de afgelopen vier, vijf eeuw) loop ik niet te klagen over de wereld die we hebben gemaakt, en moeten onderhouden, want het is beter dan de rest en het geeft zekerheid.

  Denk hier maar eens over na, of vertrek anders naar Mali of Laos en leef daar je leven. Succes.

  1 likes
  • Het is maar hoe je het bekijkt. Ik was jaren terug in Sulawesi, Indonesie, toen Sulawesi nog tamelijk onbekend was bij de toeristen. Ik was daar in het binnenland waar de moderne wereld nog ver weg was. De mensen waren daar naar onze begrippen erg arm. Geen of nauwelijks electriciteit, Dat ging na zes uur op generators, geen stromend water, en alleen de plaatselijke bank had een werkende telefoon. Het hotel had een telefoon voor een aatal uur per week. De hotel eigenaar had zijn dochter Mercedes genoemd omdat hij ooit een Mercedes had gezien, en aangezien hij er nooit eentje zou kunnen kopen heeft hij zijn dochter zo genoemd. Zo bezat hij toch een Mercedes zei hij. De mensen daar waren simpel maar wijs. Hun ogen straalden en zij lachten onder elkaar. Iedereen hielp elkaar. Een huis bouwde je samen met de andere dorpelingen. Rijst werd verbouwd en ook koffie. En de opbrengsten werden gedeeld door de hele gemeenschap. Voor de ouderen werd gezorgd door de hele gemeenschap. Iedereen paste op elkaars kinderen. Op de gezichten van de kinderen zag ik een lach die je bij Europese kinderen nog maar zelden tegenkomt. En hun blik was vol onschuld zoals je hier alleen nog maar bij zeer jonge kinderen tegenkomt.
   Ik zeg niet dat het ideaal was. Maar eerlijk gezegt kwamen hun tekorten en problemen hoofdzakelijk door het toedoen van de moderne wereld. En eerlijk gezegd ging ik toen nadenken over wat nu werkelijk gelukkig maakt. En wat nu superioriteit betekend. Is dat wel zo? Wat hebben wij ervoor op moeten geven? Wat doet onze gecomplceerde wereld met ons? Maakt het ons werkelijk gelukkig? In Nederland zag ik de sterren bijna niet meer. De prachtige blauwe lucht is verdwenen. De lucht smaakt vies. 58% is chronisch ziek, een op de vier Nederlanders slaapt slecht. Onze kinderen krijgen al een zorgelijke en verharde blik in hun ogen vanaf hun vijfde levensjaar. Alles is geregeld, alles moet gepland. Er is zelfs een hitteplan! Wauw! En al die haves en have nots. Zijn zij gelukkig? Op zoek naar meer? Vluchten in extremen? In vulgaire sex, geweld of drugs? De constante misleiding en daarmee de complete verwarring die overal heerst? Ik koop de nieuwste Samsung Galaxy 5 en staar de hele dag naar een piepklein schermpje in de hoop daar ergens geluk te vinden. Ik vind de westerse mensen eigenlijk veel zieliger dan menig arme mens op aarde. Ach, wat zijn we toch verloren. Arme arme mensen toch!

   4 likes
  • Lees de onderstaande maar goed met deze opmerking ben ik het eens.

   1 likes
 6. Nazi Duitsland, de Sovjet Unie, het kolonialisme met de daarbij horende slavernij en uitroeing van volkeren, de misdaden van de VS. Allemaal komen ze uit de zelfde hoge hoed van de dertien bloedlijnen die al eeuwen lang over ons heersen. Onderdrukking, verdeeldheid zaaien, misleiding en grootschalig bloedvergieten zijn de middelen die zij gebruiken om over ons te blijven heersen. De ogenschijnlijke verschillen, en daardoor de eeuwigdurende verdeeldheid is pure misleiding om er voor te zorgen dat wij mensen elkaar telkens weer in de haren vliegen. Zolang wij vechten met elkaar, blijven zij buiten schot. En zo blijven zij, onzichtbaar acher de schermen, telkens weer aan de touwtjes trekken, en brengen wij onze grote bloedoffers aan hun smerige Goden.

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...