Homepagina » Het Complot » In Amerika duiken overal borden op die verwijzen naar QAnon. Wie is klaar voor het grote ontwaken?
In Amerika duiken overal borden op die verwijzen naar QAnon. Wie is klaar voor het grote ontwaken?

In Amerika duiken overal borden op die verwijzen naar QAnon. Wie is klaar voor het grote ontwaken?

Langs de Amerikaanse snelwegen duiken borden op die verwijzen naar QAnon, ook wel Q genoemd. Deze anonieme Q, volgens Time één van de 25 meest invloedrijke personen op internet, claimt toegang te hebben tot geheime overheidsinformatie.

In mei dit jaar plaatste een Reddit-gebruiker een foto van zo’n bord in het zuiden van Oklahoma in de subreddit ‘greatawakening’, die betrekking heeft op The Storm, een anonieme groep hooggeplaatste overheidsfunctionarissen die zouden strijden tegen de diepe staat.

Op het bord staat de letter ‘Q’, met ernaast de hashtag #TheGreatAwakening en de link DoUKnowQ.com.

Onduidelijk

Op 29 juni tweette Will Sommer van de Daily Beast een foto van een soortgelijk bord in Georgia. Op dat bord stond de hashtag #QAnon en de tekst ‘Truth is Freedom’.

Het is onduidelijk wie er achter de borden zit. De bedrijven die de borden verhuren wilden niet zeggen door wie ze zijn gehuurd.

Kwaadaardige diepe staat

Sommer legde uit: “Aanhangers van QAnon zijn ervan overtuigd dat de wereld wordt gerund door een kwaadaardige diepe staat of cabal, bestaande uit Democraten, beroemdheden en mensen uit de inlichtingenwereld (waarvan het grootste deel pedofiel) en dat Trump dit netwerk gaat oprollen.”

Onder meer Fox News-presentator Sean Hannity en actrice Roseanne Barr verwezen op Twitter naar QAnon.

Kleine groep insiders

Onlangs verwees vicevoorzitter van Operation Rescue Cheryl Sullenger naar QAnon als een ‘kleine groep insiders rond president Trump’.Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Goedzo, en geweldig toch…..dat spelletje “geef ze brood en spelen” en nu nog wel in de “picture” gebracht door :
  “The Storm, een anonieme groep hooggeplaatste overheidsfunctionarissen die zouden strijden tegen de diepe staat.”

  Tja, en daar schuilt het echte gevaar, namelijk een “anonieme groep” waar iedereen in MOET geloven en dat wordt dan nog maar eens bekrachtigd door “Fox News-presentator Sean Hannity en actrice Roseanne Barr” wat toch nu echt wel voor rode lampen, rode vlaggen en toeters en bellen moet gaan zorgen, toch!!??

  Beste mensen, GELOOF IS DE VIJAND VAN WETEN!!!!!

  De zgnd “klokkeluiders” zoals dat gekkie Ronald Bernard die zichzelf een insider noemt én klokkenluider somt zaken op die iedereen die het alternatieve media nieuws een klein beetje volgt al lang en breed weet echter hij verzuimt NAMEN én ADRESSEN te noemen van die ratten die hij “als insider” zo goed kent.

  Belachelijk verhaal maar velen tuinen erin.

  Ook dit Q-Anon klojootje brengt alles wat iedereen al lang weet, en ook dit Q’tje komt NIET MET NAMEN én ADRESSEN van de boeven!!!!

  Snap nu eens eindelijk waarom dit wordt gedaan.

  Alweer een hoop BIJNA wakkeren die we op een dwaalspoor zetten waar ze leuk kunnen spelen én afgeleid worden en dus niet gaan huilen en de zon in de verte alweer zien schijnen!!

  No way in Hell, because that’s where we are!!!!!

  Namen, adressen en dan hakken met bijlen, machete’s, long knifes en wat dies meer zei, en doorgaan zonder enige vorm van pardon, uitroeien, afmaken en pas stoppen als de laatste vuiligheis is UITGEROEID!!!
  En dan gelijk doorgaan met alles opnieuw te ORDENEN en wel zonder enige vorm van geld!!
  Dit kan is zelfs héél goed mogelijk en rekent voorgoed af met corruptie!!

  Gegroet en wordt wakker aub,

  Gladiator

  38 likes
  • Laat ik dan maar één van de domoren zijn die in Q geloven. Ik neem aan dat je het op de voet volgt, op 8Chan rond neust en alles wat Q aandraagt onderzoekt. Bijna 40.000 aanklagen liggen klaar om uitgevaardigd te worden, normaal is dit niet meer dan 2000 per jaar. Je kunt iets wat bijna 60 jaar in de maak is geweest -NWO- niet met een botte bijl aanvallen en dan denken dat je daarmee het probleem oplost. De corruptie is van ONGEKENDE omvang. En dan heb ik het nog niet eens over pedofilie, kinderhandel, satanisme.

   25 likes
   • Gladiator geloofd nog steeds in het Obama sprookje.
    Waar is Obama trouwens?

    3 likes
    • @ing. Waldeck,

     Legt u eens uit beste hoe u erbij komt dat ik in een sprookje geloof.
     Ik denk dat ik een van de weinigen hier op dit blog ben die NIET in sprookjes geloofd!!!

     Maar toch graag uw redenen van wetenschap.

     Obama in een mens waarvan NIEMAND weet waar hij vandaan komt, en misschien is hij wel weer daar waar hij vandaan komt.

     Maarrrrrr, misschien kan Q-Anon wel licht in het duister brengen.

     Nee, beste ing., ik geloof in geen enkel sprookje en dat al vele jaren niet!!

     En @indy,

     Dat u zichzelf een domoor noemt is uw zaak echter leg mij aub niet zulk soort woorden in de mond!!

     Ik zal nooit of te nimmer iemand een “domoor” noemen. Ik zal te allen tijde iemand benaderen of aanspreken zoals ik dat bij mezelf zou wensen.

     Voor mij is beleefdheid namelijk een standaard waar ik nooit vanaf wijk.

     En dan beste even op uw zgnd “aanklachten die klaar zouden liggen”!!

     Hier kan ik erg kort over zijn.
     A) Heeft u ze gezien én geteld?
     B) Als ze dan al klaar liggen, wil niet zeggen dat ze uitgevaardigd worden.

     Hellery zou al maanden geleden, althans dat werd destijds ook gezegd, en nu weet ik hiervan niet meer de juiste bron maar volgens mij kwam dit ook van ene Q-Anon, vastzitten in Gitmo en toen ze kort daarna in het openbaar gezien werd kwam men eerst met de onzinnige opmerking dat dit een zgnd “stand in” of dubbelgangster zou zijn en kort daarna weer met de story dat ze zaken moest “klaren en zaken moest laten zien” en zij een ENKELBANDJE droeg!!!

     Niets van dat alles.

     En vwb uw opmerking om wel/niet met de “botte bijl” aan te vallen.

     DAT, beste, zou de allerbeste oplossing zijn, en IK zou deze BOTTE BIJL dan ook gelijk een beetje laten “uitwaaieren” zodat het gezwel ook goed aan alle kanten wordt geraakt en uitgedund en het liefst met wortel en al vernietigd.

     En daarna gelijk een paar miljard liter NAPALM eroverheen!

     En nogmaals, niemand is in mijn ogen een domoor, laat dat duidelijk zijn!!

     Gegroet,

     Gladiator

     9 likes
    • Obama is z’n oranje overall aan het passen.
     Ik reageer doorgaans niet meer op de trollen en de liefhebbers van fear porn, die ieder vertrouwen in het natuurlijke wisselen der tijden kwijt zijn geraakt en alleen nog maar hun oude negatieve retoriek kunnen afdraaien.

     Het meest doodvermoeiende is dat deze mensen nooit werkelijk het mikpunt van hun kritiek zèlf hebben gevolgd, ze hebben altijd weer de verhalen erover gelezen. Zodoende zitten ze met een kop vol interpretaties die niet van henzelf zijn.

     Volg de berichten van Q maar ‘s een paar maanden achter elkaar, zie de bewijzen van authenticiteit.
     Misschien dat je dan ook gaat snappen dat om de kopstukken naar Gitmo te krijgen je eerst een rechtssysteem moet hebben waar alle corruptie uit is geveegd, en dat is de afgelopen maanden gebeurd. Het heeft geen zin Hillary voor het gerecht te brengen als een corrupt rechtssysteem haar net zo hard weer vrijspreekt. Je krijgt maar één kans met die dingen, dus geduld. Maar mensen met kindbewustzijn hebben dat geduld vaak niet, die schreeuwen alleen maar om hun lollie.

     9 likes
   • En dat stapeltje van 40.000 aanklachten… dat heb je zelf geteld, is voor je geteld of heb je “ergens gelezen”?

    Gezien ze ergens “klaar liggen” zijn ze blijkbaar nog niet publiekelijk beschikbaar, ze zijn ook nog niet gebruikt (40.000 mensen arresteren is nogal een onderneming en zou opvallen lijkt me).

    Dus wat maakt jouw bron betrouwbaar?

    1 likes
  • @Gladiator

   Geweldig, helemaal gelijk, namen en adressenaan de schandpaal met het tuig, de kinderverkrachters en -moordenaars. Van niemand weet je zeker wat ze zijn, dus altijd een slag om de arm houden en je eigen instinct volgen. Ook “weg met ons” heeft de wijsheid niet in pacht, maar probeert in ieder geval de grijze cellen aan het werk te zetten en te zoeken naar de bodem van beerput. En dat doe ik niet voor mijzelf, maar voor degene die nog niet zover zijn en onder staatstoezicht staan met hun vuige moord- en liegpraktijken.

   Zelfs een Brother Nathanael kan onderdeel zijn van het gespuis, maar hij noemt tenminste nog de beesten bij hun naam en mag hem graag horen vertellen op YouTube. Geeft tenminste lekker af op de zio goddelozen en pseudo joden met hun satansverering.

   Je bent goed bezig, amice. Laat je niet uit het veld slaan.

   5 likes
   • @weg met ons,

    Thnx,

    Weet niet of je ene Brendon O’Connell al kent. Heeft een eigen YT kanaal en is NIET VRIENDJES MET ISRAHEL, en dat is hem ook al enkele malen op een niet al te zachte behandeling komen te staan inclusief gevangenisstraf (om helemaal niets natuurlijk)!

    Zo iemand maakt al eens af en toe een GROENE lamp voor me aan.

    Kijk er een naar als je hem, en met name operation “TALPIOT”, niet kent en geef me je mening!
    Als hij gelijk heeft dan…..tja, we are fucked then!!!

    Gegroet,

    Gladiator

    3 likes
  • Beste Gladiator,
   U doet wel héél erg veel moeite om Q(anon) in een kwaad daglicht te stellen. Als u werkelijk moeite hebt genomen om op eigen kracht Q te onderzoeken en de relatie met Trump en wat gaande is in de VS en de wereld hebt bekeken, dan wordt het toch wel eng om nog te ontkennen dat het één direct met het ander in verband staat.

   U heeft moeite met een anonieme groep (Q of Qanon) en noemt zichzelf Gladiator. Heeft u deze naam dan bij geboorte meegekregen of gewoon zelf bedacht en is dit een pseudoniem om in de anonimiteit te blijven?
   ‘Gladiator’ en ‘brood en spelen’ passen overigens wel goed bij elkaar en u speelt het spelletje dan ook lekker mee en spuit u hier ongenuanceerde meningen, die helder maken dat u er nog niet veel van begrijpt. Er gaat dan ook (héél) veel tijd zitten in onderzoek en dan nog blijft het moeilijk om een volledig begrip te hebben van wat er zich heeft afgespeeld, afspeelt en nog zal afspelen en daar dan weer een mening over te vormen.

   Dan gaat u, na een vermelding dat wij ons in de hel (wiens hel?) bevinden, in de laatste alinea helemaal los “met bijlen, machete’s, long knifes (is eigenlijk knives, maar goed..) en wat dies meer zij” om zonder enige vorm van pardon uit te roeien en af te maken. Maar wie dan? Na een luide roep om NAMEN én ADRESSEN wordt hier opgeroepen tot een genadeloze slachtpartij, maar wie moeten er dan volgens Gladiator UITGEROEID worden? Daar is denkelijk even niet over nagedacht, vóór dat het roeptoeteren begon. Goed zo en geweldig toch…..

   Dan wordt er in dezelfde adem overgegaan tot ORDENEN, zonder geld het liefst. En dan stopt het commentaar van Gladiator zo’n beetje en is dit de bijdrage van Gladiator aan de ontwikkelingen in dit tijdsgewricht: eerst zonder een (ver-)brede kennis van zaken wat roeptoeteren en daar dan uitroeing aan verbinden. Op het einde van een later commentaar gaat Gladiator ook nog met een uitwaaierende botte bijl en miljarden liters napalm te keer tegen een onbekend gezwel. Ook hier weer eerst ongenuanceerd roeptoeteren en dan een oproep tot extreem geweld.
   (Misschien toch iets voor een moderator om even naar te kijken).

   Gelukkig voor Gladiator dat Cleopatra met hem meevoelt; die twee passen wel bij elkaar, Gladiator en Cleopatra. Je zou bijna denken dat ze één zijn. Gladiator, maar dan met een jurk.

   Nou, ik hoop Gladiator (en anderen) aangespoord te hebben om de betekenis van Qanon echt eens onder de aandacht te nemen. Neem daar de tijd voor, het is veel. Zeer veel. Maar dat is dan weer het mooie: Qanon is ook met velen, zeer velen.

   Nou Gladiator, wat wordt het, de dood of de gladiolen?

   Groet, Richard

   1 likes
 2. Complete Psyop deze Q anon hoax , afleiding voor de luie mens die beweert wakker te zijn of er graag bij wilt horen , zodat deze niet meer zelf hoeft na te denken en (verder)te onderzoeken.

  Totale misleiding met hoopporno van Q-Anon
  Als iets te goed lijkt om waar te zijn, dan is er een goede kans dat dat ook zo is
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&id=12605:totale-misleiding-met-hoopporno-van-q-anon&Itemid=33

  11 likes
  • https://m.youtube.com/watch?v=y8cp1KvZKPo

   Hope-porn of niet… de informatie die er uit voortkomt is schokkend. Ja ik snap dat er een kant opgestuurd word. Maar de andere kant staat volledig in het licht… Je kan roepen dat het een psy-opp is maar het beste dat uit Q is voortgekomen is dat er een hele grote groep mensen nu is georganiseerd om dingen te onderzoeken.
   De anon’s zijn een strijdbare groep, het tuig is verenigd door Q en hebben nu een gezamenlijke missie. Het is allang niet meer enkel de berichten van Q die ontcijfert worden. En bij een psy-opp houd je de regie zelf volledig in handen.

   11 likes
  • @Cleopatra,

   Beste, geheel correct weergegeven. (zover wilde ik eigenlijk niet gaan maar ben het wel geheel met uw visie eens!!)

   Brood en Spelen!! Helaas!!

   Gegroet,

   Gladiator

   3 likes
 3. Q Gladiator:

  Ik merk dat je nog niet veel zelf onderzocht hebt op de 4chan en 8chan forums.
  Vrijwel alle MSM en Alternatieve sites spreken matig tot slecht over Q.
  Logisch; als je de Q postings leest heb je geen enkele andere nieuwssite meer nodig.( allen het KNMI ).
  Voor het eerst in de wirwar van conspiracies ben ik echt positief dat er echt iets ondernomen wordt.
  Samen met Xi en Putin en anderen zal Big Pharma, Het financieele systeem, ISIS verwijdert, vrede in Afganistan, Jullian Assange vrij man zijn en nog veel meer geopenbaard worden.

  President Trump Inspirational Video – Why He Was Elected President
  https://www.youtube.com/watch?v=rfFT7AbTDWM

  En als je dan de speech van JF Kennedy hoort dan klinkt daar hetzelfde in door.We weten het resultaat
  JFK – The Speech That Killed Him
  https://www.youtube.com/watch?v=y8HTr-F-FVM

  En omdat ik na 50 jaar nog nooit zo positief ben over de toekomst ( je moet ergens beginnen )
  Wil ik graag de volgende Qanon video onder je aandacht brengen die mijn gevoel omschrijft.

  Q The Plan To Save The World
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=3vw9N96E-aQ

  Onderstaande link geeft interactief veel data weer sinds Q begonnen is met posten.
  Er zouden veel ontslagen / aftredingen plaatsvinden bij overheid en internationals. Proof:
  https://public.tableau.com/profile/nerothehero#!/

  Q staat dicht bij Trump, zie voorbeelden:
  http://www.ahijackedlife.com/proof-of-qanon-connection-with-potus45/

  Doe jezelf een lol en kijk wat videos van youtubers die de Q postings dagelijks samenvatten.
  https://www.fatsforum.nl/forums/topic/qanon/page/237/

  Succes
  WWG1WGA

  8 likes
  • @Tulipan,

   Beste,

   U bent zo onder de indruk van ene Q dat u mij zelfs Q Gladiator noemt………

   Moet ik nu verder gaan.

   En uw opmerking dat IK nog niet veel zelf onderzocht heb zal ik maar liever niet zo serieus nemen want zou u weten hoeveel tijd ikzelf in onderzoek steek zou u met zekerheid van uw stoel af vallen!!

   Het punt én feit hierbij is echter te vermelden dat er de laatste paar jaren zo ongelooflijk veel NEPNIEUWS, Hoaxes, False Flags enz enz in omloop zijn en steeds meer in omloop worden gebracht, dat er steeds meer tijd in gaat zitten om alles een beetje zuiver te zien en op een rijtje te krijgen/zetten!!!

   En ja, ik zit er ook wel eens helemaal naast, so what, van fouten maken leert men, althans ik wel!!

   Ik heb ruim 600 Gb aan gedownloade docu’s welke ik liever in bezit heb omdat ze nog al eens verdwijnen van het web, en bedenk hierbij dat ik er veel en veel meer gezien en verwijderd heb omdat…..tja, nep misschien!!??

   Maar ik vind eigenlijk dat we iedereen een beetje in zijn/haar waarde moeten laten en dat we van elkaar moeten leren.

   Niemand heeft de wijsheid in pacht en indien we onze tijd gewoon zouden besteden aan hetgeen onze interesse heeft gewekt en elkaar dan op de hoogte brengen van onze bevindingen, echter wel ondersteund door feiten, documenten of eigen onderzoek en dus gezien of gehoord uit 1e hand, dan beste, zouden we een veel betere én grotere kans hebben een en ander een beetje helder te zien.

   Gegroet,

   Gladiator

   5 likes
 4. Dan ga ik de knuppel maar in het hoenderhok gooien. Ik heb q-anon (een groep van mensen uit de hoogste intelkringen) een half jaar nauwlettend gevolgd. We praten over heel veel data en info die men alleen kan weten als je in de hoogste intelkringen verkeert. Vrijwel alles wat ze voorspeld hebben en alle analyses zijn uitgekomen en ook de subtiele bevestigingen van Trump omtrent zijn samenwerking met Q (white hats). Je hebt als je op Duckduckgo (geen Google) de tekst invoert – thegreatawakening qanon meteen de site die je moet hebben. Het is voor velen een feest der herkenning en het gaat diep in op de rattenstreken van de Deep State en hun voortdurende acties om Amerika naar de ratsmodee te helpen door onder andere de grenzen wagenwijd te openen – het volk te ontwapenen met als excuus false flags. We zijn in een staat van oorlog die achter de schermen plaats vindt. Inmiddels meer dan 40.000 verzegelde arrestatiebevelen. Dit jaar zullen massale arrestaties plaatsvinden. Veel heeft met mensenhandel en pedofilie te maken en ongebreidelde corruptie. Op de site http://www.beforeitsnews.com worden vaak de laatste q-anon post geanalyseerd. Als je het een tijdje volgt zul je begrijpen dat q-anon en zijn team totaal geen onzin is. Nogmaals – q-anon is geen LARP of desinformatie. Ik heb het een half jaar nauwlettend bestudeerd. Dagelijks en check en dubbelcheck gedaan. Helaas heeft Alex Jones (controlled opposition) en Jerome Corsi hun handen ervan afgetrokken terwijl ze dondersgoed weten dat q-anon geen grap is. Wellicht wil Alex geen concurrentie. Wat een dwaas. In plaats van samen te werken met deze patriotmovement dient hij waarschijnlijk de belangen van andere heren.
  .
  Nogmaals – je bent je eigen journalist. Je kan alles zelf checken. Volg Q-Anon een tijdje. Zie de analyses op beforeitsnews of ga regelrecht naar degreatawakening qanon. Wees kritisch. Neem niks voor waar aan. Jij bent degene die het nauwkeurig moet checken. Ik weet zozeker dat water nat is – dat q-anon een realiteit is. Wees niet ongelovig, maar ga de uitdaging aan. Volg de draadjes zelf een tijdje. Lees je goed in over de Amerikaanse politiek en alle politici de Deep State dienen. De duivelse agenda van de Democrats. Opheffing van het eerste en tweede amendement (lees opheffing van het vrije woord en opheffing van het recht om wapens te dragen. Dat tuig wil juist het volk ontwapenen zodat ze volkomen weerloos zijn. De slechte mensen echter behouden hun wapens wel. Ik daag iedereen uit die denkt dat q-anon onzin is om het zelf de komende maand grondig te onderzoeken. Ik weet voor mijzelf dat q-anon een steeds grote leger wordt die het kwaad, de Deep State, de mensenhandel, de corruptie, het grote geld het vuur aan de schenen gaat leggen. Laat u niet misleiden door mensen die zeggen dat q-anon onzin is. Je bent je eigen journalist. Je denkt voor jezelf. Je bent zelf degene die door vorsing en onderzoek de antwoorden op de vragen krijgt.

  7 likes
  • En als die arrestaties niet plaats vinden… is het dan wel een hoax? Want 40.000 envelopjes raken niet zomaar kwijt.

   Of is het dan “de schuld” van “de anderen” en ga je gewoon door met onzin kramen?

   2 likes
   • De envelopjes worden op dit moment al geopend,
    er zijn al honderden arrestaties verricht,
    vele vrienden van de Clintons zitten al achter de tralies;
    Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein, Anthony Weiner, Dennis Hastert, Joel Davis etc.
    allemaal voor pedofilie…

    1 likes
    • @ing. Waldeck,

     Kleine correctie beste,

     Epstein is reeds geruime tijd vrij nadat hij 13 mnd (van de opgelegde 18 mnd) had uitgezeten. En dan gezien zijn pedoverleden is dit een straf waar men zich toch wel vinger en duim bij aflikt….toch!

     Harvey Weinstein heeft een lijst met smeerlapperij op zijn naam staan die zijn weerga niet kent, en zou, indien alles zo’n beetje tegen hem zou zitten “levenslang” kunnen krijgen maarrrrrr…..hij is op borgtocht vrij wat in principe bij een evt. levenslange gevangenisstraf ONMOGELIJK is, maar met geld….tja, niet dus!!

     Anthony Weiner zit een STRAFJE uit van 15 maandjes en is er weer bijna vanaf dus, en dat voor….tja, ga maar niet meer verder!!

     Beste ing.

     Beter informeren beste!!

     En graag met feiten komen, niet met verzinsels!!
     En vwb die envelopjes, ik heb nog nooit gehoord van gesloten envelopjes oftewel Sealed indictments, wat ik nergens voor kan plaatsen.

     Waarom sealed, misschien totdat ze eens een keertje tijd hebben voor de zaak. En sealed vind ik sowieso uit den boze, gewoon aan de schandpaal ermee, zoals het ons, het gewone volk, zou gaan is zo’n zaak.

     Maar dat is voor een rijke elite pedo natuurlijk niet van toepassing!!!!

     Gladiator
     Ik blijf erbij….geloven is de vijand van weten!!

     1 likes
   • Al vele envelopjes zijn geopend.
    Vele vrienden van Hillary Clinton zijn al opgepakt.
    Harvey Weinstein, Jeffrey Epstiein, Dennis Hastert, Joel Davis etc.

    0 likes
 5. @ Gladiator;
  Feitelijk onjuist wat jij beweert,Namelijk Q komt wel met namen en feiten,Wat Q vermeld is vaak niet te voren openbaar,Q plaats heel vaak feiten voordat ze gebeuren, Q is sinds november 2017 openbaar https://qanon.pub/index.html
  De enige organisatie wat Q niet aanvalt is de N.S.A, De andere f.b.i .en c.i.a.. etc. worden wel aangevallen, wat het aannemelijk maakt dat het Amerikaanse leger Q is, En Trump door hen geplaatst is.
  Dat we wakker moeten worden JA, Maar bij voorkeur een 180 graden gedraaide organisatie afbranden zoals jij doet lijkt me nu ook niet zo handig.
  Waar maak je je druk om; laat Q zich maar bewijzen tot nu toe zie ik feiten en aankondigingen die kloppen.

  10 likes
 6. Er heeft weliswaar een grote verandering plaatsgevonden in de publieke opinie, het rotsvaste vertrouwen in overheid en msm kwijnt langzaam weg en wordt ingehaald door de waarheid. Maar er wordt uit alle macht twijfel gezaaid hoe het nu echt zit. Bijna ondoordringbare twijfel. De duivel is niet lui. Hij is 24/7 druk aan het werk. Als het goed is gaat het hem Dit keer niet helpen.y

  9 likes
 7. Wat een tijd en energie stopt Gladiator in Q.
  Waarom? Wat zou zijn doel zijn?
  Denk na.

  Wie op de hoogte wil blijven wat er dagelijks gebeurd in de VS: (met muziek)
  https://www.youtube.com/user/HeydonMusicpage/videos

  Wie dagelijks geinformeerd wil worden over Q:
  https://www.youtube.com/channel/UCm5CkXzGXb-A2XX0nuTctMQ/videos

  2 likes
  • @ing. Waldeck,

   Nou nog 1x dan voor degenen die misschien een klein beetje de weg kwijt zijn.
   Beste, ondanks dat u mij beticht van het geloven in sprookjes en vervolgens geen antwoord weet te geven op mijn vraag wil ik vwb ene Q nog het volgende kwijt.

   Ik steek 0% energie in deze hoax en de vragen welke u daarna stelt over het waarom en welk doel ik daarbij zou hebben zijn dan bij deze ook gelijk beantwoord.

   Gegroet,

   Gladiator

   1 likes
   • Ik steek 0% energie in deze hoax

    Dat is duidelijk, anders zou je weten dat Q zo communiceert. Hij vraagt je zelf na te denken en onderzoek te doen. Als Q een hoax is, dan is het een hele goede, ingenieuze hoax. Zoals henk het al zei, het zijn allang niet meer de berichten van Q alleen die vertellen dat het positieve zal overwinnen.

    @ cleopatra

    Je hebt het over hoopporno van Q anon. Maar je houdt je wel bezig met de angstporno van niburu.

    Mensen, blijf nadenken, maar geef het positieve een kans en verwerp het niet gelijk omdat je denkt dat het niet kan gebeuren.
    👍🏼

    3 likes
   • 0% geeft aan de wiskunde niet je sterke kant is en herinnert mij aan de mensen bij de geheimdienst, waar het beledigen en uit de tent lokken in het leerprogramma zit.

    In een beschaafde (web)wereld laat men de lezer in zijn waarde, prikkelt men hem/haar en probeert inhoudelijk informatie te geven,
    zo moeilijk kan het toch niet zijn ?

    Hoogachtend,

    2 likes
 8. Sebastiaan
  Wat je ook moet meenemen is dat in Amerika het hele systeem door de Bushes, Cintons en Obama tot op het bot corrupt is. Dus corrupte rechters (veel Obama vertrouwelingen), de CIA die corrupt is (gelukkig zijn James Comey en Andrew Mc Cabe ontslagen en is Rod Rosenstein ook een smeerlap de volgende die het veld gaat ruimen. De corruptie vindt in de hoogste echelons plaats zoals de DOJ (Department of Justice), veel leden van het congres zijn omgekocht. Het vergt tijd voor Trump om dit te zuiveren en als dat proces wat al gaande is gecomplementeerd is kunnen de massale arrestaties plaatsvinden omdat de misdadige elementen van hun positie verwijderd zijn. Denk aan ‘drain the swamp’. De Deep State betreft niet alleen Amerika. Ze zijn over de hele wereld actief. Het is een kankergezwel van ongekende omvang en om dat te verwijderen heb je ene grondige voorbereiding nodig. Waarschijnlijk middels militaire tribunalen omdat zoveel mensen in allerlei geledingen corrupt zijn en de Deep State/de Cabal en haar Nieuwe Wereld Orde dienen.

  3 likes
 9. Ach laat een ieder geloven wat die wilt. Dat het spannende tijden zijn is een feit. Hoe het zich gaat ontvouwen is echter nog niet zeker. Ik kan alleen zeggen gebruik je onderscheidingsvermogen!!!

  2 likes
 10. Voor velen voor wie q-anon nieuw is heb je zelfs video’s met ‘q-anon for beginners’ of kijk op de site beforeitsnews. Het maakt je snel inzichtelijk wat het precies behelst en wat de doelstelling is. Q-anon communiceert in telegramstijl – korte vaak cryptische boodschappen. Dit is pure noodzaak omdat ook hun zich moeten houden aan veiligheidsvoorschriften die in Amerika geldig zijn overheidswege. Q-anon geeft korte hints en strooit informatie rond waaraan het aan de hele beweging de taak is om het plaatje compleet te krijgen.
  .
  Het zal een tijdje duren voordat je vertrouwd raakt met alle terminologie. Voor velen zullen namen als Maxine Waters, Eric Holder (operation Fast and Furious), Dianne Feinsein, Debbie Wasserman. Steel dossier,The Anwan brothers, Loretta Lynch (tarmac meeting met Bill Clinton), John Mc Cain, Obama met zijn Organizing for Action) niet veel zeggen. Obama heeft overigens een heel eigen leger opgezet en is op en op Deep State. Hij zet er samen met Hillary Clinton alles op om Amerika naar de gallemiezen te helpen en Trump ten val te brengen. Ze willen een New World Order waarin de grenzen zijn opgeheven en de staat alels kan verbieden en jou aan een communistische ketting gaat leggen. Uiteraard is een grote depopulatie van de wereldbevolking ook onderdeel van hun sinistere plannen. We praten over miljarden zielen die ze willen offeren. Geen grap. Check de Georgia Guide Stones maar (wereldbevoling terugbrengen naar 500 miljoen)Dat gaat uiteraard niet lukken. Obama is een slang. Deze charlatan zal zelf ingerekend gaan worden voor zijn hoogverraad en door het steunen van IS destijds. De Deep State bestaat uit vele personen. Centrale figuren zijn Hillary Clinton, George Soros en Obama. De MSM is hun werktuig. Nogmaals de MSM in Amerika maar ook in Europe is niks meer dan een transatlantische echokamer van de Deep State (CIA).
  .
  Q-anon volgen is een waar feest. Je krijgt zoveel informatie over wat er achter de schermen gebeurt, de cover ups, de geheime genootschappen en noem het maar op. Het is een beweging die explosief groeit en terecht. Ze zijn al bijna negen maanden bezig en hebben al heel veel info naar buiten gebracht. Nogmaals. Het is geen onzin. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur. Het is een wereldwijde beweging die explosief groeit. Het grootste gevaar voor de cabal is dat het volk ontwaakt, want dan kan dat tuig niet meer veilig over de straten lopen voor alle gruwelen die ze de mensheid hebben aangedaan.
  .
  Ik raad iedereen van harte aan. Volg het en misschien is het lastig omdat alles in het Engels is, maar dat mag de pret niet drukken. Je zult erachter komen dat de werkelijkheid vaak nog veel grilliger is.

  2 likes
 11. Sebastiaan
  Je moet goed begrijpen dat alles goed moet worden voorbereid zodat de zaken waterdicht zijn. Kijk naar ‘sealed indictments’. De meeste mensen zijn nog totaal gehersenspoeld door de mainstream media. Daarom duurt het tijd om alle rattenstreken van de Deep State (Hillary Clinton, Obama, George Soros, Mc Cain etc etc) op tafel te krijgen zodat het volk ziet dat ze al die tijd zijn misleid. Daarom zijn ze aan het opbouwen en als de tijd rijp is (lees het volk genoeg ontwaakt) zullen de massale arrestaties plaats gaan vinden.

  2 likes
 12. Ik luister al een half naar de Truth, Honor & Integrity show van Thomas Williams. Zijn shows duren altijd zo’n ongeveer 3 uurtjes. Hij verteld met name intel nieuws. Zijn radio shows zijn elke donderdag.

  Tijdens zijn shows heeft hij al gezegd dat binnen nu en enkele maanden al grote onthullingen publiekelijk naar buiten zal komen. Achter de schermen is het bij de elite enorme chaos. De illuminati bestaat niet meer en hebben geen invloed meer. Er bestaan op dit moment alleen maar 2 facties: de zionisten en de nazi’s. De strijd gebeurd onderling. De elite strijden nu tegen elkaar om wie nog de macht kan krijgen over de wereld, maar zijn gedoomd te falen.

  Het gaat niet slechter met de wereld zoals de meeste mensen denken, het gaat juist beter worden. Ook al lijkt het zo dat het slechter gaat, maar dat is slechts schijn. Achter de schermen gaat het heftig aan toe.

  Ik raad jullie aan om naar zijn shows te luisteren, mits je daar de tijd voor hebt. Zelf download ik altijd MP3 bestand van de show aangezien het live is en de uitzending vanuit Florida, Amerika komt.

  Voor meer informatie over zijn show kunnen jullie vinden als je nog facebook hebt vinden op Truth, Honor & Integrity ~ home of Thomas Williams. 3 dagen voor de uitzending kunnen jullie nog vragen stellen en worden die beantwoord tijdens de shows. Als je MeWe hebt, dan kun je hen daar ook vinden.

  Op http://www.ellaster.nl/category/intel/thomas-williams/ kunnen jullie ook een korte samenvattingen vinden van zijn shows wat hij allemaal verteld heeft.

  1 likes
 13. Ik ga deze link compleet opslaan, dit is pure leerzame geschiedenis voor mijn nazaten, het leert de adders uit het gras te halen en inzicht te krijgen in de hedendaagse en toekomstige verraderlijke mensheid.
  Een betere lesstof voor het leven bestaat er niet…
  Fantastisch!
  Gelukkig, hebben we toch nog een oplossing voor het Failliete onderwijs!

  Help elkander
  Groet Pjoter

  1 likes
 14. We zijn inmiddels een maand verder en er is verrekte weinig gebeurd…. Stelletje Trump-dombo’s🤣

  1 likes
 15. Laten we hopen dat er een keer echt wat gebeurd en bekend wordt gemaakt wat te controleren is…
  Geeft die hele beweging toch wat meer legitimiteit.

  Tot nu toe: veel geblaat, geen wol (niet eens weinig)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...

bill gates

Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates ...