Homepagina » Buitenland » “Overwinning! Hongarije doet als eerste Europese land Rothschild-banken in de ban”
"Overwinning! Hongarije doet als eerste Europese land Rothschild-banken in de ban"

“Overwinning! Hongarije doet als eerste Europese land Rothschild-banken in de ban”

De naam Rothschild wordt alom geassocieerd met rijkdom. Meer dan 200 jaar is deze familie de rijkste en machtigste familie op aarde geweest, schrijft Amanda Froelich van True Activist.

De familie is onder meer eigenaar van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), oftewel ‘Imposing Misery and Famine’, aldus de site. Het IMF profiteert van woekerrentes en ineenstortende economieën.

Omdat het buitengewoon lastig is om te ontsnappen aan de klauwen van het bankwezen, wordt nieuws over de verbanning van het IMF uit Hongarije gezien als een overwinning.

Geen pottenkijkers

In 2008 was Hongarije nog één van de eerste landen die bij het IMF aanklopte, voornamelijk omdat het land veel leningen in euro’s had lopen. Dit was voordat Viktor Orban premier van het land werd.

In 2013 schreef oud-minister van Economische Zaken en gouverneur van de Hongaarse centrale bank Gyorgy Matolcsy een brief aan IMF-hoofd Christine Lagarde waarin hij zei dat het IMF haar kantoor in Boedapest moet sluiten. Volgens Matolcsy is er geen nauwe relatie meer nodig tussen Hongarije en het IMF.

Dat het kantoor moet sluiten wijst erop dat Hongarije beslist geen pottenkijkers van het IMF meer in de buurt wil hebben bij het maken van economisch beleid.

Populair

De oud-minister zei in juli dat Hongarije het laatste nog openstaande deel van de lening die in 2008 door het IMF werd verstrekt, nog dit jaar zal aflossen. Velen zijn erg positief over het besluit van Hongarije om het IMF het land uit te zetten.

Om het grote begrotingstekort van Hongarije terug te dringen, legde Orban de afgelopen jaren een crisisbelasting op aan grote banken en grote (telecom)bedrijven, niet toevallig sectoren met grote buitenlandse invloeden.

Als onderdeel van zijn politiek werden de energieproducenten, ook vooral in buitenlandse handen, gedwongen tot een zware prijsverlaging voor gas en elektriciteit. De onorthodoxe aanpak, ook wel ‘Orbanomics’ genoemd, maakte de premier niet populair bij investeerders, maar juist wel bij de Hongaren.

[True Activist]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
reality check
reality check
4 jaren geleden

Die man – Orban – is tenminste GOED voor zijn land.
Kunnen we dat van Rutte zeggen?

Loki
Loki
Reactie op  reality check
4 jaren geleden

Daar heeft ie niet eens het lef voor. Flutte behoort wel tot de club, dus zal ie dat nooit doen.

Rini
Rini
Reactie op  reality check
4 jaren geleden

Het enige probleem is dat ze hier zo denken van,de zaak tillen en mensen ondeerukken kunnen wij zelf ook 🙂
Dus in dat opzocht helpt het de wereld,maar de mensen hier in hongarijen niet,dit is een ZWAAR gecontroleerd land.
Ik spreek uit ervaring,je kunt hier alleen geld uitgeven,maar verdienen hooo maar,mits dat je dicht bij het vuur zit,echt een vies land.
Hoo begrijp me niet verkeerd he,de bestuurders van dit land bedoel ik niet de mensen zelf,die zien en kunnen niet anders dan de zaak proberen op telichten,dat hebben ze hier uit gevonden 🙂 🙂 🙂

Rini
Rini
Reactie op  reality check
4 jaren geleden

Hallo ik weet niet of het een beetje kieteld bij jou 🙂 🙂 🙂
Heb hier onder geschreven dat diet LAND war ik al 15 jaar woon en met de grond gelijk ben gemaakt en nog voor de rechter moet komen voor wat ik NIET heb gedaan.
Nog een keertje voor de mensen die jou gelijkt hebben,dit land is zo vuil dat men dacht van HEY wat hun doen(de mensen uitknijpen )dat kunnen wij zelf veel beter.
Dus voor het oog van de wereld doet hij het goed,maar voor het volk is hij (sory dat ik het zo zeg)een bloedhond voor zijn volk.
Hier zeggen ze over hem,hoe kan een mens goed zijn als je sigeunerbloed hebt en een joods petje draagd,dat is een helle goede kombinatie.
DUS HET IS HIER SUPER SLECHT IN DIET LAND,EN HET ZIET ER VOOR DE TOEKOMSTNIET ROOSKLEURIG UIT.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Alle rijken en zoals o.a. de Rothschilds moeten hun rijkdom onder de armen verdelen. Dat zou in wetten moeten worden vastgelegd.

Markus
Markus
Reactie op  Jaya
4 jaren geleden

@Jaya, ze hebben dat ook goed verdeeld: onder de linker en de rechter!
Het zijn niet de rijken die het probleem zijn maar de armen zelf, zij laten dit alles toe!
FIGHT FOR YOUR RIGHTS.

Peterhs
Peterhs
Reactie op  Markus
4 jaren geleden

@Markus
Wat een ongelooflijk dom gezever kraam je uit.
Net alsof minder bedeelden nooit iets geprobeerd hebben.
Er valt simpelweg bijna niet tegen op te vechten.
Enige manier is massaal met z’n allen en dit gaat simpelweg nooit gebeuren.

Faith
Faith
Reactie op  Peterhs
4 jaren geleden

Maar natuurlijk gaat het gebeuren dat het hele financieele systeem in elkaar stort en een gigantische herverdeling plaats gaat vinden.
Zeker nog nooit van NESARA gehoord.
Ik ga er dan ook van uit dat er hier wat sarcastische grapjes gemaakt worden en zo niet: wel de juiste nieuwsstromen blijven volgen anders ga je hopeloos achterlopen.

itsme
itsme
4 jaren geleden

Niet waar, Rusland heeft dit al eerder gedaan. Nu nog de geld creatie (o.a. lenen) verbieden.

Wat dat betreft hebben die arabieren het goed bekeken geen rente op rekeningen

Loki
Loki
Reactie op  itsme
4 jaren geleden

Ik denk dat je in de war bent met de Russische Centrale bank, daar is het afgelopen jaar veel om te doen geweest. Hierbij zou het contract zijn opgezegd omdat dit afloopt.

itsme
itsme
4 jaren geleden

Dat was de reactie op de kop,

de rest van het artikel mag wat mij betreft ook hier in NL doorgevoerd worden!

J@n
4 jaren geleden

En waar haalt Hongarije z’n geld vandaan? Welke financiële bedrijven zitten er in in Hongarije? Misschien gaat er een lichtje branden als je weet dat deze bekende familie “alle” geld stromen beheerst. We gaan het zien.

Jos
Jos
Reactie op  [email protected]
4 jaren geleden

Dan zal er binnen kort wel heibel zijn daar zoals in alle landen die niet braaf zijn. Die gaat veel Kans Poetin achterna. Daar is al twee keer een aanslag op geweest. Of hij en zijn familie ect wordmet de dood bedreigt of zo. We zullen wel zien. Die tante van argentinië is ook braaf geworden, haar wilde ze een moord in der haar schoenen schuiven en toen werd ze weer heel kalm.

itsme
itsme
Reactie op  [email protected]
4 jaren geleden

Geld haal je bij d B.R.I.C.S.

Het corrupte IMF heeft nu concurrentie.
En anders bij Rusland, zeker weten dat Poetin wel wil helpen

Cornelianus
Cornelianus
4 jaren geleden

manipulatie noemen ze dat en misleiding en ook nog bedrog en zeker niet te vergeten beïnvloeding van het nieuws wat door onze strot geduwd word van alle kanten .
als je in de politiek wil moet je examen doen in liegen , bedriegen , manipuleren, en lachen om het leed wat ze de bevolking ( lees slaven ) aan doen door hun regelzucht hebzucht zal eens tijd worden voor een goede zuivering van al die leugenaars tijd voor een grote schoon maak en mensen aan het roer met visie en verstand

itsme
itsme
Reactie op  Cornelianus
4 jaren geleden

Cornelianus

7 september 2016 22:00 op 22:00

Heb je het nu ook over de Nederlanse regering beter beken als roverheid zie https://www.bol.com/nl/p/roofstaat/9200000045574931/ en het gaat maar door

mario
mario
Reactie op  Cornelianus
4 jaren geleden

ze stemmen toch weer op rutte (vvd) .

Jets
Jets
Reactie op  Cornelianus
4 jaren geleden

Was ik al van plan. Ik lever een blanco stembiljet in, wordt de kiesdrempel gehaald (hoop ik) en krijgt geen enkele partij de meerderheid van stemmen.

Belgie heeft haar portie jaren geleden al gehad :-))

Max
Max
4 jaren geleden

Wauw goed bezig Hongarije .. Zo zou het over de hele wereld moeten .. Zowieso Afs afschaffen. rente en winsten .. Geld zou zowieso een andere functie moeten krijgen

trackback
Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
BerendW
BerendW
4 jaren geleden

Hongarije het land van George Soros.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Het wereldwijde geldsysteem is failliet.(in de jaren 80 al/heel “toevallig” ging men toen over op technologie/pc) Er zijn meer schulden(luchtgeld), dan er geld is. Er is geen wereldwijde algemene groei meer.(groot container schip bedrijf is failliet bv) Behalve specifieke producten. Technologie/oorlogvoering brengen nog geld in het laatje. Vandaar corruptie oa creatief boekhouden(de meeste gemeentes zijn feitelijk al failliet), bezuinigingen, steeds meer belastingen, onderdrukking etc. In feite maakt het niet meer uit op wie je stemt. Veranderingen die men wil doorvoeren hebben weer gevolgen op andere vlakken. De koek is gewoon op.(als je naar het systeem kijkt, die wordt nu kunstmatig omhoog gehouden)
Wil men veranderingen, dan zul je meer ruimte moeten geven aan gewone mensen. bv. het samenwonen/leven niet belasten. Maatschappij weer op 1 verdiener zetten. Meer zelf voorzieningen etc. Maar ook dat doet men niet, want men wil de controle volledig in handen houden.
Voorbeeldje van een idee(groen links) Spaargeld belasten en dat aan bijstand/armen geven. Nivelleren met een deftig woord. Mensen die in de bijstand zitten worden al genivelleerd van meerdere kanten.(toeslagen/belasting/huishoudtoets) Als je ergens wat bijkrijgt/zelfs als de kinderen wat verdienen, dan plukt men het ergens anders weer af. bv. minder huursubsidie of van de uitkering zelf. Dat is ook de reden waarom je er zo moeilijk uitkomt. Zo ook de kinderen in zo’n gezin. Alleenstaanden zijn nog meer de dupe, want die krijgen minder uitkering, als een samenwonend stel. Vaste lasten bij 1 of 2 ouder gezin zijn hetzelfde. Dus spaargeld van de gewone burger verdwijnt via een omweg(bijstand) gewoon naar de overheid. Groen links wilde ook het vlees duurder maken. Weer een taks. Denk je nou werkelijk dat dit helpt na het lezen van het sjoemel vlees/vis bericht hier op de site? Het gesjoemel wordt nog erger. Dan erbij armen krijgen het dan nog moeilijker om rond te komen als voedsel duurder wordt. Niemand schiet er dus iets mee op. De enige manier om nog een beetje net voedsel te krijgen is het zelf verbouwen. Dieren zelf te houden/te slachten. We moeten nu echt aan wijk/zelf voorzieningen gaan doen, want het geldsysteem kan elk moment klappen. Dat doen ze gecontroleerd. Dus wanneer hen het beste uitkomt.
Voorspelling van val systeem: Het geldsysteem verloopt in patronen. bv. de crisissen om de 7 jaar(daar komt de gezegde vandaan: 7 goede jaren en 7 slechte jaren). Verloopt via de zon en maan verduisteringen. Dit jaar is een shemitah jaar. Die overigens vorig jaar al is ingegaan. Dit houdt in: Alle schulden vereffenen en de graanschuren volstouwen. Een reset van het systeem dus. Velen die dit patroon kennen, voorspellen dat het tussen nu of in 2017 gaat gebeuren. Niet voor niks zijn er op de gehele wereld soldaten/wapentuig gestationeerd. Krijgen mensen te horen vanuit de overheid, dat ze spullen moeten gaan prepperen. Er staat dus iets te gebeuren en stemmen helpt echt niet meer. Iedereen zit vast in het systeem/spiderweb(internet)/octopus. Het beest met vele koppen en/of armen moet men dus afhakken/verslaan. Deze verhalen vind je terug in de mythologie of in huidige films. Maar goed en slecht bestaat niet. Het zijn dezelfde personen(macht) die het veroorzaken. Zij zijn al bezig om een orde op te zetten na dit spektakel. De orde van 999. Zie Georgia Guidestones. Veel mensen gaan dit dus niet meer meemaken na de reset.(na de wereld van vuur en vlam) Denk alleen al technologische wapens. Geknoei aan de lucht/kosmos/aarde lagen(heftige convectie reacties) Kernreactoren etc. De wereld gaat letterlijk verbranden. (Men heeft niet voor niks ondergrondse steden gebouwd) Dit is de uiteindelijke verlossing voor de gewone man. Uit as geboren en weer sterven als as.(complete Niburu) Kun je dus tegelijkertijd verdrietig of blij om zijn. Het absolute nulpunt voor levende schepsels. Dus bekeken zonder de zielenleer. Pluk de dag met liefde, want het komt als een dief in de nacht.

Faith
Faith
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Je doet net of die Georgia guidestones heilig zijn, het is maar mensenwerk. Psychopaten nog wel. Onze Ruimtebroeders houden de gekken goed in de gaten en hoe het met het duister en hun handlangers afloopt horen we vanzelf wel op de nieuwe msm.
En groots en meeslepende rechtszaken, ik verheug me er nu al op.

Cindy
Cindy
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

Rechtzaken ?? Oorlogen zul je bedoelen.
Soon in a city near you

x

Check Also

benjamin

Topbankier Benjamin de Rothschild (57) sterft plotseling

Baron Benjamin de Rothschild is op 57-jarige ...

coronahulpfonds

Addertje onder het gras bij coronahulpfonds: waarom verzwijgen Rutte en Hoekstra dit?

Afgelopen week zijn de Europese leiders het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x