Homepagina » Het Complot » Palestijnse televisie: Israël verantwoordelijk voor 9/11
Palestijnse televisie: Israël verantwoordelijk voor 9/11

Palestijnse televisie: Israël verantwoordelijk voor 9/11

De Palestijnse televisie (PA TV) heeft de verwoesting van een gebouw van 12 verdiepingen in Gaza, waarin een hoofdkwartier van Hamas was gevestigd, vergeleken met de vernietiging van het World Trade Center in New York City.

In een fragment, dat is gepubliceerd door Palestinian Media Watch (PMW), worden beide aanvallen naast elkaar getoond. Verder wordt gesteld dat Israël verantwoordelijk is voor zowel de aanval op Gaza, als de aanslagen op 11 september 2001.

Volgende week donderdag is het precies 13 jaar geleden dat de Twin Towers werden vernietigd. Bij het drama kwamen zo’n 3000 mensen om het leven. In het Westen wordt Al Qaida verantwoordelijk gehouden voor de aanslagen, terwijl het grootste deel van de Arabische wereld de mening is toegedaan dat de aanslagen zijn uitgevoerd door Israël.

In het filmpje is te zien hoe Israëlische toestellen de Al-Zafr-toren bombarderen tijdens Operation Protective Edge. Tegelijkertijd boren vliegtuigen zich in het World Trade Center. In het midden van het beeld staat ‘zelfde wandaad’ in het Engels. PA TV zou daarmee impliceren dat Israël verantwoordelijk is voor beide aanvallen.

PMW, een Israëlische organisatie die Palestijnse media en schoolboeken kritisch in de gaten houdt, zei het ‘jammer te vinden dat de Palestijnse televisie niet alle feiten presenteert’. Het gebouw in Gaza was een groot commandocentrum van Hamas waar terroristen zich schuilhielden. In het World Trade Center waren geen terroristen te vinden, aldus PMW. toevoegende dat de mensen in Gaza van tevoren werden gewaarschuwd voor het bombardement.

De organisatie zei ook dat bij de aanval in Gaza ‘niemand om het leven is gekomen’, terwijl in New York ‘bijna 3000 onschuldige burgers zijn gedood’.

[Arutz Sheva/Israel National News]


Vond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Dit is een beetje zoeken naar een stok om mee te slaan. Het gebouw in Palestina kwam neer zoals een gebouw neergaat als het getroffen word door bv een raket of vliegtuig. De 9-11 gebouwen zijn gepland neergehaald. Kaars recht naar beneden… Totaal geen vergelijk.

  7 likes
  • Volgens deskundigen (wat dat ook zijn mag) beschikt alleen de Mossad over dusdanige politieke en technologische ondersteuning dat alleen zij daadwerkelijk de complexe aanslag van 9/11 hadden kunnen uitvoeren.

   Geen enkel standaard lijnvliegtuig kan 20 minuten lang een afwijkende koers aanhouden boven Amerikaans grondgebied zonder tussenkomst van NORAD. Daarnaast kan men op officieel beeldmateriaal vaststellen dat er zich tussen de straalpijpen van de motoren aan de onderkant van het eerste vliegtuig een capsule bevond die niet aanwezig is bij een gewoon lijnvliegtuig. Militairen gebruiken zulke capsules om een vliegtuig vanop afstand te besturen.

   De dansende Israëli’s vormden ook een verdacht verschijnsel, evenals de complete afwezigheid op 9/11 van de anders wel aanwezige, Israëlische werknemers in het WTC. Kort tevoren waren de torens overgenomen door een Israëlische zakenman die er een flinke verzekering op had afgesloten.

   0 likes
 2. Oh, ok.
  Ik dacht hier eerder te lezen dat er nooit vliegtuigen naarbinnen zijn gevlogen op 9-11?

  1 likes
  • Dat dacht ik ook gelezen te hebben.
   Neemt niet weg dat Isreal met de acties tot op vandaag volkomen de plank mis slaat. Ze hebben zichzelf in een levensgroot concentratiekamp geplaatst en klagen nu dat ze er geen vrijheid van handelen hebben, omdat de buren dwars liggen. Zou ik als buur ook doen, zulke kwasten wil je niet naast je hebben wonen.
   Steeds maar landje pik en je water afsluiten, mensen telkens controleren als ze te werk gaan.
   Zouden wij eens moeten proberen met België, nou wedden dat die gaan steigeren……..
   Vreemde logica.

   4 likes
   • Klopt. Er waren beelden te zien van het 2e vliegtuig van onderen, toen het hoog in de WTC vloog. Op de grond stond een auto waarvan de reflectie van het vliegtuig via de auto-voorruit te zien was. En dat scheen helemaal onmogelijk te zijn kwam men tot de conclusie. Dus er was sowieso met de beelden gerommeld.
    Het is ongelofelijk dat mensen pas na 10 jaar erachter gaan komen dat er ook iets met de VLIEGTUIGBEELDEN ZELF WAS. Mensen hadden al door dat het een inside job en false flag was, maar hoe later hoe meer mensen achterhalen hoe nep het allemaal georchestreerd is. En hoe meer vragen het allemaal oproept naarmate je je er meer in gaat verdiepen.

    0 likes
 3. Hahaha echt een kudde slapende schaapjes is de mensheid he!

  Als je inmiddels niet doorhebt dat 9/11 een Satanische megaritueel was dan leef je echt onder een steen.
  Alles wat verlichting heet wordt bestreden. EN alles wat jouwn spirituele koord met je Schepper verbind wordt ontworteld doormiddel van psychologische oorlogsvoering systemen!
  Misschien snap je nu waarom religie altijd al werd en zal bestreden worden.

  En wie krijgen de schuld ?

  1 likes
 4. Waarom zou ik waarde moeten hechten aan het uitleg van een mediawaakhond die onder bewind is van Israel? Die accepteren natuurlijk de beschuldigingen van de “vijand” zonder ontkenning. Dit is een uitleg van likmevestje, ongeacht of het uitleg logisch lijkt of niet.
  Gezond verstand mensen, degene die onderdrukt en wordt beschuldigd is ook diegene die de taak heeft om de media te controleren, en zonodig geven van uitleg en verklaringen, dit gaat er bij mij niet in.
  Als het uitleg nou van een onafhankelijke bron zou komen, dan zou ik zeggen tja… maar ja wie ben ik? (een van de 99%)

  4 likes
 5. Astrologisch is al eens gezegd, (volgens de horoscoop van Israel), (oprichtingstijdstip is geboortemoment),
  dat het land een onvruchtbaar ding is!

  2 likes
 6. Everything You Wanted To Know About 9/11 In Under 5 Minutes!
  http://www.youtube.com/watch?v=GDFf4eClROk
  and in german:
  Geschichte von 9-11 in 5 Minuten
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k24jgKMysbA

  1 likes
 7. Ik weet dat er verschillende mensen met heel veel verschillende meningen zijn over de Twin Towers maar dat Israel er achter zit nee daar geloof ik niks van en dat bericht verspreiden door de Palestijnse TV vind ik wel schokkend te noemen en buiten alle realiteit staan lijkt mij!

  0 likes
 8. Ja zo gaat het in de wereld een ander de schuld geven en net zolang herhalen zodat iedereen het gelooft om er zelf beter van te worden. De haat zal nooit verdwijnen in een wereld waar kinderen met haat worden opgevoed en gehersenspoeld.

  0 likes
 9. berend willem hietbrink

  Juden raus!!! Kunnen we weer op wachten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

pijn

Planten ‘schreeuwen’ het uit van de pijn als u ze snoeit. Wetenschappers doen opzienbarende ontdekking

Wetenschappers hebben ontdekt dat planten ultrasone ‘gilletjes’ ...

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Een Amerikaanse waakhond heeft de kosten van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.