Het Complot

Palestijnse televisie: Israël verantwoordelijk voor 9/11

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Palestijnse televisie (PA TV) heeft de verwoesting van een gebouw van 12 verdiepingen in Gaza, waarin een hoofdkwartier van Hamas was gevestigd, vergeleken met de vernietiging van het World Trade Center in New York City.

In een fragment, dat is gepubliceerd door Palestinian Media Watch (PMW), worden beide aanvallen naast elkaar getoond. Verder wordt gesteld dat Israël verantwoordelijk is voor zowel de aanval op Gaza, als de aanslagen op 11 september 2001.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgende week donderdag is het precies 13 jaar geleden dat de Twin Towers werden vernietigd. Bij het drama kwamen zo’n 3000 mensen om het leven. In het Westen wordt Al Qaida verantwoordelijk gehouden voor de aanslagen, terwijl het grootste deel van de Arabische wereld de mening is toegedaan dat de aanslagen zijn uitgevoerd door Israël.

In het filmpje is te zien hoe Israëlische toestellen de Al-Zafr-toren bombarderen tijdens Operation Protective Edge. Tegelijkertijd boren vliegtuigen zich in het World Trade Center. In het midden van het beeld staat ‘zelfde wandaad’ in het Engels. PA TV zou daarmee impliceren dat Israël verantwoordelijk is voor beide aanvallen.

PMW, een Israëlische organisatie die Palestijnse media en schoolboeken kritisch in de gaten houdt, zei het ‘jammer te vinden dat de Palestijnse televisie niet alle feiten presenteert’. Het gebouw in Gaza was een groot commandocentrum van Hamas waar terroristen zich schuilhielden. In het World Trade Center waren geen terroristen te vinden, aldus PMW. toevoegende dat de mensen in Gaza van tevoren werden gewaarschuwd voor het bombardement.

De organisatie zei ook dat bij de aanval in Gaza ‘niemand om het leven is gekomen’, terwijl in New York ‘bijna 3000 onschuldige burgers zijn gedood’.

[Arutz Sheva/Israel National News]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
van Eijk
van Eijk
9 jaren geleden

Dit is een beetje zoeken naar een stok om mee te slaan. Het gebouw in Palestina kwam neer zoals een gebouw neergaat als het getroffen word door bv een raket of vliegtuig. De 9-11 gebouwen zijn gepland neergehaald. Kaars recht naar beneden… Totaal geen vergelijk.

biko
biko
9 jaren geleden

Oh, ok.
Ik dacht hier eerder te lezen dat er nooit vliegtuigen naarbinnen zijn gevlogen op 9-11?

frans
frans
9 jaren geleden

Astrologisch is al eens gezegd, (volgens de horoscoop van Israel), (oprichtingstijdstip is geboortemoment),
dat het land een onvruchtbaar ding is!

Ibrahim
Ibrahim
9 jaren geleden

Waarom zou ik waarde moeten hechten aan het uitleg van een mediawaakhond die onder bewind is van Israel? Die accepteren natuurlijk de beschuldigingen van de “vijand” zonder ontkenning. Dit is een uitleg van likmevestje, ongeacht of het uitleg logisch lijkt of niet.
Gezond verstand mensen, degene die onderdrukt en wordt beschuldigd is ook diegene die de taak heeft om de media te controleren, en zonodig geven van uitleg en verklaringen, dit gaat er bij mij niet in.
Als het uitleg nou van een onafhankelijke bron zou komen, dan zou ik zeggen tja… maar ja wie ben ik? (een van de 99%)

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x