Financieel

Succesvol zijn zit in je brein

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week kopten de kranten: ‘Recessie duurt voort’ en ‘Eurolanden doorbreken langste recessie ooit’.

De meeste mensen hechten helaas nog steeds veel waarde aan dit soort negatieve berichtgeving.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ook al is het waar, dan nog denken heel veel mensen dat hun inkomen, financiële zekerheid en zelfs hun toekomst of geluk van dit soort externe factoren afhangt. Hun baan kan op de tocht komen te staan en hoe moet het dan met de hypotheek en alle andere (financiële) verplichtingen?

De keerzijde van de medaille is echter dat er ook heel veel mensen zijn die juist baat hebben bij economisch mindere tijden. Er zijn beleggers en andere zakenlui die er wel bij varen, want soms is het zo dat waar de één verliest de ander mogelijk wint.

Maar hoe komt het dat de één meer succes heeft dan de ander bij gelijke economische omstandigheden?

Wetenschappelijk aangetoond

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het niet de externe omstandigheden, zoals de economie, zijn die bepalen hoe iemands ‘succes’ tot stand komt, maar dat er bepaalde interne factoren zijn die een veel grotere rol spelen.

En met die interne factoren doelen zij op de onbewuste mentale instelling, de ‘mindset’, die iemand heeft. Mensen met een ‘mindset’ die ingesteld is op ‘succes’ schijnen geen enkele last te hebben van welke recessie dan ook, terwijl mensen met een minder goed geprogrammeerde ‘mindset voor succes’ ook in goede economische tijden slechts matig tot gemiddeld scoren. Zij schrikken vaak van negatieve berichtgeving over de staat van de economie omdat zij denken daarvan afhankelijk te zijn.

En soms is dit ook zo, echter komt ook die ‘afhankelijkheid’ voort uit die ‘mindset’. Het zorgde ervoor dat zij zich mogelijk op een bepaalde manier afhankelijk opgesteld hebben in het verleden. Ook is aangetoond dat deze ‘mindset’ volledig losstaat van intelligentie. Zo zijn er bijzonder intelligente mensen die geen succes hebben en ongeschoolde mensen die een hoge mate van succes hebben.

Waar komt die programmering vandaan?

Mensen en hun ‘mindset’ worden al van kleins af aan door hun omgeving geprogrammeerd. Dat verklaart waarom kinderen die opgroeien bij succesvolle ouders, zelf ook vaak succesvol worden in het leven. Andersom geldt hetzelfde: kinderen die opgroeien in een onsuccesvol ‘klimaat’, vaak zonder zich dat te realiseren, leren dat dit voor hun ‘normaal’ is en denken vaak dat het ‘succes’ niet voor hen is weggelegd. Het is de omgeving die elk individu programmeert voor de mate van succes in het latere leven…

Is opnieuw programmeren van de succes-mindset de oplossing?

Zijn de minder succesvolle mensen dan overgeleverd aan hun ‘programmering’? Nee! Zodra zij openstaan voor verandering kan het minder gewenste innerlijke klimaat gecorrigeerd worden. Het gevolg is dat deze mensen direct daarna anders gaan denken over situaties, creatiever worden in het realiseren van succes en dat zij hun succes naar een hoger niveau tillen.

Vanaf dat moment laten zij zich niet meer beïnvloeden door negatieve berichtgeving omdat zij vanuit hun verbeterde succes-‘mindset’ zelf hun eigen positievere toekomst creëren.

Om mensen in staat te stellen deze positieve programmering in zichzelf snel te realiseren kunnen zij gebruikmaken van een speciale MP3-download die via elke MP3-speler beluisterd kan worden. Het is een speciaal geluidsbestand waarbij via gesproken woord de juiste ‘succes’-programmering aan het onbewuste brein doorgegeven wordt. Dit proces duurt ongeveer 40 minuten en nadat iemand dit geluidsbestand enkele keren herhaald heeft, worden de eerste effecten al merkbaar. Deze download is tijdelijk voor slechts 15 euro verkrijgbaar bij Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnosesessies in Nederland en België.

Klik hier of ga naar https://www.trancewerk.nl/succes-motivatie om dit geluidsbestand te downloaden waarmee je de touwtjes van je toekomst in eigen handen krijgt.

Gerelateerd:

   

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button